2009 Mayıs Anneleri

kız kıvılcım isteğin gelmemiş şimdi baktım Birsende benim kini okelememiş zaten:sinifsinif:

Istek yolladim ama henüz beklemede görünüyor bende. Ön isim Elif olarak kayitlisin degil mi? Yoksa sen diye baska birine mi yolladim?

Hande simdi seni de ariyorum ve bulursam, sanada davet geliyor.

fulyacım çok geçmiş olsun cnm...

hülyacım bugün diil yarın toplanıyoruz semrada hadi sen de çık gel bugünden...

a.s.
Fulyacım annenen çok geçmiş olsun...

Fulya gecmis olsun, umarim ciddi bir sorunu yoktur annenin.

fulya çok geçmiş olsun.
kıvılcım Emriye Güler diye canım ben sana yolladım ama isteyen eklesin

fulyacım çok geçmiş olsun cnm...

hülyacım bugün diil yarın toplanıyoruz semrada hadi sen de çık gel bugünden...

sağolun kızlar...a.s.a.s.a.s.

fulyacım tekrar çok geçmiş olsun canım biz iyiyiz şükür
okul ev idare ediyoruz artık

merhaba anne adaylarııı bende mayısta anne olucam Allah izin verirse 5+1 günlük hamileyim bugünde kesemizi gördük çok mutluyum ALlah isteyen herkes versin

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
ama biz artık aday değiliz anne olduk çok şükür
sen 2010 mayıs annesisin canım

Kızlar hepınıze ıyı akŞamlar .gıdeyımde kuzumu sarıp sarmalaıyım ÖzlemıŞtır benı Şımdı.hepınızı ÖptÜm bebıŞlerınızıde..

Olsun tatlım eskiden taksiyle gezerdim acırdım kocama. Şimdi otobüsler gidersem hiç acımam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Cnm defnenin daha iyi olmasına sevindim, gezmelere tam gaz devam ne güzel[/B]

Sağolasın canım valla karnı doyunca keyfi yerinde çok şükür kuzumun zemuszemus

Sende hoşgeldin. Tatilin iyi geçmiş çok sevindim a.s.

Anam seninkide koca herif oldu bi düzene oturmadı. Biraz istikrarlı davran, bırak ağlasın bence a.s

kız iyi gezmişsin spiralde Allah kolaylık versin bakalım kızında artık akıllı uslu nediyim maşallah

Sağolasın canım a.s.

HAdi hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin a.s.

Günaydin Kizlar,

Pinar'cigim, Defne'ye masallah, kolay gecis yapti galiba ek gidalara. Huzursuzlugunun nedeni, yeteri kadar doymadigindan miydi acaba? Neyse ne, sonucta huzurlu ve sende rahat etmissin ya, önemli olan bu.zemuszemus

Evet canım doymadığı için sürekli ağlayıp memede durmak istiyordu. Şimdi mamasını yiyor, meyvesini yiyor, aralarda da saat başı gibi beni emiyor ve çok keyifli

Ey maşallahhhhhh akannehir

Ay canım gez valla iyi gelir sanada ya a.s.

Anaaa saçlarını mı kestiniz kız kuzunun zemuszemus

HAdi hayırlı olsun canım oğluş a.s.

Canım annene çok geçmiş olsun a.s.

Bak cadı Gazel'e kaydirigubbakcemile3

merhaba anne adaylarııı bende mayısta anne olucam Allah izin verirse 5+1 günlük hamileyim bugünde kesemizi gördük çok mutluyum ALlah isteyen herkes versin

Hayırlı olsun hamişliğin canım a.s.

Son düzenleme:
off ya gazel uyurken sütümü sağdım biberona koydum en azından biberondan içmeyi öğrensin diye yine içmedi 75 cc süt boşa gitti nasıl alışacak bu kız yahuu şaşırdım kaldım hee (

Kızlar selam a.s.

