2009 Mayıs Anneleri

Selam Kizlar,

Gecmisi ancak bitirdim, ne zaman internetin basina gecsem, bir sürü sey oluyor. Telefon üstüne telefon geldi yine. Doruk iki kere uyudu, uyandi emdi, yine uyudu ve simdi uyanma modunda.

Pinar'cigim, Defnos senin kopyan resmen. Anne- kiz cok güzelsiniz zaten.

Birsen, rüya iste, gecenlerde ücüzleri olan bir kadin gördüm bizim bir sokak ötede, ücüde kizdi, sen aklima geldin hemen. Sanirim onun etkisinde kaldim. Bu arada sen sanirim teyzemlere yakin oturuyorsun, onlarda Kocasinan'da oturuyorlar ve haberleri izleyince dün hemen telefona sarildim, neyseki bir durum yokmus.

Siribron, senin sipa gece ve gündüz olayini ögrenememis, simdiden sonrada ögrenmemekte direniyor canim. Babanin is düzenin bir ayarda olmamasininda etkisi var galiba. Umarim basarili olursunuz, senin icin cok üzülüyorum. Ben Doruk birgün ayarini bozsa, cok geriliyorum, senin cilen hergün. Allah yardimcin olsun...

Ilknur yakiniz demek birbirimize. Belki ayni sehirde Düsseldorf'a yakin olduguna göre. Bu arada benim ebeye ihtiyacim olmadi hic canim, gelen ebede sinir etti beni zaten. Cocugun göbegini bükerek kopartti ve iltihaplanmasina neden oldu. Emzirme konusunda da yanlis bilgi verdi ve kemik ilacini musluk suyunda eriterek icirdi. Bende sonunda bir daha gelmenize gerek yok diye postaladim. Dogumda bana cok iyi davranmisti, onun seyrine gittim, keske baska bir ebe tercih etseydim...Gerci degistirebilme sansim vardi ama gerek kalmadi.

Meltem, ben ek gida olayini simdilik rafa kaldirdim canim. Ama söyledigin dogru, cocuk doktorumuzda bize aynisini söyledi. Simdilik sütüm yetiyor ve sadece aralarda gidim gidim tattiriyorum o kadar. Bugün armut ve muz püresi tatti, yarim kasik, yine istedi ve vermeyince agladi. Artik 6. aydan sonra alistiririm, acelesi yok. Anne sütü karsiliyor tüm ihtiyaclarini simdilik.

tulaycım ilginim siz nasılsınız kızlar...
ilgin cnm herşeyde bi hayır vardır üzme kendini daha fazla bacımm Allah sabır versin sana ..

civcivim yok sabrım kalmadı valla artık eşimle iki yabancı olduk zorla yürüyor bazı şeyler yada ben polyanacılık oynuyorum

cerencim pro kart aldım kkdan o nedenle :))

hülyacım zonk zonklayan başım dışında iyiyim canım nolsunya...iş ev annem derken günü geçiriyprum işte canım

Kızlar bendeişlerı bitirdım sanırım.ıftara misafırlerım var.Hersey tamam.Bi salata kaldı birde pacangalar kızaracak.

Tabı annem gelmese peynır ekmek anca yerdık.Cunku Bora bır felaket.Bakalım yarın akşam için randevu aldım doktordan.

Meltemcım aldığın kıtap cok guzel Ayse ye.
Ve su anda kendıme cok kızdım.Bora öcesınde her hafta bir kıtap bitiren ben,sımdı sayfa bıle acmıyorum.En önemlısıde cocuk gelışimiyle ilgili kıtaplar hıç okumuyorum.Bora ağlamasın,uyusun kucakta gezsın yetıyor.Yaramazlığın da etkısı çok ama olsun.Yarın ilk işim bırsuru kıtap almak.O gece uykusundayken okumak.Sınır oldum yıne kendıme.
Azıcık uslansa su oğlum artık ya.

