günaydın artık göremiyoruz seni.bayram hazırlıklarıda başladı.canım ev aslında normal benim mobilya büyük evin sığınağı asansörü kapalı otoparkı var Kaynarcada böylesi zor ama 3+1 istediğimden odalar küçük oluyor dün gece koltukların mobilyaların ölçülerini aldık bugün son 2 eve gidicez bide bu eve son kararı vericez sıkıştık.dün 2 tane ağrı kesici attım başım dinmedi.Günaydınlar Herkese,
Dün annem geldi valla muhabbet sohbet güzel bi gündü.Bende fırsattan istifade ütü yaptım biraz annem bize yemek yaptı.Kuaförümü çağırdım annemin saçını boyadı bayrama hazırlandık anlıycanız.
Sizde ne var ne yok dün giremedim doğru düzgün.Herkesler iyidir umarım.
günaydın artık senin önünde eğilcez baksana pro kk lı olmuşsun asillerdensin artıkgünaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınız kızlar
gunaydın hanımlar.........
sibelcım banucum gunaydın fıstıklarımmma.s
günaydın aysuncum günaydın sibelcim nasılsınız canlarım :)))) son iş günü sonra iki gün evdeyim kızlar
cnm ıyıyız tatlımmm soyle bır gecmıse bakmıstım bazı sorunların olmus canım hıc takma kafana esler hep aynı eraman aılesı haklı olur:teselli:günaydın aysuncum günaydın sibelcim nasılsınız canlarım :)))) son iş günü sonra iki gün evdeyim kızlar
gunaydın gecms olsun cnm yaaamerhaba günaydınlar aksam çok fena oldum hamişken içtiğim bir antibiyotik vardııı
o vardı annemelerde onu içtim vicks sürdü eşim tereledim biraz daha iyiyim ama daha ayağa kalkamadım heryanım ağrıyoo.......
kızlar ben doktora gidemiyorum alerjik astım olöduğumdan ilaçlarım belli her katogorie göre ilaç var
ben aprallık edip antibiyotik aldırmadım .........neyse babam alacak bugün
günaydın artık göremiyoruz seni.bayram hazırlıklarıda başladı.canım ev aslında normal benim mobilya büyük evin sığınağı asansörü kapalı otoparkı var Kaynarcada böylesi zor ama 3+1 istediğimden odalar küçük oluyor dün gece koltukların mobilyaların ölçülerini aldık bugün son 2 eve gidicez bide bu eve son kararı vericez sıkıştık.dün 2 tane ağrı kesici attım başım dinmedi.
günaydın artık senin önünde eğilcez baksana pro kk lı olmuşsun asillerdensin artık
canım,bizde odasında yatırdık bikaç gece. oda bizimki ile bitişik ama biz yinede telsiz kullanıyoruz. bi gece eşim açmayı unutmuş telsizi. kuzumun sesini duydum yan odadan ama sanki rüyamdaymış gibi oldu. çok derin uykudaymışım demek. birazcık ağlamış ben gidene kadar. sende uykunun derin yerinde duyamayabilirsin belki. kuzum ağlamasın boşuna,yazık:teselli:
merhaba kızlar sizleri çok özledim valla nsıl fırsat bulup giriyosunuz size imreniyorum benim kız yanından kalktığum anda bile mızırdanmaya başlıyor haftaya perşembe işe başlıyorum( off böyle iyiydi valla çok alışmıştım baya zorlanıcam ya kızlarsize birşey sorucam bugün kızı yıkarken aşı olan omzu aşı yeri yani sarı iltihap gibiydi, şimdi tekrar baktım ilihap geçmiş sizin bebişlerdede böle bşey oldumu şimdide kabuk bağlayacak gibi kobuk bağlaması normalmiş ama öyle iltihap gibi neden oldu anlamadım sizce normalmi dr götürsemmiki?
