kız kıvılcım isteğin gelmemiş şimdi baktım Birsende benim kini okelememiş zaten:sinifsinif:
Fulyacım annenen çok geçmiş olsun...
Fulya gecmis olsun, umarim ciddi bir sorunu yoktur annenin.
fulya çok geçmiş olsun.
kıvılcım Emriye Güler diye canım ben sana yolladım ama isteyen eklesin
fulyacım çok geçmiş olsun cnm...
hülyacım bugün diil yarın toplanıyoruz semrada hadi sen de çık gel bugünden...
pınar bacım ıyıgezmışsın valla sankı eskıden gezemıyromuş gıbı sımdı defne duruyor artık heryere gıdebılırım yazmışsın :roflol:
sibel canım muhallebıyı bıberonla ver yazmışsın denedım canım oylede yemedı bugun ıcıne hazır meyva puresı koydum ozaman yedı bıraz kasıkla normal meyvayıda yemıyor cadı ama hazırı yıyor
Cnm defnenin daha iyi olmasına sevindim, gezmelere tam gaz devam ne güzel[/B]
bızım sabahımız yenı oldu kızlarrr gun uzun sabaha coookkk waralkisalkisalkis
oglan kestırme uykusunda...sıpa ya uykusu olunca yerde gokte durduramıom oğlanı salıncaıda yatmıo bı aglıokı sormayın sallanmaya ıkna edene kadar ben bı kat camasır deiştiriom terden..uykusu olupta uyutmayıncada mıçıo ağzıma uyutmaya calışıncada napcamı sastım valla ya..dun sabah yanı bu sabah 7 de yattım 6:30 da uyudu sıpa aksamustude 7 de kalktı...yarasa aslı gene iş başında dun gece kalktım bugune yemek yaptım dolma yaptım oglanla sonuna dogru durmadı kangur-uya astım sıpayıkaydirigubbakcemile3
bugunde dedmlere gıdelım dedık yemekten sonra eşim malum gene gececi...ay bı agladıkı orda sormayın dedmlerı gormeyelı olmuş 3 hafta e malum yagızıda ozluolar ama yok durmadı essek uykusu geldı 9 da uyutmayıncada bastı yaygarayı zor attık ewe bıde salıncak ıstıo yaa dısardayken ewde oturmaz dısatrda ayakta sallanmaz ne cins bı cocuk anlayamadım ya...
hele bıde salıncak salonda uyumak ıstemıoda ben onu salana sokuosan basıo cığlığı salıncaını gorunce benı uyutcaklar dıyekaydirigubbakcemile3gulsemmı aglasammı bılemmedım kızlar ya...
bu saatte uyutmayım dedım ama yok durduramadım karar aldım eşimin bu haftakı ıkı gunluk ıznınde ne yapıp edıp uyutmıcam yağızı bakalım geceye napcak ozamanCADIARZUyoksa bu gıdısle yarasa varı yasamaya ewe tıukılıp kalmaya dewam etcez bu oglanla....mafoldumben
kız iyi gezmişsin spiralde Allah kolaylık versin bakalım kızında artık akıllı uslu nediyim maşallah
günaydın herkese nasılsınız kızlar dün annemlerdeydik kardeşimi hayırlısıyla verdiler bayramdan sonra nişan olacak aile arasında umarım mutlu olurlar
durunun dişi için erken nasıl kaşınıyor kızlar bir görseniz biberonu ısırıyor uykusuda bölük bölük
Günaydin Kizlar,
Pinar'cigim, Defne'ye masallah, kolay gecis yapti galiba ek gidalara. Huzursuzlugunun nedeni, yeteri kadar doymadigindan miydi acaba? Neyse ne, sonucta huzurlu ve sende rahat etmissin ya, önemli olan bu.zemuszemus
dün aylık kontrolümüz vardı bir hafta gecikmeyle gittik. ikinci ay kontrolde kalça ultrasonunda Özgü'nün sağ kalçasında sorun vardı bişey tam gelişmemişti. dr 3.aydada gelişimini tamamlıyor bazen bebekler dedi. dün dua ederek gittim Allaha şükür sonuç iyi çıktı. Ama ultrasona bakan dr zaten erkek bebeklerde pek sorun yaşamıyoruz genelde kızlarda sorun çıkıyor deyince bende ama bu kız deyince şaşırdı. bende alıştım artık dedim. geçen ayda inanmamıştı bezini iyice açıp bakmıştı.