kızlar ben yine bayadır giremiyodum...en son ayağıma 8 dikiş atıldı ve çook fena grip oldum demiştim...
oğlum da fena bi huysuzdu...geçen c.tesi bi yakınımızı çağırıcaktım oda evde yoktu pazar günü iyice hastalandım ateş 39 a geldi nerdeyse...eşim evdeydi allah tan oğlana baktı ama ben iyice kötüleşince hastaneye gittik bi iyne yaptılar çok iyi geldi...

ve en bomba haber salı günü için eşimi ist.dan bi firma görüşmeye çağırmıştı eşimle birlikte pzt.gecesi ist.a geldik (ben bayrama kadar kalıcam) salı günü görüşme iyi geçmişti...veee bugün neticelendi....yakında ist.da işe başlıcak ve biz geri dönücez ist.aaaaakaydirigubbakcemile2 şimdi annemdeyim ama bayramdan sonra ev arayışı başlar...anadolu yakasında olucaz inş.. çok sevinçliyim kızlar ama inş.hayırlısı budur... hepinizi öpüyorumm a.s.

inci şu oğlanın taze resimlerini koysanaaa yaaa

bende aynı okumuyorum cnm yaaaa

ama netten bakıyorum hepppp Ay ay bakıyorum takip ediyorumm

:uhm:
GOZUM TAKILDI INCI YAZINA...al bendende okadar arkadasım ya aynı dertteyız..benımde uslansa keske azcık oglum baska bişi istemıyom falla...
kızlarrrrr uyutmadım yagızı gece gene 6 da uyudu sıpa ben sınır krızı tabı gene...sabah yanı ogleyın 1:30 da kalktııı we sadece yarım saat uyudu şimdi annemdeyım anneme bırakıp oglanı kuafore falan gıttım carsıya cıktıım en onemlısı TUBİŞŞŞŞŞ SERRANIN HEDIYESINI SONUNDA ALDIMMMhihoyyythihoyyytYARIN EŞİMLE YOLLICAM KARGOYA NASIPSE ohh be rahatladım kızlar ya azcık alışwerış yaptıum kendıme para harcamak ıyı geldı valla 2 saat rahat rahat gezdım carsıdakaydirigubbakcemile2oglan meme aramöış bı ara annem uzum suyu falan wermiş agzına susturmuişş tansastan mılupanın bebelacın muhallebısın meyva puresını falan aldım.bu gun aksam muhallebı werıcem bakalım uyucakmıııı:uhm:
su uyku weren fıtıl paranox onu8 bulamadım yaaaa yarın baska eczaneye bakcamm artık bu gece bakalım nolcak bırazdan eşim gelcek almaya bızı işten cıktı yenı aksamda oglanı anneme bırakıp tekrar dısarı cıkcaz eşimle iş yerınden bı arkadasın wedası var ıkı saatlıne gıdıp gelcez hawa deişimi olsun bana ..ıyı geldı valla kızlar yaaa buıgun daha ıyı hıssedıom kendımı nuykusuzluuma ragmen....

civcivim yok sabrım kalmadı valla artık eşimle iki yabancı olduk zorla yürüyor bazı şeyler yada ben polyanacılık oynuyorum

cerencim pro kart aldım kkdan o nedenle :))

tahmin ediyorum cnm yaa gerçekten işin zor :1no2:

hülyacım zonk zonklayan başım dışında iyiyim canım nolsunya...iş ev annem derken günü geçiriyprum işte canım

geçmiş olsun cnm ağrı kesici falan alsaydın

afiyet olsun cnm..
bora içinde sanırım yapcak pek bişi yok çünkü son günlerde aynı dertten muzdaribim kafamçokkarıştı

çokk geçmiş olsun cnm aksilik geldimi üst üste gelir zaten..
ist içinde hakkınızda hayırlısı olsun inşŞeniz

iyi yapmışsın valla cnm ben 1 hafta boyunca evde otursam sanırım kafayı yerim :1no2:
değişikliğe gerçekten bazen ihtiyacımız oluyor en önemlisi temiz hava almak ...
paronax iki çeşidi varmış cnm alırken eczaneye sor uyku etkisi olan diye Şeniz

bizde kaç gündür evdeydik gazelde bende baya sıkıldık az önce pazara çıktık bayada gezdik gazel arabasında uyudu temiz hava onada iyi geldi valla kaydirigubbakcemile3eve geldik hemen kapıda açtı gözlerini cadıı

Ben sabun kullamıyorum,chicconun saç ve vücut şampuanını kullanıyorum,deterjanda ve yumuşatıcıda ise dalin.

