Kızlar biz geldik doktordan.Pasanın gelişimi iyiymiş.7700 KG oldu.Normal dedi doktorumuz.Aşılarımızıda olduk ama cok ağladı bu sefer kuzum.Ve ek gıdaya gectik.Detaylı diğer tarafa yazıcam.Biz sebze ve muhallebi yiyicez bu ay.Umarım basarılı olurum.
Birde Boranın su huysuzluğu için idrar testi istedi.Pazartesi yaptırıcam.Mikrobik birsey varsa canı yanıyor olabilirmiş.
Sonra ordan markete gidip.Aptamil 4.ay muhallebileri aldım.Birazda kavanoz sebzesi ve muhallebisi aldık.
Masayı hazırlamam lazım gelirim yine
ben bu çocuklara bişey diyemiyorummm
ömer paşa yemekten önce doysun sesi çıkmasın diye sütlaç veriyorum son kaşıklarda mız mız yapıyorr
son kaşığıı verdimm sen püfffffffffff yap suratımaa sonrada sırıt varmı böle bişey yaa annemde yanımdaydı oda nasiplendiii ........desem inanmazdııı
sonrada babası ile sofrada mercimek çorbası içti heriffff
ay kızlarr oğlanı uyutmıcam dıe şebek oldum yaa....laelaelaelaelae
yatırdım mındere actım muzık geçtım karsına gobek atıyomm actım saclarımı sawuruom olee bakıyoo sıpa guluoookaydirigubbakcemile3
ter içinde kaldım yafs bu gıdışle kılolarda gıtcek bu tempoda dewam ederseksositososito
tşk.ederim cicimmm
bu siboo amma yoğunn pek aktif göremiyom kendisinii
kızlar nerdeyse hepınız ek gıdaya baslamısssınız bız 10 gun sonra 5.ayı bıtırıyorz daha ben hıcbısey vermedım oglum sızınkılere gore zayıf bıraz dr normal dıyor ama bılmıyorum
bıde benım sutum yetıyor gıbı gelıyor bana cunku oglum emıp emıp memeyı atıyor agzından doyunca bıdahada almıyor ac kalsa daha emmek ıstemesı lazım ama dedım ya bıraz zayıf gıbı 1 hafta once 6300grdı
bızde baslamdık aysuncum daha ama ben dun ılk kez kavanoz muhallebı werdım uyku için..dr ıyı dıyosa ıyıdır bıtanem ya sutun yettı yere kadar aanesutu nede olsa.bızımde 13unde kontrol bakalım bıze ne dıcek dr?
ESEN canım hosgeldın...
PINAR sen kacar sanırsam optuk defnemle seniiii
kızlar oglanı bu saatte gerı uyutmayım dedım ama yok sawası o kazandı 8 de uyandıydı 2 sat gectı tabı uyku mızıklıı yapıo zor zaptettıum gene kucak ıstedı durdu hep hınzır uyudu simdi...ben gene 1 yada yarımssaaat sonra gerı uyandarayım demı bu gece uykusu olamaz heraldeee :uhm:
kızlarrr bakın ne buldummm bence bu yarışmaya bizden birileride katılmalı haydi adaylarınızı yollayın ..
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/312846-ayin-uyesi.html
günaydın annişler nasılsınız herkes ve bebişler iyidir umarım
yine cumartesi VE BEN İŞTEYİM ÜFFFFFFFFFFFF
çok gıcık ya.
günaydın kzılar,nasılsınız?
bikaç gündür giremiyorum
eşim evde oluyor
evde olunca pc ona ait tabi
geçmişi okuyamadım çok uzun umarım kötü bişey yoktur.
3-4 gündür güya ek gıdaya başladık
ama sürekli kusuyor ya ağır mı geldi acep erken mi ki
akşamları muhallebi veriyorum tok tutsun diye yine 2-3 saat sonra kalkıyor aynı mamadaki gibi
sizlerdede aynı mı durum merka ettim.
günaydınlar kendimi daha iyi hissediyorum bide duş aldımmı çok iyi olacammm
Günaydınlar bacılar a.s.
