cevabın için teşekkürederim canım.ben sadece emziriyorum.mamada verenlerde ek gıdaya başlandığını biliyorumda tek anne sütü verenleri merak ettim.bizim drumuza kalsa su bile vermemem gerekiyor.
ya bende bir defa oldum,hemde nasıl!!:1shok: benim normalde çok az olurdu kanamam.1pedle gündüzü 1pedle de geceyi geçirirdim. ama bu defa gece 3 defa bırak pedi, üst değiştim yaa!! hemde tam mersinden maraşa geldiğimiz güne denk geldikafamçokkarıştı yolda 2 saatte bir mola verip üst değiştim! eve geldiğimde de oğlumun primasından koydum canım altıma,öyle rahat ettim. aklında bulunsunalkisalkisalkisKızlar bende çok fenayım ya dünden beridir.
Adet oldum ama nasıl gece iki kere üzerimi değiştirdim benim hep yoğun olur ama bu kadar yoğun hiç hatırlamıyorum o kadar kanamam varki başım dönüyoo
Çok halsizim yaaaaaaaaaaa.
kolay gelsin canım. menün benimkisiyel aynıymışkaydirigubbakcemile2 afiyet olsun şimdiden.yok kız eşim evde değil banyoları yıkayıp gitti o hergün çalışıyor hiç boş günü yok inşallah kızım uyursa yetişir
şimdi revani ve tavuk göğsü yapıcam böreğide hazırlayıp dolaba koyucam akşama pişiririm
ana yemeği de akşama yaparım ay daha dolma var yandım ben yandımm
ben daha olmadım hiç yaaaaa ne zaman olurum acabaa
valla ben meyve, yoğurt ve muhallebi ile başladım. ama bugün öğlen birde sebzeyi deniycem. bebelac'tan almıştım sebze püresi onu deniycem. dün ilk defa da havuç püresi verdim. ama blender'dan geçirdim. kuzum çok sevdikaydirigubbakcemile5 kolay gelsin sana da canım.Teşekkür ederim kızlar .Ama sebze olayı fos oldu.2 kasık yedi öğğğğğ oldu arkasından.Ya dr catalla ez dedi nasıl yesin cocuk putur putur kalıyor.2saat sonra rondolu denıycem valla.
Pınar pacanga süper oluyor ya gecen benım mısafırlere yetmedı bıle en cok o yendı.
aferin kız aslı!! helal sana! hadi bakalım devamkızlarrrr bugun cok zor gecıo yagızın 3uncu uykusuz gunu ya 2 saat uyanık cok zor tutuyoruz ıyıkı eşim izinli bugun yoksa tek basıma cok zor olcakmışş....11 de uyandırdı yenı uyudu şimdi 1saat sora kladırcam gene eger bugun aksam 10 yada 11 de uyumayı basarırsa yarın cok daha kolay gecer...eşim supurge tutuyo ewe bende aksama yemek yapcam yagız uyurken sorada yagızı anneme bırakıp market alışwerişine gıtcezzz yagızada kıyafet almam lazım kışlık ama burda daha kışlıklar cıkmamış ya..ha bıde kargoya ugrıcazzz SERRANIN hedıyesını yollıcam sonunda:)))
doktorunuz haklı canım,bütün doktorlar bunu söylüyor. benim sütüm yetmemeye başladığı için ben 4.ay da ek gıdaya geçtim. ama keşke yetseydi de su bile vermeseydima.scevabın için teşekkürederim canım.ben sadece emziriyorum.mamada verenlerde ek gıdaya başlandığını biliyorumda tek anne sütü verenleri merak ettim.bizim drumuza kalsa su bile vermemem gerekiyor.
