ufffff yaaa kafayı yicem...
pompayı aldım, dün iftara yakın sagdım ya kızlar 10cc bile çıkmadı hadi açım falan dedim
bugün 6dan buyana defne emmedi şimdi sagıyorum sol göğsümü inanın 8damla buneya benmi yalnış yapıyorum yoksa hakkaten benm sütüm yokmu yaaa sinirlerim bozuldu..
efendimmm bize gelince
ramazan bizi hepten uyusuk yapti :) yerimden kalkasim yok..saat 16-17 gibi anca ayaklaniyorum :)) tabi sabah namazina kadar oturmaminda etkisi var..napalim az kaldi sunun surasinda 1 hafta bişi :) sonra toparlariz :) ama evim artik pazari geçti corbaya döndü :kedi: kaydirigubbakcemile3
serrosa gelince..kuzum kabiz kizlar cok fena..hiç kabiz olmayan cocuk mahfoldu ek gidalara gectigimizden beri..bi düzeliyor sonra gene kabiz..neyin kabiz yaptigini anlamak içinde sürekli yemek düzenini değiştiriyorum..okudugum ve doktorun söyledigine göre kabz yapan şeyler:
-aclik
-bebe biskuvisi
-yeterli su içmemek
-pirinç unu
pirinç ununu 1 hafta önce kestim ama hala kabiz..suyu arttirdim..yemesinide arttirdim dün..bebe biskuvisini yogurduna ve meyvsine koyuyordum..onlarida kestim bugun..tahilli muhallebisine armut koydum bugun..bide yemekten önce 1çk zytinyagi içirdim..bakalim yarin öglene kadar düzelmesse fitil aticam :S cok canimi sıktı bu iş..
onun dişinda üstümde bitane tuba daha var gibi agirim :)) hiçbişey yapasim gelmiyor..gündüz serra,namaz,tv,kitap dişinda nerdeyse hiçbişi yapmiyorum,yapasimda gelmiyor..aksama dogru yemek yapiyorum okadar..iftardan sonra da mutfagi topluyorum bitti :) vitamin hapina baslicam ama iştahim acilir diye korkuyorum..cünkü hemen aciliyor,doyma hissim kalkiyor..tam rejim öncesinde hiçte hoş olmazneysem toparlicam kendimi bugun yarin bakalim ne zaman :)))
aa bu arada aklima ne geldi kizlar..bu yil bebişlerimizin ilk ramazani..hep beraber hatim yapalimmi? 30kişi rahat cikar aramizdan..ne dersiniz? herkes 1 cüz okusun..okuyamayan eşine yada okutabilcegi birine okutsun..hep beraber bebişlerimizle ola ilk ramazanda hayirli bişi yapmiş oluruz..ne dersiniz? salt cogunlugu yakalarsak yapariz..kadir gecesinde de duasini yapariz..ay cok güzel olur..herkes fikrini paylaşirsa iyi olur
canimmm bende sahuru bekliyorum :) eşimi kaldircam 4.5da :) 3,5ta da serroş uyanir,uyanmassa ben yedircem
valla bende msne girmedim canim bugun..aksamüstü cok yagmur yagdi..yangin merdiveninden kapali balkona su sizdi..bavullar,benim ivir zivirlarim vardi..islananlar oldu..orayi temizledim mecburen..yeni oturdum desem yeridir..hala daha toparlanmadi
zeytinyagini dün sen söyledin diye aldim bugun..ben zeytinygi kullanmam hiç..kokusunu sevmem..ama mecburiyetten aldikbakalim aksam yemekten önce verdim..yarin sabah meyveden öncede vericem..aksama kadar cikti cikti yoksa fitili yicek kuzum :)
kızlar, benim kuzu sebze,meyve ve muhallebiyi çok güzel yedi. ama yoğurtla problemimiz var( bende bugün içine pekmez koyup biberonla verdim. onu içti. ama sonra da tereddütte kaldım pekmez konusunda. acaba hata mı yaptım?? sizin bir öneriniz varmı yoğurt için??[/SIZE]
incihancım çok güzel ayakkabılar güle güle giysin
ceren iyi yapmışsın dr bana günde 1 çay kaşığı verebilirsin dedi pekmezi.
