2009 Mayıs Anneleri

günaydın aysuncum günaydın sibelcim nasılsınız canlarım :)))) son iş günü sonra iki gün evdeyim kızlar

merhaba günaydınlar aksam çok fena oldum hamişken içtiğim bir antibiyotik vardııı

o vardı annemelerde onu içtim vicks sürdü eşim tereledim biraz daha iyiyim ama daha ayağa kalkamadım heryanım ağrıyoo.......

kızlar ben doktora gidemiyorum alerjik astım olöduğumdan ilaçlarım belli her katogorie göre ilaç var
ben aprallık edip antibiyotik aldırmadım .........neyse babam alacak bugün

günaydın artık göremiyoruz seni.bayram hazırlıklarıda başladı.canım ev aslında normal benim mobilya büyük evin sığınağı asansörü kapalı otoparkı var Kaynarcada böylesi zor ama 3+1 istediğimden odalar küçük oluyor dün gece koltukların mobilyaların ölçülerini aldık bugün son 2 eve gidicez bide bu eve son kararı vericez sıkıştık.dün 2 tane ağrı kesici attım başım dinmedi.

günaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınız kızlar
günaydın artık senin önünde eğilcez baksana pro kk lı olmuşsun asillerdensin artık

gunaydın hanımlar.........

sibelcım banucum gunaydın fıstıklarımmma.s

günaydın aysuncum günaydın sibelcim nasılsınız canlarım :)))) son iş günü sonra iki gün evdeyim kızlar

Günaydın kızlar,

Oh dinlen Banucum haftasonu gibisi varmı.Bizde yağızla biraz önce mareket gittik akşam yemek için bişeyler aldık geldik hava almış olduk.zemuszemus

kız tutkun pro kartı sende alabilirsin öyle üyeliğin fazlalığı ile ilgili değil bitanem ücret karşılığı alıyorsun kk yönetiminden hakların sınırsız oluyor profilime bak istediğim renk yapabiliyorum tatlım

iyi yapmışsın sibelcim bende duruyu yağmuru akşamdan akşama görüyorum bugün kızlarımızıda alıp dışarı çıkalım dedik eşimle

cnm ıyıyız tatlımmm soyle bır gecmıse bakmıstım bazı sorunların olmus canım hıc takma kafana esler hep aynı eraman aılesı haklı olur:teselli: gunaydın gecms olsun cnm yaaa

esracımda gelmıs gunaydın tatlımmm

aysuncum takmıyorum bitanem yoksa kendim üzülüyorum kimsenin umrunda değilse benim hiç değil abisi kardeşi mutlu olsun gerisini düşünen kim bayramda izmire gideceğiz dört gün kalacağız eşimin abisine düşünün abisi kızkardeşini eve getirtmiyor geçen bayramadada gelemsin dedi ve ben bu kızı dört gün evde tek nasıl bırakcağım aklım evde kalacak

Valla duydum canım çok şükür. Biraz tedirgin yattım ama kuzum ağlamadan ses çıkarmaya başlar başlamaz duydum hemen hihoyyyt

Evet canım o iltihap verem aşısının tuttuğuna işaretmiş. Bizim nerdeyse 2 ay olacak yeni geçti a.s.

Oh maşallah kuzuma Seninkide benimki gibi sevdi demek ki ek gıdaları bacım hihoyyyt

Pınarcım valla aynı sen maşallah çok tatlı

a.s.

Evet canım bi kaç gündür alıştırdım yatağına. Yoksa hep salıncağındaydı sinir oluyodum lmaz:

Geçmiş olsun ablanlara ve kayınpederine canım a.s.

Eşin doğru demiş canım ya. Olmuşken istediğiniz gibi olsun bari. HAyırlısı ile bulursunuz inşallah a.s.

