birsencim bebişlerin iyi olmasına çok sevindim tatlım mikrobuda ilaçlarla tez zamanda atarsınız inşallah cicileride hayırlı olsun
kzılar aklıma gelmişken size bişey sorup kaçıyorum okumak için 5 dk girerim yine
hero baby nin sütlü yulaflı buğdaylı iyi geceler mam herhalde bu bilmyiom işte bişey yazmıyo
onu almıştım
bazen mamaya bi ölçek karıştırıyorum
öyle yiyio
onu bekletmiyorum mama bozuluyo çünkü
bazen de hazır meyve püreleri varya onu sulandırıyorum meyve suyu oluyo işte
onun içine 1-2 çlöek atıyorum
arada veriyorum hep
sabahtan akşama beklesede bişey olmaz herhalde içinde bozulacak bişey yok
taze yapmak en iyisi tabi de
beklese bişey olur mu ki
geceleride banzen sadece onu suyla yapıyorum sabaha kadar arada arada içiriyorum
tadında değişiklik olmuyo amam bozulur mu ki
acayip kusuyo bizim kız
ek gıdaya geçtiğimden beri ağır geldi galiba
dozlarını azaltıp devam edicem
biraz da ara versem mi ki?
maşalla cnm kuzunacanım 2 aşı olsa bacaktan yapacaktı. ama rotavirüsü de aklınca bacaktan yapacağı için,ilkini koldan vurdu. rotayı ağızdan yapacağını söyleyince diğerini de bacaktan yaptı.
üzerinde ve kutunun heryerinde kesinlikle hiçbirşartta enjekte etmeyiniz yazıyor! hastalıktan daha kötüsü de olabilirdi bende bilmesem,veya ona güvenip çocuğumu teslim etsem!! düşünmek bile kötüklava:
evet canım ya,bide benim doktoru eleştiriyor.sana mı kaldı!Çok üzgünüm çoook
haa bu arada kuzum 7300gr ve 64cm olmuş.
sağol cnmcanım onu da taze taze hazırlamak gerek diye biliyorum. üzerinde yazıyor olması lazım. ben kalırsa atıyorum onu da.
kızlar merhaba ben geldım sakaryadaydım 1 haftadır annemde ohh bı guze lkeyıf yaptım dun dondum bugun hastanedeydım rota ıkıncı dozu yaptırmak ıcın ama bebegım mıkrop kapmıs grıplı bırı opmus bogazları kızarık once tedavı sonra ası dedı doktor ıshalde oldu buarada ayy delırecem şap şap opuyolar cocugu yaa nekadar mudahale etsemde kapmıs ıstesenağlama
rotayı yapmadı dedım onumuzdekı ay yıne asısı var saglık ocagında 1 ay gecmesı lazımmış aradan aman bosver onları bısey söylemezsın yaparlar bısey farketmıyo ama anlatamıyorus bız dedı ayy ne yapcagımı sasırdım kıme ınansam ben şaşırdım
kızıma gecelerı sutum yetmıyo cok sık uyanıyo hero baby ı onerdı ama gerek yok kılosu ıyı dedı sız ne kullanıyosunuz ben aptamıl daha ıyı bılıyodum ama
inciii sebzeyi kendinmi yaptınnn benimkiler patatesi sevmiye sevmiye yiyolarr
hazır brokoli ve patates aldım ömer kusuyodu az daha ama haklı çocuklar yaaa ben bile kusacaktımm
annemde diyoo oğluşlarımmm ananız brokolisiz sofraya oturmazyaa sizede alışsın diye veriyo diyooo
koptum tabi ben annemde kavonozu aldı attıııııı
kızlar merhaba ben geldım sakaryadaydım 1 haftadır annemde ohh bı guze lkeyıf yaptım dun dondum bugun hastanedeydım rota ıkıncı dozu yaptırmak ıcın ama bebegım mıkrop kapmıs grıplı bırı opmus bogazları kızarık once tedavı sonra ası dedı doktor ıshalde oldu buarada ayy delırecem şap şap opuyolar cocugu yaa nekadar mudahale etsemde kapmıs ıstesenağlama
rotayı yapmadı dedım onumuzdekı ay yıne asısı var saglık ocagında 1 ay gecmesı lazımmış aradan aman bosver onları bısey söylemezsın yaparlar bısey farketmıyo ama anlatamıyorus bız dedı ayy ne yapcagımı sasırdım kıme ınansam ben şaşırdım
kızıma gecelerı sutum yetmıyo cok sık uyanıyo hero baby ı onerdı ama gerek yok kılosu ıyı dedı sız ne kullanıyosunuz ben aptamıl daha ıyı bılıyodum ama
iyi akşamlar hatunlar
zeynoyla giyinmeye gidiyoruz
babmız geliyormuş
canım hoşgeldin. benim kuzum da doymamaya başladı. doktorumuz aptamil veya sma dönüşümlü kullanın dedi. ama çok fazla tüketiyorsunuz arada bebelac'ta alabilirsiniz dedi.