Bizde babamız biraz daha uyusun diye kalktık kızımla. Salona geldik. Gece 2'de bi uyandı bizimki emmek için. 4'e kadar salıncağında sallandı. Ben o arada uyumuşum. 4'te oda uyumuş. Gece gece ilk defa yaptı. Oyun istedi demekki kuzum kaydirigubbakcemile3
7'de uyandı emmek için. Yanımıza aldık. Uyumuşuz yine zemuszemus
Bugün Defnoşa alışveriş yapmamız lazım. Akşamda iftarda eşimin amcasındayız. Zaten yarında 8 kişi misafirim var oyyyyyy akannehir
kızlarrrrrrr eşim geldi işten...
weee eşim ewe geldiinde oglan ılk kez U YU YOR DUUUUUUhihoyyythihoyyyt
SON YAZDIIMDA SALAMAYI BIRAKTIdım ya uykusu war sıpanın uyumuyo durmuyoda bıreaz sakınlestı sora tekrar basladım salıncaında sallamay weeee mutlu son saat 1:15 sularında uyuduuuuhihoyyythihoyyyt
yaklasık 45 dk falan oldu we uyanmadı eger 2:15 ded uyanmazsa bu gece uykusu....sositososito
dun 3:30 da uyuduydu bugunde 1:15 ıkı gunde ıyı ılerleme haaa aman uyanmasın tekrarda:Saruboceq:yarın gorusuruz kızlarrr ben en gec kendı uyanmazsa 9 da uyandırcam kuzumuu cok opuorum hepıcınızı uzunca bı zamandan sora ılk kez bukadar erken yataga gıdıcem yaa bu gecede benı tutmaz şimdi uykukaydirigubbakcemile3
pınarcım bunların hepsi hazır şeylermi evdemi yapıyorsun..?
mesela yoğurt ne veriyorsun yada meyve suyunu?
günaydın kızlar
sabah sabah kalktım marakete gittim alışveriş yaptım Ahsen geldiğimde kendi kendine oyalanıyordu yatakta güya babasına emanet ettim adam duymamış bile:))
neyse eşimde kalktı şimdia banyoları temizledii
malum bugün misafir var nasıl yetişecek yemekler bilmem valla
temzilik bitti şimdi tatlıları yapıcam sonra börek inşallah diğerleri de yetişir
hepinize iyi haftasonları arkadaşlar ben hafta sonu giremem malesef artık :1no2:
hepinizi ve kuzuları öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaw siz hepiniz ek gıdaya başlamışsınız ben daha hiçbirşey vermedim. sadece şimdi sütüm biraz bu hafta az gibi geldi milupa mama aldım arada da yarım çay bardağında daha az miktarda şeftali suyu sıkıp veriyorum.
siz neler veriyorsunuz ?
Günaydın KIZLAR,
Bizde sabah 5 te kalktık ama o zamana kadar 2 kere uyandı yıne.Ya düzene gireceğine zıvanadan cıkıyor iyice.Sabır diliyorum sabır.Dönsöz olucam bu gidişle karsısında oynamaktan.Oturunca ağlıyor.
Neyse sımdı sebzeleri pişiyor bakalım basarılı olucakmı ilk deneme.Ben bile sevmem kabak ya nasıl yıyıcek bu cokuk hiç bilmiyorum.
Aslı tebrik ediyorum canım.Süper gidiyorsun.
Birsom iyimişsin bomba gibi ol inşallah herzaman
Pınarım gunaydın kolay gelsin.
Filizcim sağol basladık bizde hayırlısıyla
günaydın kızlar
sabah sabah kalktım marakete gittim alışveriş yaptım Ahsen geldiğimde kendi kendine oyalanıyordu yatakta güya babasına emanet ettim adam duymamış bile:))
temzilik bitti şimdi tatlıları yapıcam sonra börek inşallah diğerleri de yetişir
hepinize iyi haftasonları arkadaşlar ben hafta sonu giremem malesef artık :1no2:
hepinizi ve kuzuları öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok kız eşim evde değil banyoları yıkayıp gitti o hergün çalışıyor hiç boş günü yok inşallah kızım uyursa yetişirCanım sabah meyve ve arada meyve suyu öğleden sonra yoğurt akşam muhallebi veriyorum.
Allah yardımcın olsun tatlım ya şu tetkikleri yaptırın bakalım acaba kuzucuğun bi sorunumu varda böyle yapıyor sebzeyide yer umarım bizde 3 gün sonra çorbaya başlıycaz umarım benimkide sever sebzeleri.
Günaydın esencim allah yardımcın olsun yetişir bacım telaş yapma.Kocanda evdeymiş nasılsa ahsenle o ilgilenince çabuk bitirirsin
Bizde öptük seni tatlım yetişemedim valla konuşamadık yine:sinifsinif:
Kızlar bende çok fenayım ya dünden beridir.
