2009 Mayıs Anneleri

ay kimse yok ben uyumadım kızım akşam 8 den beri uyuyor uykuda yedi hep bense uyuyamaım ev baktık bugün yok yok yok anam ne bahtsızım yarın bi tane daha var alacam onu gözüm kapalı 1 haftam kaldı çünkü anca taşınır anneme kiralık bulur onun eşyalarını getirtiriz kızomda hafif hasta bi paranox fitil attım uyudu çok ağladı bugün evleri oda beğenmedi çünkü.
geçmişe bakamadım adet oluyorum ağrım çok başımda davul yorgunum galiba yada ümtsiz

günaydınlar felaket bi şekilde hasta oluyorum sanırım gözlerimden yaşlar akıyor
boğazım acıyor hafif öksürük nezle geliyorrrrr eşime bugün verdim recetemi alsın ilaçları diye offfffff

kızlar günaydın canlarımmm benim...
internetim açık şu anda da girip herkese bir günaydın diyeyim dedim. sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özlüyorum valla.
ben iyiyim oğluşumda iyi şükür ...geçinip gidiyoruz. işteyim zaten biliyorsunuz..hala yarım gün çalışıyorum. 12,5 ta çıkıyorum işten . inşallah sizlerde de bir yaramazlık yoktur. açık olursa netim gün içinde girmeye çalışacağım..kocaman öptüm kuzularınızı..

günaydın herkese kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk eşimle dün tartıştık kardeşi yüzünden birbirimizin kalbini kırdık ama şu bir gerçekki erkekler için ailesi kötüde olsa çok iyi bunu çok iyi anladım kardeşimin nişanıda oldu ama çocuğa hiç güvenmiyorum içim ısınmadı hayırlısı olsun sabahta serviste gelirken ağladım biraz dün çok gerilmiştim gecede duru uyumadı herşey üst üste fazla geldi kardeşimede kırgınım benden önce görümceme söylüyor nişanlanacağını bile ondan duydum aslında gitmezdim ayıp olmasın diye gittim annemde kız arkadaşımın yanında demesin mi ben damadımı sevmiyorum sadece kızkardeşimin hayatında daha önce bir arkadaşı vardı onu sevdim diye onada çok bozuldum eşim benden daha çok düşünür ailemi saygıda kusur etmez zorda kalsalar koşar gider ama böyle düşünmesi beni çok üzdü kızlar kendimi bugün çok ama çok mutsuz ve keyifsiz hissediyorum

boğazım acıyor hafif öksürük nezle geliyorrrrr eşime bugün verdim recetemi alsın ilaçları diye offfffff
canım aman dikkat et çocuklarada geçer geçmiş olsun.

valla bizde özledik.nasılsın?buralardada azaldık artık dahada azalıyoruz

canım herşey üst üste gelmiş ya üzme kendini takmada neler geçirdin sen sonunda ne oldu sen üzüldün sen affettin sen yoruldun ondan artık bencilleş ve hiçbişeyi takma bırak onlar artık kırılsın üzülsün
kardeşinde kız kıza konuşmuşlar söylemiş demekki düşünememiş demekki annende iyi yapmamış ama elden ne gelir artık üzülme onlar yaptıkları gafların farkında bile değillerdir belkide
bende Türkizi aldım mutfağa açtım müziği sabahın 7 sinden sonra orman kebabı yaptım akşama çamaşır attım makinaya kokuyu duyan sabah sabah demiştir ama çocukla o anda müsaittim.

Canım Allah beterinden saklasın sıkma canını ne yapalım :1no2:

Selam canım a.s. Kolay gelsin valla insan bi yere gidince gelipte evi toplamak günler sürüyo ya akannehir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla biğran önce babasıyla bu işe el atın canım yoksa canınıza okuyacak bu delikanlı :1no2:

Geçmiş olsun Türkiz'ime canım ya :çok üzgünüm:

Bacımmmm çok geçmiş olsunnn :çok üzgünüm: a.s.

Kız kaçak nerelerdesin sen :uhm:

Aaaa fena olmuş canım ya tüh :çok üzgünüm:

Kızlar Günaydın,

Dün Semoştaydık cok güzel geldi görüşmek.Hersey için cok ama cok teşekkür ederiz.Koca göbişleride ısırırım.
Kızlar Bora iyice zıvanadan cıktı.Delirmek üzereyim.Uyanıkken hep kucakta gezmek istiyor ya.Yatırınca yırtıyor ortalığı.Napıcam ben bu cocuğu anlamadım gitti.Akşamda dayıma iftara gittik.Zor attık kendimizi eve ya.ÖFFFFFFFFFF
Aslıcım yağız için uyku surubu var.Benım bir arkadasımında hiç uyumuyordu bir hafta gece verdiler ve düzene girdi uykusu.Ama adını hatırlamıyorum.Doktoru önermıştı onun.ıstersen alırım adını.
Borada aynı bacım ya sabah 5 e kadar parca parca uyuyor.Ben buna bile sukur diyorum artık.Ama uyanıkken sinirlerimi harab ediyor benım.
Banucum olur böyle dönemler üzme kendini.Annende düşünmeden konuşmuş işte.
Tubış koptum koptum ne kandırıyon lan milleti ramazan ramazan.
Meltem evet canım tıraşın bayraktarıyız.Bide yaramazlığın.Maşallah yağızla ikısı önde koşuyor.
Ojeli özledim be nerdesin sen evdede yokmuydu net.
Günaydın Pınarcım ne vardı kanal d de
Anne sütüyle ilgili bi yazı gelmiş kimdendi hatırlamadım.Paylaşımın için sağol canım.Napalım benım oğlum geri zekalı olucak ozaman yasıtlarına göre.

Neyse kızlar iftara misafirim gelicek Bora uyurken kalkayım gelirim yıne.Pc acık.

Ay birsen sanada gecmış olsun canım c vitamını al bol bol.

pınar izledim ya Türkizde ağlamamıştım ama bunda ağladım

Aynen canım bende Defnoş yanıma gelince gülmüştüm hep ama bunda bebeği annesinin yanına getirdiklerinde ağladım. Defnoşta bana bakıyo niye ağlıyorum diye kaydirigubbakcemile3

kızlar sağolun üzmüyorum artık hiçbirşey için ömrümden ömür gitti yeterince iş ev çocuklar eş görümce aile derken kendimden geçtim sıkıldım nefes alamadığım dönemlerim oldu ve eşim hep yanımdaydı gerisi önemli değil eşim ve kızlarım yanımda olsun yeter

Günaydın canım a.s. Kanal D'de Doktorum programı varya orda sezaryen doğum gösterdilerde. Bide bebeklerle ilgili bilgi verdiler. Güzeldi onun için dedim a.s

Niye böyle yapıyor acaba Bora canım ya :uhm: Bizimkide çok huysuzdu ama açlıktanmış çocuk. Seninki mamada yiyor açlıktan olamaz :uhm:

En güzeli canım boşver takma artık kafana a.s.

Bu arada sen niye kırmızı oldun kız :uhm:

Pınarcım aclıktan değil yaramazlıktan ya yok hıç birseyi buyuyunce uslanır diye kandırıyorum kendimi.

Pınarcım aclıktan değil yaramazlıktan ya yok hıç birseyi buyuyunce uslanır diye kandırıyorum kendimi.

Allah kolaylık versin bacım. Bugünlerde geçecek ne yapalım. Azcık daha sabır et annesi. Zaten sevgileri olmasa hayatta bu kadar sabır edemezdik dimi Şeniz

canım kk pro kart aldım pınarcım

Kız o ne cahil kaldım ben akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…