2009 Mayıs Anneleri

canım teyzem Almanyada benim orda hiç güneş olmadığı için kışın falan diyodu çocuğu iyice giydirip arabasıyla balkona çıkarıyordum çok seviyordu hiçde hasta olmadı daha iyi geliyor demişti onlarında havaya hertürüne ihtiyacı var dedi bende kışın 5 dk falan düşünüyorum yoksa evde bunalırlar

len tutkunnnn istek yokki okeyliiimmmmm

ve artıııııı senin ismine tıklayamıyorum hesabın donuk görünüyorr

kıyamadın kardeşine dimi .bu görümcenin başına kalcağı belliydi takma kafana boşver

kızlar yağmur yağıyor burada kış geliyor artık
burdada öyle Antalyadada yağdıysa kış geldi demektir
benide eklesenize Hande Dinçel Kabataş, Masal ın resimleride var :)
faceden istek gönderdim

kızlar nasılsınız..?
nurtencim cnm sana msj gönderemedim baban hastaymıs sanırım çok gecmiş olsun.bizim bilg.vozuldu 1 haftadır giremedim annemde gecen hafta anjıyo oldu.bugun annemdeyim burdan
giriyorum.bir süre daha giremeyeceğim sanırım..
hepinize cok alısmısım........ çok özledim

hayırlı günler kızlarrrr ...
ayy benim kız çok fena oldu yaw sürekli kucak istiyor gece 11 12 den önce uyumuyor..geçmişi okumak ne mümkün...
pek burayada yazamıyorum tam açıyorum sayfayı benimki başlıyor :bbo::bbo:

bursalı hatunlar bugün semoşun evinde hee hemde bensizz klava:klava:klava:

fulyacım annene geçmiş olsun canım inşallah iyidir
en kısa zamanda alın pc yi özledik senii

sağol cnm benim..iyi şükür annem.
ama evde siz olmadan olmuyormus valla kızlar.aklım sizde acaba ne konusuorlar napıolar diye:))))
yada cnm sıkıldı mı anlatıveriyordum derdimi ... neyse bir an önce alırız inşallah

SELAM KIZLAR NASILSINIZ GEÇMıŞı OKUYAMADIM Çoook uzuuun çocuk uyanır o zamana :)
fulyacım annen mi rahatsız canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…