2009 Mayıs Anneleri

tubişim hatip işini gerçekten güzel düşünmüşsün ...bende okuyamıyorum ama kardeşime okuturum cnm ..serroş nasıl oldu..inş zeytinyağı işe yaramıştır..yağmur olayı içinde üzgünüm bacım boş yere sana iş çıkmıştır şimdi bu halsizlikte :)))

semoş cadısı akşam sattın beni dimi ??gülhan mı vardı sende afiyet olsun bu akşamda benim misafirlerim var canımda hiç bişi yapmak istemiyor nedense pöff

Hülyacm aslıcm sibelcm, röfleye int. ten bakmıştm ben süte geçiyo fln gibi bişiler okumuştum tereddütüm ondan , ama drv a sorayım bi yaptırabilirsin derse yaptırayım çok sıkıldım yavs saçımı kestirip duruyorum değişiklik lazım bana...

Pınarcm ve gülhancm cicileriniz hayırlı olsun kızlar, bi ara benimde almam lazım bişiler, hafta içi bigün tekiraya gidices o zaman bakayım bikaç şey bende

Sibelcim doğru diyosun cnm hepimiz bebek odaklıyız şu sıralar, ya bide ben pek alışkın değilim illaki bişeyler sürerdim spor yapardım yürüyüş fln, zaten benim bünye çok müsait kilo almaya fln, neyse öyle işte.. ben bankacıydım portföy yönetmen yardımcısı ama bebekten önce ayrıldım bi daha bankaya dönmek istemiyorum saatleri çok feci olouyo
, gecem gündüzüm bankada geçti bi daha orası olsun istemiyorum ama cv'de falan hep tecrübe bankacılık... yani başka işte çalışmadığım için giriş problemli olur, bu yüzden memuriyet istiyorum hem 5 buçuk dedimiydi çıkacağım bi iş lazım bana artık , çünkü kağanım ilgi bekler, zaman ayırmak ister..
Ama şu sıra henüz çok küçük onu bırakıp işwe başlama düşüncesi bile kabus gibi geliyo..
Hayırlısı olsun ve Rabbim çalışan annelere kolaylık ve sabır versin inş.

Aslıcım yağızla savaşı sen kazanmışsın gibi gözüküyor gözün aydın :)) bide benim pompa iyi sağıyo cnm, medela elektrikli, belkide sadece bi serisi problemli olabilir

Nurtencim ben memnunum pompamdan cnm , belki sadece tek seride öyledir

Tubişim iyi düşünmüşsün ama ben okunuşundan okuyorum cnm, kur'an yarı arapça yarı eski türkçe, hatim benimki gibi olmuyo diye biliyorum..

Kızlar bide ben sadece emziriyorum ama marketten bi muhallebi aldım pirinçli, 4. aydan itibarten verilebilir yazıyodu, çok azcık yapıcam deneme amaçlı olsun 2 çay kaşığı fln vermeyi düşünüyorum, bakalım kağan ne yapıcak :)))
Bide kızlar gece muhallebi vwersem mesela sabaha kadar uyurmu minişim yavs,uykuya çooooooook ihtiyacım var
CADIARZU

malesef canımteselli: biz başladık akşamları muhallebiye ama sabaha kadar uyumuyor. yine kalkıyor geceleri bir bazende iki kerea.s

geçmişi okuyım derken oglan uyandı ıkı dırrr once yazayım sonra okuyım ıyısımı:)
bugun oğlan kendı duzenını ılan ettı sanırım:)
SKOR:2 0 hala ben ondeyım:)dun 12:15 de uyudu gece ama 3e kadar saat bası emmeye kalktı ıkı cuk cuk yapıp gerı uyudu nıyeyse...alışmayamı calısıo gece duzenıne anlamadım...sorada sabah 7 de kalktı eşim 8:30 da gerı uyutmuşş benım yataktan kalkacak halım yoktu uykusuzluktan..sorada gun içinde bugun cok mızmız uykusu warda ondanmı anlayamadaım kızlar ya...kendılıınden 1,5 saate bır uyumaya basladı bugun ama sadece yarımsaat sonra gerı uyanıo ama hala uykusu oluo bellı oluyo hıcbıyerde durmuyo kucak ıstıyo...kendı duzenındeykende hıcbıyered duramayınca uyumak ısterdii,normalde kendı halınde yatar oyun oynAR KENDI kendıne ama bugun hiç ole durmadı...sızce ıyıyemı kotuyemı işaret bu yafs gece uyutayım derken gunduzde mızmız bişi mi olcak acaba...sabah 8:30dan 10 kadar daha uyudu 10 dan buyana 2 sat demedı uyudugu..şimdi gene uyudu bakalım nezaman kalkacak...