Özgü hanım yine bu ay tam gaz gelişmeye devam ediyor. kilomuz 9050 gr ve boy 68,5cm.dr ne yaptın böyle dedi geçen ayki gibi aynı tepki. anne sütüne devam ama artık sık emzirme dedi. ben bu kızı nasıl doyuracam bilmiyom katı besinlere geçince:))) ama kayınvalidem babasıda böyleydi deyince rahataldım. çünkü eşimin kilosu zayıf sınırında . sanırım sütümde fazlasıyla yarıyor.zemuszemuszemuszemus
günaydın kızlar berbat bir gecenin sabahından bugün güzel geçsin dileğimle tekrardan günaydın
aksam eşim saat 10 dedi ama gelemedi ....ali uyumuyor ömer yemek yemek istemiyor anakucağından atlamaya çalışıyor uyuyor uyanıyor ali bas bas bağrıyoo babası aliyi omzunda uyuturdu ben gezdiriyorum gözler projöktör gibi acık ama kıpppkırmızı deli oldum onu alıyor öteki ağlı ötekini alıyorum diğeri ağlıyo....aliyi sarıp sallamaya çalışıyorum yok sanırım babasını istediler ,seyhatteyken ananede olduğumuzdan kalabalıkda anlamıyolardı tabi.....neyseee.....en sonunda ali 10.30 da pes etti uyudu sıra ömerdeydi öle masum bakıyorduki aldım koynuma sarıldım öptüm öptüm koca adam gibi gözlerime bakıyor........oda yemek yemediğinden açtı mama yaptım yedi uyudu eşim gece 1 geçerken gelmiş sahur hazırlamış beni kaldırdı....oda çok yorgun belli yani o patrona diyecek sözüm yok canını çıkarıyor adamın yaaa....sabah 6 da kalkıp işe gidecek bide......neysee sahuru yaptık alişi besledim uyudum gece ömer ağlıyo ,ama başım dönüyor fır fırr,büyük ihtimalle şekerim düştü eee ezanda okundu eşim oruç tutmayacaksın yığılıp kalsan kim bilecek evde dedi.....bugün niyetlendemim işte......şimdi çocuklara meyve hazırladım...bişey yapmayacam aksamda dışarda olacaz herikimize iyi gelir sanırım
Günaydın Kızlar,
Dün pc acık kalmış.Kuzenlerım dun Borayı sevmeye gelmışlerdı.İftar vaktı gidiceklerdı göndermedım.Eşlerıde gedı gece 11 de gıttıler.Banada iyi oldu.Cok guzel vakıt gecırdık.Boranın o artıst saclarınıda teyzemın kızı kestı.Cok komık keltoş oldu oğluşum.
Sanırım Bora artık duzene gırıyor.Hakkından gelıcem ben bu cocuğun uğrasa uğrasa.Akşam 9.30 da uyudu.12 de kalktı.Sonra 5 te uyandı gerı uyudu.6.30 kalktı.Babası aldı salona geldıler 8 e kadar oynamışlar.Esım işe gıttı bora yıne uyudu 10 da uyandı.Ve ben kendımı bomba gıbı hıssedıyorum.Sukur bu gunlerıde gördum.Ama gunduz en fazla 2 saat uyuyor parca parca.
Yarında Semoşa gıdıyoruz.Persembe iftara mısafır alıcam.Ama menuye karar vermedım ama
Soyle duşunuyorum.Terbıyelı corba,Kuzu incık ,fırında kremalı patates,pilav,Barbunya,Börek yapsammı acaba belkı pacanga bıde sutlu bır tatlı offfff bunları 1 gunde nasıl yaparım
Bırsenım kıyamam ben sana ohhh çıkın dışarıya ıyı gelir ikinizede.
Aysun bende hep fırında yaparım canım cok guzel oluyor hafıfustu kızarınca.Ben dolmalarıda fırında pişiriyorum.
