Selamlar bacılar a.s.
Bugün amma sakinmiş buralar ya. Bizde az önce geldik. Defnoş arabada uyudu. Yatırdım yerine. Anam öğlen ne yağmur yağdı öyle. Bide trafik vardı. Normalde 10 dk'da gideceğimiz yolu tam 1 saatte gittik valla. Sıkıntı geldi kötükedihüso
Kızıma bayramlık aldık. 2 takımda pijama aldım. Penye fazla kalın değil. Bizim ev kışında sıcak olduğundan pek kalın olsun istemedim. Ama bayram üstü herşey bitmiş ya. Hele Lcw'de hiç bişey kalmamış. Mothercare desen indirimdeymiş herşey bitmiş. Anca pijama aldım ordan işte. Neyse baba kız bayramlık aldılar ama ben yine bulamadım , kudurdum tabi. Neyse sağlık olsun. Bakarım daha bayrama kadar :çok üzgünüm:
Ordan eşimin amcasına iftara gittik. Tabi Defnoş'un uyku saati olduğundan canıma okudu yine. Yedik kaçtık gibi oldu.
Yarına misafirim var. Pazartesi annemler ve kayınvalidemler gelicekler iftara. Salı günü Halit maça gideceği için misafir yok. Çarşamba bi misafirimiz daha var. Allah'tan bi karı kocalar. Oyyyy oyyyy bittim ben akannehir akannehir akannehir
Allah kolaylık versin cnm
benim misafi,rlerde gelecekti yarın başka yere davetlilermiş pazartesiye kaldı
belki annemler gelir
cicilerinziiz güle güle giyin inş
pijamaların resmini koysana cnm ya
merak ettim
burda bişey bulamdım ben
çıkmamaış daha kışlıklar:çok üzgünüm:
bizde alacaz kışlık ama parasal durumumuza bağlı hemen alamıyoruz para geçsin elimize bayramdan sonra havuzlu hana gidecem bizim ev serin olurrr kalın kalın şeyler alacaz ve hiç kışlık kıyafetimiz yok
Evde kış sorun değil benim için ama dışarısı için pek bişeyimiz yok bizimde bacım. Kot, hırka gibi şeylerim varda eşofman falan lazım kuzuma. Bugün bulamadım hiç. Benimde oralara bi gitmem lazım CADIARZU
bizdede kalın pijamalarımız varr gecen sene hamişken bu zaman için almıştım
ama birtane kıyafet yok .....incinin hediyeleri bayram için çok uygun oldu bizeee valla
sonra dışarısı için tulum alacam onlaraaa kışlıkkk
Pınar guzel defnoşun cıcılerı.Bende aynı pantalondan yeğenıme bayram hedıyesı aldım.Boranın cıcılerınıde yarın eklıyeyım bende.
Sağolasın canım a.s.
Eee yarın geliceklerini bilmiyolar mıydı başka yere söz vermişlerklava:
Benim aldıklarım tam kışlık değil zaten canım. Penye ama biraz kalın. Ev sıcak olduğundan ince aldım a.s.
oy güle güle giysin cnm çok güzelmiş
yaa bişe soracam. hem meyve suyu hem meyve püresi,ikisini birden vermek lazım mı? ikisi de aynı şey aşağı yukarı. ben sadece pürelerini veriyorum,ayrıca suyunu sıkmıyorum. ama annem önce meyve suyu vermen lazım dedi. kafam karıştı.:bbo:
bide kuzuma biraz önce ilk defa sebze püresi denedim. ay o iğrenç tatsız tuzsuz şeyi bile yedi kuzum yabebelac pirinçli sebze(patates,havuç,karnıbahar) almıştım. 4.aydan itibaren yazıyor. uykudan uyanmıştı,3-4 kaşık verdim. sonrada beni emdi geri uyudukafamçokkarıştı:lepi:
ben yoğurdu sütle mayalıyorum ya. mamayı içirmek bile pek içime sinmiyor zaten. ek gıdalarla doymaya başlayınca sanırım sadece anne sütü ve ek gıdalardan verecem. şimdilik ek gıda ile de, anne sütü ile de doymuyor. mama mecbur. günde 1 ya da 2 kere. ama öğünlerin miktarlarını artırınca mamayı mecbur kalmadıkça vermeyecem diye düşünüyorum. ne de olsa sütüm var şimdlik.
Kızlar annemdeyim hala bayram sonu dönücez, burdaki bilgisayar çok yavaş ya deli olucam hata verip duruyo, kağanda uyuyo 2 saattir uyanır birazdan sanırım, sağ gözüme kan oturmuştu 1 haftadır, gittim bugün dr a alerjik dedi ilaç verdi göz damlası, bide kendimi çirkin hissetmeye başladım doğumdan sonra hem kilolandım hem sivilcelendim, emziriyorum diye röflede yaptıramıyorum.. amaaaaaaaaaaan böyle işte..
