2009 Mayıs Anneleri

ojefıstığım günaydın bitanem nasılsın bebişin nasıl:)))))))))))

tutkuncum öyle dediğin gibi ama ben daha ne kadar kendi hayatımdan ödün verebilirim ki

iyi şükür banucum ne yapsın annennesiyle evde beni bekliyorlar.. öğelyin çıkıyorum ya hala.
sen ne yaptın seninkiler nasıl? iş nasıl gidiyor?

sorma valla aynen. şimdilerde yine alıştım. ilk zamanlar çok zor oluyordu.ama insan alışıyor işe başlayınca.

ojefıstığım günaydın bitanem nasılsın bebişin nasıl:)))))))))))

tutkuncum öyle dediğin gibi ama ben daha ne kadar kendi hayatımdan ödün verebilirim ki
canım bıktın belki ama bence gittiğinde diğer abisiylede konuş onlar neden istemiyor ve bıkkınlığınıda belirt ve bi çare bulsunlar belki eşinde anlar bu sefer sanmıyorum bence oda mecburen susuyor

canım bıktın belki ama bence gittiğinde diğer abisiylede konuş onlar neden istemiyor ve bıkkınlığınıda belirt ve bi çare bulsunlar belki eşinde anlar bu sefer sanmıyorum bence oda mecburen susuyor

canım kız diğer abisindede kaldı üç ay falan ama yengesine karşılık verdi diye abisi istemiyor milletin eşi önemli bana ne karşılıklar verdi eşimin yanında hala yanımızda eşim de var gevşeklik:mymeka:

İhmal etme tatlım yaaa

Yoktur bişeyi kuzum bunlar çok numaracı yapıyorlar arada yinede takip et bakalım.

Cerencim nasıl değiştirdin nickini oluyormu öle

Gunaydın Mıllet,

Akşam iftara mısafır almıştımya tam bir rezıllık benımkı yemek saatı bır actı.Ne servıs yapabıldım nede iki muhabbet.Kendı kendılerıne yedıler gıttıler.Biz Borayla odadan cıkamadık.Lokanta usulu oldu.Ev sahıbı arazı.

Neyse esım dr aramış.Bu akşam gıdıyoruz.Ama neden panıklıyorsunuz demış.Diş dönemıne gırdığınden huzursuz olabılırmış.Sankı 4 ay kuzuyduda.Bakalım ek gıda verıcek bugun artık.

Guzel bir haber var 66 oldum.70 le baslamıştım dıete.Gıdıyor kılolar sonunda.

canım günaydın bugün evdeyim daha doğrusu annemde.işten ay sonu ayrılıyorum.bizde dün aşı olduk kızım gece ateşlendi o yüzden sabaha kadar nöbet tuttuk bir eşim bir ben ateşini ölçmek için.calpolde verd,k ama neden oldu anlamadık allahtan iyi şimdi.canım götür bakalım doktora ne dicek.bu arada diyetisyenemi gittin canım sen.

Diyetısyene gıttım ama lısteyı yarın alıcam canım.Bu 4 kıloyu kendım dikkat ederek verdım.Ay bızımdebu akşam asılarımız var.Gecmış olsun canım duzelır bugun insallah.

canım iyi vermişin ya ben zaten çok az yiyen biriyim ama benim kilolar yapıştı kaldı işten ayrılşınca bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

tulaycım cnm hosgeldın gecmıs olsun asıdanmı yukseldı atesıkı

ıncıhancım sende hosgeldın bebekle normal bı durum bendedeaynı durum olmustu gecenlerde ama dun aksam bende almıstım yavrum uslu uslu durdu allahtann

ay kıyamam anne beni yalnız attın odaya ilgilen bak ben hastayım diyor kıyamam ya gaddar anne
aslında en iyisini yaptın biz sonra çok zorlanıcaz

Yok kız numara yapıyomuş eşşek. Aldım biraz sevdim , oyun oynadım birden kesildi öksürük kaydirigubbakcemile3

Ay canım dedem 4 sene önce rahmetli oldu. Ama inanır mısın ölmeden 4 ay öncesine kadar hep o resimdeki gibiydi. Aynı yakışıklıydı. Herkes bayılırdı dedeme. Hele gözleri gri etrafı lacivertti. Millet şok olurdu a.s Allah rahmet eylesin güzel dedeme :Saruboceq:

günaydın pınarcım defne oyun yapıyor olmasın:)))) ilk deneme başarılı olmuş bende odasına alacağım annelik iç güdüsü sanırım daha ağlamadan hemen uyanmak :)))

Evet canım ilgi görmek için numara yaptı cadı heralde kaydirigubbakcemile3

Valla öyle. Defnoş uyanınca ağlamadan önce kendi kendine konuşur. Bende o arada uyandım hep alkisalkisalkis

PınarcıĞım ıhlamur İÇİr defneye benİm doktorum demİŞtİİİ

Aklımda bulunsun bacım sağolasın a.s.

Anam benim kocam benden ayrı hayatta yatmaz. Defnoş 2 yaşına kadar odamızda kalsa yine de gitmez bi yere kaydirigubbakcemile3

Ya gece Halit'e su vermek için kalktığımda bide sabah babası erkenden giderken sese uyanıyordu garibim. Rahat rahat yatsın odasında dedim. İyide oldu yerimseniben

Kesinlikle suç eşinde canım. Bi ağırlığını koyamadı klava:

kızlarr ben cerennn oldum kullanıcı adımı değiştirdim şaşırmayınn...(ojelifıstık)

Hayırlı olsun canım a.s.

İhmal etme tatlım yaaa

Yoktur bişeyi kuzum bunlar çok numaracı yapıyorlar arada yinede takip et bakalım.

Cerencim nasıl değiştirdin nickini oluyormu öle

Aynen bacım fena numaracı senin gelin a.s Bir iki sevdim oyun oynadım kesildi öksürük kaydirigubbakcemile3

Ya pazar günüde bana 8 arkadaşım geliyor iftara. 10 kişi olucaz. Bizim cadının da tam iftar vakti mızırdanması tutuyor. Uyuma öncesi ilgi istiyor. Neyse Allah'tan arkadaşlar yabancı değil. Kendi kendilerine idare ederler artık kaydirigubbakcemile3

Ohhhh istikrarla devam yani diete bravo alkisalkisalkis

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl :uhm:

Defnoş'u uyuttum 10 dk sonra uyandı. Bende havuç-elmasını yedirdim. Azcık oynadım. Uyuttum çok şükür. Hemen evimi toparlayayım. Ütüm var ama az bişey. Uyanınca markete gideceğiz kuzumla a.s.

inciii cnm tebrik ederim senii diyette başarılı olmussun ben hiç başlayamadım biliyorsun bide hasta oldum iyki yürüyüşe başlamadan oldum yoksa herif beni yerdi zayıflayacam diye hasta oldu
çocuklar ortada kaldı diyeceti şimdi bile bana sennn çabuk iyileş butun gece canım çıktı diyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…