esencim nasılsın
pınar kıza yeni kıyafetler almışsın güle güle giysin
geçmişe bakıyodumki türkiz uyandı okuyamadım
bizde evle uğraşıyoruz minik bir ev bulduk bakalım sanırım onu alıcaz
bu arada bu ara benim kız hiç durmuyor hep ağlıyor mızık mızık sizindemi öyle
Kızlar bide ben sadece emziriyorum ama marketten bi muhallebi aldım pirinçli, 4. aydan itibarten verilebilir yazıyodu, çok azcık yapıcam deneme amaçlı olsun 2 çay kaşığı fln vermeyi düşünüyorum, bakalım kağan ne yapıcak :)))
Bide kızlar gece muhallebi vwersem mesela sabaha kadar uyurmu minişim yavs,uykuya çooooooook ihtiyacım varCADIARZU
geçmişi okuyım derken oglan uyandı ıkı dırrr once yazayım sonra okuyım ıyısımı:)
bugun oğlan kendı duzenını ılan ettı sanırım:)
SKOR:2 0 hala ben ondeyım:)dun 12:15 de uyudu gece ama 3e kadar saat bası emmeye kalktı ıkı cuk cuk yapıp gerı uyudu nıyeyse...alışmayamı calısıo gece duzenıne anlamadım...sorada sabah 7 de kalktı eşim 8:30 da gerı uyutmuşş benım yataktan kalkacak halım yoktu uykusuzluktan..sorada gun içinde bugun cok mızmız uykusu warda ondanmı anlayamadaım kızlar ya...kendılıınden 1,5 saate bır uyumaya basladı bugun ama sadece yarımsaat sonra gerı uyanıo ama hala uykusu oluo bellı oluyo hıcbıyerde durmuyo kucak ıstıyo...kendı duzenındeykende hıcbıyered duramayınca uyumak ısterdii,normalde kendı halınde yatar oyun oynAR KENDI kendıne ama bugun hiç ole durmadı...sızce ıyıyemı kotuyemı işaret bu yafs gece uyutayım derken gunduzde mızmız bişi mi olcak acaba...sabah 8:30dan 10 kadar daha uyudu 10 dan buyana 2 sat demedı uyudugu..şimdi gene uyudu bakalım nezaman kalkacak...
Günaydın Kızlar,
Bomba gibiyim bu gun.7.30 kadar uyudum bu sabah.Bora 10 da gece uykusuna gecti.Yatmadan 120 cc kadar muhallebi yedi.3.30 da uyandı 120 cc mamayı yedi ve 7.30 kadar uyudu.Allahım inşallah böyle devam eder ya süper oldu süper.zemuszemus
Bende bugun azıcık dolap topluycam.Boranın küçülenlerini kaldırmam lazım.Bide temizlik lazım eve.Cumartesi bayram için istanbula gidiyoruz babanneye cunku.
Kahvaltımı yapayım gelirim.
günaydınlarr offffffffffffffff biz yine doktora gidiyoruz alişimin öksürüğü durmadı
annemlerin buradaki bir özel doktora gidiyoruz......sinir kat sayım arttı çevremdeki insanlar sen bu çocukları ince giydiriyorsun üşütüyorsun vs. vs.. diyip durdular.....
ama sevmeye gelince çok hijjenik ağızları ie çocukları yalayıp yutuyolar ,,,sonra elleride doğuştan hijjenik yıknamaya gerek yok.............kafayı yiyecem şimdi çıkıyorum hazırlanacağım öptüm sizlerii
günaydın herkese nasılsınız kızlar bizde bu cuma yola çıkıyoruz izmire gideceğiz kızlara bayramlık aldık haftasonu :))) bende duruya ilk ek gıdasını verdim elma havuç püresi iki kaşık yerken zorlanmadı aksine ağzını şapurdattı:))
Günaydın Kızlar,
Bomba gibiyim bu gun.7.30 kadar uyudum bu sabah.Bora 10 da gece uykusuna gecti.Yatmadan 120 cc kadar muhallebi yedi.3.30 da uyandı 120 cc mamayı yedi ve 7.30 kadar uyudu.Allahım inşallah böyle devam eder ya süper oldu süper.zemuszemus
Bende bugun azıcık dolap topluycam.Boranın küçülenlerini kaldırmam lazım.Bide temizlik lazım eve.Cumartesi bayram için istanbula gidiyoruz babanneye cunku.
kızlar yok anam benden süt müt gelmiyo benm pompamı bozuk bilmem elimle sıkıyorum geliyo defne emince geliyo ama sagmaya gelince yokkkk sinir oldum fırlatıp atasım geliyoo..
cerencim bende pekmezi bugün pirinç muhallebeisine kattım çok azcık ama yine sevmedi ben bu kıza kaşıkla ne sevdirecem bilmem yogurda başlamadık henüz dr bekle dedi bu ayki kontrolde liste vericekmiş...
bende katı meyva sıkıcagı aldım harika püre yapıyor tam bizimkilerin yeme olayı!! kavonoz mamaları halt etmişşşş.. az daha büyüüsnler dahada çok işimize yarayacak karışık meyveler faln..
