kızlarr yagız uyudu hemde 22:10 dahihoyyytve sanırım gece uykusu belırtıler şimdilik onu gosterıyo 1saat sora uyanmazsa gece uykusu olduundan dsaha bı emın olcam..ama canım cıktı bugun yağızı ayakta tutcam dıye..kıyamam kuzucuma ya her zaman uykulu o eller gozelrını ovusturmaktan hıç vazgecmedıo tum gunnn onu ole gordukce içim burkuldu :1no2:ama yapcak bişi yokkk dayancammmbenneyaptımki
bugunude atlatırsak eger yarın daha bı rahat olur ıdye dusunuorum...
bıraz uzanıp tv ızlıyım hatunlar ve oglan uyancakmı uyanmıcakmı dıe beklıoz bıyandan eşimle sıole 1saat gecsın bakalım....CADIARZU
vazgectım eşim maç ızlıyomussssss tv deeeee dolanayım bearı bende nette:))
bu arada kızlar hanı medela pompa aldıydık ya bı coumuz aldı nasıl kullanımı benımkı ılk gunku gıbı cekmıyodu sutu cekış gucunde bı sorun var heralde dedım..goğsumu sıkıyom sut gelıyo ee cocuk emıyo karnı doyuyo hala ama makınayı tutuyom 10cc bıle sut sagmıyooo bızde bugun garentıye yolaldık pompayııı bı baksınlar dıye...sızınkıler nasıl ?kullanana varmı aranızda?
gule gule gıysın defnoşş annesiiiii cok guzellerrrzemuszemus
kızlarr yagız uyudu hemde 22:10 dahihoyyytve sanırım gece uykusu belırtıler şimdilik onu gosterıyo 1saat sora uyanmazsa gece uykusu olduundan dsaha bı emın olcam..ama canım cıktı bugun yağızı ayakta tutcam dıye..kıyamam kuzucuma ya her zaman uykulu o eller gozelrını ovusturmaktan hıç vazgecmedıo tum gunnn onu ole gordukce içim burkuldu :1no2:ama yapcak bişi yokkk dayancammmbenneyaptımki
bıraz uzanıp tv ızlıyım hatunlar ve oglan uyancakmı uyanmıcakmı dıe beklıoz bıyandan eşimle sıole 1saat gecsın bakalım....CADIARZU
Aldım bacım randevuyu senin ayarlama işin noldu fırça yiyorum senin yüzünden bi ayarlayamadın haaaa.
Et taciz ettttttttttt bacım beni.İnsan eski çağrı merkezi çalışanı olunca telefonla konuşmadan duramıyor.İlk terfiyi alıpta çağrı alma dönemim bitince bir süre cep telin kulaklığıyla gezmiştim şimdide o haldeyim sırnaşık şeysırnaşık şey
vazgectım eşim maç ızlıyomussssss tv deeeee dolanayım bearı bende nette:))
bu arada kızlar hanı medela pompa aldıydık ya bı coumuz aldı nasıl kullanımı benımkı ılk gunku gıbı cekmıyodu sutu cekış gucunde bı sorun var heralde dedım..goğsumu sıkıyom sut gelıyo ee cocuk emıyo karnı doyuyo hala ama makınayı tutuyom 10cc bıle sut sagmıyooo bızde bugun garentıye yolaldık pompayııı bı baksınlar dıye...sızınkıler nasıl ?kullanana varmı aranızda?
Bacım ben geçen hafta gittim değil yenidoğan 1 yaştan ilkokul çağına kadar her yaşa göre var valla siz doğru yere gittiğinizden eminmisiniz
aynen canım bende alcam ama cık hala cıkmamıs kışlıklar bı sweat bıle bulamadım ya..hamişkende kışlık hıcbısı almamıstım kuzuma keşke alsaymısım..Allahtan hedıye gelen bıkacsey war onlerı gıydırcem bayramda teyzem almış bende eklerım fotoları bırazdan vakıt bulursam...
gule gule gıysın defnoşş annesiiiii cok guzellerrrzemuszemus
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aynen devam başardın sayılır artık sana karada ölüm yok kız helal
Bendede aynısı olur göğsümü sıkınca fışkırıyor aslında ama yağız emmek istemeyince anlayamıyordum.Sağınca 10 cc falan çıkıyor.Bende sütüm bitti diye üzülüyordum acaba benimkindedemi bir sorun var :bbo:
Iyi Aksamlar Kizlar,
Biz bugün tüm gün disaridaydik. Doruk'a alis-veris yaptik kis icin ve önemlice bir kismini aldik sayilir. Ama begendigim pek cok seyi, bedenine göre bulamadim, sinir oldum4-6 ay arasi pek cok sey yoktu, hep 6-9 ay vardi ve bir kismini öyle aldim bende. Resimlerini eklerim yarin firsatim olursa...
Asli, azmin zaferi diyor ve seni tebrik ediyorum. Yagiz günden güne yelkenleri suya indirecektir merak etme...
Ek gidaya gecen Annelerede(Esen ve Gülhan) basarilar ve sabirlar diliyorum.
aynen canım ya bende bişey bulamdım deli oldum
kıs emin olmaz olurmuyum kaç defa gittim yer yahuu..
eğer yeni koymuşsalar bilemem
hadi bakalım cnm azcık daha sıkın dişinizi zafer senin olacakkk :lepi::lepi::lepi:
Iyi Aksamlar Kizlar,
Biz bugün tüm gün disaridaydik. Doruk'a alis-veris yaptik kis icin ve önemlice bir kismini aldik sayilir. Ama begendigim pek cok seyi, bedenine göre bulamadim, sinir oldum4-6 ay arasi pek cok sey yoktu, hep 6-9 ay vardi ve bir kismini öyle aldim bende. Resimlerini eklerim yarin firsatim olursa...
Asli, azmin zaferi diyor ve seni tebrik ediyorum. Yagiz günden güne yelkenleri suya indirecektir merak etme...
Ek gidaya gecen Annelerede(Esen ve Gülhan) basarilar ve sabirlar diliyorum.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aynen devam başardın sayılır artık sana karada ölüm yok kız helal
Bendede aynısı olur göğsümü sıkınca fışkırıyor aslında ama yağız emmek istemeyince anlayamıyordum.Sağınca 10 cc falan çıkıyor.Bende sütüm bitti diye üzülüyordum acaba benimkindedemi bir sorun var :bbo:
Asli, oynamasina izin verme babasiyla. Yattigi odaya götür, los isik yak ve mümkün oldugunca konusma. Yatirip ninni söyle. Durursa tabilmaz:
mayis 2009 annesiydim yani bebegim geldi 4 aylik oldu bile :) kizim defnem 4,400 dogdu 55 cm boyunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?