Adet oldum ama nasıl gece iki kere üzerimi değiştirdim benim hep yoğun olur ama bu kadar yoğun hiç hatırlamıyorum o kadar kanamam varki başım dönüyoo
Çok halsizim yaaaaaaaaaaa.
Kızlar bende çok fenayım ya dünden beridir.
Adet oldum ama nasıl gece iki kere üzerimi değiştirdim benim hep yoğun olur ama bu kadar yoğun hiç hatırlamıyorum o kadar kanamam varki başım dönüyoo
yok kız eşim evde değil banyoları yıkayıp gitti o hergün çalışıyor hiç boş günü yok inşallah kızım uyursa yetişir
şimdi revani ve tavuk göğsü yapıcam böreğide hazırlayıp dolaba koyucam akşama pişiririm
ana yemeği de akşama yaparım ay daha dolma var yandım ben yandımm
ben daha olmadım hiç yaaaaa ne zaman olurum acabaa
normal cnm hatırla ilk 3 adetim çok yoğun geçmiştiiiii
canım ben akşamları muhallebi veriyorum bazen dde arada hazır kavanozda meyve püresi verdimyaw siz hepiniz ek gıdaya başlamışsınız ben daha hiçbirşey vermedim. sadece şimdi sütüm biraz bu hafta az gibi geldi milupa mama aldım arada da yarım çay bardağında daha az miktarda şeftali suyu sıkıp veriyorum.
siz neler veriyorsunuz ?
canım ya marketten onu almışım neyse bu deneme oldun sonra babymixle mayalarım artık inş ii olur
inş yetişir cnm bizde de yarın aynı maraton varakannehirgünaydın kızlar
maşallah diyelim o zaman bizimkiler fena çıktı desenedelikafaduldenBenimki öyle değil valla boza kıvamında biberonla 180 cc civarı yedimi 9 dan sabah 5 e kadar uyur genelde
ben hala olmadım bi gelecek pir gelecek valladelikafaduldendelikafaduldenKızlar bende çok fenayım ya dünden beridir.
Teşekkür ederim kızlar .Ama sebze olayı fos oldu.2 kasık yedi öğğğğğ oldu arkasından.Ya dr catalla ez dedi nasıl yesin cocuk putur putur kalıyor.2saat sonra rondolu denıycem valla.
Pınar pacanga süper oluyor ya gecen benım mısafırlere yetmedı bıle en cok o yendı.
bencede sebzeyi biz bile sevmiyoruzki kuzular sevsin
rondo olayı güzel olur bence daha kıvamlı olur
yinede yemezse az mama katar sulandırısın belki öyle sever
arkadaşım anca öyle yedirebildiğini söylemişti
arada tavsiyeler iyi geliyor bize de ama her bebek aynı değil işteyerimseniben
kolay gelsin cnmkız uyudu ben ufaktan başlıyımmmm
Esen kolay gelsın bacım.Uslu dursun kuzuda hepsı yetışır.
Sibel ay cok zor ya su yoğun adet olayı.Halsız bırakıyor insanı.Fırsatın varsa dınlen bacım.
Özlem yemezse benımde aklıma gedı canım mama katmak.Bakalım denıycem rondolu halını.
aynen canım bende bişeyler almak istiyorum ama çıkmamaışlarkızlarrrr bugun cok zor gecıo yagızın 3uncu uykusuz gunu ya 2 saat uyanık cok zor tutuyoruz ıyıkı eşim izinli bugun yoksa tek basıma cok zor olcakmışş....11 de uyandırdı yenı uyudu şimdi 1saat sora kladırcam gene eger bugun aksam 10 yada 11 de uyumayı basarırsa yarın cok daha kolay gecer...eşim supurge tutuyo ewe bende aksama yemek yapcam yagız uyurken sorada yagızı anneme bırakıp market alışwerişine gıtcezzz yagızada kıyafet almam lazım kışlık ama burda daha kışlıklar cıkmamış ya..ha bıde kargoya ugrıcazzz SERRANIN hedıyesını yollıcam sonunda:)))
slm ben 1 haziranda doğum yaptım.sadece anne sütüyle beslenen bebeklerede ek gıdaya başladınız mı?6. aya kadar hiçbir ek gıda verilmez deniyor ama bende 4 aylıkken yavaştan başlamak istiyorum değişik tatlara alışsın diye.bu konudaki bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın ve korusun.
aynen canım bende bişeyler almak istiyorum ama çıkmamaışlar
canım ben mama artı mem verşyorum yavaştan başladım ek gıdaya fazla zorlamamaya çalışıyorum bünyesine ağır geldi sanırım sürekli kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?