Bide bu aralar maddi sıkıntımızda var, kağanın ishali varken gezdirdik dr dr onların ödemeleri taksitleri fln el yakıyo, aman çok şükür düzeldi kuzucum ya...
Selamlar bacılar a.s.
Bugün amma sakinmiş buralar ya. Bizde az önce geldik. Defnoş arabada uyudu. Yatırdım yerine. Anam öğlen ne yağmur yağdı öyle. Bide trafik vardı. Normalde 10 dk'da gideceğimiz yolu tam 1 saatte gittik valla. Sıkıntı geldi kötükedihüso
Kızıma bayramlık aldık. 2 takımda pijama aldım. Penye fazla kalın değil. Bizim ev kışında sıcak olduğundan pek kalın olsun istemedim. Ama bayram üstü herşey bitmiş ya. Hele Lcw'de hiç bişey kalmamış. Mothercare desen indirimdeymiş herşey bitmiş. Anca pijama aldım ordan işte. Neyse baba kız bayramlık aldılar ama ben yine bulamadım , kudurdum tabi. Neyse sağlık olsun. Bakarım daha bayrama kadar :çok üzgünüm:
Ordan eşimin amcasına iftara gittik. Tabi Defnoş'un uyku saati olduğundan canıma okudu yine. Yedik kaçtık gibi oldu.
Yarına misafirim var. Pazartesi annemler ve kayınvalidemler gelicekler iftara. Salı günü Halit maça gideceği için misafir yok. Çarşamba bi misafirimiz daha var. Allah'tan bi karı kocalar. Oyyyy oyyyy bittim ben akannehir akannehir akannehir
looooooooooooo sibooo seni arayacaktım bugün veletlerden fırsat bulamadım kiii
sesini duymadan gün geçmiyorr hehehehehopuyorumnanaktan
Sorma kuzum ya neydi öğlen öyle.Cicilerinizde hayırlı olsun güle güle giyin.Misafir trafiğinde şimdiden başımı döndürdü bile ne bu sırayamı girdi millet sana gelmek için umarım kolaylıkla altından kalkarsın
Oy kuzum aynen bende Uğur harcamalarımı veto ediyor valla kendi kredi kartı kesilince alacakmış bana o zamanda kadar yok dedi kaydirigubbakcemile3 20 sine kadar bana kontür yok.Bende çok alıştım senle ve pınarımla hergün konuşmaya valla konuşamayınca kendimi garip hissediyorum opuyorumnanaktan
pınarcım çok güzel güle giydir defnoşa..
Allahtan bizim kışlıklar var montlarını bile hamişken almıştım 2 tkm alt üst olanlardan ...
birsen bacım havuzlu handa genelde yeni doğanlar için var herşey şu anda senin kuzalara göre pek bişi bulacağını sanmıyorum...semra ist a geldiğinde gitmiştikk tekrar ama dediğim gibi çogu şey yeni doğanlara göre..
ama kadir has taki miniçoda çok güzel sezeonluklar gelmiş tavsiye ederim...
pınarcım çok güzel güle giydir defnoşa..
Allahtan bizim kışlıklar var montlarını bile hamişken almıştım 2 tkm alt üst olanlardan ...
birsen bacım havuzlu handa genelde yeni doğanlar için var herşey şu anda senin kuzalara göre pek bişi bulacağını sanmıyorum...semra ist a geldiğinde gitmiştikk tekrar ama dediğim gibi çogu şey yeni doğanlara göre..
ama kadir has taki miniçoda çok güzel sezeonluklar gelmiş tavsiye ederim...
Allah kolaylık versin cnm
benim misafi,rlerde gelecekti yarın başka yere davetlilermiş pazartesiye kaldı
belki annemler gelir
cicilerinziiz güle güle giyin inş
pijamaların resmini koysana cnm ya
merak ettim
burda bişey bulamdım ben
çıkmamaış daha kışlıklar:çok üzgünüm:
Sağolasın canım a.s.
Eee yarın geliceklerini bilmiyolar mıydı başka yere söz vermişlerklava:
Benim aldıklarım tam kışlık değil zaten canım. Penye ama biraz kalın. Ev sıcak olduğundan ince aldım a.s.
Oy kuzum aynen bende Uğur harcamalarımı veto ediyor valla kendi kredi kartı kesilince alacakmış bana o zamanda kadar yok dedi kaydirigubbakcemile3 20 sine kadar bana kontür yok.Bende çok alıştım senle ve pınarımla hergün konuşmaya valla konuşamayınca kendimi garip hissediyorum opuyorumnanaktan
Sağol bebişim a.s. Kocamın halt yemeleri. Bekledi bekledi hepsini bu haftaya soktu. Neyse yarın evde ya bana yardım eder. Pazartesi annemler kendileri hallederler işlerini. Salı gecesi Halit maçtan geç geleceği için annem bende kalır. Çarşamba yardım eder. Sen salıya randevu aldın mı bakim CADIARZU
Vah yazıııkkkk kaydirigubbakcemile3 Ben ararım yavrum seni. 40 kontörüm var bitene kadar tacizdeyim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?