2009 Mayıs Anneleri

Günaydın Kızlar,

Dün pc acık kalmış.Kuzenlerım dun Borayı sevmeye gelmışlerdı.ıftar vaktı gidiceklerdı göndermedım.Eşlerıde gedı gece 11 de gıttıler.Banada iyi oldu.Cok guzel vakıt gecırdık.Boranın o artıst saclarınıda teyzemın kızı kestı.Cok komık keltoş oldu oğluşum.

Sanırım Bora artık duzene gırıyor.Hakkından gelıcem ben bu cocuğun uğrasa uğrasa.Akşam 9.30 da uyudu.12 de kalktı.Sonra 5 te uyandı gerı uyudu.6.30 kalktı.Babası aldı salona geldıler 8 e kadar oynamışlar.Esım işe gıttı bora yıne uyudu 10 da uyandı.Ve ben kendımı bomba gıbı hıssedıyorum.Sukur bu gunlerıde gördum.Ama gunduz en fazla 2 saat uyuyor parca parca.

Yarında Semoşa gıdıyoruz.Persembe iftara mısafır alıcam.Ama menuye karar vermedım ama
Soyle duşunuyorum.Terbıyelı corba,Kuzu incık ,fırında kremalı patates,pilav,Barbunya,Börek yapsammı acaba belkı pacanga bıde sutlu bır tatlı offfff bunları 1 gunde nasıl yaparım

dene istersen aysuncum güzel oluyor.sadece fırında tuttuğun zaman az kuru oluyor gibi geliyor bana böyle yapınca iyi oluyor.

Bırsenım kıyamam ben sana ohhh çıkın dışarıya ıyı gelir ikinizede.

Aysun bende hep fırında yaparım canım cok guzel oluyor hafıfustu kızarınca.Ben dolmalarıda fırında pişiriyorum.

Banu allah tamamını erdırsın canım.

Kızlar görümcem hamileydıya bır erkek daha geliyormuş bıze.Deli gıbı kız istedıler ama kısmet sağlılı olsunda.

hosgeldın cnm tatıldende donulmus ne guzzel

kontrolunuzde guzel gecmıs masalllah kuzuna sadece anne sutuyle beslıyorun bıdeee
hoşbulduk canıma.s. bende anlamadım niye bu kadar fazla alıyor bide kusuyor fazla kaçırıncakaydirigubbakcemile3 senin oğlanda iyidir umarım.

tülaycım antalyyada hep aklıma geldiniz ama annemlerde ve komşularında net olmadığından giremedim.benim kız yüzünden ve sıcaktanda dışarı çıkamadım zaten. ama sizlerle tanışmayı çok isterdim.

dene istersen aysuncum güzel oluyor.sadece fırında tuttuğun zaman az kuru oluyor gibi geliyor bana böyle yapınca iyi oluyor.
cnm banada kuruyomus gıbı gelıyoda denemem lazım senınkındennn
cnm ben de hıc fırında yapmadım
senın menun guzelmıs cnm
bende persembeye dusundugum menuyu yazam
sebzelı mercımek corbası pılav karnıyarık barbunya pilakı salata sigara boregı veya ıspanaklı borek ya bende kremalı patatestemı yapsamkı

canımya sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah. benimde aklıma gldin ama telefon falan olmayınca arayamadım.((

cnm ne guzel ıste masallah bebısıne

benımkıde sadece anne sutu alıyor ve kusuyor senınkı gıbı ama cnm bız zayıfız bıraz
15 gun sonra 5 .ayı bıtcek gecen cuma 6300grdı

merhaba kızlar nasılsınız kızım bu sefer gece uyudu ben uyuyamadım 9 da eşim gitti ben cup yatağa Türkizide aldım yanıma koydum arada duyuyorum sesini agular hadi kalklar falan sonra 12 de telefon çaldı benim kız bi korktu ağladıda açıldım yoksa akşamı bulurdum.Hava yağmurluydu ya ondan ağırlık var üstümde.

