Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam bi cesaret kızımı odasında yatırdım. Gece bi 2'de bide 5'te kalktı. Zaten ağlamasına fırsat vermeden ses çıkarır çıkarmaz duydum koştum hemen. Ama odaya bi sandalye koymam şart. Al Defne'yi gel yatak odasına emzir, geri götür zor oldu kaydirigubbakcemile3 Bizim sesimizden uyanmayınca huzurluca uyudu kuzum çok şükür. Sabah 7,5'da uyandığında dayanamadım aldım koynuma. Az önce uyandık zemuszemus
Ya biraz öksürüyo bugün totiğim. Üşüttük mü acaba CADIARZU Hani sanki numaradan öksürür ya çocuklar. Öyle öksürüyor CADIARZU
ben eşimden hiç ayrı yatamam, bide oğlum alışır hep benle yatmak ister diye korkuyorum. uyku düzene girmişken yavaş yavaş alıştırma yapıyorum bende.a.sdeden in hoşuna gider bu iltifat valla bu yaşta bile yakışıklıyım diycek
kız çocukları yolluyonuz odalarına benim kız babasını gönderdi başka odaya
günaydın iyiyiz biz bebişinden ayrılmak çok zor seni anlıyorum
iki ceren olduk canıma.s.kızlarr ben cerennn oldum kullanıcı adımı değiştirdim şaşırmayınn...(ojelifıstık)
gözünaydın canım. offf ben hiç sevmiyorum diyet yapmayı yaa, yapmıyorumda:dilcikar:Gunaydın Mıllet,
Akşam iftara mısafır almıştımya tam bir rezıllık benımkı yemek saatı bır actı.Ne servıs yapabıldım nede iki muhabbet.Kendı kendılerıne yedıler gıttıler.Biz Borayla odadan cıkamadık.Lokanta usulu oldu.Ev sahıbı arazı.
Neyse esım dr aramış.Bu akşam gıdıyoruz.Ama neden panıklıyorsunuz demış.Diş dönemıne gırdığınden huzursuz olabılırmış.Sankı 4 ay kuzuyduda.Bakalım ek gıda verıcek bugun artık.
Guzel bir haber var 66 oldum.70 le baslamıştım dıete.Gıdıyor kılolar sonunda.
geçmiş olsun canım selinime. bizimde pazartesi günü aşımızcanım günaydın bugün evdeyim daha doğrusu annemde.işten ay sonu ayrılıyorum.bizde dün aşı olduk kızım gece ateşlendi o yüzden sabaha kadar nöbet tuttuk bir eşim bir ben ateşini ölçmek için.calpolde verd,k ama neden oldu anlamadık allahtan iyi şimdi.canım götür bakalım doktora ne dicek.bu arada diyetisyenemi gittin canım sen.
sağolasın canım. 2 gün tatil var demişsin,sen cumartesileride çalışmıyormuydun? bu arada seyahat acentasında filanmı çalışıyorsun antalyada? senin mezuniyetin ne idi? çok mu sordumkafamçokkarıştımaşallah cerencim bebişine yerim ben onu tatlım yaaa
selam kızlar nasılsınız okula gittim sabah şimdi geldim fıstığım sütünü içmiş ben geldiğimde çığlık atıyordu hala da atıyor
uyuması lazım temizlik yapıcam süpür sil bulaşıklar banyolar çamaşır balkon ay çok işim var yarın misafir var akşama biz biryere gidicez iftara nasıl bitecek bu işler yavvsss
neyse ben bir ucundan başlıyayım
arada bakarımm
EVET CANIM OLUYOR. BAK YAZAYIM SANA ADRESİ NERDEN YAPACAĞINI
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html
Gunaydın Mıllet,
Akşam iftara mısafır almıştımya tam bir rezıllık benımkı yemek saatı bır actı.Ne servıs yapabıldım nede iki muhabbet.Kendı kendılerıne yedıler gıttıler.Biz Borayla odadan cıkamadık.Lokanta usulu oldu.Ev sahıbı arazı.
Neyse esım dr aramış.Bu akşam gıdıyoruz.Ama neden panıklıyorsunuz demış.Diş dönemıne gırdığınden huzursuz olabılırmış.Sankı 4 ay kuzuyduda.Bakalım ek gıda verıcek bugun artık.
Guzel bir haber var 66 oldum.70 le baslamıştım dıete.Gıdıyor kılolar sonunda.
bana gelince, bugün seminerin son günü. bende oğluşumu da götürdüm okula. kuzum kucaktan kucağa salak oldu. bide müdür konuşma yapıyor,benimki kendi kendine kahkaha atıyor. emziğini veriyorum, göğsüme bastırıyorum, yok gülüyor deli:roflol: neyseki ciddi bir toplantı değildi.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız okula gittim sabah şimdi geldim fıstığım sütünü içmiş ben geldiğimde çığlık atıyordu hala da atıyor
uyuması lazım temizlik yapıcam süpür sil bulaşıklar banyolar çamaşır balkon ay çok işim var yarın misafir var akşama biz biryere gidicez iftara nasıl bitecek bu işler yavvsss
arada bakarımm
pınarcım şimdi iyi canım ateşi 37,5.birsencim çok çok geçmiş olsun tekrar.aman dijjat et canım kendine babalar anneler gşbş bakamıyorlar valla.
inciii cnm tebrik ederim senii diyette başarılı olmussun ben hiç başlayamadım biliyorsun bide hasta oldum iyki yürüyüşe başlamadan oldum yoksa herif beni yerdi zayıflayacam diye hasta oldu
çocuklar ortada kaldı diyeceti şimdi bile bana sennn çabuk iyileş butun gece canım çıktı diyorr
sizin kuzular da dikkat çekmek için öksürük numaralarına başlamı
bizde bikaç gün yatırdık ama,4 gündür eşimin arkadaşı yatılı bizde kalıyor. oğlumun odasındaki kanepeyi açtık mecbur ve oğluşum yine sepetine döndü.
acaba uyanırmı diye tedirgin uyuyunca hemen kalıyorsun. biz yinede telsiz kullanıyoruz ama. çünkü alışınca belki duyamayabiliyoruz, ki telsizi açmayı unutunca bikere duyamadığım oldu da:mymeka:
bu arada canım o öksürüğü benim oğlumda çok yapıyor. o öksürdükçe ben "amman" diyorum, bi daha yapıyor sıpakaydirigubbakcemile3 bide gülüyorsırnaşık şey
pınarcım şimdi iyi canım ateşi 37,5.birsencim çok çok geçmiş olsun tekrar.aman dijjat et canım kendine babalar anneler gşbş bakamıyorlar valla.
bana gelince, bugün seminerin son günü. bende oğluşumu da götürdüm okula. kuzum kucaktan kucağa salak oldu. bide müdür konuşma yapıyor,benimki kendi kendine kahkaha atıyor. emziğini veriyorum, göğsüme bastırıyorum, yok gülüyor deli:roflol: neyseki ciddi bir toplantı değildi.kaydirigubbakcemile3
arada bakarımm
Baktım benim zilli uyumuyo. Giydirdim üstünü, markete gittim. Mantarlı et sote yapıcaz Siboş'la kaydirigubbakcemile3 Mantar aldım. Hemde doğranmış. Anam çok üşengeç gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eve geldik. Üstünü soydum , emzirdim uyudu kuzum. Hava almaya ihtiyacı varmış. Eeee kolay mı kaç gündür evde anasını kılıklı gezgin kızım kaydirigubbakcemile3
Şimdi de ütü yapmam lazım yada yemeği ocağa koymam gerekirken ben oturmuş size laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?