2009 Mayıs Anneleri

Günaydın kızlar bende şimdi uyuttum zeynepi
ohhhh
bişeyler atıştırayım akşam misafirlerim var iftara
akşamdan yemeklerimi ve tatlımı yaptım
çok şükür
ufak tefek eksiklikleri kaldı
evi temizlemem lazım

incihan cicileriniz çok güzelmiş cnm güle güle giysin Bora bey inş.

günaydınlarr offffffffffffffff biz yine doktora gidiyoruz alişimin öksürüğü durmadı

annemlerin buradaki bir özel doktora gidiyoruz......sinir kat sayım arttı çevremdeki insanlar sen bu çocukları ince giydiriyorsun üşütüyorsun vs. vs.. diyip durdular.....

ama sevmeye gelince çok hijjenik ağızları ie çocukları yalayıp yutuyolar ,,,sonra elleride doğuştan hijjenik yıknamaya gerek yok.............kafayı yiyecem şimdi çıkıyorum hazırlanacağım öptüm sizlerii

günaydın herkese nasılsınız kızlar bizde bu cuma yola çıkıyoruz izmire gideceğiz kızlara bayramlık aldık haftasonu :))) bende duruya ilk ek gıdasını verdim elma havuç püresi iki kaşık yerken zorlanmadı aksine ağzını şapurdattı:))

Bendede aynısı Nurtencim bence sorun pompada değil bizim göğüslerde sanırım gerçi benim oğlan memeyi almadığı için anlayamıyorum sıkınca süt çıkıyor çünkü.

Çok zor Tubacım çocuklar kabız olunca bi ayrı huysuz oluyorlar.Hatim işide çok iyi fikir ben okurdum ama adetliyim sanırım perşembe gibi biter hangi gün bağışlarsınız ona göre hemen perşembe okurum haber veririm sana

Bana doktorum yoğurdun için ehergün mutlaka 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy demişti nerdeyse 1 aydır ben koyuyorum hiç sorun yaşamadım yoğurtta kabız yapabiliyomuş.Bebe bisküvisi doktorumuz önermediği için kullanmadık,suyuda yağız çok içiyor maşallah günde toplam 90 cc her ek gıda verdiğimde yedikten sonra 30 cc şeklinde.O yüzden kabızlık problemimiz kalmadı çok şükür günde 2 kere yapar mutlaka.

Yoğurdun içine pekmez koyduğunda özelliklerini yitiriyor faydası kalmıyor demişti doktorumuz onun yerine meyve önermişti yada bu baby mix in elmalısı var onla mayalayabilirsin demişti benim oğlan yediği için elmalı hiç denemedim sen bi dene istersen.

Hakkınızda hayırlısı tatlım inşallah evinizi en kısa zamanda alır yerleşirsiniz.

Benim oğlan dün 150 cc yedi 22:00 de uyudu 06:30 da kalktı.Genelde çok tok tutuyor tatlım.

Pes etmek yok bebek bu hemde geçiş evresinde her günü aynı olacak değil ya sen devam et ve gündüz kısa kısa 30 dk uyutacağına yorup günde 2 kere 2 şer saat uyutsan daha iyi olurdu

Günaydın tatlım oh ne güzel boracıkta gece güzel uyumuş bende dün gece rahat ettim beni gündüz çok yordu ama akşam 22:00 de uyudu sabah 06:30 da mıkırdandı bende tekrar bi 120 cc yaptım 07:30 da uyandı bende uykumu aldım tabi.Bu arada bende küçülenleri kaldırdım valla.Baya azaldı eşyaları bende bi yandan alıyorum kışlıkları tamamlayayım diye aslında var ama hep büyük şimdi giyebileceği gibi şeyler değil.Benimde cuma kadın gelecek bayrama yakın temizliğimde olacak ohh ne güzel zemuszemus

Kuzum çok geçmiş olsun alişime.Kalabalıkta şimdi salgın zamanı bulaşır tabi ay kıyamam yaaaa.

Banucum günaydın,güle güle giysin prensesler cicilerini.Bayramdada gezmelere gidermişsiniz oh ne güzel keyfini çıakrın sizede bi değişiklik olacak.