Nerelerdesin Nurtencim uzun zamandır sık girmiyosun özlettin kendini gezmelerden birazda bize vakit ayır.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İnşalllah alıştırırsınız aslıcım sakın pes etmeyin ama çok ağlıyor diye bir kere dümeni elden kaçırdınızmı bir daha toplaması mümkün olmayabilir.Paranox s de çok işe yarıyor mutlaka edin bana doktorum vermişti.

Canım çok özledik seni valla daha sık uğramaya çalış olurmu...:gitme:

Banucum ne diyimki bir türlü orta yolu bulup sorunu kökten çözemediniz bence enine boyuna oturup konuşmanız gerekli eşinle sanırım çok sevdiğinden güzel sözlere inanıp eriyorsun sende benim gibi ama gerçekçi olmak gerek biranönce çözümü bulmalısınız,annenlerede sorunlarınız yansıdığı için böyle söylemiş olabilir takma unutulur gider yeterki siz mutlu olun :teselli:

Seninde annen yetişmiş imdada desene onlarda olmasa naparız bilmiyorum

İlk zamanlar öyle oluyor Ayşecim sonrasında o kadar kolay olmayacak uyutmak.Umarım sizde böyle devam eder.

kolay gelsin pınarcım

Sağolasın canım a.s.

slm ...
pınarcım aferin kızz tıpkısının aynından yapmışsın delikafaduldendelikafadulden

Pinar'cigim, Defnos senin kopyan resmen. Anne- kiz cok güzelsiniz zaten.

Çok mersi bacılar a.s.

Ohhh analar olmasa yanmışız zaten zemuszemus

Canım çok sevindim sizin adınıza. İnşallah gönlünüze göre olur herşey a.s.

Ohhh gezilmiş desene. Arada böyle hava almak çok iyi geliyor gerçekten zemuszemus

Kız hayırdır niye evdesiniz siz bakim :uhm:

inşallah canım:) gün içerisinde çok uyumuyor ama gece uykumuz iyi çok şükür. en geç 9'da odasına bırakıyorum. uyuyor kendi kendine. ama sabah 6'da ayaktayızkaydirigubbakcemile

Oh maşallah

Defnoş'umun muhallebisini yedirdim, uyuttum, kayınvalidemleri gönderdim, mutfağımı toparladım. Şimdi .ıçımı koltuğa koydum akannehir Aslında balkonda çamaşırlarım var ama toplayamayacağım şimdi. Sabaha kalsın. Alır hemen ütülerim alkisalkisalkis

Bu arada bikaç gündür Defnoş'umu gündüzleri odasında yatağında yatırıyordum alışsın diye. Bu akşam uyuyunca yatırdım yatağına. Bakalım deneyeceğiz nasıl olacak. Gerçi oda biraz uzak ve henüz telsiz almadık ama cadının sesini duymamak mümkün değil heralde kaydirigubbakcemile3

canım,bizde odasında yatırdık bikaç gece. oda bizimki ile bitişik ama biz yinede telsiz kullanıyoruz. bi gece eşim açmayı unutmuş telsizi. kuzumun sesini duydum yan odadan ama sanki rüyamdaymış gibi oldu. çok derin uykudaymışım demek. birazcık ağlamış ben gidene kadar. sende uykunun derin yerinde duyamayabilirsin belki. kuzum ağlamasın boşuna,yazık:teselli:

o kadar fenayımki ilaçlar fayda etmiyor ve dökülüyorum ben şuannn

allah hayra çıkarsın sonumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…