Ya bu ne kız :uhm: Kahvaltı falan hep bildiğim 6. yada 7.ayda başlanıyor. Bence çok ağır. Biz meyve, yoğurt ve muhallebiyle başladık ama sen bilirsin yine de :uhm:

Oy kuzumu yatırdın demek odasına ben hala geçiremedim sanırım 6 ayını bekliycem

Kız bu resmen fotokopin senin benzemek ne kelime akannehir

Yatırdım valla bacım zemuszemus

Copy Paste kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım a.s.

Oh keyif yaptınız ne güzel. Anniş bayramada hazır. Hayırlı evlatsın vesselam a.s

günaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınız kızlar

gunaydın hanımlar.........

sibelcım banucum gunaydın fıstıklarımmma.s

Günaydın kızlar a.s.

Ay canım ya madem kendini biliyosun alsaydın ya bacım antibiyotiğini klava: Kendine eziyet ettin. Çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah hemen toparlanırsın bacım :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar,

Oh dinlen Banucum haftasonu gibisi varmı.Bizde yağızla biraz önce mareket gittik akşam yemek için bişeyler aldık geldik hava almış olduk.zemuszemus

Ohhh sabah sabah sokaklara çıkılmış ne güzel zemuszemus

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Dün akşam bi cesaret kızımı odasında yatırdım. Gece bi 2'de bide 5'te kalktı. Zaten ağlamasına fırsat vermeden ses çıkarır çıkarmaz duydum koştum hemen. Ama odaya bi sandalye koymam şart. Al Defne'yi gel yatak odasına emzir, geri götür zor oldu kaydirigubbakcemile3 Bizim sesimizden uyanmayınca huzurluca uyudu kuzum çok şükür. Sabah 7,5'da uyandığında dayanamadım aldım koynuma. Az önce uyandık zemuszemus

Ya biraz öksürüyo bugün totiğim. Üşüttük mü acaba CADIARZU Hani sanki numaradan öksürür ya çocuklar. Öyle öksürüyor CADIARZU

Günaydın kızlar,

doğru bende Türkizi balkona çıkardım sabah güneşi alsın diye
düşünücem bak

günaydın tatlım nasılsın
bu kız tekin değil galiba yemiş bi haltlarki ne anası ne abisi istemiyor gidecek yeride yok çaresiz ozaman sana el pençe olması lazım onuda yapmıyor hıııııııııııııııııı
sağol canım ya
ay kıyamam anne beni yalnız attın odaya ilgilen bak ben hastayım diyor kıyamam ya
gaddar anne
aslında en iyisini yaptın biz sonra çok zorlanıcaz

pınarcığımmm anneme gösterdim resminiizii eferimmmm onaa dediii tam kıvamında kendisinin aynısını yapmış didiii...........bide dedeni çok beğendiii ne yakışıklı adam kadir inanır gibi dedi hehehe sabah sabahh çok güldürdü ben beee

günaydın pınarcım defne oyun yapıyor olmasın:)))) ilk deneme başarılı olmuş bende odasına alacağım annelik iç güdüsü sanırım daha ağlamadan hemen uyanmak :)))

huhu milllet günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakalım. ohh hepinizi evde bebişlerle birliktesiniz valla ne güzel.

ojefıstığım günaydın bitanem nasılsın bebişin nasıl:)))))))))))

tutkuncum öyle dediğin gibi ama ben daha ne kadar kendi hayatımdan ödün verebilirim ki

deden in hoşuna gider bu iltifat valla bu yaşta bile yakışıklıyım diycek

günaydın pınarcım defne oyun yapıyor olmasın:)))) ilk deneme başarılı olmuş bende odasına alacağım annelik iç güdüsü sanırım daha ağlamadan hemen uyanmak :)))
kız çocukları yolluyonuz odalarına benim kız babasını gönderdi başka odaya

huhu milllet günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakalım. ohh hepinizi evde bebişlerle birliktesiniz valla ne güzel.
günaydın iyiyiz biz bebişinden ayrılmak çok zor seni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…