o kadar fenayımki ilaçlar fayda etmiyor ve dökülüyorum ben şuannn
allah hayra çıkarsın sonumu
Pınar o ne ya.Bakışlar bile aynı sen.Aferin sana iyi çalışmışsın.Ben tırnamı bile benzetemedım.
Defnoş'umun muhallebisini yedirdim, uyuttum, kayınvalidemleri gönderdim, mutfağımı toparladım. Şimdi .ıçımı koltuğa koydum akannehir Aslında balkonda çamaşırlarım var ama toplayamayacağım şimdi. Sabaha kalsın. Alır hemen ütülerim alkisalkisalkis
Bu arada bikaç gündür Defnoş'umu gündüzleri odasında yatağında yatırıyordum alışsın diye. Bu akşam uyuyunca yatırdım yatağına. Bakalım deneyeceğiz nasıl olacak. Gerçi oda biraz uzak ve henüz telsiz almadık ama cadının sesini duymamak mümkün değil heralde kaydirigubbakcemile3
semracım Ahseninde iltihap gibi canım hemşire olur demişti sakın koparmayın demişti
birsenim tatlım neyin var yaaa hasta mısınn:bbo:
sağol canıma.s. ama aşı olalı 1 ay olucak nerdeyse hala geçmemesi normalmiymiş
evet canım 5 hafta sonra olur demişti zatenn sakın koparmaa
foto yokmu kız son halinizi görseydikKızlar Günaydın,
Dün Semoştaydık cok güzel geldi görüşmek.Hersey için cok ama cok teşekkür ederiz.Koca göbişleride ısırırım.
Kızlar Bora iyice zıvanadan cıktı.Delirmek üzereyim.Uyanıkken hep kucakta gezmek istiyor ya.Yatırınca yırtıyor ortalığı.Napıcam ben bu cocuğu anlamadım gitti.Akşamda dayıma iftara gittik.Zor attık kendimizi eve ya.ÖFFFFFFFFFF
Aslıcım yağız için uyku surubu var.Benım bir arkadasımında hiç uyumuyordu bir hafta gece verdiler ve düzene girdi uykusu.Ama adını hatırlamıyorum.Doktoru önermıştı onun.ıstersen alırım adını.
Borada aynı bacım ya sabah 5 e kadar parca parca uyuyor.Ben buna bile sukur diyorum artık.Ama uyanıkken sinirlerimi harab ediyor benım.
Banucum olur böyle dönemler üzme kendini.Annende düşünmeden konuşmuş işte.
Tubış koptum koptum ne kandırıyon lan milleti ramazan ramazan.
Meltem evet canım tıraşın bayraktarıyız.Bide yaramazlığın.Maşallah yağızla ikısı önde koşuyor.
Ojeli özledim be nerdesin sen evdede yokmuydu net.
Günaydın Pınarcım ne vardı kanal d de
Anne sütüyle ilgili bi yazı gelmiş kimdendi hatırlamadım.Paylaşımın için sağol canım.Napalım benım oğlum geri zekalı olucak ozaman yasıtlarına göre.
Neyse kızlar iftara misafirim gelicek Bora uyurken kalkayım gelirim yıne.Pc acık.
Ay birsen sanada gecmış olsun canım c vitamını al bol bol.
bende çok duygulandım ya ben hemen 2.. yi istiyorumAynen canım bende Defnoş yanıma gelince gülmüştüm hep ama bunda bebeği annesinin yanına getirdiklerinde ağladım. Defnoşta bana bakıyo niye ağlıyorum diye kaydirigubbakcemile3
canım annenin yanında fazla eşine kızgınlığını söyleme onlar çabuk kinleniyorlar biz kızıp geçiyoruz ama onlar takıyorkızlar sağolun üzmüyorum artık hiçbirşey için ömrümden ömür gitti yeterince iş ev çocuklar eş görümce aile derken kendimden geçtim sıkıldım nefes alamadığım dönemlerim oldu ve eşim hep yanımdaydı gerisi önemli değil eşim ve kızlarım yanımda olsun yeter
termos küçük ıstıcı çok işe yarıyorkızlar bebişleriyle tatile gidenlere sorum olacak mama işini nasıl yaptınız yolda neler aldınız bebişlere
çok benziyosunuz bu kadar olur maş.Anasına bak kızını al zemuszemus
tam isabetBi arkadaşım mail atmış şimdi çok hoşuma gitti
Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir...
Ona sperm verirsiniz, size bir çocuk verir.
Ona bir ev verirsiniz,size bir yuva verir.
Ona sebze verirsiniz, size yemek verir.
Ona bir gülücük verirsiniz, size kalbini verir.
Ona bir şarkı söyleyin ,size konser verir,
Kendisine verileni,çarpıp çoğaltarak geri verir...
Bu yüzden ona çamur atarsanız ,karşılığında bir bataklıkta boğulmaya
hazır olun...