Günaydınlar kızlar,hihoyyyt

Dün baya yoğun bir gündü :bbo: yağız için misafir geldi onları gönderdikten sonra pazara çıktım,birazda alışverişe sonrada annemlere iftara gittik akşam geç saatte geldik.Evide tam toplayamamıştım.Gece gelince bide onlarla uğraştım.akannehir

Öyle bir sızmışım ki gece kociş sahura kalkmış duymadım bile.Allahtan yağız uyududa biraz kendime geldim.Gideyimde bulaşık yıkayıp yemek koyayım.

senin adına çok sevindim canım. gece uykusu gibisi yok çünkü. inşallah senin paşan iyiyleşir.

canım benimkisi de medalanın ama gayet iyi sağıyor. bi keresinde hiç ayarı değişmiyordu sürekli aynı güçte çekiyordu. meğer motoruna süt kaçırmışım. düzelttiler şimdi rahat kullanıyorum. belki seninde öyle bi sorun olabilir canım.

geçmiş olsun canım. sağlık ocağındaki dr ben çok ince giydiriyorum diye söyleyince cereyanda kalmsın bide en önemlisi hastal insanlardan uzak tut dedi. bence mikrop kapmış olabilir. ince giydirmrekle pek alakası yokcanım olsa benim kız hastalıktan kalkmaması lzım. evim enfazla 24-25 derece bugünlerde.

iyi olmaya alışyoz canım. hayırlı olsun ek gıdanız. duru hanım sevdi demek annesine zorluk çıkarmayacak. bayramlıklarınıda güle güle ysin fıstıkların

Günaydın kızlar giremiyorum pek artık ev işi beni mahvetti.dün geceden beri kusuyorum neden anlamadım.kızımda iştahsız hiçbişey yemiyor

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Dün sabah erkenden kalkıp Defnoş'un çamaşırlarını ütüledim. Arkasından temizlik, yemek, ailecek duş alalım derken akşam oldu zaten. Misafirlerim geldi. Neyse Allah'tan soframı falan kurmuştum herşey hazırdı. Defnoş bi o kucakta bi bu kucakta gezdi yemek masasında. Artık biz yemek yerken kesinlikle kendi kendine durmuyor. Hep kucağımda oturup masada ne varsa tadına bakacak. Çok komik gözüküyor herşeye saldırırken kaydirigubbakcemile3

Neyse yemek sonrası çay falan derken 12:30 gibi gittiler. Tabi Defnoş 8:30'da uyudu ama sesten uyandığı için oda bizle oturdu o saate kadar. Onlar gidince uyuttum Defnoş'u. Sağda solda kalanları toparla derken saat 1 oldu :1shok:

Allah'tan Defnoş'um 6:30'a kadar kesintisiz uyudu da bende uykumu aldım. Sonra bi emzirdim 10'a kadar uyuduk yine. Bugün annemlerler kayınvalidemler gelicekler iftara. Onlar kendi işlerini hallederler. Benim dinlenme günüm bugün zemuszemus

Yeni ciciler alınmış kuzulara. Güle güle giysinler a.s.

Tuba'cım Türkçe mealinden okusak olur mu :uhm: Olmazsa bende okuturum birine mutlaka a.s.

Ay geçmişe göz attım ama Defnoş mızırdanıyo. Unuttum valla. Kusuruma bakmayın a.s.

günaydın kızlar!
herkesler iyidir umarım. haftasonu özgü'nün keyfini yapmakla geçti. perşembeden beri kakasını yapamamıştı. acayip sıkıntılı ve nazlıydı. dün akşam artık saat 10da uyumaayınca bir çay kaşığı zeytinyağı verdim. çok az yaptı onda bile rahatladı ve uykuya daldı emzirdikten sonra. ama sabah öyle bi doldurmuşki 3 günün hakkını verdi maşallah. tam temizldim bi daha yaptı. şimdi o kaadar rahatki keşke ilk akşam versymişim dedim.

ay tam bir saattir oyun istiyor. anca uyudu. uyanıkken başka bişeyler yapmana izin vermiyor kesinlikle bu cadı. çabuk sıkılıyor herşeyden. ancak yollluyorum mesajı.