canım biz aptamil 1 kullanıyoruz. aptamil 2'nin üzerinde 6.aydan itibaren yazıyor.aptamıl 2 mı kullanıyosun ben duru dogdugunda aptamıl 1 almıstım uzerınde 6.aya kadar kullanılır yazıyo ama acabalı kaldım :uhm:
SLM KIZLOARRR
bugun dr kontrolumuz wardı bıde asımız...asıda cokkk agladı yagızates olmadı allahtan.dr anne sutune dewam dedı kılosu ıyı dedı yakılasık7 kılo olmuş kuzumm tartı bozuktu kantarda baktı boyumuzda 63 cm olmus:)bu hafta tekrar tartı için goturcem.
dun gece 3 te uyudu sıpa skor:2 1 oldu yani baklım bu gece nolcak
şimdi annemdeyım bırazdan eşim gelck almayaa gecmişe bakamadım aksam bakarım artıkk cok optum herkeziiii
kızlar yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz ben birtürlü tutturamıyorum deli olucam ya..yardımm
canım biz aptamil 1 kullanıyoruz. aptamil 2'nin üzerinde 6.aydan itibaren yazıyor.
yılmak yok! 2-1'de olsa sen öndesin:lepi: yağız'ıma da maşallah!bugün bizimde aşımız vardı. ateş bizde de olmadı. ilk aşıyı vurdu, kuzum farketmedi bile:roflol: kadın aşı yapıyor,oğlum gülücükler saçıyor:roflol: ama ikinci de birazcık ağladı:teselli: sizin doğum ne zamandı,aynı gün olduk aşıyı?:uhm:
ne asısı oldugunuz?bızı 5.ay bıtınce cagırdılar ya bu saglık ocakları herbırı kafasına goremı cagırıyo anlamadım:umursamaz:
heeeyyy! herkes nerde??? ne izliyorsunuz kızlar? yoksa iftar mı bitmedi daha?
canım kimi arkadaşlar mamadan mayalıyor. ben sütten mayalıyorum. küçük kavanoza ısınmış sütü koyuyorum. (sıcağa yakın) 2 çay kaşığı da yğurt koyup sıkıca kapatıyorum. üzerine önce poşet geçirip sonra sarıyorum. 4 saat sonra açıp dolaba koyuyorum. 1 gün dinlenip yediriyorum oğluşumacokacimcoook
Günaydın Kızlar,
Bomba gibiyim bu gun.7.30 kadar uyudum bu sabah.Bora 10 da gece uykusuna gecti.Yatmadan 120 cc kadar muhallebi yedi.3.30 da uyandı 120 cc mamayı yedi ve 7.30 kadar uyudu.Allahım inşallah böyle devam eder ya süper oldu süper.zemuszemus
Bende bugun azıcık dolap topluycam.Boranın küçülenlerini kaldırmam lazım.Bide temizlik lazım eve.Cumartesi bayram için istanbula gidiyoruz babanneye cunku.