Sabahtan beri temizlik yaptım. Yemek yaptım. Kızımla oynaştık. Çok şükür hiç üzmedi beni bugün. Artık gündüzleri odasında uyutuyorum. Bu akşamda kısmetse odasında yatırmayı deneyeceğim bakalım :uhm:

İşim bitti bi ütüm kaldı. Onu da yarın yapacağım. Evimde mis gibi oldu zemuszemus Kayınvalidem yemeğe çağırdı. Oraya gideceğiz şimdi. Hazırlanayım. Öptüm sizleri a.s.

Selam Kızlar,

Ben bugun yıne gezdım.Bi arkadasıma gıttım onunda Boradan 1 ay kuçuk oğlu var.Oturduk geldim.Allahım nasıl sakın bır bebek ya benımkı onun yanında bır canavar.Yarında semoşa gıdıcez.Ordan dayıma iftara.

Koçişe yemek hazırlıyayım şimdi.Ay bıde su kanguru ne rahatlıkmış ya.Keske daha önce alsaydım.

Kızlar kış için uyku tulumu ve uyku tulumu kumaşından kalın bir eşofman takımı aldım.Malum soğuklar yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor hazırlıklı olalım dimi fikir olması açısında resimlerini ekliyorum.eminönü havuzluhandan aldım.Bakalım beğenecekmisiniz..

Bende haftasonu kisliklari almak icin alis-verise cikacagim Sibel'cigim, aldiklarin cok kullanisli ve güzel görünüyor. Fiyatlari kiyaslamam acisindan, ne kadara aldigini söyleyebilir misin eger sakincasi yoksa. Bu arada güle güle giysin Yagiz Pasa.

Sağol cnmmm:) kız sen anlattın ben çıldırdım ya bırak ağlarsa ağlasın mafetmiş sende düzen müzen bırakmamış yaramaz, bence gündüz uyutma gecede ver anasonu dönsün normale, herşey bi yere kadar yani sanada günah canım benimakannehir

Sağol cnmmm bu ne güzel karşılama böyle yavs :))))
opuyorumnanaktan sen bebek olunca kesin uyursun diye düşünmüştüm ben ama bebeklede vuyuyamıyosan kesin git cnm ilaç fln verir dr uyuyabilmen için aksi halde çok yorulursun bidenem yavs
Hayırlısı olsun cnm Allah tamamını erdirsin inş.zemuszemus, nişan zamanlarımı fln hatırladım şimdi ne güzel günlerdi, düğün desen keza öyle.. yaşlandıkmı ne... ve niye hiç birşeyy eskisi gibi olamıyooo:gitme:

Hoşgeldin cnmmm, tam kağanla benim marmaristeki halim gibi olmuşunuss bizde aynen öyleydik

Aysuuuuuuuun 9 kişimiiiii , Allah kolaylık versin cnmakannehir

Oh oh ohhh tosuna baaaaaaak maş. maş.

Cnm gözümde canlandı bi an freddynin kabusu gibi..Rabbim sanan ve senin gibi çifterlilere ve fazlasına peygamber sabrı versin, Çıkın çıkın dışarılara iyi geliropuyorumnanaktan

Ohh sıhhatler olsun bora beyimize :)))opuyorumnanaktan düzenede girsin artık yormasın annişini, bende gezmek istiyom ama hiç birinizde burda değilsinizki anacım ben napam:umursamaz:
Eli ayağı düzgün sağlıklı uzun ömürlü olsun inş:Saruboceq:

Heh çok iyi olmuş şimdi senin için a.s
Cnm çok geçmiş olsun anneciğine:1hug:
Cnm büyüme dönemine girmiştir belki, dışarı çık çık iyi geliropuyorumnanaktan
benide eklesenize Hande Dinçel Kabataş, Masal ın resimleride var :)
ekledimmm beni tanırsın resimden

Sağol cnmmmmopuyorumnanaktan
off ya gazel uyurken sütümü sağdım biberona koydum en azından biberondan içmeyi öğrensin diye yine içmedi 75 cc süt boşa gitti nasıl alışacak bu kız yahuu şaşırdım kaldım hee (
kaşıkla verseydin belki içerdi öyle:uhm:
Eline sağlık cnmzemuszemus

Yiyim ben o canavarıcokacimcoook

Güle güle kullan cnm ben beğendimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…