2009 Mayıs Anneleri

mercimek bugün yemek yaparken onla ilgilenmedim diye çok kapris yaptı bana ama barıştık şimdi:))
uyuyor bende yatıcam yoksa namaza kalkamıyorum
defneyi öp ısırmalık yanaklarından canım iyi gecelerr

ahh ahh bu kızlar ne nazlı ne nazlı.. yandık valla..

öperim tatlım sende mercimegi öp..
iyi geceler cnm bende biraz daha sagıp yatıyım eşim şimdi geldi,bana pompacı diyo :))oda söylenip duruyo boşuna aldırdın,ben biliyodum bi kenara bırakır atarsın şimdi diyo..

tam bu konu iyi olmuş..
anacım bende normal çıkacak hatta daha iiyi süt çıkıcak,kızım bol bol sütümü içicek ümidiyle aldım pompayı dahaönceden bu mevzuyu bilseydim almazdım tamamen hüsrana ugradım..
neyse artık saglık olsun denemedim demem.

slm kizlar a.s.

birsencim ve sibelcim gecmiş olsun kizlar a.s. acil şifalar a.s.

gulhancim ek gidalara gecmissiniz :) hayirli olsun,yarasin kuzuma :)sebzeyi sen rondodan gecir canim ya..ben rondodan gecirip kavanozlara koyup buzluga atiyoru 3-4 günlük..kolay oluyor öyle sen doktora bakma sütten pütürlü yemege nasil gecsin kuzucuk yahu..ben 6.aydan sonra yavas yavas pütürlüye gecicem..sonradan zorlaniyormus cocuklar cünkü..

pinarcim defnoşun cicileri cok hoş güle güle kullansin kuzum :) sizde ek gidalara gecmissiniz hadi hayirli olsun yarasin kuzuma a.s.

beyazcim canim mamayla yapicaksan sibelin tarifini dene..o tam tutuyor..yada hiç kasma sütle yap :) ben sütle yapiyorum..yogurt ile süt ayni şey degil..yani inek sütü vermeyin diyorlar ya o acidan söylüyorum

aslicim helal olsun canim sana a.s. ipleri elinde tut alişana kadar..elbet alişir hiç canini sıkma sizin hediyeleride p.tesi vericek eşim kargoya canim :)

esencim geçmiş olsun misafir agirlamişsin pinarcim sanada şimdiden kolay gelsin :) valla ben vazgectim misafir agirlamaktan ramazanda..serra iftar saati cosuyor cünkü :)) uyku titizliğine basliyor..

nurtencim sütü kafana takma..benimde sagnca en fazla (yarim saatte) 30cc cikiyor..ama serrayi oyalamaya yetiyor..zaten ögünden de saymiyorum..cay-kahve niyetine içiyor kuzum :)) boşver aldiklari kadari kardir..canini sıkınca dahada azaliyor..hiç ölçme daha iyi

efendimmm bize gelince

ramazan bizi hepten uyusuk yapti :) yerimden kalkasim yok..saat 16-17 gibi anca ayaklaniyorum :)) tabi sabah namazina kadar oturmaminda etkisi var..napalim az kaldi sunun surasinda 1 hafta bişi :) sonra toparlariz :) ama evim artik pazari geçti corbaya döndü :kedi: kaydirigubbakcemile3

serrosa gelince..kuzum kabiz kizlar cok fena..hiç kabiz olmayan cocuk mahfoldu ek gidalara gectigimizden beri..bi düzeliyor sonra gene kabiz..neyin kabiz yaptigini anlamak içinde sürekli yemek düzenini değiştiriyorum..okudugum ve doktorun söyledigine göre kabz yapan şeyler:
-aclik
-bebe biskuvisi
-yeterli su içmemek
-pirinç unu

pirinç ununu 1 hafta önce kestim ama hala kabiz..suyu arttirdim..yemesinide arttirdim dün..bebe biskuvisini yogurduna ve meyvsine koyuyordum..onlarida kestim bugun..tahilli muhallebisine armut koydum bugun..bide yemekten önce 1çk zytinyagi içirdim..bakalim yarin öglene kadar düzelmesse fitil aticam :S cok canimi sıktı bu iş..

onun dişinda üstümde bitane tuba daha var gibi agirim :)) hiçbişey yapasim gelmiyor..gündüz serra,namaz,tv,kitap dişinda nerdeyse hiçbişi yapmiyorum,yapasimda gelmiyor..aksama dogru yemek yapiyorum okadar..iftardan sonra da mutfagi topluyorum bitti :) vitamin hapina baslicam ama iştahim acilir diye korkuyorum..cünkü hemen aciliyor,doyma hissim kalkiyor..tam rejim öncesinde hiçte hoş olmaz neysem toparlicam kendimi bugun yarin bakalim ne zaman :)))

aa bu arada aklima ne geldi kizlar..bu yil bebişlerimizin ilk ramazani..hep beraber hatim yapalimmi? 30kişi rahat cikar aramizdan..ne dersiniz? herkes 1 cüz okusun..okuyamayan eşine yada okutabilcegi birine okutsun..hep beraber bebişlerimizle ola ilk ramazanda hayirli bişi yapmiş oluruz..ne dersiniz? salt cogunlugu yakalarsak yapariz..kadir gecesinde de duasini yapariz..ay cok güzel olur..herkes fikrini paylaşirsa iyi olur

tubişş bacım yatmadınmı hala bende sahuru beklıyorum bu akşam mısafırım vardı msne gelemdım hülüm napıyor bugun konusamadık kacırdıgım şeyler yok demı:)))
ayşe serram duzelmedımı hala bacım cok zorlama kuzuyu fıtıl ver ben daha benımkıler 5 gunlukkken verıyordum ama dunde dedımya benımkılere zeytınyagı cok ıyı geldı ınsallah ayşe serrada duzelır

