Kızlar bide ben sadece emziriyorum ama marketten bi muhallebi aldım pirinçli, 4. aydan itibarten verilebilir yazıyodu, çok azcık yapıcam deneme amaçlı olsun 2 çay kaşığı fln vermeyi düşünüyorum, bakalım kağan ne yapıcak :)))
Bide kızlar gece muhallebi vwersem mesela sabaha kadar uyurmu minişim yavs,uykuya çooooooook ihtiyacım varCADIARZU
ufffff yaaa kafayı yicem...
pompayı aldım, dün iftara yakın sagdım ya kızlar 10cc bile çıkmadı hadi açım falan dedim
bugün 6dan buyana defne emmedi şimdi sagıyorum sol göğsümü inanın 8damla buneya benmi yalnış yapıyorum yoksa hakkaten benm sütüm yokmu yaaa sinirlerim bozuldu..
efendimmm bize gelince
ramazan bizi hepten uyusuk yapti :) yerimden kalkasim yok..saat 16-17 gibi anca ayaklaniyorum :)) tabi sabah namazina kadar oturmaminda etkisi var..napalim az kaldi sunun surasinda 1 hafta bişi :) sonra toparlariz :) ama evim artik pazari geçti corbaya döndü :kedi: kaydirigubbakcemile3
serrosa gelince..kuzum kabiz kizlar cok fena..hiç kabiz olmayan cocuk mahfoldu ek gidalara gectigimizden beri..bi düzeliyor sonra gene kabiz..neyin kabiz yaptigini anlamak içinde sürekli yemek düzenini değiştiriyorum..okudugum ve doktorun söyledigine göre kabz yapan şeyler:
-aclik
-bebe biskuvisi
-yeterli su içmemek
-pirinç unu
pirinç ununu 1 hafta önce kestim ama hala kabiz..suyu arttirdim..yemesinide arttirdim dün..bebe biskuvisini yogurduna ve meyvsine koyuyordum..onlarida kestim bugun..tahilli muhallebisine armut koydum bugun..bide yemekten önce 1çk zytinyagi içirdim..bakalim yarin öglene kadar düzelmesse fitil aticam :S cok canimi sıktı bu iş..
onun dişinda üstümde bitane tuba daha var gibi agirim :)) hiçbişey yapasim gelmiyor..gündüz serra,namaz,tv,kitap dişinda nerdeyse hiçbişi yapmiyorum,yapasimda gelmiyor..aksama dogru yemek yapiyorum okadar..iftardan sonra da mutfagi topluyorum bitti :) vitamin hapina baslicam ama iştahim acilir diye korkuyorum..cünkü hemen aciliyor,doyma hissim kalkiyor..tam rejim öncesinde hiçte hoş olmazneysem toparlicam kendimi bugun yarin bakalim ne zaman :)))
aa bu arada aklima ne geldi kizlar..bu yil bebişlerimizin ilk ramazani..hep beraber hatim yapalimmi? 30kişi rahat cikar aramizdan..ne dersiniz? herkes 1 cüz okusun..okuyamayan eşine yada okutabilcegi birine okutsun..hep beraber bebişlerimizle ola ilk ramazanda hayirli bişi yapmiş oluruz..ne dersiniz? salt cogunlugu yakalarsak yapariz..kadir gecesinde de duasini yapariz..ay cok güzel olur..herkes fikrini paylaşirsa iyi olur
incihancım çok güzel ayakkabılar güle güle giysin
ceren iyi yapmışsın dr bana günde 1 çay kaşığı verebilirsin dedi pekmezi.
esencim nasılsın
pınar kıza yeni kıyafetler almışsın güle güle giysin
geçmişe bakıyodumki türkiz uyandı okuyamadım
bizde evle uğraşıyoruz minik bir ev bulduk bakalım sanırım onu alıcaz
bu arada bu ara benim kız hiç durmuyor hep ağlıyor mızık mızık sizindemi öyle
Hülyacm aslıcm sibelcm, röfleye int. ten bakmıştm ben süte geçiyo fln gibi bişiler okumuştum tereddütüm ondan , ama drv a sorayım bi yaptırabilirsin derse yaptırayım çok sıkıldım yavs saçımı kestirip duruyorum değişiklik lazım bana...
