2009 Mayıs Anneleri

pınarcım bunların hepsi hazır şeylermi evdemi yapıyorsun..?
mesela yoğurt ne veriyorsun yada meyve suyunu?

günaydın kızlar
sabah sabah kalktım marakete gittim alışveriş yaptım Ahsen geldiğimde kendi kendine oyalanıyordu yatakta güya babasına emanet ettim adam duymamış bile:))
neyse eşimde kalktı şimdia banyoları temizledii
malum bugün misafir var nasıl yetişecek yemekler bilmem valla
temzilik bitti şimdi tatlıları yapıcam sonra börek inşallah diğerleri de yetişir

hepinize iyi haftasonları arkadaşlar ben hafta sonu giremem malesef artık :1no2:

hepinizi ve kuzuları öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Maşallah Boracığa kocaman olmuş,ek gıdaya başlangıcınızda umarım sorunsuz geçer.

Maşallah ne güzel ayırmıyorlar herşeyi yiyorlar bir anne daha ne ister.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tşk.ederim cicimmm

bu siboo amma yoğunn pek aktif göremiyom kendisinii

Çok fenayım bacım halim yok kolum kalkıyo inan

Aysuncum doktorun sütün yetiyor diyosa kilo alımı düzenliyse sorun yok her bebek belli bir standart kiloda olamaz zaten hepsinin bünyesi farklı,Sen verebildiğin kadar anne sütünü ver aralarda taddır tabi sonrasında reddetmesin ek gıdaları ve kaşığı

Kuzum benim oğlan 20:30-21:30 arasında gece uykusuna geçiyor 5 e kadar aralıksız uyur.Bence sen saatleri geri çekmeye başlayınca kademeli olarak 22:00 ye kadar çek.

kızlarrr bakın ne buldummm bence bu yarışmaya bizden birileride katılmalı haydi adaylarınızı yollayın ..
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/312846-ayin-uyesi.html

Bacım yüzü tanıdık birileri girmeli bence yoksa ben aday olsam kim seçer allah aşkına çok mantıklı gelmedi ama seçelim birini bakalım.

günaydın annişler nasılsınız herkes ve bebişler iyidir umarım
yine cumartesi VE BEN İŞTEYİM ÜFFFFFFFFFFFF
çok gıcık ya.

Günaydın canım benim olsun yarım gün çabuk geçer saatler bak bende başlıycam ekim 1 de :sinifsinif: süt iznini naptın sen toplumu kullandın.

Benimki öyle değil valla boza kıvamında biberonla 180 cc civarı yedimi 9 dan sabah 5 e kadar uyur genelde

günaydınlar kendimi daha iyi hissediyorum bide duş aldımmı çok iyi olacammm

Ohh iyi olmuşsun biraz birsommm sevindim valla

Günaydın bacım gidin bakalım alışverişlere.

Kız sabah yazılarınıda okudum helal valla sana başardın sonunda alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

pınarcım bunların hepsi hazır şeylermi evdemi yapıyorsun..?
mesela yoğurt ne veriyorsun yada meyve suyunu?

Yoğurdu evde maması ve babymix ile mayalıyorum canım. Meyve püresi hipp'in hazır organiklerinden veriyorum. Meyve suyunu da milupa'nın organik meyve sularından veriyorum a.s.

Günaydın canım. Kolay gelsin. Bende de yarın aynı telaş var. Sabahtan eşimle temizlik yapıp öğleden sonrada yemeklere girişirim. Zeytinyağlı ve paçanga böreğini bugünden halledicem. Tatlıyı hazır alıcak eşim. Ana yemek , pilav ve salatalarda yarına kalıcak artık akannehir

hepinize iyi haftasonları arkadaşlar ben hafta sonu giremem malesef artık :1no2:

İyi haftasonları canım a.s. Oğluşunu kokla güzelce a.s.

Canım sabah meyve ve arada meyve suyu öğleden sonra yoğurt akşam muhallebi veriyorum.

Allah yardımcın olsun tatlım ya şu tetkikleri yaptırın bakalım acaba kuzucuğun bi sorunumu varda böyle yapıyor sebzeyide yer umarım bizde 3 gün sonra çorbaya başlıycaz umarım benimkide sever sebzeleri.

Günaydın esencim allah yardımcın olsun yetişir bacım telaş yapma.Kocanda evdeymiş nasılsa ahsenle o ilgilenince çabuk bitirirsin

Bizde öptük seni tatlım yetişemedim valla konuşamadık yine:sinifsinif:

Kızlar bende çok fenayım ya dünden beridir.

