2009 Mayıs Anneleri

Defnoş uyudu, evi toparladım. Ütü yapmam lazım ben nelerle uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3

Anasına bak kızını al zemuszemus

maşallah küçüklüğüne çok benziyor canım.
yanlış anlamadım sanırım değilmi ilk foto da sen 2. fotoda bebeğin.
bu arada çok şekermiş allah bağışlasın.
sizin ilk sayfalara baktımda bende mayıs annesi olucaktım ve yazılarımı gördüm.
ama benim sıpa 22 nisanda mrh.dedi.

Pınar o ne ya.Bakışlar bile aynı sen.Aferin sana iyi çalışmışsın.Ben tırnamı bile benzetemedım.

pınarcım zaten bu kız senin koppyan. valla maşallah:) canım saol başım felaket ya zonk zonk...

Evet canım eşim hamileyken o kadar aynaya baktın ki benzettin sonunda kendine diyor kaydirigubbakcemile3

Ağrı kesici falan al mutlaka ya geçenlerde bende çektim ya fena biliyorum yani :çok üzgünüm:

Sağolasın canım a.s. Allah hepimizinkileri bağışlasın uzun ömürler versin inşallah :Saruboceq:

Evet ilk resim benim sanırım 1 yaşındaki falan halim. Bizimkide 8 Mayıstı ama sezaryen olunca 28 Nisanda doğdu a.s

Pınar o ne ya.Bakışlar bile aynı sen.Aferin sana iyi çalışmışsın.Ben tırnamı bile benzetemedım.

Elin havaya kalkışı bile aynı valla helal bana dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bi arkadaşım mail atmış şimdi çok hoşuma gitti

Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir...
Ona sperm verirsiniz, size bir çocuk verir.
Ona bir ev verirsiniz,size bir yuva verir.
Ona sebze verirsiniz, size yemek verir.
Ona bir gülücük verirsiniz, size kalbini verir.
Ona bir şarkı söyleyin ,size konser verir,
Kendisine verileni,çarpıp çoğaltarak geri verir...
Bu yüzden ona çamur atarsanız ,karşılığında bir bataklıkta boğulmaya
hazır olun...

merhaba mayıs anneleri nasılsınız bakalım?biz şükür iyiyiz oğlumda uyudu azönce çingene salıncağında.uyuyacaksa sadece orası olmalı uyuduktan sonra yatağına götürüyoruz yoksa mükün değil yatağında uyumuyorkaydirigubbakcemile3 pınar canım maşallah kızına.benden nerdeyse 9-10 gün önce doğum yaptın diye biliyorum.ben 7 mayısta doğum yaptım kıvılcımla aynıgün doğum yapmışız.yavaş yavaş büyüyolar kızlar bu müthiş bişey yaa insan inanamıyor.Allah ewlatlarımıza sağlıklı sıhatli güzel günler görmelerini nasip etsin.hepside vatana millete hayırlı birer ewlat olurlar inşallah.

kızlar bende biraz yürüyüş yaptım geldim pınarcım birbirinize ne kadar çok benziyorsunuz

İyi yapmışsın canım iyi gelmiştir a.s.

Evetttt aynıyız kızımla zemuszemus

Merhaba canım hoşgeldin a.s. Benim kızda aynen salıncağından başka yerde uyumuyordu. Artık geceleri bile sepetinden salıncağına geçmişti. Ben bikaç gün inat ettim uyuduktan sonra salıncağını yere indirdim. Gecede öyle yatırdım. Gündüzleri bile sallamadım salıncağında. Şİmdi alıştı çok şükür. Memede uyuyor, yerine yatırıyorum. Ama bazen uykusu geldiği halde inadı tutarsa salııyorum mecbur :1no2:

Evet benim kızda 28 nisan'da doğdu. Ne çabuk geçti aylar ya akannehir

merhaba kızlar. bugün iftar derdim yok, sendikanın yemeğine davetliyiz. bende buralarda takılayım accuk dedim.

yaa benim kuzu emerken uyumaya alışmıştı. mamaya başladık,neyseki biberonu emerkende uyudu. şimdi ek gıdaya başladık, kaşıkla muhallebi,yoğurt filan veriyorum, ayy gülmekten öldüm, kuzum onları yerken de gözler gidiyor:roflol: yoğurt yediriyordum şimdi, anaa baktım gözler kapanıyor! bende ağzını sildim,hemen emziğini verdim, kuzum benim,uyuyuverdi:1hug: heralde karnım dpyarken uyumalıyım diye koşullanmış:roflol:

ayşecim alemsinya.benim kızımda genelde gece uyandığında karnı doyarken küt gidiyor.çok komik bunlar ya.

dünürüm dün yazmışsın, görmemişim. nasılsın? biz iyiyiz,kociş dışarda arkadaşıyla. ben biraz iş güç,biraz kk tamam işte. damadında yoğurdunu yerken uyuyakladı:roflol: işte böyle akıllı damat veriyorum sana!:lepi:

Defnoş uyudu ben ütüye kaçar :bbo:

Akşama kayınvalidemler var iftara. O gelip birazdan yemekleri yapıcak. Bende ütülerimi halledeyim onlar gelene kadar yerimseniben

Beyazlarımı astım onları da yarın ütülerim ayyyy bitmiyo bu ütü beeeeee akannehir

Havada ne ısındı he ter aktı her yanımdan pofffff kafamçokkarıştı

slm ...
pınarcım aferin kızz tıpkısının aynından yapmışsın delikafaduldendelikafadulden

birsen geçmiş olsun cnm ıhlamur falan sıcak şeyler tüket bol bol Şeniz

siribron cnm paronox fitilden bahsetmiştim zaten meltemde yazmış saolunsun Şeniz

dünürümmm maş.Allah damadıma akıllı çocuk vesselam ama gelinin için aynı şeyleri söyliyemicem daha biberon kullanmayı bilmiyor beceriksizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…