mercimek bugün yemek yaparken onla ilgilenmedim diye çok kapris yaptı bana ama barıştık şimdi:))
uyuyor bende yatıcam yoksa namaza kalkamıyorum
defneyi öp ısırmalık yanaklarından canım iyi gecelerr
Canim bende pompa almistim tatilde, pek isime yaramadi. Sadece mastit oldugumda bol bol kullandim, biriken sütü epeyce bosaltmisti. Bence en iyi bebekler emiyor, benim oglum 5 dk.da 100 ml süt emiyor, 5 dk.pompayla 10 ml bile cikartamadigim gibi, temizligi, streside cabasi. Bebislerden iyi pompa yok bence.
canimmm bende sahuru bekliyorum :) eşimi kaldircam 4.5da :) 3,5ta da serroş uyanir,uyanmassa ben yedircem
valla bende msne girmedim canim bugun..aksamüstü cok yagmur yagdi..yangin merdiveninden kapali balkona su sizdi..bavullar,benim ivir zivirlarim vardi..islananlar oldu..orayi temizledim mecburen..yeni oturdum desem yeridir..hala daha toparlanmadi
zeytinyagini dün sen söyledin diye aldim bugun..ben zeytinygi kullanmam hiç..kokusunu sevmem..ama mecburiyetten aldikbakalim aksam yemekten önce verdim..yarin sabah meyveden öncede vericem..aksama kadar cikti cikti yoksa fitili yicek kuzum :)
yagsin da sel olmaz inşaAllah :)
kestim canim..bugun hiç vermedim..yogurdu yerken biraz mrin kirin etti ama yedibakalim inşaAllah işe yarar..
ben hep biskuvi kouyorudum cok seviyordu..bide meyveyi deneyim canimcocuk iyice cesit manyagi oldu sayemde :)))
hatime katilan 2 oldu ozaman :) bakalim kac kişi cikacak..30a yakin olursak (25 felanda olur anneme okuturum,bende 2-3 cüz alirim felan) yapariz..inşaAllah yapariz yaaa
Günaydın Kızlar,
Ay bu cocuk benı deli edicek.Babası akşam erken geldi işten,bugunde evde ve benım ki kuzu gibi.Bana garezi var bunun anladım ben.
Filizcim teşekkür ederim.Sebzede biraz zorlanıyoruz ama yınede dun 2 yemek kasığı yedı.Kasık mamalarını zaten severek yıyıyor.
Tubacım geçmiş olsun.Bence zorlama ver fitili kuzuma.Hatıp için de turkçeden okunarak oluyorsa katılırım cok ta iyi olur.Ama diğer turlu okuyamam yada okuturum birine say benıde bacım.
Birso su foto yapmayı yaz bana ya.Saclarımız içinde teşekkür ederiz annenle sana.Ama kesildi şimdi.
Esen geçmiş olsun canım atlatmışsın.
Bugun içinde pınar sana kolay gelsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?