Banu allah tamamını erdırsın canım.
Kızlar görümcem hamileydıya bır erkek daha geliyormuş bıze.Deli gıbı kız istedıler ama kısmet sağlılı olsunda.
kızlar nasılsınız..?
nurtencim cnm sana msj gönderemedim baban hastaymıs sanırım çok gecmiş olsun.bizim bilg.vozuldu 1 haftadır giremedim annemde gecen hafta anjıyo oldu.bugun annemdeyim burdan
giriyorum.bir süre daha giremeyeceğim sanırım..
hepinize cok alısmısım........ çok özledim
hayırlı günler kızlarrrr ...
ayy benim kız çok fena oldu yaw sürekli kucak istiyor gece 11 12 den önce uyumuyor..geçmişi okumak ne mümkün...
pek burayada yazamıyorum tam açıyorum sayfayı benimki başlıyor :bbo::bbo:
merhaba anne adaylarııı bende mayısta anne olucam Allah izin verirse 5+1 günlük hamileyim bugünde kesemizi gördük çok mutluyum ALlah isteyen herkes versin
Sağol cnmmm:) kız sen anlattın ben çıldırdım ya bırak ağlarsa ağlasın mafetmiş sende düzen müzen bırakmamış yaramaz, bence gündüz uyutma gecede ver anasonu dönsün normale, herşey bi yere kadar yani sanada günah canım benimakannehirHADI CNM hayırlısı olsun kardesın için Allah tamamına erdırsın...
dişidemi cıkıo duru hanımın ılk diş durudan geldı sanırım hee:lepi:
sutun yetıosa emzır cnm...bende sadece emzırıom 4 ayımız bıtcek kısmetse bu ayın 13unde..ufak ufak meyvalardan agzına tatırıom ben arada..
hosgeldınn burcucuummmm ozledık valla kız sızı..nasıl gectı?kagan nasıl?
canım ya kıs için annenı ıkna et derım ben bakıcı hem parası hemde el kadar bebek nasıl guvenılcek yaaa bazen bızım bıle sınır katsayımız fırlıo kı bakıcı yani...yazoında kaynana bırakırsın olmadı..ah bu anneler nıe bole yaparlar bılmemkı..benım de aynı annem buraya gelmıyo ewe gelsın bakarım dıooo hele bıde son 1ay ben 1 ay kaynan dıodu kı konustum ıkna ettım yani...napcan katlancazz buyuyene kadar:
off ya sız bole dedıkce benımde gozuk korkuo bende ek gıdalara gecerız belkı duzelırız dıodum ama boşa cıkcak sanırım umutlarım genemafoldumben
bırsenım hayırlı olsun anacım sebze corbanız..
bızım sabahımız yenı oldu kızlarrr gun uzun sabaha coookkk wara
oglan kestırme uykusunda...sıpa ya uykusu olunca yerde gokte durduramıom oğlanı salıncaıda yatmıo bı aglıokı sormayın sallanmaya ıkna edene kadar ben bı kat camasır deiştiriom terden..uykusu olupta uyutmayıncada mıçıo ağzıma uyutmaya calışıncada napcamı sastım valla ya..dun sabah yanı bu sabah 7 de yattım 6:30 da uyudu sıpa aksamustude 7 de kalktı...yarasa aslı gene iş başında dun gece kalktım bugune yemek yaptım dolma yaptım oglanla sonuna dogru durmadı kangur-uya astım sıpayıkaydirig
bugunde dedmlere gıdelım dedık yemekten sonra eşim malum gene gececi...ay bı agladıkı orda sormayın dedmlerı gormeyelı olmuş 3 hafta e malum yagızıda ozluolar ama yok durmadı essek uykusu geldı 9 da uyutmayıncada bastı yaygarayı zor attık ewe bıde salıncak ıstıo yaa dısardayken ewde oturmaz dısatrda ayakta sallanmaz ne cins bı cocuk anlayamadım ya...
hele bıde salıncak salonda uyumak ıstemıoda ben onu salana sokuosan basıo cığlığı salıncaını gorunce benı uyutcaklar dıyekaydirigubbakcemile3gulsemmı aglasammı bılemmedım kızlar ya...