esencim sen çalışmaya başladığın için mi ek gıdaya geçiyosun dr mi öle istedi, ben napcağıma karar veremiyorum da ondan soruyorum
yok canım çalışıyorum diye değil dr umuz istedi 7 aylıkken pütürlü yiyeceklere geçmek istiyorsan şimdiden başlamalısın dedi ama doyumluk değil tadımlık olacak 2 çay kaşığı ile başlıycaz yani dün anlatmıştım ayrıntısıylaa
hoşgeldin tatlım
ay tatil yapmayan bir ben kaldım yaaaa:gitme:
hayırlı olsun canım inşallah mutlu olurlarr

maşallah sana yaa iyi dayanıyorsun vallaaa
ama dediğin gibi yap bir gün gündüz uyutma bakalım gece ne yapacak yoksa böyle çok zorlanırsınızz

günaydın mı desem tünaydın mı desem bacılar
herkesaler iyidir inşallah
ben sabah okula gittim bir yağmur yağıyordu ki sormayın kızımı babasına bıraktım zaten 1 saat gittim geldim
bu arada annem aradı dün ablamla dertleşmiştik sanırım ablam kızmış anama o da üzülmüş kaynanan gelmediği günler ben gelirim kızım üzülme sen dedi araba alınana kadar idare ederiz dediizemuszemus

hosgeldın esracım nıye uyuyamadın guzelım bak kızında musaade etmıs

kızlar merhaba nasılsınız... biz ii olmaya çalışıyoruz Doruk buara beni biraz üzüyor 1.5 - 2 saatte bir emen çocuk 3 saatte bir beinim zorumla emmeye çalışıyor... noldu bunun iştahına anlamadım hiçç neyse sağlıklı olsun da varsın az emsin napalım artık...bana gelince bu hafta hiçişim bitmiyo yaaa yıka ütüle as temizle yemek yap anlamadım gitti.. yap yap bitmiyo yaaa...
birkaçgündür de evdeyim sıkıldım bunaldım akşam çıkcz biraz doruk un bu mevsimde giycek bişilere ihtiyacı var... biraz alışveriş yapıp ordan görümceme geçeceğiz... çook özlemişler doruk u biraz hasret gidersinler bakalım...

buarada karnıyarığı bende fırında yaparım çok da lezzetli oluyor tavsiye ederim...

Hadi gözün aydın hayırlısı kız sordum ama okumadın galiba damat yakışıklımı ne işte görümcen kıskanmıştır belki kız onada acil hemen inşallah

Ay çok teşekkür ederim canım ya önce gelmiş olsaydın siteye hep ismi belliydi önceden kısmet işte senin kızın ismide çok güzel

daha açmadım şimdi bakarım canım ya ben ilk önce annemin adıyla kaydolmuştum sonra öyle kaldı şimdide değiştiremedim

kızlar günaydın herkese nasılsınız? banucum hayırlısı olsun canım.inşallah allah tamamına erdirir.
günaydın size tünaydın bana
hoşgeldin canım baya kaldın galiba
aha uykusunu alamayan biri daha bölük uyumaktan uykularımızda tuhaf oldu misafir kalabalık baya canım.ben fırında yaparım daha yumuşak oluyor sanki bide daha güzel bence tabi
aha bi erkek zannedilen bebek daha benim kızı yalnız ben biraz erkek gibi giydiryorum ondan bende kalça ultrasonu çektircem Türkiz dede sağda kemik geriliği var denildi 1 hafta sonra başka dr yok dedi ben yine gidip baktırcam.maşallah kızına canım
seninkiler babalarını özlemişler demek sende kendine dikkat et bak
oooooo yemek menün süper bende geleyim canım paçangayı es geç ramazanda çok yenmiyor tatlıda var çok yorma kendini basit 2 dk dersen tabi oda süper olur ben hepsini yerm azar azar
kız facede istek yaptım kabul etmedinmi emriye diye annemin adıyla girdimde

tutkunnnnnnnnn cnmmm ne facede tacizzzz ediyorsun leynnnnnnnnnnnn
kız arkadaşlık teklifimi kabul etmedin napayım

hosgeldın esracım nıye uyuyamadın guzelım bak kızında musaade etmıs
valla uykusuzluğum geri geldi sanırım sabah uyudum bende
Bu arada cumaya kadar evi falan temizlemiycem pazar sabaha karşı görümcem geliyor cuma cumartesi dip köşe yapıcam sedece ütü ve çamaşır yeter bana tatillllldeyiiiiimmmm
mimcim tünaydın

ne kasvetli bir hava var ya off, kışın napcaz bakalım ne güzel birkaç gündür Masal ı arabasına koyup koyup gezdiriyodum hava bozdu oda kaldı off, çocukta sıkılıyo bütün gün evde hep aynı şeyler arkadaşlarım ziyaretime geliyo, cuma biri pazar biri dünde biri geldi ama çoğu çalışıyo canım çok sıkılıyo ya, nasıl geçer bu kış kendimi temizliğe mi versem

tutkuncum okumadım geçmişi bitanem çocuk yakışıklı :)) ama benim pek gözüm tutmadı inşallah mutlu olurlar görümce başıma kaldı canım yaaa
sen nasılsın bitanem bebiş nasıl

birsencim tatlım nasılsın paşalar nasıl Allah sana kolaylık versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…