teşekkür ederim zinco kullandım şimdi metsile geçtim duruma göre babulıne alırım...bakalı mdaha yolun başındayım.saol.slm,
cnm üç aylık olunca daha rahat ettik biz gaz yönünden benim oğlumda çok gazlıydı,ama şu andada geceleri iki üç kez uyanıyoo aynen sizin gibi,emişip uyuyoruz,sabahda 7 de ayakta bence şimdilik normal..gaz için babulıne diye bi şurup kullandık çok iyi geldi tamamen bitkisel,bence dene derim...
teşekkür ederim canım ıhlamuruda 2 çay kaşığı deneyebilirim sancıları başladığında ...rezene ile idare ediyoruz şimdilik..doktor günde 100 cc ver dedi...bakalım...canım benim kızım çok gazlıydı ama 3.ayın sonunda azaldı 2 gün sonra 4.ayımız bitiyor şu an çok hafif arada oluyor.uykuları normal ilk başlarda bizimde öyleydi.bu arada ıhlamur verdim ben kızıma çok gazının olduğu günlerde 1-2 çay kaşığı çok faydasını gördüm.
cnm 2-3 satte bir uyanıyor demişssin ne güzel işte bide 7 ye kadar uyuyormuş daha ne istiyon bacımselam kızlar ben temmuz annesiyim
bebişim daha 44 günlük bu gece uykuları ne zaman düzene giriyo..
aslında benim düzenli 2 saatte bir en fazla 3 saatte bir kalkıyoruz .emişiyoruz altımıza bakıyoruz gaz çıkarıp uykumuz açılmadan yatıyoruz.gece lambası ile ışığı açmadan hiç konuşmadan takılıyoruz.
ama sabah 7 oldum mu en fazla 8 de ağlayarak uyanıyoruz salona gelene kadar.biraz gazlıyız bu arad...
benim sizden öğrenmek istediğim...
bu gaz sancıları ne zaman son bulur ve gece uykuları ne zaman uzar.
anne sütü alıyoruz bu arada..
süt arttırma demişsiniz bende bişey yazayım petibör büsküvi ve hurma bende çok güzel süt yapıyor...
sağmak içinde wee şiringa şeklinde manuel pompa kullanıyorum....
ama çalışan anne iseniz sürekli sağmanız gerekiyorsa medela nın elektiriklisini öneririm....
teşekkürler
teşekkür ederim zinco kullandım şimdi metsile geçtim duruma göre babulıne alırım...bakalı mdaha yolun başındayım.saol.
teşekkür ederim canım ıhlamuruda 2 çay kaşığı deneyebilirim sancıları başladığında ...rezene ile idare ediyoruz şimdilik..doktor günde 100 cc ver dedi...bakalım...
teşekkür ederim tatlı annişler...
ayşecimya kıyamam ben ona.valla eşin iyi başarmış benim eşim mama yedirmeyi bile beceremiyor.kızım kendi tutup ondan daha iyi doyuruyor valla:))kendini.inşallah hep sorunsuz geçer.
cerencim ilk iş günün hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?