bu saatte uyutmayım dedım ama yok durduramadım karar aldım eşimin bu haftakı ıkı gunluk ıznınde ne yapıp edıp uyutmıcam yağızı bakalım geceye napcak ozamanCyoksa bu gıdısle yarasa varı yasamaya ewe tıukılıp kalmaya dewam etcez bu oglanla....mben
uyuyormusunuz
valla senle ben aynıyız şimdi kız uyuyor ben uyuyamıyorum.sabır galiba en güzeli
hamarat hatun yine iş başındasın.Bugün beni ülker hero dan aradılar ek gıdaya 4. ayın sonunda sütlü pirinçli ve meyve kavanozlarıyla başlayın daha erken dediler tamam dedim.canım inşallah sizinleyim
kız verdinizmi kardeşini hayırlısı inşallah.nasıl damat adayı yakışıklımıydıdiş için çok erken canım ya
bende başlamadım en geçe biz kaldık galiba rapor aldım canım ya burdayım inşallah
nerdesin kız kaçgündür terketti bizi demiştim.biz başlamadık daha
gez gez bakalım kocanda yardımcı benimki gibi şanslımıyız ne
Borada keyifli maşallah artık atlattın kolikleri rahatladın sanırım.
bende bugün patlıcan oturtma makarna cacık yaptım.kız bu ek gıdaları verirken çocukları oturtuyonmu hafiften yoksa yatırarakmı veriyon
Türkize bugün yine armut suyu vereyim dedim başının altına minik yastık koydum 1. kaşıkta buruştu 2. kaşıkta boğuldu ve bi kustu canıda acıdı sanırım bi ağladı uyudu o zamandan beri uyuyor.
hoşgeldin valla özledik neşemizmişiniz taş bebek kağanla sana diyorum şu çocuğu ajansa yazdır reklamlık diye.
iş-eş-bebek-ev-misafir bitmişiz biz
facede bende varım birsen kabul ettimiki senide ekleyim gönder bana adını kız
canım kaynanaya de alın size torun ba-ka-cak-sı-nız elalem mi baksın bide ev aldık bak olmaz de fedakarlık bekliyorum sizden de.Yada annene ablamdan sonra sıra bende anne sana güvenemezsem kime güvenecem pazartesi sabah gelirsin de.bu kadar
kız senin kaynana gelmedimi yırttınmı yoksa.şu ek gıda işi beni gerdi
şimdi lazımken gelmediyse söyle eşine hiç gelmesin dimi ama bastır yırtarsın kız
canım onun pınar yapıyor ona özelden msj at belki anlatır bebekle yapabilirmi bilmem
kız yarın burda olsa gelirdim evdeyim çünkü.hadi iyi eğlemceler
kız iyi gezmişsin spiralde Allah kolaylık versin bakalım kızında artık akıllı uslu nediyim maşallah
ben ben burdayım ama sen yoksun
Hayırlısı olsun cnm Allah tamamını erdirsin inş.zemuszemus, nişan zamanlarımı fln hatırladım şimdi ne güzel günlerdi, düğün desen keza öyle.. yaşlandıkmı ne... ve niye hiç birşeyy eskisi gibi olamıyooo:gitme:günaydın herkese nasılsınız kızlar dün annemlerdeydik kardeşimi hayırlısıyla verdiler bayramdan sonra nişan olacak aile arasında umarım mutlu olurlar
durunun dişi için erken nasıl kaşınıyor kızlar bir görseniz biberonu ısırıyor uykusuda bölük bölük
günaydın ve merhabalar
uzun bir aradan sonra yine burdayım.h tatilden geçen hafta geldim ama blgisayar iki tane olduğu halde pek bana düşmediği için bitürlü giremedim. haftasonuda sınavım vardı. dün tam girecem şifremi unutmuşum bitürlü aklıma gelmiyor. sağolsun eşim formatlamış ben yokken. bende uzun zamandır kullanmadığımdan unutmuşum. artık yeni şifre oluşturdum. bide hangi mail adresimi verdiiğimide unutmuşum bekliyorumki mail gelsin. akşama doğru halletim sonunda ama bu seferde eşim izin vermedi. biraz dinlen artık haftasonu çok yoruldun zaten hazır çocuk uyumuşken sende uyu dedi ve zorla uyuttu.
