2009 Mayıs Anneleri

aman iyi bişeyi yokmuş çok şükür
kız çocukları elletmemek için bahanen de oldu
bunu iyiye kullan
öpmelerine izin verme:lepi:
evet cnm kanguru çok rahat
hepsini iyi günlerde kullanın inş.
maşallah kzuzulara iyi kilo almışlar

hoşbulduk hayırlı olsun bebişlerin çok tatlılar doğuştan fanatikler galiba

evettttttt:lepi:doğuştannnnnn

sağol canım benım o senın guzelliğin.Hafıf kılolu dıyelim o zaman:lepi:

valla bu kadar mütavazi olma güzelsin neme lazımmmm artııııı zayıfsın yaaa
ben oturdummu iki kaçak kat oluyoooo hehehehehedelikafadulden

ben kan pıhtılaşmasından iğne kullanıyordum 36 haftam bitti doğum yaptım
ben 33+2 de doğurdum malum ikiz erken sancılanma bir ay tutabildik içeridee

aman yaa çenemin bağı gevşedi öpmeyin demekten ne yapem kızz mikrop kapmış diyorum
aaaaa nereden almışlar diyolarrr düşünakannehir

kızlar ben kaçıyorum artık
birazdan eşim gelir
masayı da hazırladım
işlerim bitti gibi
eşim gelincede son rötuşları yaparım artık
bide zeynoyla biz giyinicez daha
son olarak pilavım yapılacak
hee bide menü şöyle
mercimek çorbası
sulu köfte
zeytin yağlı taze fasulye
bide artık adını bilemiycem akşam uydurdumkaydirigubbakcemile3
patatesleri yuvarlak kestim kızarttım aynı şekilde patlıcanları da
bide köfte kızarrtım
hepsini üst üste dizip kürdan geçirdim
üzerine domates rendeleyip biraz tıngırdattım çıkardım
adını bilen varsa yazsın ben hiç bi yerde yemedim
özlemin rüyası diyelim adınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pilav
salata
revani tatlısı
ee anca bu kadar börek falan yok

beyazcığım evet doktor çok iyi dedi şimdilerde ayda 500 gr istiyoruz 5 ay bitmiş sizde dedi...

kaşık mamasını çok sevdilerr bidee.....ama alişim ömer gibi tombiş durmadığından herkess buna bakamıyormusun diyooo bizim millett böle anacığımm

bizim millet öyle işte sanki üvey annesin
birine bakıp bi,rine bakmıyon
topunun köküne kibrit suyu
kız bu çok konuşanların düğmesi olsa keşke
konuşmaya başladığı an kapatabilsek süper olur dimikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Birsen sevındım canım Alişe.Mikrobuda atıverir inş ilaçlarla.

Ve sebze olayında mutlu son.Bora sebze püresinden 3 dolu yemek kaşığı yedi maşallah.Cok sevmedı ama alışacak bunada.Cok güzel olmuş ben bile yedim valla.Kavanoza koydum kalanını yarın vericem.2 gunde 1 pişiricem taze.Vitamini filan ölmez demı ya

anladım canım. hadi iyisin bakalım:)) ben 30 eylül-30 ocak arası izin aldım.ben öğretmenim. 7 temmuzda bitmişti doğum iznim. 2.döneme başlayacam malesef. aslında bana kalsa 1 yıl alırdım ama tek maaşla zor olur( hem 1 yıl alsam, 2.döneme kaynana faciasından da kurtulmuş olurudm ama malesef 2.döneme,babaannesi gelip bizimle kalıcak oğluma bakmak için.

peki canım bu izin bebiş 1 yaşına gelene kadar mı alınabiliyor, yoksa doğum izni bitiminden sonra 1 yıl mı?

ayy canım ya çok geçmiş olsun. bu kadar stres yapmayın,sonuçta minik meleğimizin size ihtiyacı var.

maşallah alişime! çok şükür bişeyi de yokmuş canım. aldıklarınızda hayırlı olsun. güle güle giysinlerkaydirigubbakcemile2

bana gelince,gittik oğlumun aşısını yaptırıp geldik. ilk aşıyı yaptı, ben kıyameti koparacak diye beklerken hemşire aşıyı batırdı koluna,aşıyı enjekte etti,çekti. benim oğluşum hala gülücükler saçıyor etrafa! kuzum benim yaa, farketmedi bile!!opuyorumnanaktan ama ikinciyi yapınca ağladı biraazcık. ama hemşire dedi zaten bu yakar biraz,bunda ağlar dedi!:teselli:
salak kadına da sinir oldum. biz rotavirüs'ün birincisini yaptırdığımızda mersin'deydik. bu da ikinci dozuydu. ilacı aldık,verdik kadaına. bu ne diyor yaa!!klava: hiç yaptıran olmamış daha bu sağlık ocağında,ilk defa görüyormuş kadın:1shok: anaaa bi baktım,kuzumun koluna yapacak! bari üstünü oku madem ne olduğunu bilmiyorsunklava: ağızdan yapılacağını söyledim,ben tarif ettim nasıl karıştıracağını filanklava: bide bana ahkam kesiyor, bırakın herşeyin aşını yaptırmayın, çocuk bu ishal de olacak gripte olacak, vücudu bağışıklık kazansın biraz!!klava: çok kızdım çook!