Adet oldum ama nasıl gece iki kere üzerimi değiştirdim benim hep yoğun olur ama bu kadar yoğun hiç hatırlamıyorum o kadar kanamam varki başım dönüyoo

Çok halsizim yaaaaaaaaaaa.

yok kız eşim evde değil banyoları yıkayıp gitti o hergün çalışıyor hiç boş günü yok inşallah kızım uyursa yetişir
şimdi revani ve tavuk göğsü yapıcam böreğide hazırlayıp dolaba koyucam akşama pişiririm
ana yemeği de akşama yaparım ay daha dolma var yandım ben yandımm

ben daha olmadım hiç yaaaaa ne zaman olurum acabaa

normal cnm hatırla ilk 3 adetim çok yoğun geçmiştiiiii

Teşekkür ederim kızlar .Ama sebze olayı fos oldu.2 kasık yedi öğğğğğ oldu arkasından.Ya dr catalla ez dedi nasıl yesin cocuk putur putur kalıyor.2saat sonra rondolu denıycem valla.

Pınar pacanga süper oluyor ya gecen benım mısafırlere yetmedı bıle en cok o yendı.

Yanmazsın yanmazsın kaydirigubbakcemile3 benim kara gözlü kuzum uslu durur annesini üzmez erkenden başmaışın bacım yetişir allahın izniyle.Adet işide bünyeden bünyeye değişiyor benim arkadaş emziriyordu çocuk 1 yaşına gelince oldu

normal cnm hatırla ilk 3 adetim çok yoğun geçmiştiiiii

Öyle kuzum doktor zaten ilk 3 adetin çok yoğun olacağını söylemişti ama bu ilkinden daha beter ped dayamıyor saatte bir full bide çıkıyor :sinifsinif::bbo:

[QUOTE=Cerennn;9058638]

ay canım sanada kolay gelsin o zaman..[/QUOTE]
sağol cnm
canım ben akşamları muhallebi veriyorum bazen dde arada hazır kavanozda meyve püresi verdim
bundan sonra atze tzae kendim hazırlıycam meyve suyu ve pürelerini denemek için almıştım zor yedi valla parama da yazık
nasılsa evde meyve hep var
arada kavanozda değişik meyvelerden alırım

Esen kolay gelsın bacım.Uslu dursun kuzuda hepsı yetışır.

Sibel ay cok zor ya su yoğun adet olayı.Halsız bırakıyor insanı.Fırsatın varsa dınlen bacım.

Özlem yemezse benımde aklıma gedı canım mama katmak.Bakalım denıycem rondolu halını.

kızlarrrr bugun cok zor gecıo yagızın 3uncu uykusuz gunu ya 2 saat uyanık cok zor tutuyoruz ıyıkı eşim izinli bugun yoksa tek basıma cok zor olcakmışş....11 de uyandırdı yenı uyudu şimdi 1saat sora kladırcam gene eger bugun aksam 10 yada 11 de uyumayı basarırsa yarın cok daha kolay gecer...eşim supurge tutuyo ewe bende aksama yemek yapcam yagız uyurken sorada yagızı anneme bırakıp market alışwerişine gıtcezzz yagızada kıyafet almam lazım kışlık ama burda daha kışlıklar cıkmamış ya..ha bıde kargoya ugrıcazzz SERRANIN hedıyesını yollıcam sonunda:)))

slm ben 1 haziranda doğum yaptım.sadece anne sütüyle beslenen bebeklerede ek gıdaya başladınız mı?6. aya kadar hiçbir ek gıda verilmez deniyor ama bende 4 aylıkken yavaştan başlamak istiyorum değişik tatlara alışsın diye.bu konudaki bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın ve korusun.

kız uyudu ben ufaktan başlıyımmmm
kolay gelsin cnm

bakalım inş yer ,hem sen hemde kzuzun yorulmamış olursunuz

aynen canım bende bişeyler almak istiyorum ama çıkmamaışlar

canım ben mama artı mem verşyorum yavaştan başladım ek gıdaya fazla zorlamamaya çalışıyorum bünyesine ağır geldi sanırım sürekli kusuyor.

cevabın için teşekkürederim canım.ben sadece emziriyorum.mamada verenlerde ek gıdaya başlandığını biliyorumda tek anne sütü verenleri merak ettim.bizim drumuza kalsa su bile vermemem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…