antalyada ev gezmasi hariç hiç dışarı çıkamadım. denize bile giremedim tatilim normal geçti. ama Özgü antalyaya alışmakta epey bi sıkıntı çekti. kızımı günde 3 defa banyo yaptırıyodum rahatlasın diye. sürekli inleme halindeydi. (eşim anneme çok fena kızıyor bu yüzden.) ve süreki meme istiyordu. ay bide orda yatarak emziriyordum. sıcakta ikimizde birbirimize yapışmayalım diye ama acayip alışmış rahatlığa buraya gelince kucağıma aldım emzireyim diye mememe vuruyuyor yat diye kmile3 tabi alıştı rahatlığa zor geliyor sıkışmak hanımefendiye.
dönüşte annemlerle birlikte geldik. acayip alıştılar özgüye. ama işleri olduğundan erkenden gittiler.
geçmiş okadar birikmiş ki okumam imkansız. ımarım herkesin bebişleri iyi sağlığı yerindedir. son sayfalardan okuduğum kadarıyla hala uykusu düzene girmeyen kuzucuklar varmış. onlarda en kısa zamanda düzelir inşallah.
burayı çook özlemişim gerçekten:
gunaydın hanımlar kendıme gelemedım hala beee uykum var gıbı.....
ama oglusum artık uyumaz halısında oynasıyor suannn benımde cok ısım var ama nerden baslasam bılemıyorum
persembe gunude ıftara mısafırım olacak 9 kısı olcak o gunu atlattımmı rahatlıyorum sadece arkadaslarım kalcak onlarda bı aksamda bıter
ya bısey soracagım kızlar karnıyarıgı sız fırındamı tencere,demı yapıyorsunuz yanı hangısı daha guzel oluyorkı
dün aylık kontrolümüz vardı bir hafta gecikmeyle gittik. ikinci ay kontrolde kalça ultrasonunda Özgü'nün sağ kalçasında sorun vardı bişey tam gelişmemişti. dr 3.aydada gelişimini tamamlıyor bazen bebekler dedi. dün dua ederek gittim Allaha şükür sonuç iyi çıktı. Ama ultrasona bakan dr zaten erkek bebeklerde pek sorun yaşamıyoruz genelde kızlarda sorun çıkıyor deyince bende ama bu kız deyince şaşırdı. bende alıştım artık dedim. geçen ayda inanmamıştı bezini iyice açıp bakmıştı.
Özgü hanım yine bu ay tam gaz gelişmeye devam ediyor. kilomuz 9050 gr ve boy 68,5cm.dr ne yaptın böyle dedi geçen ayki gibi aynı tepki. anne sütüne devam ama artık sık emzirme dedi. ben bu kızı nasıl doyuracam bilmiyom katı besinlere geçince:))) ama kayınvalidem babasıda böyleydi deyince rahataldım. çünkü eşimin kilosu zayıf sınırında . sanırım sütümde fazlasıyla yarıyor.
