2009 Mayıs Anneleri

canım benim kızım çok gazlıydı ama 3.ayın sonunda azaldı 2 gün sonra 4.ayımız bitiyor şu an çok hafif arada oluyor.uykuları normal ilk başlarda bizimde öyleydi.bu arada ıhlamur verdim ben kızıma çok gazının olduğu günlerde 1-2 çay kaşığı çok faydasını gördüm.

iyi bitanem ne olsun işteyim sıkıcı birgün tatlım yaa dün gece duru hanım pek asabiydi nasıl ağlıyor memeyi verdim almadı altın değiştirdim yine durmuyor en son mama yaptım açlıktan nasıl yedi oda bende anlamadım bu demek oluyor ki artık gecede emmeyecek off neyse hayırlısı bende sağıp vereceğim gece tabi yeterse

tülaycım sendenki medelanın temizlemesi zor mu ben manuel kullanyordum ama sağma gücü azaldı artık elekrikli alsam mı diyorum

teşekkür ederim zinco kullandım şimdi metsile geçtim duruma göre babulıne alırım...bakalı mdaha yolun başındayım.saol.
teşekkür ederim canım ıhlamuruda 2 çay kaşığı deneyebilirim sancıları başladığında ...rezene ile idare ediyoruz şimdilik..doktor günde 100 cc ver dedi...bakalım...

teşekkür ederim tatlı annişler...

cnm 2-3 satte bir uyanıyor demişssin ne güzel işte bide 7 ye kadar uyuyormuş daha ne istiyon bacım
benimki 3,5 aylık 2-3 bazen 4 kere kalkıyor geceleri ,sabah 6 da ayaktayız,bazen 5 lerde:1closedeyes:
kıymetini bil yavrununa.s
gaz içinde babuline diye bitkisel bi ilaç var hala veriyorum ben
ama başka almayacağım bu son şişe
çok işime yaradı doğrusu sende dene istersenhihoyyyt

canım rezene bizde hiç bi işe yaramadı
ama babuline süper bişey dr.da güvenle kullanabilirsin dedi
alışkanlık falan yapmazmış

slm kızlar bu arada pat diye girdim bi bakayım dedim
eşim ve babasıgil dışarı çıktılar biraz
çok da işim var uykusuzluktan ölüyorum
akşam misafirim vardı iftara
zaten geç yattık
sonra sahur derken
sabah erken kalkıyo zeynep
nerdeyse hiç uyumadım gibi bişey
gidem de işlerimi toparlayayım
kendinize ii bakın

merhaba arkadaşlar. ben bugün ilk defa okula gittim,oğluşumu babasıyla bıraktım evde. mamasını hazırlıyor, uyutuyor, çiş varken altını değiştiriyordu. ama bir tek kaka varken değiştirmemişti. oda aksilik ya, 3 günde bir kaka yapan oğluşum ben okula gidince bir kaka yapmışki,babacık kelimelerle ifade edemedikaydirigubbakcemile3 silerek temizleyememiş,gitmiş popişi yıkamış.:lepi: mamasını da vermiş. sonra bi güzelde uyutmuşopuyorumnanaktan 2 saat sonra geldim,kuzum melekler gibi uyuyor. hihoyyyt çok zorlanmadık yani ilk iş günümde. (babamızı saymazsaknaniknanik) ben geldim,ardımdan da eşim çıktı okula. bu hafta böyle idare edecez bakalıma.s

ayşecimya kıyamam ben ona.valla eşin iyi başarmış benim eşim mama yedirmeyi bile beceremiyor.kızım kendi tutup ondan daha iyi doyuruyor valla:))kendini.inşallah hep sorunsuz geçer.

ayşecimya kıyamam ben ona.valla eşin iyi başarmış benim eşim mama yedirmeyi bile beceremiyor.kızım kendi tutup ondan daha iyi doyuruyor valla:))kendini.inşallah hep sorunsuz geçer.

ayy çok güldüm onların o halini düşündükçe. ama evet,aferin başarmışkaydirigubbakcemile3 2-3 günde bir yapıyordu kakasını,bende 2 saatliğine gidip gelecem nasıl olsa o saate denk gelmez diye düşünmüştüm. yanlış düşünmüşüm-tatlicadiarzu- ama neyseki halletmiş kocişturkbayragi
cerencim ilk iş günün hayırlı olsun canım

sağol canım. gerçi 1 hafta sonra ücretsiz izne ayrılacam ama, yinede ilk iş günümdüa.s

şişşş bursalı hatunlşar buluşuyomusunuz benmi öyle anladım bizde gelelim bizde gelelim incihan beyaz seher huuu:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…