2009 Mayıs Anneleri

Denıyeyım bakalım esencım.Bende de gecen akşam vardı.Valla kendı servıslerını yaptılar.Tam huysuzluk saatleri oluyor.

incihan resmin boyutunu küçült canım
üstüne sağ tıkla resmin birlikte ac var painti tıkla sonra ctrl w yap 100 olan boyutu 50 yap yada 40 küçülür

Hahahahahaah oldu örtmenım ıyı hocasın vesselam kirlilik oluşturdum biraz özür dilerim arkadaşlar

katı meyva sıkacağı var bende,hamileyken almıştık,o zaman çok içiyordum. ama mesela bir tane havuç için o koca aleti çalıştırmak,birde onu temizlemek çok zahmetli be canım( püre yesin bakalım benimki şimdilik. yumuşak meyveleri de rendeleyip süzebilirim.

mamadan hiç denemedim yoğurt mayalamayı. ama inek sütünü alerjik reaksiyon olabilir diye önermiyorlar,bizde de olmadı 3 gündür veriyorum yoğurt. gerçi hiç sevmedi kuzum yaa( bide mamadan deneyim bakalıma.s

kızlar, bende kraftın pompasını aldım. önce güzel kullandım. ama şu aralar sütümün miktarını merak edip sağmaya çalıştım bi kaçkere,dediğin gibi 10 cc ancak çıkartabiliyorum( ama özellikle geceleri oğlumu çok güzel doyuruyor sütüm.

alerji filan oldumu hiç serra'da canım? benimde içime sinmiyor mamayla yapmak.inek sütü vermiyorum kuzuma hiç ama yoğurdu onunla mayalıyorum.

bu arada hatim işini güzel düşünmüşsün. 1 cüz de ben okuyabilirim salıya kadar. çünkü çarşamba günü memlekete gidecez.a.s

kızlar, benim kuzu sebze,meyve ve muhallebiyi çok güzel yedi. ama yoğurtla problemimiz var( bende bugün içine pekmez koyup biberonla verdim. onu içti. ama sonra da tereddütte kaldım pekmez konusunda. acaba hata mı yaptım?? sizin bir öneriniz varmı yoğurt için??[/SIZE]

selamlar kızlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın

canım meyve püresi koy şeftali rendele mesela belki sever
ablam 6 aylıktı reçel koyuyordu

incihancım çok güzel ayakkabılar güle güle giysin
ceren iyi yapmışsın dr bana günde 1 çay kaşığı verebilirsin dedi pekmezi.
esencim nasılsın
pınar kıza yeni kıyafetler almışsın güle güle giysin
geçmişe bakıyodumki türkiz uyandı okuyamadım
bizde evle uğraşıyoruz minik bir ev bulduk bakalım sanırım onu alıcaz
bu arada bu ara benim kız hiç durmuyor hep ağlıyor mızık mızık sizindemi öyle

iyiyiz canım sen nasılsın

canım meyve püresi koy şeftali rendele mesela belki sever
ablam 6 aylıktı reçel koyuyordu
canım şeftalili de verdim. sevmedi. anlamadım,şeftaliyi tek başına yiyor. sebzeleri bile yedi tatsız tuzsuz. ama yoğurdu çıkarıyor ağzının kenarından,suratını kırışıtırıyor:gitme:

yaa?? bende acaba ağır mı gelir diye düşünüyordum.
ev işinize de çok sevindim. benimde hayalim bir evimizin olması:asigim:

tutkun cnm benimkilerde öleydi çok şükür düzeldiii biraz ömerim biberonla mama yemiyordu çok vızıklıyordu meğersem kaşık maması istiyormuş şimdi hep öle yediriyorum kesti mızıklanmayıı

canım şimdi kes vermeyi yoğurdu zorlama 1 hafta sonra yada 3 4 gün sonra tekrar dene iyice tiksinmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…