pınarcım Kadınlar Kulübü Pro Üyelik ve Kart Hakkında... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU linkten bilgi alabilirsin
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE.. bugün felaket başım ağrıyorya( birsencim geçmiş olsun.
Anasına bak kızını al zemuszemus
pınarcım zaten bu kız senin koppyan. valla maşallah:) canım saol başım felaket ya zonk zonk...
maşallah küçüklüğüne çok benziyor canım.
yanlış anlamadım sanırım değilmi ilk foto da sen 2. fotoda bebeğin.
bu arada çok şekermiş allah bağışlasın.
sizin ilk sayfalara baktımda bende mayıs annesi olucaktım ve yazılarımı gördüm.
ama benim sıpa 22 nisanda mrh.dedi.
Pınar o ne ya.Bakışlar bile aynı sen.Aferin sana iyi çalışmışsın.Ben tırnamı bile benzetemedım.
kızlar bende biraz yürüyüş yaptım geldim pınarcım birbirinize ne kadar çok benziyorsunuz
merhaba mayıs anneleri nasılsınız bakalım?biz şükür iyiyiz oğlumda uyudu azönce çingene salıncağında.uyuyacaksa sadece orası olmalı uyuduktan sonra yatağına götürüyoruz yoksa mükün değil yatağında uyumuyorkaydirigubbakcemile3 pınar canım maşallah kızına.benden nerdeyse 9-10 gün önce doğum yaptın diye biliyorum.ben 7 mayısta doğum yaptım kıvılcımla aynıgün doğum yapmışız.yavaş yavaş büyüyolar kızlar bu müthiş bişey yaa insan inanamıyor.Allah ewlatlarımıza sağlıklı sıhatli güzel günler görmelerini nasip etsin.hepside vatana millete hayırlı birer ewlat olurlar inşallah.
ayşecim alemsinya.benim kızımda genelde gece uyandığında karnı doyarken küt gidiyor.çok komik bunlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?