2009 Mayıs Anneleri

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aynen devam başardın sayılır artık sana karada ölüm yok kız helal

Bendede aynısı olur göğsümü sıkınca fışkırıyor aslında ama yağız emmek istemeyince anlayamıyordum.Sağınca 10 cc falan çıkıyor.Bende sütüm bitti diye üzülüyordum acaba benimkindedemi bir sorun var :bbo:

Sağol canım a.s.

Ohhh hadi iyisin valla helal sana aynen devam a.s.

Anam hava muhalefeti bi türlü rahat bırakmıyo beni. Du bakalım şu havalar bi düzelse a.s

Valla bende de var canım ama fazla çıkarmıyo. Zaten artık lazım da değil. KOmşumdan almıştım geri vereyim bari a.s

Iyi Aksamlar Kizlar,

Biz bugün tüm gün disaridaydik. Doruk'a alis-veris yaptik kis icin ve önemlice bir kismini aldik sayilir. Ama begendigim pek cok seyi, bedenine göre bulamadim, sinir oldum 4-6 ay arasi pek cok sey yoktu, hep 6-9 ay vardi ve bir kismini öyle aldim bende. Resimlerini eklerim yarin firsatim olursa...

Asli, azmin zaferi diyor ve seni tebrik ediyorum. Yagiz günden güne yelkenleri suya indirecektir merak etme...

Ek gidaya gecen Annelerede(Esen ve Gülhan) basarilar ve sabirlar diliyorum.

Bacım ben geçen hafta gittim değil yenidoğan 1 yaştan ilkokul çağına kadar her yaşa göre var valla siz doğru yere gittiğinizden eminmisiniz

kıs emin olmaz olurmuyum kaç defa gittim yer yahuu..
eğer yeni koymuşsalar bilemem

hadi bakalım cnm azcık daha sıkın dişinizi zafer senin olacakkk :lepi::lepi::lepi:

Canim bende pompa almistim tatilde, pek isime yaramadi. Sadece mastit oldugumda bol bol kullandim, biriken sütü epeyce bosaltmisti. Bence en iyi bebekler emiyor, benim oglum 5 dk.da 100 ml süt emiyor, 5 dk.pompayla 10 ml bile cikartamadigim gibi, temizligi, streside cabasi. Bebislerden iyi pompa yok bence.

aynen canım ya bende bişey bulamdım deli oldum

YARIM SAT DEMEDN uyandı gene benım sıpa...hıc uyucak goz de yok gıbı ya bakalım hayırlısı......babasıyl oynasıolar şimdi nezaman ısterse ozaman uyutcam beklemedeyım....

kıs emin olmaz olurmuyum kaç defa gittim yer yahuu..
eğer yeni koymuşsalar bilemem

hadi bakalım cnm azcık daha sıkın dişinizi zafer senin olacakkk :lepi::lepi::lepi:

ıyıkı warsınızzzzzzzzzz:kedipuyorumnanaktan

Asli, oynamasina izin verme babasiyla. Yattigi odaya götür, los isik yak ve mümkün oldugunca konusma. Yatirip ninni söyle. Durursa tabilmaz:

Asli, oynamasina izin verme babasiyla. Yattigi odaya götür, los isik yak ve mümkün oldugunca konusma. Yatirip ninni söyle. Durursa tabilmaz:

bende baabsıyla odasına yoladım sallıo eşim şimdi..gıkı cıkmıyo uykusu war ya onceden sallanmak ıstemezdı uyutcaz dıye şimdi ses yok uyumus ama daha tam dalmamışşş 12 dede uyusa razıyım fılızcım bakalım kaca kadar dayancak....

benimki geri uyudu:=) oyunmu yapıo anlamadım yafs oda tabı bu duzene alışık deıl ya sasıo cocuk herhaldee...1saat uyanıp uyanmasını bekleyemıcem bugece...ben yatar kızlarrr bugun haşat oldum we 3.gunum 5er saatlık uykuyla gecırdığım.....sabah 8edek uyur inş oğluşumda dınlenırız inşş....desteğiniz için cok tesekkurler kızlar tekrar..belkı sız olmasdanız eşimin 1saat daha uyusun ısrarlarına tamam derdımm ama sayenızde demedım...
optum hepınızı ve zuzucuklarıııı
ıı geceler herkese yağız uyansada nobet babamızın bu gece:)

selam kızlar misafirler gitti şükür mutfağı toparladım Ahseni yıkadım emzirdim şimdi uyudu
ama bende ahanda böe oldumkafamçokkarıştı
çok yoruldum yaaa ama herşeyi yetiştirdim valla:lepi:

pınarcım defnoşun giysileri çok güzelmiş bayramlığını da koysaydın ya görürdükka.s.
bende çıkmak istiyorum ama araba olmayınca biryere çıkasımda gelmiyor
kışlığı da var kuzumun bi bayramlık alınacak

kıvılcım sağol canım şimdilik ek gıda da gayet başarılıyız inşallah böyle devam eder zaten ben çok vermiyorum birkaç çay kaşığı ama yerken mutlu kızım maşallah

dfne maşallah kızının kilosu çok iyi doğmuş şimdi ne kadar oldu

birsen kız beni niye çaldırmıyorsun

aaaa ben geldim kimse kalmadı
yatıyorum ben
aşağıda nurteni görüyorum
nurten fıstığım naberrrrr

mercimek bugün yemek yaparken onla ilgilenmedim diye çok kapris yaptı bana ama barıştık şimdi:))
uyuyor bende yatıcam yoksa namaza kalkamıyorum
defneyi öp ısırmalık yanaklarından canım iyi gecelerr

ufffff yaaa kafayı yicem...

pompayı aldım, dün iftara yakın sagdım ya kızlar 10cc bile çıkmadı hadi açım falan dedim

bugün 6dan buyana defne emmedi şimdi sagıyorum sol göğsümü inanın 8damla buneya benmi yalnış yapıyorum yoksa hakkaten benm sütüm yokmu yaaa sinirlerim bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…