[QUOTE=dırımkızı;9090822]günaydınlarr offffffffffffffff biz yine doktora gidiyoruz alişimin öksürüğü durmadı

annemlerin buradaki bir özel doktora gidiyoruz......sinir kat sayım arttı çevremdeki insanlar sen bu çocukları ince giydiriyorsun üşütüyorsun vs. vs.. diyip durdular.....

ama sevmeye gelince çok hijjenik ağızları ie çocukları yalayıp
yutuyolar ,,,sonra elleride doğuştan hijjenik yıknamaya gerek yok.............kafayı yiyecem şimdi çıkıyorum hazırlanacağım öptüm sizlerii[/QUOTE]evet canım ya çok haklısın valla
biz sanki hasta olsunlar diye bakıyoruz çocuğa üvey anneyiz ya
milet dışardan konuşup gidiyo
bende çok sinir oluyorum
geçmiş olsun cnm
inş bişeyi çıkmaz haifif atlatır kuzun

bizede geçenler de eşimin dayısıgil gldiler
ananesi diyo ki basmıyomuş çocuk ayakları üstünde durmuyomuşmuş
iyi bakmamışssın diyo:mymeka:
öyle sinir oldumm ki anlatamammafoldumben
nerdeyse ağlayacaktım sinirden
yaw daha 3,5 aylık bebe nasıl basar
adım atmalıymışmış yuhhklava:klava:
yakında yürüsün isterlerlülülülülülülülülülülülü
bende onları öyle bıraktım gittim mutfağımı toparladım:dilcikar:
çok da iyi oldu onlar gidince işim kalmadı
sonrada oturdum yanlarına tv izledim:hulya::hulya:
canım güle güle giysin kzıların yeni cicilerini
maşallah duruya sevdi demekhihoyyythihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldenne yapmış ama maşallah rahatlamıştır tabi ne çok sıkar kuzuyu o

nurtencim benimde senin gibi elektrikli pompayla gelmiyor en fazla 30 cc sağıyorum
ama Ahsen bir göğsü emerken diğer göğsümü el pompasıyla sağıyorum tek göğüsten 70 cc çıkıyor uğraşsam 90 çıkar dene istersen bi
benimde küçülenleri kaldırmam lazımmm
oh bayramda gezmelere gidilecek ne güzel ben buralardayım

kolay gelsin canım
geçmiş olsun canım insanları takma kafana konuşup dururlar

ek gıdanız hayırlı olsun canım duru sana zorluk çıkarmıycak belli oldu
kıyafetlerinizi de güle güle giyin canım

oh yağız seni yomamış annesi ne güzel

günaydın herkeseehihoyyyt
sabah sabah kalktım okula gittim imza attım geldim Ahsen hala uyuyor maşallah
gece bir haller oldu kuzuma 2.30 da uyudu ama hala uyuyor niye ki acabaCADIARZU
evde çok sıkıldım kızlar kaç gündür fenalık bastı bugün gezmek istiyorum accık bakalım Ahsen uyansın çıkıcam azıcık

yeni ikona bayılkdım bu arada:hulya::hulya::hulya:
hemi de civcikin adını vermişler hülya hülyaaaaaaakaydirigubbakcemile2

Banucum günaydın,güle güle giysin prensesler cicilerini.Bayramdada gezmelere gidermişsiniz oh ne güzel keyfini çıakrın sizede bi değişiklik olacak.

sağol bitanem.)))) yağızım nasıl annesi sen nasılsın evet ailecek tatile gideceğiz inşallah iyi geçer görümce evde kalacak aslında hiç istemiyorum tek başına dört gün evimde kalmasını ama napalım

esencim başladık yavaş yavaş bizde teşekkür ederim ahsen nasıl annesi sen nasılsın

beyazcım sağol bitanem benim

bozoncım sağol tatlım

kızlar dün çamaşırları sermiştim sabahta görümce kalktı giyindi kuşandı bende süt sağıyorum zahmet olmazsa çamaşırları toplarmısın dedim kendininkileri almış bizimkiler askıda klava: birde kardeşimi n nişanlısının abisini iki günde tavlamış zilli kız düşünün yani abisine attım topu artık başımıza birşey gelirse asla yanında olmayacağımı söyledim

hepinize günaydın kızlar. bizde akşam arkadaşlara iftara davetliydik. 12 filandı eve geldiğimizde. yattık. oğluşum da annesini hiç üzmedi. gece 2buçukta kalktı emdi geri yattı. bide sabah kalktı. yine emdi birazcık oynaştık,sonra elele tutştuk geri uyuduk. 10buçukta telefonum çaldı da,o zaman uyandık. bi kahvaltı, şimdi işe güce girişecem:hulya:
iki gündür hiç mama vermiyorum oğluma. anne sütü ve biraz da ek gıda yetiyor çok şükür!!:lepi: mızırdanmaya başladı benim kuz acıktı kızlar gelirim yineopuyorumnanaktan

Birsom gecmış olsun tatlım.Umarım yoktur birseyi oğlusun.Sen takma ağzı olan konuşuyor işte.Ama gercekten hava soğudu bende ne gıydırceğimi şaşırdım.Gece bir tulumla yatta Bora sabah kakası yesıl olmuş.Üşüdümü acaba anlamadım.