selam kızlar ben geldimmmmmm
geçmişi okuyamadım az sonra okuycam
bugün ilk kez kızımla tam 6 saat ayrı kaldım çok özledim göğüslerim sızladı resmen:gitme:
ama maşallah anneannesini hiçüzmemiş bıraktığım sütü içmiş meyve püresini yemiş annem meyve suyu vermemiş elmayı rendelemiş vermiş:))bizimki de yemiş
sonra uyumuş uyanmş ablamın oğlunun sebze çorbasından 1 çorba kaşığı içmiş ohhhzemuszemus
üstüne ben geldim bi de beni emdi karnı şişti yavrununn şimdi sallıyorum
benimde iki gündür ablamlar bizdeydi giremedim o yüzden ama şükür herşey yolunda maddi sıkıntıların dışında bir sıkıntım yok şükür
ben bir geçmişe bakayım
Pınarcım valla aynı sen maşallah çok tatlı
Pınat canım ne güzel defne hanım uyuyormuş.benimki hiç yatağında uyumadı uyuyacağada benzemiyokaydirigubbakcemile3kızlar ben kilo alıyorum yawmafoldumben 54 le doğuma başladım 74 le bitirdim doğumdan çıktıktan sonra 62 idim.şimdmafoldumben ise 65 offffffffff napıcam ben yaaa:sinifsinif:
aman beee bu kadar konuşulur mu
tuba senin şu tlf olayına çok güldüm heeee:roflol:
nurten benimde çok eksiğim var ama bu ara çok fena duumdayız Allah yardımcımız olsun
şu sel olayı felaket oldu yaa bzizim burda bişe yok ama ablamlar silivrideydi onların orası fena elektrikler falan kesilmiş o yüzden bize kaçtılar zaten
bi de kayınbabamın servis aracı cardı tam o sırada ikitellideymiş araba fenaaa(
kızlar selam bende geldim.ev buldum alıcam galiba derken eşim olmaz dedi küçük mobilyaları napcan dedi evler küçük ya mobilyamı sığdıramıyorum sinir oldum
dr gittik bugün Türkiz e bi beslenme verdi sormayın bunları benim kız yermi ya herşeyi kendin yap hazır alma dedi
sabah 7 de mama
saat 9-10 arası kahvaltı (90 cc mamaya bebek ekmeği kibrit kutusu kadar 2 kesme şeker kadar beyaz peynir pekmez):bbo:
saat 11 de meyve suyu
saat 13-14 te sebze çorbası (patates-havuç-pirinç-zeytin yağı)
sonra akşam üstü meyve suyu ve sabaha kadar mama
bunlar ağır değilmi yakafamçokkarıştı:uhm:
Oy kuzumu yatırdın demek odasına ben hala geçiremedim sanırım 6 ayını bekliycem
Kız bu resmen fotokopin senin benzemek ne kelime akannehir
Günaydınlar Herkese,
Dün annem geldi valla muhabbet sohbet güzel bi gündü.Bende fırsattan istifade ütü yaptım biraz annem bize yemek yaptı.Kuaförümü çağırdım annemin saçını boyadı bayrama hazırlandık anlıycanız.
Sizde ne var ne yok dün giremedim doğru düzgün.Herkesler iyidir umarım.
günaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınız kızlar
gunaydın hanımlar.........
sibelcım banucum gunaydın fıstıklarımmma.s
merhaba günaydınlar aksam çok fena oldum hamişken içtiğim bir antibiyotik vardııı
o vardı annemelerde onu içtim vicks sürdü eşim tereledim biraz daha iyiyim ama daha ayağa kalkamadım heryanım ağrıyoo.......
