2009 Mayıs Anneleri

bizde bikaç gün yatırdık ama,4 gündür eşimin arkadaşı yatılı bizde kalıyor. oğlumun odasındaki kanepeyi açtık mecbur ve oğluşum yine sepetine döndü.

acaba uyanırmı diye tedirgin uyuyunca hemen kalıyorsun. biz yinede telsiz kullanıyoruz ama. çünkü alışınca belki duyamayabiliyoruz, ki telsizi açmayı unutunca bikere duyamadığım oldu da:mymeka:

bu arada canım o öksürüğü benim oğlumda çok yapıyor. o öksürdükçe ben "amman" diyorum, bi daha yapıyor sıpakaydirigubbakcemile3 bide gülüyorsırnaşık şey

ben eşimden hiç ayrı yatamam, bide oğlum alışır hep benle yatmak ister diye korkuyorum. uyku düzene girmişken yavaş yavaş alıştırma yapıyorum bende.a.s

kızlarr ben cerennn oldum kullanıcı adımı değiştirdim şaşırmayınn...(ojelifıstık)
iki ceren olduk canıma.s.
gözünaydın canım. offf ben hiç sevmiyorum diyet yapmayı yaa, yapmıyorumda:dilcikar:

geçmiş olsun canım selinime. bizimde pazartesi günü aşımız

pınarcım şimdi iyi canım ateşi 37,5.birsencim çok çok geçmiş olsun tekrar.aman dijjat et canım kendine babalar anneler gşbş bakamıyorlar valla.

bana gelince, bugün seminerin son günü. bende oğluşumu da götürdüm okula. kuzum kucaktan kucağa salak oldu. bide müdür konuşma yapıyor,benimki kendi kendine kahkaha atıyor. emziğini veriyorum, göğsüme bastırıyorum, yok gülüyor deli:roflol: neyseki ciddi bir toplantı değildi.kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız okula gittim sabah şimdi geldim fıstığım sütünü içmiş ben geldiğimde çığlık atıyordu hala da atıyor
uyuması lazım temizlik yapıcam süpür sil bulaşıklar banyolar çamaşır balkon ay çok işim var yarın misafir var akşama biz biryere gidicez iftara nasıl bitecek bu işler yavvsss
neyse ben bir ucundan başlıyayım
arada bakarımm

maşallah cerencim bebişine yerim ben onu tatlım yaaa
sağolasın canım. 2 gün tatil var demişsin,sen cumartesileride çalışmıyormuydun? bu arada seyahat acentasında filanmı çalışıyorsun antalyada? senin mezuniyetin ne idi? çok mu sordumkafamçokkarıştı

afferin ahsenime:)) kolay gelsin sana da canım. eşin ne iş yapıyor, o evde değilmi sana yardım etsin. benimkide öğretmen olunca, misafir olunca temizliği o yapıyor,bende yemeklerle uğraşıyorum:1rolleyes:

Saol tatlım opuyorumnanaktan

Ek gıdalarada başlıyosunuz gözün aydın Gülhancım.Diet işindede acayip istikrarlısın helal valla sana alkisalkisalkis

sırnaşık şeysırnaşık şey

Kolay gelsin tatlım

cerencim turizm firmasındayım ben yönetici asistanıyım üçüncü yılım bu firmada halka ilişkiler okuyorum tatlım çok soru sormadın tatlım cumartesi günleri normalde kışın tatil yazın çalışıyoruz ben şimdi süt iznimi kullanıyorum tatlım kışa cumartesiler tatil olur :))) benim böylelikle süt izinim uzar

Aman sen bırak dieti mieti saçmalama zaten. Kendine dikkat et yeter klava:

sizin kuzular da dikkat çekmek için öksürük numaralarına başlamı

Evet ya resmen oyun yapıyor zilli Şeniz

Bakalım canım bikaç akşam daha deneyeyim eğer ihtiyaç duyarsam alıcam telsiz a.s

pınarcım şimdi iyi canım ateşi 37,5.birsencim çok çok geçmiş olsun tekrar.aman dijjat et canım kendine babalar anneler gşbş bakamıyorlar valla.

Aman canım iyi çok şükür a.s. Öyle canım ya annelerin yerini kimsenin tutamadığını biz şu anda daha iyi anlarız a.s.

Ohhh maşallah güler yüzlü kuzuya alkisalkisalkis

Oyyy benimde pazar misafirim var. Yarın eşimle temizlik yapıcaz. Şİmdi aklıma getirdin kız Esen kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin canım sana a.s.

Baktım benim zilli uyumuyo. Giydirdim üstünü, markete gittim. Mantarlı et sote yapıcaz Siboş'la kaydirigubbakcemile3 Mantar aldım. Hemde doğranmış. Anam çok üşengeç gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eve geldik. Üstünü soydum , emzirdim uyudu kuzum. Hava almaya ihtiyacı varmış. Eeee kolay mı kaç gündür evde anasını kılıklı gezgin kızım kaydirigubbakcemile3

Şimdi de ütü yapmam lazım yada yemeği ocağa koymam gerekirken ben oturmuş size laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3

ay pınar iyiki dedin beninm dolapta mantar kendime onu yapim eşimede etli patlıcan.yoksa bu yorgunlukla onu unutacaktım.

Bacım hangimizinki güzel olacak acaba resimli yarışsakmı acaba oylayalım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…