ojefıstığım günaydın bitanem nasılsın bebişin nasıl:)))))))))))
tutkuncum öyle dediğin gibi ama ben daha ne kadar kendi hayatımdan ödün verebilirim ki
deden in hoşuna gider bu iltifat valla bu yaşta bile yakışıklıyım diycek
kız çocukları yolluyonuz odalarına benim kız babasını gönderdi başka odaya
günaydın iyiyiz biz bebişinden ayrılmak çok zor seni anlıyorum
canım bıktın belki ama bence gittiğinde diğer abisiylede konuş onlar neden istemiyor ve bıkkınlığınıda belirt ve bi çare bulsunlar belki eşinde anlar bu sefer sanmıyorum bence oda mecburen susuyorojefıstığım günaydın bitanem nasılsın bebişin nasıl:)))))))))))
tutkuncum öyle dediğin gibi ama ben daha ne kadar kendi hayatımdan ödün verebilirim ki
sorma valla aynen. şimdilerde yine alıştım. ilk zamanlar çok zor oluyordu.ama insan alışıyor işe başlayınca.
canım bıktın belki ama bence gittiğinde diğer abisiylede konuş onlar neden istemiyor ve bıkkınlığınıda belirt ve bi çare bulsunlar belki eşinde anlar bu sefer sanmıyorum bence oda mecburen susuyor
merhaba günaydınlar aksam çok fena oldum hamişken içtiğim bir antibiyotik vardııı
o vardı annemelerde onu içtim vicks sürdü eşim tereledim biraz daha iyiyim ama daha ayağa kalkamadım heryanım ağrıyoo.......
kızlar ben doktora gidemiyorum alerjik astım olöduğumdan ilaçlarım belli her katogorie göre ilaç var
ben aprallık edip antibiyotik aldırmadım .........neyse babam alacak bugün
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam bi cesaret kızımı odasında yatırdım. Gece bi 2'de bide 5'te kalktı. Zaten ağlamasına fırsat vermeden ses çıkarır çıkarmaz duydum koştum hemen. Ama odaya bi sandalye koymam şart. Al Defne'yi gel yatak odasına emzir, geri götür zor oldu kaydirigubbakcemile3 Bizim sesimizden uyanmayınca huzurluca uyudu kuzum çok şükür. Sabah 7,5'da uyandığında dayanamadım aldım koynuma. Az önce uyandık zemuszemus
Ya biraz öksürüyo bugün totiğim. Üşüttük mü acaba CADIARZU Hani sanki numaradan öksürür ya çocuklar. Öyle öksürüyor CADIARZU
İhmal etme tatlım yaaa
Yoktur bişeyi kuzum bunlar çok numaracı yapıyorlar arada yinede takip et bakalım.
Cerencim nasıl değiştirdin nickini oluyormu öle
kızlar günaydın herkese...gerçi tünaydın:)))))) nasılsınız
ay kıyamam anne beni yalnız attın odaya ilgilen bak ben hastayım diyor kıyamam ya gaddar anne
aslında en iyisini yaptın biz sonra çok zorlanıcaz
pınarcığımmm anneme gösterdim resminiizii eferimmmm onaa dediii tam kıvamında kendisinin aynısını yapmış didiii...........bide dedeni çok beğendiii ne yakışıklı adam kadir inanır gibi dedi hehehe sabah sabahh çok güldürdü ben beee
günaydın pınarcım defne oyun yapıyor olmasın:)))) ilk deneme başarılı olmuş bende odasına alacağım annelik iç güdüsü sanırım daha ağlamadan hemen uyanmak :)))
PınarcıĞım ıhlamur İÇİr defneye benİm doktorum demİŞtİİİ
deden in hoşuna gider bu iltifat valla bu yaşta bile yakışıklıyım diycek
kız çocukları yolluyonuz odalarına benim kız babasını gönderdi başka odaya
günaydın iyiyiz biz bebişinden ayrılmak çok zor seni anlıyorum
canım kız diğer abisindede kaldı üç ay falan ama yengesine karşılık verdi diye abisi istemiyor milletin eşi önemli bana ne karşılıklar verdi eşimin yanında hala yanımızda eşim de var gevşeklik:mymeka:
kızlarr ben cerennn oldum kullanıcı adımı değiştirdim şaşırmayınn...(ojelifıstık)
İhmal etme tatlım yaaa
Yoktur bişeyi kuzum bunlar çok numaracı yapıyorlar arada yinede takip et bakalım.
Cerencim nasıl değiştirdin nickini oluyormu öle
Gunaydın Mıllet,
Akşam iftara mısafır almıştımya tam bir rezıllık benımkı yemek saatı bır actı.Ne servıs yapabıldım nede iki muhabbet.Kendı kendılerıne yedıler gıttıler.Biz Borayla odadan cıkamadık.Lokanta usulu oldu.Ev sahıbı arazı.
Neyse esım dr aramış.Bu akşam gıdıyoruz.Ama neden panıklıyorsunuz demış.Diş dönemıne gırdığınden huzursuz olabılırmış.Sankı 4 ay kuzuyduda.Bakalım ek gıda verıcek bugun artık.
Guzel bir haber var 66 oldum.70 le baslamıştım dıete.Gıdıyor kılolar sonunda.
canım günaydın bugün evdeyim daha doğrusu annemde.işten ay sonu ayrılıyorum.bizde dün aşı olduk kızım gece ateşlendi o yüzden sabaha kadar nöbet tuttuk bir eşim bir ben ateşini ölçmek için.calpolde verd,k ama neden oldu anlamadık allahtan iyi şimdi.canım götür bakalım doktora ne dicek.bu arada diyetisyenemi gittin canım sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?