HANGı sendikadansınız bakim sevdi demek ek gıdayı bende yarın başlıyommerhaba kızlar. bugün iftar derdim yok, sendikanın yemeğine davetliyiz. bende buralarda takılayım accuk dedim.
yaa benim kuzu emerken uyumaya alışmıştı. mamaya başladık,neyseki biberonu emerkende uyudu. şimdi ek gıdaya başladık, kaşıkla muhallebi,yoğurt filan veriyorum, ayy gülmekten öldüm, kuzum onları yerken de gözler gidiyor:roflol: yoğurt yediriyordum şimdi, anaa baktım gözler kapanıyor! bende ağzını sildim,hemen emziğini verdim, kuzum benim,uyuyuverdi:1hug: heralde karnım dpyarken uyumalıyım diye koşullanmış:roflol:
tekrar geçmiş olsun canım ya hadi gözün aydın diyim Anadolua nereye taşıncaksınızkızlar ben yine bayadır giremiyodum...en son ayağıma 8 dikiş atıldı ve çook fena grip oldum demiştim...
oğlum da fena bi huysuzdu...geçen c.tesi bi yakınımızı çağırıcaktım oda evde yoktu pazar günü iyice hastalandım ateş 39 a geldi nerdeyse...eşim evdeydi allah tan oğlana baktı ama ben iyice kötüleşince hastaneye gittik bi iyne yaptılar çok iyi geldi...
ve en bomba haber salı günü için eşimi ist.dan bi firma görüşmeye çağırmıştı eşimle birlikte pzt.gecesi ist.a geldik (ben bayrama kadar kalıcam) salı günü görüşme iyi geçmişti...veee bugün neticelendi....yakında ist.da işe başlıcak ve biz geri dönücez ist.aaaaakaydirigubbakcemile2 şimdi annemdeyim ama bayramdan sonra ev arayışı başlar...anadolu yakasında olucaz inş.. çok sevinçliyim kızlar ama inş.hayırlısı budur... hepinizi öpüyorumm a.s.
dimi ama erken başla çiğnemeyi öğrensin senin kız mama çocuğu dediyok ya bunlar 6 aylık yiyeceği bebeğin il meyveden başlanıyor abartmış bence
Defnoş'umun muhallebisini yedirdim, uyuttum, kayınvalidemleri gönderdim, mutfağımı toparladım. Şimdi .ıçımı koltuğa koydum akannehir Aslında balkonda çamaşırlarım var ama toplayamayacağım şimdi. Sabaha kalsın. Alır hemen ütülerim alkisalkisalkis
Bu arada bikaç gündür Defnoş'umu gündüzleri odasında yatağında yatırıyordum alışsın diye. Bu akşam uyuyunca yatırdım yatağına. Bakalım deneyeceğiz nasıl olacak. Gerçi oda biraz uzak ve henüz telsiz almadık ama cadının sesini duymamak mümkün değil heralde kaydirigubbakcemile3
o kadar fenayımki ilaçlar fayda etmiyor ve dökülüyorum ben şuannn
allah hayra çıkarsın sonumu
selam kızlar ben geldimmmmmm
geçmişi okuyamadım az sonra okuycam
bugün ilk kez kızımla tam 6 saat ayrı kaldım çok özledim göğüslerim sızladı resmen:gitme:
ama maşallah anneannesini hiçüzmemiş bıraktığım sütü içmiş meyve püresini yemiş annem meyve suyu vermemiş elmayı rendelemiş vermiş:))bizimki de yemiş
sonra uyumuş uyanmş ablamın oğlunun sebze çorbasından 1 çorba kaşığı içmiş ohhhzemuszemus
üstüne ben geldim bi de beni emdi karnı şişti yavrununn şimdi sallıyorum
benimde iki gündür ablamlar bizdeydi giremedim o yüzden ama şükür herşey yolunda maddi sıkıntıların dışında bir sıkıntım yok şükür
ben bir geçmişe bakayım
kızlar selam bende geldim.ev buldum alıcam galiba derken eşim olmaz dedi küçük mobilyaları napcan dedi evler küçük ya mobilyamı sığdıramıyorum sinir oldum
dr gittik bugün Türkiz e bi beslenme verdi sormayın bunları benim kız yermi ya herşeyi kendin yap hazır alma dedi
sabah 7 de mama
saat 9-10 arası kahvaltı (90 cc mamaya bebek ekmeği kibrit kutusu kadar 2 kesme şeker kadar beyaz peynir pekmez):bbo:
saat 11 de meyve suyu
saat 13-14 te sebze çorbası (patates-havuç-pirinç-zeytin yağı)
sonra akşam üstü meyve suyu ve sabaha kadar mama
bunlar ağır değilmi yakafamçokkarıştı:uhm:
Anasına bak kızını al zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?