Pınarcm ve gülhancm cicileriniz hayırlı olsun kızlar, bi ara benimde almam lazım bişiler, hafta içi bigün tekiraya gidices o zaman bakayım bikaç şey bende
Sibelcim doğru diyosun cnm hepimiz bebek odaklıyız şu sıralar, ya bide ben pek alışkın değilim illaki bişeyler sürerdim spor yapardım yürüyüş fln, zaten benim bünye çok müsait kilo almaya fln, neyse öyle işte.. ben bankacıydım portföy yönetmen yardımcısı ama bebekten önce ayrıldım bi daha bankaya dönmek istemiyorum saatleri çok feci olouyo
, gecem gündüzüm bankada geçti bi daha orası olsun istemiyorum ama cv'de falan hep tecrübe bankacılık... yani başka işte çalışmadığım için giriş problemli olur, bu yüzden memuriyet istiyorum hem 5 buçuk dedimiydi çıkacağım bi iş lazım bana artık , çünkü kağanım ilgi bekler, zaman ayırmak ister..
Ama şu sıra henüz çok küçük onu bırakıp işwe başlama düşüncesi bile kabus gibi geliyo..
Hayırlısı olsun ve Rabbim çalışan annelere kolaylık ve sabır versin inş.
Aslıcım yağızla savaşı sen kazanmışsın gibi gözüküyor gözün aydın :)) bide benim pompa iyi sağıyo cnm, medela elektrikli, belkide sadece bi serisi problemli olabilir
Nurtencim ben memnunum pompamdan cnm , belki sadece tek seride öyledir
Kızlar bide ben sadece emziriyorum ama marketten bi muhallebi aldım pirinçli, 4. aydan itibarten verilebilir yazıyodu, çok azcık yapıcam deneme amaçlı olsun 2 çay kaşığı fln vermeyi düşünüyorum, bakalım kağan ne yapıcak :)))
Bide kızlar gece muhallebi vwersem mesela sabaha kadar uyurmu minişim yavs,uykuya çooooooook ihtiyacım varCADIARZU
kızlar, benim kuzu sebze,meyve ve muhallebiyi çok güzel yedi. ama yoğurtla problemimiz var( bende bugün içine pekmez koyup biberonla verdim. onu içti. ama sonra da tereddütte kaldım pekmez konusunda. acaba hata mı yaptım?? sizin bir öneriniz varmı yoğurt için??[/SIZE]
Birsen esen civciv cerennn siribron sağolun.
bende bi türlü gidip mama alamadım alayım başlıycam.
Birsen valla bu kız durmuyo ne kucakta ne yatakta hep mızmız bunaldım ya iş falan yapamıyorum..
Yeni anne Kağan paşa nasıl
pompalardamı sorun var bızım goğuselrdemı anlayamadım yafs...
ıyı dusunmususn tuba bende okuyamıorum ama ananeme okuturum:)
hayırlı olsun canım şimdişden ew..inşş Allah gonlunuze gore wersın cnmm..
şimdiklik ole gozekuo bakalım buırcu en son sonuc ne olacak...
bebek odaklıyız hepımıze lazım bı deişiklik aslında...
dene bakalım cnm muhallebıyı ama ole aksam yatıp sabah kalkmıolar canım ya en azından beım oğluş ole gece de muhallebıde yese 3 4 kere kalkıyoo
canım yoğurt ve pekmez bırbırının vıtamınını olduruyo dıe bılıyorum ben...hatta kansızlık vardı bnede pekmez içiyordum ama kahwaltıdan en az yarımsaat once peynır falanda tuketılmıo pekmezle pekmezı meyva suyu ıle werınce daha cabuk etkısını gosterıyı we kana emılımını hızlandırıyo..yourdu yemesı için içine meyva falan rendele canım pekmez yourttakı kalsıyumuda olduruo dıye bılıorum bena.s
malesef canımteselli: biz başladık akşamları muhallebiye ama sabaha kadar uyumuyor. yine kalkıyor geceleri bir bazende iki kerea.s
Tühh bende ümitlenmiştim.. inş. geceden yatıpta sabaha kadar deliksiz uyudukları günleride görürüz yerimseniben
canım ben başaracağına inanıyorum pes etmek yokk ama gündüzde kısa kısa uyut gece uyuyacak diye hiç uyutmamazlıkta yapma çocuk yavaş yavaş alışacak birden onada zor gelir tabi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?