canım sütün yeterli ise bende ek gıdaya geçme ,6.aydan sonra başlarsın,eğer azalma varsa başta tabi ek gıdaya
sadece meme veren arkadaşların kimisi başladı kimisi ise başlamadı cnm ek gıdaya
senin yaznı görüp mutlaka cevap yazarlr
doktorunuz haklı canım,bütün doktorlar bunu söylüyor. benim sütüm yetmemeye başladığı için ben 4.ay da ek gıdaya geçtim. ama keşke yetseydi de su bile vermeseydima.s
slm ben 1 haziranda doğum yaptım.sadece anne sütüyle beslenen bebeklerede ek gıdaya başladınız mı?6. aya kadar hiçbir ek gıda verilmez deniyor ama bende 4 aylıkken yavaştan başlamak istiyorum değişik tatlara alışsın diye.bu konudaki bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın ve korusun.
selam canım bende sadece anne sütü veriyorum ama eklere başladım doyumluk değil tadımlık olarak 3 gün elma suyu verdim 3 çay kaşı 2 gündür de şeftali püresi veriyorum 3 çay kaşığı kadar yada 4 maksata değişik tatlara alışsın yoksa 7 aylıkken pütürlülere eçemezöişiz dr dedi
haftaya da sebze çorbasına geçicez ama irmikle yapılacak o da 3 çay kaşı verilecek yavaş yavaş atrttırılacak
sonra da yoğurt başlıycaz en son yoğurt olmasının sebebi önce yoğurdun tadını alırsa sebze yemeyebilirmiş o yüzden
akşam mamasına ise dr çok kalkmıyorsa geceleri gerek yok dedi anne sütü ver yeter dedi
ben yoğurdu sütle mayalıyorum ya. mamayı içirmek bile pek içime sinmiyor zaten. ek gıdalarla doymaya başlayınca sanırım sadece anne sütü ve ek gıdalardan verecem. şimdilik ek gıda ile de, anne sütü ile de doymuyor. mama mecbur. günde 1 ya da 2 kere. ama öğünlerin miktarlarını artırınca mamayı mecbur kalmadıkça vermeyecem diye düşünüyorum. ne de olsa sütüm var şimdlik.
sağol civcivimmm iyiyim çok şükürrr
Kızlar annemdeyim hala bayram sonu dönücez, burdaki bilgisayar çok yavaş ya deli olucam hata verip duruyo, kağanda uyuyo 2 saattir uyanır birazdan sanırım, sağ gözüme kan oturmuştu 1 haftadır, gittim bugün dr a alerjik dedi ilaç verdi göz damlası, bide kendimi çirkin hissetmeye başladım doğumdan sonra hem kilolandım hem sivilcelendim, emziriyorum diye röflede yaptıramıyorum.. amaaaaaaaaaaan böyle işte..
[Bbeyazcım bi sonraki denemede daha iyi yapacaksın yoğurdu eminimm ilk yapışta bi çok kişi tutturamdı yerimseniben
[/B]
slm ben 1 haziranda doğum yaptım.sadece anne sütüyle beslenen bebeklerede ek gıdaya başladınız mı?6. aya kadar hiçbir ek gıda verilmez deniyor ama bende 4 aylıkken yavaştan başlamak istiyorum değişik tatlara alışsın diye.bu konudaki bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın ve korusun.
ya bende bir defa oldum,hemde nasıl!!:1shok: benim normalde çok az olurdu kanamam.1pedle gündüzü 1pedle de geceyi geçirirdim. ama bu defa gece 3 defa bırak pedi, üst değiştim yaa!! hemde tam mersinden maraşa geldiğimiz güne denk geldikafamçokkarıştı yolda 2 saatte bir mola verip üst değiştim! eve geldiğimde de oğlumun primasından koydum canım altıma,öyle rahat ettim. aklında bulunsunalkisalkisalkis
kolay gelsin canım. menün benimkisiyel aynıymışkaydirigubbakcemile2 afiyet olsun şimdiden.
