2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben geldim fulyam çok geçmişş olsunnnnnn cnm bende merak ettim ama bitürlü arayamadım

ben arkadaşıma gittim ikiz kızları olacak 2-3 hafta sonra doğumu var.....kuzularım hiç üzmediler beniii

sonra babamız geldi bizi aldı yemek yedik alışveriş yaptık eve geldik...

hoş geldin burcuuuuuuu :)
birsencim büyüdü artık senin aslan parçaları :)
yağız oğlan güle güle kullansın canım

Hımmmmm tadı güzelmişşşşkaydirigubbakcemile2

Biraz daha yiyebilirmiyim acabaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

Heh şu parmağı şöyle çeksem diğerini kapatsammm sığarmıkaydirigubbakcemile2

Oldu sanırımmmmmmmkaydirigubbakcemile2

Ahhhhh annecimmm el ağızdayken açılmamalı tabiakannehir

burcuuu bayılıyorum oğluuuu valla kızlar kuyruk olacak yakışıklı sempatik şirin bu çocuk yaaaaaaa

bengi sağol cnm bugün bi resimler çektik bengiciğim kopacaksın onları küçük taraftar yaptım
işte şampiyon işte taraftarrr arkadaşımın foto mka.çektik o yüzden o yükleyecek bana yollayacak facede naklen yayın yapacamm

kuzucuklarımla gzmeye gıderken
yaa bacılar bunlar gıttıkce agırlasıyor tasımak zor olmaya başladı

:))) yandık desene birsenimkaydirigubbakcemile3

Ay süpersiniz ya kaç kilo oldular kız harbi tombilik olmuş kuzular maş

seher valla iyi kucaklamışsın ben Türkizi bazen zor taşıyorum çok tatlısınız.
yeni anne çok şeker oğlun maşallah canım ya
Sibel aldıkların çok güzel güle güle kullansın Yağızcık

tutkunn görüyom seniii allah aşıkna şu faceye çözüm bul türkizin resmini koyy arattırayımm

yada ekleyen arkadaşlar önersinn tutkunu bana

bu arada eşim oruç tutmayacaksın diyorrr kızıyorrrrrrrrrrrr dün basım döndüğü içinnn

yada ekleyen arkadaşlar önersinn tutkunu bana

bu arada eşim oruç tutmayacaksın diyorrr kızıyorrrrrrrrrrrr dün basım döndüğü içinnn
doğru demiş iki çocukla tutma kız sağlık önemli
facede de anlamadım senden sonra Filizde ekledi sende olmuyor anlamadım
yine baktım yine olmuyor ya

64le başladığım hamlelik serüvenime 72 ile tamamlayıp doğumdan sonra 67 ile verme dönemine girdim ve hiç rejimsiz öhö öhö bugün 4 ay nerdeyse ve 57 ile tamamladım ama hala göbek var oda gidince 55 olurum heralde ha garet kızlar

günaydınlarrrrr ülen tutkun sabah sabah kilo demişsin ben ikigündür yürüyüs bilem yapamadım çok yoruluyorum gece ömer hep uykusunda ağladı gazı vardı kakasını yapamıyordu o susuyor ali ağlıyor mama mama sonra sahur hazılradım 2 den 5 kadar uyumadım sayılır sabah yine yedide ömer ağladı yanıma aldım koynumda uyudu .....şimdi maroton başlıyor önce kahvaltı yapacaklar sonra meyve sonra sebze sonra yoğurt sonra muhallebi........geceleri mama verecem ev toplanacak süpürülecek alışveriş malzemeleri yerleşecek....çamaşır asılıp çamaşır toplanacak ve çamaşır atılacak

incimmmmmmmm yaaa hangi ara yapacam yürüyüşüü bugün niyetliyim bakalımmmm,
annem gecelek yarım saat ile başlayım diyorum...ama hzır annnem varken temizlikde yapem diyorum hepsini bir arada yapabilirmiyim acabaaa

]

nerdeyse bir ay kaldım. tabi hepsi annemlerin yanında değil. eşimin izininde kayınvaldemlerde kaldık. beni antalyaya bıraktı iki gün sonra ankaraya geldi anneme söylene söylene. ( annemin yüzüne karşı değil ama) bu sıcaakta çocuğa burda eziyet ediyosunuz diye. haksızda değil. annemle ikisi inatlaştı tabiki annem kazandı. eşim hala sinirli anneme. havalar biraz serinlesin istediği kadar kalır dedi ama annemde biraz inat etti olan da bana oldu. ailemi kırmak istemediğimden arada kaldığımdan ve ben üzülüyorum sütüm azaldı diye eşimde herşeye tamam dedi.
ay her gittiğim dra kızım obez mi sorusu sormaktan sıkıldım walla. hepside ısrarla anne sütünün obez yapmayacağını söylüyorlar. bu şekilde kilo alımına devm ederse 1 yaşına kadar ne halde oluruz düşünemiyorum bile. ama acayip hareketli bi çocuk. dr 6. aydan sonra dengei kuarar merak etme dedi. sütüm fazlasıyla yarıyommuş. dr geceleri uynmadıkça emzirme dedi. ben geceleri her 3 saate bir emziriyordum. bugün 23:30da bi emzirdim sabah 6da kalktı çocuk. demekki yetiyormuş artık. ama bana da iş çıktı gece göğüslerim çok dolmuş ancak bi mememi emebildi. kalktım diğerini sağmakla uğraştım. hergün böyle olursa bana süt poşeti dayanmaz.
fulyacım annene çok geçmiş olsun canım.
benimde buraya girmeyecince sanki bi eksiklik vvarmış gibi hayatımda bağımlılık yaptı anlaşılan.