günaydın kızlar berbat bir gecenin sabahından bugün güzel geçsin dileğimle tekrardan günaydın
aksam eşim saat 10 dedi ama gelemedi ....ali uyumuyor ömer yemek yemek istemiyor anakucağından atlamaya çalışıyor uyuyor uyanıyor ali bas bas bağrıyoo babası aliyi omzunda uyuturdu ben gezdiriyorum gözler projöktör gibi acık ama kıpppkırmızı deli oldum onu alıyor öteki ağlı ötekini alıyorum diğeri ağlıyo....aliyi sarıp sallamaya çalışıyorum yok sanırım babasını istediler ,seyhatteyken ananede olduğumuzdan kalabalıkda anlamıyolardı tabi.....neyseee.....en sonunda ali 10.30 da pes etti uyudu sıra ömerdeydi öle masum bakıyorduki aldım koynuma sarıldım öptüm öptüm koca adam gibi gözlerime bakıyor........oda yemek yemediğinden açtı mama yaptım yedi uyudu eşim gece 1 geçerken gelmiş sahur hazırlamış beni kaldırdı....oda çok yorgun belli yani o patrona diyecek sözüm yok canını çıkarıyor adamın yaaa....sabah 6 da kalkıp işe gidecek bide......neysee sahuru yaptık alişi besledim uyudum gece ömer ağlıyo ,ama başım dönüyor fır fırr,büyük ihtimalle şekerim düştü eee ezanda okundu eşim oruç tutmayacaksın yığılıp kalsan kim bilecek evde dedi.....bugün niyetlendemim işte......şimdi çocuklara meyve hazırladım...bişey yapmayacam aksamda dışarda olacaz herikimize iyi gelir sanırım
Günaydın Kızlar,
Dün pc acık kalmış.Kuzenlerım dun Borayı sevmeye gelmışlerdı.İftar vaktı gidiceklerdı göndermedım.Eşlerıde gedı gece 11 de gıttıler.Banada iyi oldu.Cok guzel vakıt gecırdık.Boranın o artıst saclarınıda teyzemın kızı kestı.Cok komık keltoş oldu oğluşum.
Sanırım Bora artık duzene gırıyor.Hakkından gelıcem ben bu cocuğun uğrasa uğrasa.Akşam 9.30 da uyudu.12 de kalktı.Sonra 5 te uyandı gerı uyudu.6.30 kalktı.Babası aldı salona geldıler 8 e kadar oynamışlar.Esım işe gıttı bora yıne uyudu 10 da uyandı.Ve ben kendımı bomba gıbı hıssedıyorum.Sukur bu gunlerıde gördum.Ama gunduz en fazla 2 saat uyuyor parca parca.
Yarında Semoşa gıdıyoruz.Persembe iftara mısafır alıcam.Ama menuye karar vermedım ama
Soyle duşunuyorum.Terbıyelı corba,Kuzu incık ,fırında kremalı patates,pilav,Barbunya,Börek yapsammı acaba belkı pacanga bıde sutlu bır tatlı offfff bunları 1 gunde nasıl yaparım
Eli ayağı düzgün sağlıklı uzun ömürlü olsun inş:Saruboceq:Bırsenım kıyamam ben sana ohhh çıkın dışarıya ıyı gelir ikinizede.
Aysun bende hep fırında yaparım canım cok guzel oluyor hafıfustu kızarınca.Ben dolmalarıda fırında pişiriyorum.
Banu allah tamamını erdırsın canım.
Kızlar görümcem hamileydıya bır erkek daha geliyormuş bıze.Deli gıbı kız istedıler ama kısmet sağlılı olsunda.
yok canım çalışıyorum diye değil dr umuz istedi 7 aylıkken pütürlü yiyeceklere geçmek istiyorsan şimdiden başlamalısın dedi ama doyumluk değil tadımlık olacak 2 çay kaşığı ile başlıycaz yani dün anlatmıştım ayrıntısıylaa
hoşgeldin tatlım
ay tatil yapmayan bir ben kaldım yaaaa:gitme:
hayırlı olsun canım inşallah mutlu olurlarr
maşallah sana yaa iyi dayanıyorsun vallaaa
ama dediğin gibi yap bir gün gündüz uyutma bakalım gece ne yapacak yoksa böyle çok zorlanırsınızz
günaydın mı desem tünaydın mı desem bacılar
herkesaler iyidir inşallah
ben sabah okula gittim bir yağmur yağıyordu ki sormayın kızımı babasına bıraktım zaten 1 saat gittim geldim
bu arada annem aradı dün ablamla dertleşmiştik sanırım ablam kızmış anama o da üzülmüş kaynanan gelmediği günler ben gelirim kızım üzülme sen dedi araba alınana kadar idare ederiz dediizemuszemus
Cnm çok geçmiş olsun anneciğine:1hug:kızlar nasılsınız..?
nurtencim cnm sana msj gönderemedim baban hastaymıs sanırım çok gecmiş olsun.bizim bilg.vozuldu 1 haftadır giremedim annemde gecen hafta anjıyo oldu.bugun annemdeyim burdan
giriyorum.bir süre daha giremeyeceğim sanırım..