Birsen esen civciv cerennn siribron sağolun.
bende bi türlü gidip mama alamadım alayım başlıycam.
Birsen valla bu kız durmuyo ne kucakta ne yatakta hep mızmız bunaldım ya iş falan yapamıyorum..
Yeni anne Kağan paşa nasıl

pompalardamı sorun var bızım goğuselrdemı anlayamadım yafs...

ıyı dusunmususn tuba bende okuyamıorum ama ananeme okuturum:)

hayırlı olsun canım şimdişden ew..inşş Allah gonlunuze gore wersın cnmm..

şimdiklik ole gozekuo bakalım buırcu en son sonuc ne olacak...
bebek odaklıyız hepımıze lazım bı deişiklik aslında...

dene bakalım cnm muhallebıyı ama ole aksam yatıp sabah kalkmıolar canım ya en azından beım oğluş ole gece de muhallebıde yese 3 4 kere kalkıyoo

canım yoğurt ve pekmez bırbırının vıtamınını olduruyo dıe bılıyorum ben...hatta kansızlık vardı bnede pekmez içiyordum ama kahwaltıdan en az yarımsaat once peynır falanda tuketılmıo pekmezle pekmezı meyva suyu ıle werınce daha cabuk etkısını gosterıyı we kana emılımını hızlandırıyo..yourdu yemesı için içine meyva falan rendele canım pekmez yourttakı kalsıyumuda olduruo dıye bılıorum bena.s

Sağol bidenem :)) kağancımuyuyodu kontrole gideyimdedim bibaktım uyanmış kendi kendine oynuyo elleriyle :)) aldımonuda kucağıma berasber bakıyoruz pc ye:)) sen nasılsın türkizim nasıl

opuyorumnanaktan

Kızlar 2 kasık yedirdim :)) he he ham ham yapa yapa söylene söylene yedi:)) dahada versem yerdi ama vermedim , ağzınıyüzünü silip emzirdim :)) ama sonra herzaman çıkardığından fazla çıkardı ağır geldi heralde, neyse denemiş olduk :))

malesef canımteselli: biz başladık akşamları muhallebiye ama sabaha kadar uyumuyor. yine kalkıyor geceleri bir bazende iki kerea.s

Tühh bende ümitlenmiştim.. inş. geceden yatıpta sabaha kadar deliksiz uyudukları günleride görürüz yerimseniben

Tühh bende ümitlenmiştim.. inş. geceden yatıpta sabaha kadar deliksiz uyudukları günleride görürüz yerimseniben

inşşş burcucummmmm:Saruboceq::Saruboceq:
nerde o gunler 1yasından sonra anca olur heralde:bbo:

benım oğlan bugu
n bı garıptı teyzelerı uykusunun duzenı deişti ya ondan heralde aynı tutkuncum türkiz gıbı ne kucak ne yatak ta durdu mızmızmızzzzzzzzzzzz:bbo:canımı cıkardı yani...uyutuyom 10 dk demeden gerı uyanıyoo...her uyumak ısteddınde uyuttum bugun cunku tum gunduz toplam 4saat bıle zor dedı herlade uyudugu...
şimdi gene uyuyo bakalım uyancakmı yoksa gece uykusumu 10 u bıraz gecıyodu uyudugunda bakalım kalkacakmı..kımsecıkler yok gıbı bu aksammm hec konusulmamıs ben gıttımden berııı

hadi bakalım aslıcım inşallah ece uykusudur
Ahsende sürekli çığlık atıyor beni öyle çağırıyor dikkatimi çekmeye çalışıyor sanırım
neyse o duruyorken bende namaz kılayım şurubunu içireyim görüşürüzz

esencim benımkı uyandı bıle:)ben bu tosunu aksam 10 11 de uyudugunu gorcekmıyım acep...
kıyamam ahsenede bak hele annesının dıkkatını cekmeyede calısırmıs benımkıde sureklı ses cıkartıyo sureklı ılgı ıstıyo...