hoşbulduk canım. yine hamaratlığın üstünde. bütün işler bitmiş sayılır. kızınında iyi olmasına sevindim.

Hoşgeldin cnmmm, tam kağanla benim marmaristeki halim gibi olmuşunuss bizde aynen öyleydik

Oh oh ohhh tosuna baaaaaaak maş. maş.

çok fena etkiledi yavrumu sürekli inleme halindeydi. düşün ankarada şimdi bile gece askılı badiyle yatan çocuk orda perişan oldu. klima çalıştırdık bol bol.

saol canım. tam tosun benim kız. enine boyuna büyüyor. baba tarafına çekmiş.

çok güzel kağanın cicileri. güle güle kullansın paşan. ben ne yapacam bilmiyorum. kıza uzun kollu giydiriyorum uyumuyor. çıkardığım anda üstünü hemen uyuyor. babasıda yaz kış şortla dolaşıyor. sanırım tüm huyu ona çekmiş. sadece inatçılığı bana çekmiş.

hoşbulduk canım. bak annen kıyamamış sana. rahatlamışsındır sende aartık.

Günaydınlar bacılar a.s.

Kızımla uyandık az önce. Önce emdi, sonra mamasını yedi. Bide huy edindi. Mama yerken kakasını yapıyor kaydirigubbakcemile3 Altını da değiştirdim. Oyun halımız geldi dün. Yatırdım onu keşfetmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3

Yaa sel amma kötü olmuş ya. Heryer felaket. Eşim havaalanına sabahın köründe zor gitmiş. Öğleden sonrada Anadolu yakasına geliyomuş yağış. Ay annemde bana geliyo kadın. Akşam dönücem diye paralar kendini valla :bbo:

Sibel bacım çok güzel aldıkların bayıldım. Görümcemde getirdi Almanya gezisine gittiğinde Defnoşa. İster askılı istersen fermuarlı kolları var takabiliyorsun. Bu sene çok kullanışlı olacak bu tulumlar hepimiz için. Eşofmanda çok şıkmış ya. Senle bi Havuzluhan yapmamız şart bacım yerimseniben

Birsom akşam güzel geçmiş sanada değişiklik olmuştur bacım a.s. Oruçta tutma bence bak fena zorlanıyosun tatlım lmaz:

Burcu ben senin o yakaşıklı oğluşunu yerim a.s. Ay bunların hepsinin eller ağızda ya zemuszemus

Semra valla iyi taşıyosun o iki kuzuyu ya kaydirigubbakcemile3 Ben geçen Sibel geldiğinde Defnoş ve Yağız'ı kucağıma aldım da canım çıktı anam 2 dk'da :kedi:

Günaydınlar Kızlar;opuyorumnanaktan

Filizcim,uyku tulumunu 20 liraya pijamayı ise 18 liraya aldım tatlım.Kızlar beğenmenize sevindim benim oğlan üstünü hiç örtmüyor bu uyku tulumu kurtarıcı olacak.

Semracım,Burcucum kuzularınıza maşallah çokkk tatlı çıkmışlar.

Bende bugün sadece yemek yapıcam ama bana tavuk tarifi lazım akıl versenize ay ne pişireyim diye düşünmek ne sinir bişey.:bbo:

oh ne güzel gezmelere başlanmış. bugün için iyi muhabbetler. fotolarınızı bekliyoruz. senin oğlan uslandı galiba çok şükür.

afferin senin oğluşlara seni hiç üzmemişler.. walla gezmek en çok senin hakkın bence. en çok sen yoruluyon.

maşallah kuzucuklarına kocaman olmuşlar. ikisini nasıl taşıyon kız.
ne güzel eski kilona dönmüşsün. darısı bizim başımıza. ama ben tatilde kayınvalidem sayseinde yine 70 oldum. kadın süt olsun diye ne varsa getiriyodu. tabi torununa bi baktı bunu doyurmak için epey zor olsa gerek diye düşünmüştür.

ayyy senin yazdıklarını okurken ben daraldım canım. Allah sana kolaylık versin. bide yürüyüşten bahsediyosunuz. walla akşam eşim gelince hemen veriyorum kucağına. bi tanesi bile beni mahvediyor. benmki bide kucağa alıştı iyice tailde. şimdi sürekli kucak istiyor. 9 kiloda anacam yoruyo insanı. kucaktada sabit durmuyo ki oluyo sana o sanki 19 kilo gibi. biran önce emeklese artık diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…