hepinize cok alısmısım........ çok özledim
Cnm büyüme dönemine girmiştir belki, dışarı çık çık iyi geliropuyorumnanaktankızlar merhaba nasılsınız... biz ii olmaya çalışıyoruz Doruk buara beni biraz üzüyor 1.5 - 2 saatte bir emen çocuk 3 saatte bir beinim zorumla emmeye çalışıyor... noldu bunun iştahına anlamadım hiçç neyse sağlıklı olsun da varsın az emsin napalım artık...bana gelince bu hafta hiçişim bitmiyo yaaa yıka ütüle as temizle yemek yap anlamadım gitti.. yap yap bitmiyo yaaa...
birkaçgündür de evdeyim sıkıldım bunaldım akşam çıkcz biraz doruk un bu mevsimde giycek bişilere ihtiyacı var... biraz alışveriş yapıp ordan görümceme geçeceğiz... çook özlemişler doruk u biraz hasret gidersinler bakalım...
buarada karnıyarığı bende fırında yaparım çok da lezzetli oluyor tavsiye ederim...
ekledimmm beni tanırsın resimdenbenide eklesenize Hande Dinçel Kabataş, Masal ın resimleride var :)
Olsun tatlım eskiden taksiyle gezerdim acırdım kocama. Şimdi otobüsler gidersem hiç acımam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım valla karnı doyunca keyfi yerinde çok şükür kuzumun zemuszemus
Sende hoşgeldin. Tatilin iyi geçmiş çok sevindim a.s.
Anam seninkide koca herif oldu bi düzene oturmadı. Biraz istikrarlı davran, bırak ağlasın bence a.s
Sağolasın canım a.s.
HAdi hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin a.s.
Evet canım doymadığı için sürekli ağlayıp memede durmak istiyordu. Şimdi mamasını yiyor, meyvesini yiyor, aralarda da saat başı gibi beni emiyor ve çok keyifli
Ey maşallahhhhhhakannehir
Ay canım gez valla iyi gelir sanada ya a.s.
Anaaa saçlarını mı kestiniz kız kuzunun zemuszemus
HAdi hayırlı olsun canım oğluş a.s.
Canım annene çok geçmiş olsun a.s.
Bak cadı Gazel'e kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun hamişliğin canım a.s.
kaşıkla verseydin belki içerdi öyle:uhm:off ya gazel uyurken sütümü sağdım biberona koydum en azından biberondan içmeyi öğrensin diye yine içmedi 75 cc süt boşa gitti nasıl alışacak bu kız yahuu şaşırdım kaldım hee(
Eline sağlık cnmzemuszemusKızlar selam a.s.
Sabahtan beri temizlik yaptım. Yemek yaptım. Kızımla oynaştık. Çok şükür hiç üzmedi beni bugün. Artık gündüzleri odasında uyutuyorum. Bu akşamda kısmetse odasında yatırmayı deneyeceğim bakalım :uhm:
İşim bitti bi ütüm kaldı. Onu da yarın yapacağım. Evimde mis gibi oldu zemuszemus Kayınvalidem yemeğe çağırdı. Oraya gideceğiz şimdi. Hazırlanayım. Öptüm sizleri a.s.
Selam Kızlar,
Ben bugun yıne gezdım.Bi arkadasıma gıttım onunda Boradan 1 ay kuçuk oğlu var.Oturduk geldim.Allahım nasıl sakın bır bebek ya benımkı onun yanında bır canavar.Yarında semoşa gıdıcez.Ordan dayıma iftara.
Koçişe yemek hazırlıyayım şimdi.Ay bıde su kanguru ne rahatlıkmış ya.Keske daha önce alsaydım.
Kızlar kış için uyku tulumu ve uyku tulumu kumaşından kalın bir eşofman takımı aldım.Malum soğuklar yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor hazırlıklı olalım dimi fikir olması açısında resimlerini ekliyorum.eminönü havuzluhandan aldım.Bakalım beğenecekmisiniz..
/439/15725545.jpg[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?