katı meyva sıkacağı var bende,hamileyken almıştık,o zaman çok içiyordum. ama mesela bir tane havuç için o koca aleti çalıştırmak,birde onu temizlemek çok zahmetli be canımCanım ikisinide birden vermek zorunda değilsin ben katı meyve sıkıcağı alıcam şu bütün atılanlardan o olmadan sıkamıyorum milupa yada hipp meyve suyu veriyorum ayrı bir ara öğün oluyor yağız çok seviyor meyve suyunu bayıla bayıla içiyor yaklaşık 100 cc
Bence mamadan yapılan yoğurdu yiyorsa mamadan yap canım netice mama kötü bişey değil inek sütünü 1 yaşından önce önermiyorlar
vazgectım eşim maç ızlıyomussssss tv deeeee dolanayım bearı bende nette:))
bu arada kızlar hanı medela pompa aldıydık ya bı coumuz aldı nasıl kullanımı benımkı ılk gunku gıbı cekmıyodu sutu cekış gucunde bı sorun var heralde dedım..goğsumu sıkıyom sut gelıyo ee cocuk emıyo karnı doyuyo hala ama makınayı tutuyom 10cc bıle sut sagmıyooo bızde bugun garentıye yolaldık pompayııı bı baksınlar dıye...sızınkıler nasıl ?kullanana varmı aranızda?
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aynen devam başardın sayılır artık sana karada ölüm yok kız helal
Bendede aynısı olur göğsümü sıkınca fışkırıyor aslında ama yağız emmek istemeyince anlayamıyordum.Sağınca 10 cc falan çıkıyor.Bende sütüm bitti diye üzülüyordum acaba benimkindedemi bir sorun var :bbo:
ufffff yaaa kafayı yicem...
pompayı aldım, dün iftara yakın sagdım ya kızlar 10cc bile çıkmadı hadi açım falan dedim
bugün 6dan buyana defne emmedi şimdi sagıyorum sol göğsümü inanın 8damla buneya benmi yalnış yapıyorum yoksa hakkaten benm sütüm yokmu yaaa sinirlerim bozuldu..
slm kizlar a.s.
beyazcim canim mamayla yapicaksan sibelin tarifini dene..o tam tutuyor..yada hiç kasma sütle yap :) ben sütle yapiyorum..yogurt ile süt ayni şey degil..yani inek sütü vermeyin diyorlar ya o acidan söylüyorum
i
iyiyiz canım sen nasılsınselamlar kızlar nasılsınız
kızlar, benim kuzu sebze,meyve ve muhallebiyi çok güzel yedi. ama yoğurtla problemimiz var( bende bugün içine pekmez koyup biberonla verdim. onu içti. ama sonra da tereddütte kaldım pekmez konusunda. acaba hata mı yaptım?? sizin bir öneriniz varmı yoğurt için??[/SIZE]
canım şeftalili de verdim. sevmedi. anlamadım,şeftaliyi tek başına yiyor. sebzeleri bile yedi tatsız tuzsuz. ama yoğurdu çıkarıyor ağzının kenarından,suratını kırışıtırıyor:gitme:iyiyiz canım sen nasılsın
canım meyve püresi koy şeftali rendele mesela belki sever
ablam 6 aylıktı reçel koyuyordu
incihancım çok güzel ayakkabılar güle güle giysin
ceren iyi yapmışsın dr bana günde 1 çay kaşığı verebilirsin dedi pekmezi.
esencim nasılsın
pınar kıza yeni kıyafetler almışsın güle güle giysin
geçmişe bakıyodumki türkiz uyandı okuyamadım
bizde evle uğraşıyoruz minik bir ev bulduk bakalım sanırım onu alıcaz
bu arada bu ara benim kız hiç durmuyor hep ağlıyor mızık mızık sizindemi öyle
canım şeftalili de verdim. sevmedi. anlamadım,şeftaliyi tek başına yiyor. sebzeleri bile yedi tatsız tuzsuz. ama yoğurdu çıkarıyor ağzının kenarından,suratını kırışıtırıyor:gitme:
yaa?? bende acaba ağır mı gelir diye düşünüyordum.
ev işinize de çok sevindim. benimde hayalim bir evimizin olması:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?