canimmm bende sahuru bekliyorum :) eşimi kaldircam 4.5da :) 3,5ta da serroş uyanir,uyanmassa ben yedircem

valla bende msne girmedim canim bugun..aksamüstü cok yagmur yagdi..yangin merdiveninden kapali balkona su sizdi..bavullar,benim ivir zivirlarim vardi..islananlar oldu..orayi temizledim mecburen..yeni oturdum desem yeridir..hala daha toparlanmadi

zeytinyagini dün sen söyledin diye aldim bugun..ben zeytinygi kullanmam hiç..kokusunu sevmem..ama mecburiyetten aldik bakalim aksam yemekten önce verdim..yarin sabah meyveden öncede vericem..aksama kadar cikti cikti yoksa fitili yicek kuzum :)

aksam akşam iş cıkmış sana bacım
burdada cok yagıyor hatta suan bardakda boşanırcasına yagıyor
ınsallah zeytınyagı ayşe serradada işe yarar bebe bıskuvısını tamamen kestın demı

yagsin da sel olmaz inşaAllah :)

kestim canim..bugun hiç vermedim..yogurdu yerken biraz mrin kirin etti ama yedi bakalim inşaAllah işe yarar..

yagsin da sel olmaz inşaAllah :)

kestim canim..bugun hiç vermedim..yogurdu yerken biraz mrin kirin etti ama yedi bakalim inşaAllah işe yarar..

yogurtun ıcıne meyva puresı koysana canım benımkıler hazır meyva purelerını yogurta ekleyınce cok sevdıler
canım bu arada hatim olayını cok guzel düşünmüşsün ben okuyamıyorum ama kayınvalıdem ve gorumceme okututum canım

ben hep biskuvi kouyorudum cok seviyordu..bide meyveyi deneyim canim cocuk iyice cesit manyagi oldu sayemde :)))

hatime katilan 2 oldu ozaman :) bakalim kac kişi cikacak..30a yakin olursak (25 felanda olur anneme okuturum,bende 2-3 cüz alirim felan) yapariz..inşaAllah yapariz yaaa

olsun canım ne guzel herseyı yesın tanısın meyva ozellıkle armut kullan canım bagırsaklarına ıyı gelır hatta bugun ben pazarda kayısı gordum kayısıda cok ıyı gelır bagırsaklarına
hatim kısmet olurda yaparız ınsallah ya boyle mubarek gunlerde kuzularımıza cok guzel olur
bacımm sana ıyı geceler ben cıkıyorum sahur yemegı hazırlıyayım ablam bende hanı konusmustunuzya msnde o var eşide geldı bugun bıde benım cocukluk arkadasım var kalabalıgız anlıycan sana hayrılı sahurlar canım ayşe serrayı öp benım ıcın (onuda sahura kaldır)

he evet ablani taniyorum konustugunuz degil azarlandiginiz desen daha dogru olur p cok pimpirikliyiz diye demedigini birakmadi ellerinden öperim :$

selamlae hepsine a.s.

sende öp boncuklarimiii :) serra hangi sahuru es gectiki şimdikini es gecsin mirin krin yapiyor heran uyanabilir 5 dakikada uyanmassa ben uyandircam cok sıkısıyorum yoksa yemek felan derken

günaydın kızlar tubacığım hatim işini iyi düşünmüşsün ama ben okuyamam okutacağım kimsede yok

serra kabızmış benimkilerde güde iki kez yapıyolar büyük bir ihtimalle tahıllı mısırlı sütülü,ve irmikli ballı sütlü,sabah kahvaltılarına borçluyuz bide aksamları tahıllı mısırılı sütlü ,gece muhallebisi var birinçliyi kestim ben ara ara vereceğim ......meyvelerde kayısı ağırlıklı veriyorum...ilkkez üzüm erik aldım 5 aydan itibaren diyo onu yedirecem hiç almamıştım.....

şimdilik kaka işmiz iyi sırtlara kadar çıkıyorrr

inciii boranın taze resimlerini gördüm facede harikaa annem bile saçlarına bitti

günaydınnnnnn
Ahsen uyuyor ben kahvaltı yapıyorum dün çok yorulmuşum anca dinlendim

tubacım hatim işi çok iyi olmuş ben kendim bir tane indiriyorum ama burdanda bir tane alabilirim

Günaydın Kızlar,

Ay bu cocuk benı deli edicek.Babası akşam erken geldi işten,bugunde evde ve benım ki kuzu gibi.Bana garezi var bunun anladım ben.

Filizcim teşekkür ederim.Sebzede biraz zorlanıyoruz ama yınede dun 2 yemek kasığı yedı.Kasık mamalarını zaten severek yıyıyor.

Tubacım geçmiş olsun.Bence zorlama ver fitili kuzuma.Hatıp için de turkçeden okunarak oluyorsa katılırım cok ta iyi olur.Ama diğer turlu okuyamam yada okuturum birine say benıde bacım.

Birso su foto yapmayı yaz bana ya.Saclarımız içinde teşekkür ederiz annenle sana.Ama kesildi şimdi.

Esen geçmiş olsun canım atlatmışsın.

Bugun içinde pınar sana kolay gelsin canım
.

Pregnancy Ticker

bundan yapabülüsünnn cnmm

incihan valla çok zor canım ya bebekle misafir hele de yemekli çok yorucu valla
Ahseninde dün uyumayacağı tuuttu çok zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…