hoş geldin burcuuuuuuu :)
birsencim büyüdü artık senin aslan parçaları :)
yağız oğlan güle güle kullansın canım
burcuuu bayılıyorum oğluuuu valla kızlar kuyruk olacak yakışıklı sempatik şirin bu çocuk yaaaaaaa
bengi sağol cnm bugün bi resimler çektik bengiciğim kopacaksın onları küçük taraftar yaptım
işte şampiyon işte taraftarrr arkadaşımın foto mka.çektik o yüzden o yükleyecek bana yollayacak facede naklen yayın yapacamm
doğru demiş iki çocukla tutma kız sağlık önemliyada ekleyen arkadaşlar önersinn tutkunu bana
bu arada eşim oruç tutmayacaksın diyorrr kızıyorrrrrrrrrrrr dün basım döndüğü içinnn
]hoşgeldin canım baya kaldın galiba
aha bi erkek zannedilen bebek daha benim kızı yalnız ben biraz erkek gibi giydiryorum ondan bende kalça ultrasonu çektircem Türkiz dede sağda kemik geriliği var denildi 1 hafta sonra başka dr yok dedi ben yine gidip baktırcam.maşallah kızına canım [/B]
fulyacım annene çok geçmiş olsun canım.kızlar nasılsınız..?
nurtencim cnm sana msj gönderemedim baban hastaymıs sanırım çok gecmiş olsun.bizim bilg.vozuldu 1 haftadır giremedim annemde gecen hafta anjıyo oldu.bugun annemdeyim burdan
giriyorum.bir süre daha giremeyeceğim sanırım..
hepinize cok alısmısım........ çok özledim
Kızlar selam a.s.
Sabahtan beri temizlik yaptım. Yemek yaptım. Kızımla oynaştık. Çok şükür hiç üzmedi beni bugün. Artık gündüzleri odasında uyutuyorum. Bu akşamda kısmetse odasında yatırmayı deneyeceğim bakalım :uhm:
İşim bitti bi ütüm kaldı. Onu da yarın yapacağım. Evimde mis gibi oldu zemuszemus Kayınvalidem yemeğe çağırdı. Oraya gideceğiz şimdi. Hazırlanayım. Öptüm sizleri a.s.
Hoşgeldin cnmmm, tam kağanla benim marmaristeki halim gibi olmuşunuss bizde aynen öyleydik
Oh oh ohhh tosuna baaaaaaak maş. maş.
Kızlar kış için uyku tulumu ve uyku tulumu kumaşından kalın bir eşofman takımı aldım.Malum soğuklar yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor hazırlıklı olalım dimi fikir olması açısında resimlerini ekliyorum.eminönü havuzluhandan aldım.Bakalım beğenecekmisiniz..
[/IMG]
yok canım çalışıyorum diye değil dr umuz istedi 7 aylıkken pütürlü yiyeceklere geçmek istiyorsan şimdiden başlamalısın dedi ama doyumluk değil tadımlık olacak 2 çay kaşığı ile başlıycaz yani dün anlatmıştım ayrıntısıylaa
hoşgeldin tatlım
ay tatil yapmayan bir ben kaldım yaaaa:gitme:
günaydın mı desem tünaydın mı desem bacılar
herkesaler iyidir inşallah
ben sabah okula gittim bir yağmur yağıyordu ki sormayın kızımı babasına bıraktım zaten 1 saat gittim geldim
bu arada annem aradı dün ablamla dertleşmiştik sanırım ablam kızmış anama o da üzülmüş kaynanan gelmediği günler ben gelirim kızım üzülme sen dedi araba alınana kadar idare ederiz dediizemuszemus
Selam Kızlar,
Ben bugun yıne gezdım.Bi arkadasıma gıttım onunda Boradan 1 ay kuçuk oğlu var.Oturduk geldim.Allahım nasıl sakın bır bebek ya benımkı onun yanında bır canavar.Yarında semoşa gıdıcez.Ordan dayıma iftara.
Koçişe yemek hazırlıyayım şimdi.Ay bıde su kanguru ne rahatlıkmış ya.Keske daha önce alsaydım.
kızlar ben geldim fulyam çok geçmişş olsunnnnnn cnm bende merak ettim ama bitürlü arayamadım
ben arkadaşıma gittim ikiz kızları olacak 2-3 hafta sonra doğumu var.....kuzularım hiç üzmediler beniii
sonra babamız geldi bizi aldı yemek yedik alışveriş yaptık eve geldik...
kuzucuklarımla gzmeye gıderken
yaa bacılar bunlar gıttıkce agırlasıyor tasımak zor olmaya başladı
ne güzel eski kilona dönmüşsün. darısı bizim başımıza. ama ben tatilde kayınvalidem sayseinde yine 70 oldum. kadın süt olsun diye ne varsa getiriyodu. tabi torununa bi baktı bunu doyurmak için epey zor olsa gerek diye düşünmüştür.doğru demiş iki çocukla tutma kız sağlık önemli
facede de anlamadım senden sonra Filizde ekledi sende olmuyor anlamadım
yine baktım yine olmuyor ya
64le başladığım hamlelik serüvenime 72 ile tamamlayıp doğumdan sonra 67 ile verme dönemine girdim ve hiç rejimsiz öhö öhö bugün 4 ay nerdeyse ve 57 ile tamamladım ama hala göbek var oda gidince 55 olurum heralde ha garet kızlar
günaydınlarrrrr ülen tutkun sabah sabah kilo demişsin ben ikigündür yürüyüs bilem yapamadım çok yoruluyorum gece ömer hep uykusunda ağladı gazı vardı kakasını yapamıyordu o susuyor ali ağlıyor mama mama sonra sahur hazılradım 2 den 5 kadar uyumadım sayılır sabah yine yedide ömer ağladı yanıma aldım koynumda uyudu .....şimdi maroton başlıyor önce kahvaltı yapacaklar sonra meyve sonra sebze sonra yoğurt sonra muhallebi........geceleri mama verecem ev toplanacak süpürülecek alışveriş malzemeleri yerleşecek....çamaşır asılıp çamaşır toplanacak ve çamaşır atılacak
incimmmmmmmm yaaa hangi ara yapacam yürüyüşüü bugün niyetliyim bakalımmmm,
annem gecelek yarım saat ile başlayım diyorum...ama hzır annnem varken temizlikde yapem diyorum hepsini bir arada yapabilirmiyim acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?