Özlemcim sağol canım bayramda gıyıcek cıcıleri paşa.Sizinkılerınde laf yanı yok koşsun barı.

Bozon gecmış olsun canım.Ohhh rahatlamış kuzum.Borada böyle devam ederse süper olur valla.

Banucum hayırlı olsun ek gıdanız.Duru hanım iştahla yesın inşallah.

Sibelim sağol canım.Maşallah ne guzel uyuyor yağız.Evde temızlenıcek.Bayrama hazırız oh.

Pınar kolay gelsın canım.Neyse anneler gelince bize iş kalmıyor.

birsencim geçmiş olsun tatlım boşver takma milleti herkes yorum yapar zaten( önemli olan senin düşüncelerin biz bebişlerimizi kendimizden daha fazla düşünüyoruz millete bunu kanıtlamak zorunda değiliz bitanem hiç takma

incihanım sağol canım benim yarasın bebişlere ek gıdaları

QUOTE=sibiko;9091685]Günaydınlar kızlar,hihoyyyt

Dün baya yoğun bir gündü :bbo: yağız için misafir geldi onları gönderdikten sonra pazara çıktım,birazda alışverişe sonrada annemlere iftara gittik akşam geç saatte geldik.Evide tam toplayamamıştım.Gece gelince bide onlarla uğraştım.akannehir

Öyle bir sızmışım ki gece kociş sahura kalkmış duymadım bile.Allahtan yağız uyududa biraz kendime geldim.Gideyimde bulaşık yıkayıp yemek koyayım.
[/QUOTE]

günaydın canıma.s. senin oğlan annesini pek düşünüyor anlaşılan.
Günaydın kızlar giremiyorum pek artık ev işi beni mahvetti.dün geceden beri kusuyorum neden anlamadım.kızımda iştahsız hiçbişey yemiyor
geçmiş olsun canım. acaba üşüttünmüki ev ararken. dikkat et kendine. türkiz niye iştahsız ek gıdayı sevmedimi

günaydın canıma.s. yorucu bir pazar günü geçirmişsin. ama arkadaşlar samimi olunca pek gerilmiyor insan.Allahtan bugünküler gelenler kendin pişir kendin ye yapcaklar erhalde.kaydirigubbakcemile3

evet canım ya çok haklısın valla
biz sanki hasta olsunlar diye bakıyoruz çocuğa üvey anneyiz ya
milet dışardan konuşup gidiyo
bende çok sinir oluyorum
geçmiş olsun cnm
inş bişeyi çıkmaz haifif atlatır kuzun

bizede geçenler de eşimin dayısıgil gldiler
ananesi diyo ki basmıyomuş çocuk ayakları üstünde durmuyomuşmuş
iyi bakmamışssın diyo:mymeka:
öyle sinir oldumm ki anlatamammafoldumben
nerdeyse ağlayacaktım sinirden
yaw daha 3,5 aylık bebe nasıl basar
adım atmalıymışmış yuhhklava:klava:
yakında yürüsün isterlerlülülülülülülülülülülülü
bende onları öyle bıraktım gittim mutfağımı toparladım:dilcikar:
çok da iyi oldu onlar gidince işim kalmadı
sonrada oturdum yanlarına tv izledim:hulya::hulya:

canım güle güle giysin kzıların yeni cicilerini
maşallah duruya sevdi demekhihoyyythihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldenne yapmış ama maşallah rahatlamıştır tabi ne çok sıkar kuzuyu o
[/QUOTE]

yuh artık daha 3,5 aylık çocuk oturamıyor bile kadının dediğine bak. ay herkesi takacak olsan şu dönemde sinir küpü olurdum. sende en iyisini yapmışsın canım. en azından onlar gidince iş kalmamış sana.

günaydın canıma.s. dışarı çkmak gerçekten iyi geliyor. iyi gezmeler canım.
bizde bayramda evdeyiz. 28 ağustosta ücretsiz izne ayrıldım ve maaşı peşin aldığımız için yarısını geri vereceğim. zaten tek maaşla idare edecez bu aydan itibaren. yani bu ay pek bi yere gitmemiz zor görünüyor.

ay inanmıyorum sana. acayip sabırlı birisin Banucum. bana bunu yapacak valla yapmadığımı bırakmam senin görümceye evi dar ederim. kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…