valla ben meyve, yoğurt ve muhallebi ile başladım. ama bugün öğlen birde sebzeyi deniycem. bebelac'tan almıştım sebze püresi onu deniycem. dün ilk defa da havuç püresi verdim. ama blender'dan geçirdim. kuzum çok sevdikaydirigubbakcemile5 kolay gelsin sana da canım.
aferin kız aslı!! helal sana! hadi bakalım devam
doktorunuz haklı canım,bütün doktorlar bunu söylüyor. benim sütüm yetmemeye başladığı için ben 4.ay da ek gıdaya geçtim. ama keşke yetseydi de su bile vermeseydima.s
Kızlar annemdeyim hala bayram sonu dönücez, burdaki bilgisayar çok yavaş ya deli olucam hata verip duruyo, kağanda uyuyo 2 saattir uyanır birazdan sanırım, sağ gözüme kan oturmuştu 1 haftadır, gittim bugün dr a alerjik dedi ilaç verdi göz damlası, bide kendimi çirkin hissetmeye başladım doğumdan sonra hem kilolandım hem sivilcelendim, emziriyorum diye röflede yaptıramıyorum.. amaaaaaaaaaaan böyle işte..
sağol canım...afiyet olsun.
ohh afiyet olsun iyi uykular paşaya..
sanada günaydın pınarım..
inşallah canım ya şu saat bir 12 olsaydı..
ay inşallah bizde yarın çıkıcaz mirza berkeme bayramlık alıcaz.
Iftarda misafir bebekle çok zor oluyor allah yardım etsin canım kolay gelsin
afiyet olsun canımm
ay canım sanada kolay gelsin o zaman..
Günaydın KIZLAR,
Bizde sabah 5 te kalktık ama o zamana kadar 2 kere uyandı yıne.Ya düzene gireceğine zıvanadan cıkıyor iyice.Sabır diliyorum sabır.Dönsöz olucam bu gidişle karsısında oynamaktan.Oturunca ağlıyor.
Neyse sımdı sebzeleri pişiyor bakalım basarılı olucakmı ilk deneme.Ben bile sevmem kabak ya nasıl yıyıcek bu cokuk hiç bilmiyorum.
Aslı tebrik ediyorum canım.Süper gidiyorsun.
Birsom iyimişsin bomba gibi ol inşallah herzaman
Pınarım gunaydın kolay gelsin.
Filizcim sağol basladık bizde hayırlısıyla
Maşallah Boracığa kocaman olmuş,ek gıdaya başlangıcınızda umarım sorunsuz geçer.
Maşallah ne güzel ayırmıyorlar herşeyi yiyorlar bir anne daha ne ister.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok fenayım bacım halim yok kolum kalkıyo inan
Aysuncum doktorun sütün yetiyor diyosa kilo alımı düzenliyse sorun yok her bebek belli bir standart kiloda olamaz zaten hepsinin bünyesi farklı,Sen verebildiğin kadar anne sütünü ver aralarda taddır tabi sonrasında reddetmesin ek gıdaları ve kaşığı
Kuzum benim oğlan 20:30-21:30 arasında gece uykusuna geçiyor 5 e kadar aralıksız uyur.Bence sen saatleri geri çekmeye başlayınca kademeli olarak 22:00 ye kadar çek.
Bacım yüzü tanıdık birileri girmeli bence yoksa ben aday olsam kim seçer allah aşkına çok mantıklı gelmedi ama seçelim birini bakalım.
Günaydın canım benim olsun yarım gün çabuk geçer saatler bak bende başlıycam ekim 1 de :sinifsinif: süt iznini naptın sen toplumu kullandın.
Benimki öyle değil valla boza kıvamında biberonla 180 cc civarı yedimi 9 dan sabah 5 e kadar uyur genelde
Ohh iyi olmuşsun biraz birsommm sevindim valla
Günaydın bacım gidin bakalım alışverişlere.
Kız sabah yazılarınıda okudum helal valla sana başardın sonunda alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?