görürsün güzelim yaa alışır inşallah benimki de hiç erken yatmaz uyur uyanır sürekli 12.30 da geçer gece uykusuna
kızımı eşim uyttu bende azıcık keyif yapayım
duş aldım 3. sınf çalışma kağıtlarını çıkardım yarın zümre toplantısı var şimdi buralardayım uykum yok

ne gusel esencım ya en azından Ahsenın saat kacta gece uykusuna gecıceını bılıosun..ben daha onu bıle kestıremıyorumm yaa:bbo:
salladım bıraz uyucakmı dıe cık anacım uyumuo hınzır oğlan..olece saga sola bakınıo yattıı yerden agular yapıp seseler cıkartıyoo kı bugun gunduz ole cok ta uyumadı babamız nezaman gece nobete gıtse yağıza da bişiler oluyo ya bakalım...benımde uykum yok yağız uyusa bıle bende uyumama daha ama uykusunun en azından artık bı saate bagllanmasını ıstıyorum ya bende su saate gece uykusuna gecer demek ıstıyom artıkkk...bakalım bugece skor 2 1 olabılır gıbı gozukuyookaydirigubbakcemile3

canım ben başaracağına inanıyorum pes etmek yokk ama gündüzde kısa kısa uyut gece uyuyacak diye hiç uyutmamazlıkta yapma çocuk yavaş yavaş alışacak birden onada zor gelir tabi ..

canım ben başaracağına inanıyorum pes etmek yokk ama gündüzde kısa kısa uyut gece uyuyacak diye hiç uyutmamazlıkta yapma çocuk yavaş yavaş alışacak birden onada zor gelir tabi ..

a.s.a.s.
inş hulyacım...bu saat oldu hala uyumadı yaa hayatından memnun yatıo ...benımse sınır sewıyem yukselıyo...5.aya gırdık ya hala yok bı duzelme..bugun neyıo yanlış yaptımda uyumuyo anlamadım kı yaaaa:sinifsinif:mafoldumben

kızlar yok anam benden süt müt gelmiyo benm pompamı bozuk bilmem elimle sıkıyorum geliyo defne emince geliyo ama sagmaya gelince yokkkk sinir oldum fırlatıp atasım geliyoo..

cerencim bende pekmezi bugün pirinç muhallebeisine kattım çok azcık ama yine sevmedi ben bu kıza kaşıkla ne sevdirecem bilmem yogurda başlamadık henüz dr bekle dedi bu ayki kontrolde liste vericekmiş...

bende katı meyva sıkıcagı aldım harika püre yapıyor tam bizimkilerin yeme olayı!! kavonoz mamaları halt etmişşşş.. az daha büyüüsnler dahada çok işimize yarayacak karışık meyveler faln..

yaaa geçmişe bakamıyorum çok yoruluyorum neden benm işim bitmiyo ya valla bu saate zor oturuyorum size imrenir oldum nasıl yetiştiripte pc baına geçiyorsunuz??? ben pc başına geldimmi 1saatim kayıp oyüzden dalıyorum ile güce... bide koca da iftara falan gelmiyo yalnızım.. böyle işte neysem azcık geçmişe bakım çok öp..

Günaydın Kızlar,

Bomba gibiyim bu gun.7.30 kadar uyudum bu sabah.Bora 10 da gece uykusuna gecti.Yatmadan 120 cc kadar muhallebi yedi.3.30 da uyandı 120 cc mamayı yedi ve 7.30 kadar uyudu.Allahım inşallah böyle devam eder ya süper oldu süper.zemuszemus

Bende bugun azıcık dolap topluycam.Boranın küçülenlerini kaldırmam lazım.Bide temizlik lazım eve.Cumartesi bayram için istanbula gidiyoruz babanneye cunku.

Kahvaltımı yapayım gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…