2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar sizleri çok özledim valla nsıl fırsat bulup giriyosunuz size imreniyorum benim kız yanından kalktığum anda bile mızırdanmaya başlıyor haftaya perşembe işe başlıyorum( off böyle iyiydi valla çok alışmıştım baya zorlanıcam ya kızlarsize birşey sorucam bugün kızı yıkarken aşı olan omzu aşı yeri yani sarı iltihap gibiydi, şimdi tekrar baktım ilihap geçmiş sizin bebişlerdede böle bşey oldumu şimdide kabuk bağlayacak gibi kobuk bağlaması normalmiş ama öyle iltihap gibi neden oldu anlamadım sizce normalmi dr götürsemmiki?

merhaba semra sende izmitte oturuyosun galiba hangi doktora getiriyosun memnun musun doktorundan ben doktor arıyorumda

selam kızlar ben geldimmmmmm
geçmişi okuyamadım az sonra okuycam
bugün ilk kez kızımla tam 6 saat ayrı kaldım çok özledim göğüslerim sızladı resmen:gitme:
ama maşallah anneannesini hiçüzmemiş bıraktığım sütü içmiş meyve püresini yemiş annem meyve suyu vermemiş elmayı rendelemiş vermiş:))bizimki de yemiş
sonra uyumuş uyanmş ablamın oğlunun sebze çorbasından 1 çorba kaşığı içmiş ohhhzemuszemus
üstüne ben geldim bi de beni emdi karnı şişti yavrununn şimdi sallıyorum
benimde iki gündür ablamlar bizdeydi giremedim o yüzden ama şükür herşey yolunda maddi sıkıntıların dışında bir sıkıntım yok şükür
ben bir geçmişe bakayım

Pınat canım ne güzel defne hanım uyuyormuş.benimki hiç yatağında uyumadı uyuyacağada benzemiyokaydirigubbakcemile3kızlar ben kilo alıyorum yawmafoldumben 54 le doğuma başladım 74 le bitirdim doğumdan çıktıktan sonra 62 idim.şimdmafoldumben ise 65 offffffffff napıcam ben yaaa:sinifsinif:

semracım Ahseninde iltihap gibi canım hemşire olur demişti sakın koparmayın demişti

birsenim tatlım neyin var yaaa hasta mısınn:bbo:

buarada bende dün tetenoz aşısınız sonuncusunu oldum hala kolum ağrıyor kesin 1 hafta çekerim bu ağrıyı

aman beee bu kadar konuşulur mu
tuba senin şu tlf olayına çok güldüm heeee:roflol:
nurten benimde çok eksiğim var ama bu ara çok fena duumdayız Allah yardımcımız olsun

şu sel olayı felaket oldu yaa bzizim burda bişe yok ama ablamlar silivrideydi onların orası fena elektrikler falan kesilmiş o yüzden bize kaçtılar zaten

bi de kayınbabamın servis aracı cardı tam o sırada ikitellideymiş araba fenaaa(

kızlar selam bende geldim.ev buldum alıcam galiba derken eşim olmaz dedi küçük mobilyaları napcan dedi evler küçük ya mobilyamı sığdıramıyorum sinir oldum
dr gittik bugün Türkiz e bi beslenme verdi sormayın bunları benim kız yermi ya herşeyi kendin yap hazır alma dedi
sabah 7 de mama
saat 9-10 arası kahvaltı (90 cc mamaya bebek ekmeği kibrit kutusu kadar 2 kesme şeker kadar beyaz peynir pekmez):bbo:
saat 11 de meyve suyu
saat 13-14 te sebze çorbası (patates-havuç-pirinç-zeytin yağı)
sonra akşam üstü meyve suyu ve sabaha kadar mama
bunlar ağır değilmi yakafamçokkarıştı:uhm:

foto yokmu kız son halinizi görseydik

Aynen canım bende Defnoş yanıma gelince gülmüştüm hep ama bunda bebeği annesinin yanına getirdiklerinde ağladım. Defnoşta bana bakıyo niye ağlıyorum diye kaydirigubbakcemile3
bende çok duygulandım ya ben hemen 2.. yi istiyorum
canım annenin yanında fazla eşine kızgınlığını söyleme onlar çabuk kinleniyorlar biz kızıp geçiyoruz ama onlar takıyor

kızlar bebişleriyle tatile gidenlere sorum olacak mama işini nasıl yaptınız yolda neler aldınız bebişlere
termos küçük ıstıcı çok işe yarıyor

Anasına bak kızını al zemuszemus

çok benziyosunuz bu kadar olur maş.
tam isabet
HANGı sendikadansınız bakim sevdi demek ek gıdayı bende yarın başlıyom

tekrar geçmiş olsun canım ya hadi gözün aydın diyim Anadolua nereye taşıncaksınız
yok ya bunlar 6 aylık yiyeceği bebeğin il meyveden başlanıyor abartmış bence
dimi ama erken başla çiğnemeyi öğrensin senin kız mama çocuğu dedi

Son düzenleme:

Oy kuzumu yatırdın demek odasına ben hala geçiremedim sanırım 6 ayını bekliycem

o kadar fenayımki ilaçlar fayda etmiyor ve dökülüyorum ben şuannn

allah hayra çıkarsın sonumu

Çok geçmiş olsun canım ya ilaçlarda fayda etmediyse bir doktora görünsene :teselli:

Afiyet şeker olsun kuzuma oh ne güzel ayırmıyor dmeekki mamalarını,maddiyat konusundada Allah yardımıcınız olsun tatlım.

Tutkuncum alıcan neticede bencede eşin doğru söylemiş çocuklu olunca küçük ev zor olur almışken tam içinize sinen bişey olsun.Kızada doktorun verdikleri çok ağır bence kahvaltı 6 ayda başlanıyor.Çorba ise 5 te öncelikle meyve yoğurt ve muhallebi veriyorlar şaşırdım valla akannehir

Anasına bak kızını al zemuszemus

Kız bu resmen fotokopin senin benzemek ne kelime akannehir

Günaydınlar Herkese,

Dün annem geldi valla muhabbet sohbet güzel bi gündü.Bende fırsattan istifade ütü yaptım biraz annem bize yemek yaptı.Kuaförümü çağırdım annemin saçını boyadı bayrama hazırlandık anlıycanız.

Sizde ne var ne yok dün giremedim doğru düzgün.Herkesler iyidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…