cerencim tatlım aşınızıda yaptırmışsınız kıyamam akıllı yiyenim ağlamamış maşallah ne kadar bilgisizlik canım ebe olacaklar birde hem anne babanın kararı size ne aşının gerek olup olmadığından ay çok kızdım tatlım

birsencim bebişlerin iyi olmasına çok sevindim tatlım mikrobuda ilaçlarla tez zamanda atarsınız inşallah cicileride hayırlı olsun

Cerencım yuhhhh diyecem o kadına.Madem bilmiyosun oku öğren öyle yap gıcık insanlar ya.Koldan mı oldu asıyı bız verem harıç hepsini bacaktan olduk ama

ohhhh özelmciğim daha ne olsunnnn cnmmm afiyet olsunn
sağol cnm
oy maşallah
eee artık nasıl yaptığının tarifini verirsin cnm

evet cnm aynen bizde yaptırmaya gittiğimizde bilmyiordu ebe
işte böyle insanlarda var
bizde cahil olsak bu konuda ne olacak
ya enjekte etselerdi
kim bilir ne hastalık olacaktı çocukta:mymeka:

ben kan pıhtılaşmasından iğne kullanıyordum 36 haftam bitti doğum yaptım
canım bende 36.haftada doğum yaptım nisanda doğdu
zaten burdakilerin çoğu nisanda doğurdu nasıl mayıs annesiyiz bizde anlamadık:))
oh şükür önemli bişe değilmiş maşallah alişe koca adam oldular valla

yuh ya hiç mi duymamış daha neler bari kağıdı oku dediğin gibi insanlar kendilerini geliştirmekten aciz ne yazık ki

ohhh mi gibi canım ellerine sağlık!

zeynep mızlıyo hade ben kaçtım uğrarım birazdn belki azcık daha bizim hanım uyursa
görüşürüza.s.

afiyet bal şeker olsun! canım kavanozda satılan sebze pürelerinde de 48 saat yazıyor. bişi olmaz heralde. hem her öğünde hazırlasan geri kalanı ne yapacaksın? 3 kaşıklıkta hazırlanmıyor ki!cokacimcoook

ayy bende çok kızdım. bana bu aşıyı öneren doktorum mersin üniversitesi yenidoğan bölümü doktoru. onu eleştirmek sana mı kalmış??!klava:

kzılar aklıma gelmişken size bişey sorup kaçıyorum okumak için 5 dk girerim yine
hero baby nin sütlü yulaflı buğdaylı iyi geceler mam herhalde bu bilmyiom işte bişey yazmıyo
onu almıştım
bazen mamaya bi ölçek karıştırıyorum
öyle yiyio
onu bekletmiyorum mama bozuluyo çünkü
bazen de hazır meyve püreleri varya onu sulandırıyorum meyve suyu oluyo işte
onun içine 1-2 çlöek atıyorum
arada veriyorum hep
sabahtan akşama beklesede bişey olmaz herhalde içinde bozulacak bişey yok
taze yapmak en iyisi tabi de
beklese bişey olur mu ki
geceleride banzen sadece onu suyla yapıyorum sabaha kadar arada arada içiriyorum
tadında değişiklik olmuyo amam bozulur mu ki
acayip kusuyo bizim kız
ek gıdaya geçtiğimden beri ağır geldi galiba
dozlarını azaltıp devam edicem
biraz da ara versem mi ki?

Cerencım yuhhhh diyecem o kadına.Madem bilmiyosun oku öğren öyle yap gıcık insanlar ya.Koldan mı oldu asıyı bız verem harıç hepsini bacaktan olduk ama
canım 2 aşı olsa bacaktan yapacaktı. ama rotavirüsü de aklınca bacaktan yapacağı için,ilkini koldan vurdu. rotayı ağızdan yapacağını söyleyince diğerini de bacaktan yaptı.

üzerinde ve kutunun heryerinde kesinlikle hiçbirşartta enjekte etmeyiniz yazıyor! hastalıktan daha kötüsü de olabilirdi bende bilmesem,veya ona güvenip çocuğumu teslim etsem!! düşünmek bile kötüklava:

evet canım ya,bide benim doktoru eleştiriyor.sana mı kaldı!Çok üzgünüm çoook

haa bu arada kuzum 7300gr ve 64cm olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…