kızlar ben doktora gidemiyorum alerjik astım olöduğumdan ilaçlarım belli her katogorie göre ilaç var
ben aprallık edip antibiyotik aldırmadım .........neyse babam alacak bugün
Günaydın kızlar,
Oh dinlen Banucum haftasonu gibisi varmı.Bizde yağızla biraz önce mareket gittik akşam yemek için bişeyler aldık geldik hava almış olduk.zemuszemus
doğru bende Türkizi balkona çıkardım sabah güneşi alsın diyeGünaydın kızlar,
Oh dinlen Banucum haftasonu gibisi varmı.Bizde yağızla biraz önce mareket gittik akşam yemek için bişeyler aldık geldik hava almış olduk.zemuszemus
düşünücem bakkız tutkun pro kartı sende alabilirsin öyle üyeliğin fazlalığı ile ilgili değil bitanem ücret karşılığı alıyorsun kk yönetiminden hakların sınırsız oluyor profilime bak istediğim renk yapabiliyorum tatlım
günaydın tatlım nasılsıncnm ıyıyız tatlımmm soyle bır gecmıse bakmıstım bazı sorunların olmus canım hıc takma kafana esler hep aynı eraman aılesı haklı olur:teselli: gunaydın gecms olsun cnm yaaa
esracımda gelmıs gunaydın tatlımmm
bu kız tekin değil galiba yemiş bi haltlarki ne anası ne abisi istemiyor gidecek yeride yok çaresiz ozaman sana el pençe olması lazım onuda yapmıyor hııııııııııııııııııaysuncum takmıyorum bitanem yoksa kendim üzülüyorum kimsenin umrunda değilse benim hiç değil abisi kardeşi mutlu olsun gerisini düşünen kim bayramda izmire gideceğiz dört gün kalacağız eşimin abisine düşünün abisi kızkardeşini eve getirtmiyor geçen bayramadada gelemsin dedi ve ben bu kızı dört gün evde tek nasıl bırakcağım aklım evde kalacak
sağol canım yaValla duydum canım çok şükür. Biraz tedirgin yattım ama kuzum ağlamadan ses çıkarmaya başlar başlamaz duydum hemen hihoyyyt
Evet canım o iltihap verem aşısının tuttuğuna işaretmiş. Bizim nerdeyse 2 ay olacak yeni geçti a.s.
Oh maşallah kuzumaSeninkide benimki gibi sevdi demek ki ek gıdaları bacım hihoyyyt
a.s.
Evet canım bi kaç gündür alıştırdım yatağına. Yoksa hep salıncağındaydı sinir oluyodumlmaz:
Geçmiş olsun ablanlara ve kayınpederine canım a.s.
Eşin doğru demiş canım ya. Olmuşken istediğiniz gibi olsun bari. HAyırlısı ile bulursunuz inşallah a.s.
Ya bu ne kız :uhm: Kahvaltı falan hep bildiğim 6. yada 7.ayda başlanıyor. Bence çok ağır. Biz meyve, yoğurt ve muhallebiyle başladık ama sen bilirsin yine de :uhm:
Yatırdım valla bacım zemuszemus
Copy Paste kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım a.s.
Oh keyif yaptınız ne güzel. Anniş bayramada hazır. Hayırlı evlatsın vesselam a.s
Günaydın kızlar a.s.
Ay canım ya madem kendini biliyosun alsaydın ya bacım antibiyotiğiniklava: Kendine eziyet ettin. Çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah hemen toparlanırsın bacım :çok üzgünüm:
Ohhh sabah sabah sokaklara çıkılmış ne güzel zemuszemus
ay kıyamam anne beni yalnız attın odaya ilgilen bak ben hastayım diyor kıyamam yaHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam bi cesaret kızımı odasında yatırdım. Gece bi 2'de bide 5'te kalktı. Zaten ağlamasına fırsat vermeden ses çıkarır çıkarmaz duydum koştum hemen. Ama odaya bi sandalye koymam şart. Al Defne'yi gel yatak odasına emzir, geri götür zor oldu kaydirigubbakcemile3 Bizim sesimizden uyanmayınca huzurluca uyudu kuzum çok şükür. Sabah 7,5'da uyandığında dayanamadım aldım koynuma. Az önce uyandık zemuszemus
Ya biraz öksürüyo bugün totiğim. Üşüttük mü acaba CADIARZU Hani sanki numaradan öksürür ya çocuklar. Öyle öksürüyor CADIARZU
deden in hoşuna gider bu iltifat valla bu yaşta bile yakışıklıyım diycekpınarcığımmm anneme gösterdim resminiizii eferimmmm onaa dediii tam kıvamında kendisinin aynısını yapmış didiii...........bide dedeni çok beğendiii ne yakışıklı adam kadir inanır gibi dedi hehehe sabah sabahh çok güldürdü ben beee
kız çocukları yolluyonuz odalarına benim kız babasını gönderdi başka odayagünaydın pınarcım defne oyun yapıyor olmasın:)))) ilk deneme başarılı olmuş bende odasına alacağım annelik iç güdüsü sanırım daha ağlamadan hemen uyanmak :)))
günaydın iyiyiz biz bebişinden ayrılmak çok zor seni anlıyorumhuhu milllet günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakalım. ohh hepinizi evde bebişlerle birliktesiniz valla ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?