yaaa geçmişe bakamıyorum çok yoruluyorum neden benm işim bitmiyo ya valla bu saate zor oturuyorum size imrenir oldum nasıl yetiştiripte pc baına geçiyorsunuz??? ben pc başına geldimmi 1saatim kayıp oyüzden dalıyorum ile güce... bide koca da iftara falan gelmiyo yalnızım.. böyle işte neysem azcık geçmişe bakım çok öp..
günaydınlarr offffffffffffffff biz yine doktora gidiyoruz alişimin öksürüğü durmadı
annemlerin buradaki bir özel doktora gidiyoruz......sinir kat sayım arttı çevremdeki insanlar sen bu çocukları ince giydiriyorsun üşütüyorsun vs. vs.. diyip durdular.....
ama sevmeye gelince çok hijjenik ağızları ie çocukları yalayıp yutuyolar ,,,sonra elleride doğuştan hijjenik yıknamaya gerek yok.............kafayı yiyecem şimdi çıkıyorum hazırlanacağım öptüm sizlerii
günaydın herkese nasılsınız kızlar bizde bu cuma yola çıkıyoruz izmire gideceğiz kızlara bayramlık aldık haftasonu :))) bende duruya ilk ek gıdasını verdim elma havuç püresi iki kaşık yerken zorlanmadı aksine ağzını şapurdattı:))
canım güle güle giysin kzıların yeni cicilerinigünaydın herkese nasılsınız kızlar bizde bu cuma yola çıkıyoruz izmire gideceğiz kızlara bayramlık aldık haftasonu :))) bende duruya ilk ek gıdasını verdim elma havuç püresi iki kaşık yerken zorlanmadı aksine ağzını şapurdattı:))
günaydın kızlar!
herkesler iyidir umarım. haftasonu özgü'nün keyfini yapmakla geçti. perşembeden beri kakasını yapamamıştı. acayip sıkıntılı ve nazlıydı. dün akşam artık saat 10da uyumaayınca bir çay kaşığı zeytinyağı verdim. çok az yaptı onda bile rahatladı ve uykuya daldı emzirdikten sonra. ama sabah öyle bi doldurmuşki 3 günün hakkını verdi maşallah. tam temizldim bi daha yaptı. şimdi o kaadar rahatki keşke ilk akşam versymişim dedim.
ay tam bir saattir oyun istiyor. anca uyudu. uyanıkken başka bişeyler yapmana izin vermiyor kesinlikle bu cadı. çabuk sıkılıyor herşeyden. ancak yollluyorum mesajı.
kızlar yok anam benden süt müt gelmiyo benm pompamı bozuk bilmem elimle sıkıyorum geliyo defne emince geliyo ama sagmaya gelince yokkkk sinir oldum fırlatıp atasım geliyoo..
cerencim bende pekmezi bugün pirinç muhallebeisine kattım çok azcık ama yine sevmedi ben bu kıza kaşıkla ne sevdirecem bilmem yogurda başlamadık henüz dr bekle dedi bu ayki kontrolde liste vericekmiş...
bende katı meyva sıkıcagı aldım harika püre yapıyor tam bizimkilerin yeme olayı!! kavonoz mamaları halt etmişşşş.. az daha büyüüsnler dahada çok işimize yarayacak karışık meyveler faln..
yaaa geçmişe bakamıyorum çok yoruluyorum neden benm işim bitmiyo ya valla bu saate zor oturuyorum size imrenir oldum nasıl yetiştiripte pc baına geçiyorsunuz??? ben pc başına geldimmi 1saatim kayıp oyüzden dalıyorum ile güce... bide koca da iftara falan gelmiyo yalnızım.. böyle işte neysem azcık geçmişe bakım çok öp..
benimde küçülenleri kaldırmam lazımmmGünaydın Kızlar,
kolay gelsin canımGünaydın kızlar bende şimdi uyuttum zeynepi
ohhhh
bişeyler atıştırayım akşam misafirlerim var iftara
akşamdan yemeklerimi ve tatlımı yaptım
çok şükür
ufak tefek eksiklikleri kaldı
evi temizlemem lazım
incihan cicileriniz çok güzelmiş cnm güle güle giysin Bora bey inş.
geçmiş olsun canım insanları takma kafana konuşup dururlargünaydınlarr offffffffffffffff biz yine doktora gidiyoruz alişimin öksürüğü durmadı
ek gıdanız hayırlı olsun canım duru sana zorluk çıkarmıycak belli oldugünaydın herkese nasılsınız kızlar bizde bu cuma yola çıkıyoruz izmire gideceğiz kızlara bayramlık aldık haftasonu :))) bende duruya ilk ek gıdasını verdim elma havuç püresi iki kaşık yerken zorlanmadı aksine ağzını şapurdattı:))
Günaydınlar kızlar,hihoyyyt
Dün baya yoğun bir gündü :bbo: yağız için misafir geldi onları gönderdikten sonra pazara çıktım,birazda alışverişe sonrada annemlere iftara gittik akşam geç saatte geldik.Evide tam toplayamamıştım.Gece gelince bide onlarla uğraştım.akannehir
Öyle bir sızmışım ki gece kociş sahura kalkmış duymadım bile.Allahtan yağız uyududa biraz kendime geldim.Gideyimde bulaşık yıkayıp yemek koyayım.
Banucum günaydın,güle güle giysin prensesler cicilerini.Bayramdada gezmelere gidermişsiniz oh ne güzel keyfini çıakrın sizede bi değişiklik olacak.
geçmiş olsun canım. acaba üşüttünmüki ev ararken. dikkat et kendine. türkiz niye iştahsız ek gıdayı sevmedimiGünaydın kızlar giremiyorum pek artık ev işi beni mahvetti.dün geceden beri kusuyorum neden anlamadım.kızımda iştahsız hiçbişey yemiyor
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün sabah erkenden kalkıp Defnoş'un çamaşırlarını ütüledim. Arkasından temizlik, yemek, ailecek duş alalım derken akşam oldu zaten. Misafirlerim geldi. Neyse Allah'tan soframı falan kurmuştum herşey hazırdı. Defnoş bi o kucakta bi bu kucakta gezdi yemek masasında. Artık biz yemek yerken kesinlikle kendi kendine durmuyor. Hep kucağımda oturup masada ne varsa tadına bakacak. Çok komik gözüküyor herşeye saldırırken kaydirigubbakcemile3
Neyse yemek sonrası çay falan derken 12:30 gibi gittiler. Tabi Defnoş 8:30'da uyudu ama sesten uyandığı için oda bizle oturdu o saate kadar. Onlar gidince uyuttum Defnoş'u. Sağda solda kalanları toparla derken saat 1 oldu :1shok:
Allah'tan Defnoş'um 6:30'a kadar kesintisiz uyudu da bende uykumu aldım. Sonra bi emzirdim 10'a kadar uyuduk yine. Bugün annemlerler kayınvalidemler gelicekler iftara. Onlar kendi işlerini hallederler. Benim dinlenme günüm bugün zemuszemus
Yeni ciciler alınmış kuzulara. Güle güle giysinler a.s.
Tuba'cım Türkçe mealinden okusak olur mu :uhm: Olmazsa bende okuturum birine mutlaka a.s.
Ay geçmişe göz attım ama Defnoş mızırdanıyo. Unuttum valla. Kusuruma bakmayın a.s.
evet canım ya çok haklısın valla[QUOTE=dırımkızı;9090822]günaydınlarr offffffffffffffff biz yine doktora gidiyoruz alişimin öksürüğü durmadı
nurtencim benimde senin gibi elektrikli pompayla gelmiyor en fazla 30 cc sağıyorum
ama Ahsen bir göğsü emerken diğer göğsümü el pompasıyla sağıyorum tek göğüsten 70 cc çıkıyor uğraşsam 90 çıkar dene istersen bi
benimde küçülenleri kaldırmam lazımmm
oh bayramda gezmelere gidilecek ne güzel ben buralardayım
kolay gelsin canım
geçmiş olsun canım insanları takma kafana konuşup dururlar
ek gıdanız hayırlı olsun canım duru sana zorluk çıkarmıycak belli oldu
kıyafetlerinizi de güle güle giyin canım
oh yağız seni yomamış annesi ne güzel
günaydın herkeseehihoyyyt
sabah sabah kalktım okula gittim imza attım geldim Ahsen hala uyuyor maşallah
gece bir haller oldu kuzuma 2.30 da uyudu ama hala uyuyor niye ki acabaCADIARZU
evde çok sıkıldım kızlar kaç gündür fenalık bastı bugün gezmek istiyorum accık bakalım Ahsen uyansın çıkıcam azıcık
sağol bitanem.)))) yağızım nasıl annesi sen nasılsın evet ailecek tatile gideceğiz inşallah iyi geçer görümce evde kalacak aslında hiç istemiyorum tek başına dört gün evimde kalmasını ama napalım
esencim başladık yavaş yavaş bizde teşekkür ederim ahsen nasıl annesi sen nasılsın
beyazcım sağol bitanem benim
bozoncım sağol tatlım
kızlar dün çamaşırları sermiştim sabahta görümce kalktı giyindi kuşandı bende süt sağıyorum zahmet olmazsa çamaşırları toplarmısın dedim kendininkileri almış bizimkiler askıdaklava: birde kardeşimi n nişanlısının abisini iki günde tavlamış zilli kız düşünün yani abisine attım topu artık başımıza birşey gelirse asla yanında olmayacağımı söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?