Kahvaltımı yapayım gelirim.
günaydınlarr offffffffffffffff biz yine doktora gidiyoruz alişimin öksürüğü durmadı
annemlerin buradaki bir özel doktora gidiyoruz......sinir kat sayım arttı çevremdeki insanlar sen bu çocukları ince giydiriyorsun üşütüyorsun vs. vs.. diyip durdular.....
ama sevmeye gelince çok hijjenik ağızları ie çocukları yalayıp yutuyolar ,,,sonra elleride doğuştan hijjenik yıknamaya gerek yok.............kafayı yiyecem şimdi çıkıyorum hazırlanacağım öptüm sizlerii
Bendede aynısı Nurtencim bence sorun pompada değil bizim göğüslerde sanırım gerçi benim oğlan memeyi almadığı için anlayamıyorum sıkınca süt çıkıyor çünkü.
Çok zor Tubacım çocuklar kabız olunca bi ayrı huysuz oluyorlar.Hatim işide çok iyi fikir ben okurdum ama adetliyim sanırım perşembe gibi biter hangi gün bağışlarsınız ona göre hemen perşembe okurum haber veririm sana
Bana doktorum yoğurdun için ehergün mutlaka 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy demişti nerdeyse 1 aydır ben koyuyorum hiç sorun yaşamadım yoğurtta kabız yapabiliyomuş.Bebe bisküvisi doktorumuz önermediği için kullanmadık,suyuda yağız çok içiyor maşallah günde toplam 90 cc her ek gıda verdiğimde yedikten sonra 30 cc şeklinde.O yüzden kabızlık problemimiz kalmadı çok şükür günde 2 kere yapar mutlaka.
Yoğurdun içine pekmez koyduğunda özelliklerini yitiriyor faydası kalmıyor demişti doktorumuz onun yerine meyve önermişti yada bu baby mix in elmalısı var onla mayalayabilirsin demişti benim oğlan yediği için elmalı hiç denemedim sen bi dene istersen.
Hakkınızda hayırlısı tatlım inşallah evinizi en kısa zamanda alır yerleşirsiniz.
Benim oğlan dün 150 cc yedi 22:00 de uyudu 06:30 da kalktı.Genelde çok tok tutuyor tatlım.
Pes etmek yok bebek bu hemde geçiş evresinde her günü aynı olacak değil ya sen devam et ve gündüz kısa kısa 30 dk uyutacağına yorup günde 2 kere 2 şer saat uyutsan daha iyi olurdu
Günaydın tatlım oh ne güzel boracıkta gece güzel uyumuş bende dün gece rahat ettim beni gündüz çok yordu ama akşam 22:00 de uyudu sabah 06:30 da mıkırdandı bende tekrar bi 120 cc yaptım 07:30 da uyandı bende uykumu aldım tabi.Bu arada bende küçülenleri kaldırdım valla.Baya azaldı eşyaları bende bi yandan alıyorum kışlıkları tamamlayayım diye aslında var ama hep büyük şimdi giyebileceği gibi şeyler değil.Benimde cuma kadın gelecek bayrama yakın temizliğimde olacak ohh ne güzel zemuszemus
Kuzum çok geçmiş olsun alişime.Kalabalıkta şimdi salgın zamanı bulaşır tabi ay kıyamam yaaaa.
Cerencimm valla anlamadım geceden beri kusuyorum bugün adetimde bitti aslında çorba yaptım bi kaşık aldım gitti limonlu çay içtim o bile gitti anlamadım neyim var acaba kan oranımmmı düştüki diye düşünüyorum.Türkiz yavrumda kucak istiyor balkona çıkardım biraz ama başım dönüyor girdim.Allah korusun düşürürüm falan.Birazda bu ev işi bizi gerdi istediğimizi bulamadık vakitte yok bu alacağımızda biraz küçük eşiminde dün gece tansiyonu 19 dan aşağı inmedi bugün dr a gitti ikimiz aynı anda düştük.ne dertlendim ya sanada
Cerencım yuhhhh diyecem o kadına.Madem bilmiyosun oku öğren öyle yap gıcık insanlar ya.Koldan mı oldu asıyı bız verem harıç hepsini bacaktan olduk ama
canım 2 aşı olsa bacaktan yapacaktı. ama rotavirüsü de aklınca bacaktan yapacağı için,ilkini koldan vurdu. rotayı ağızdan yapacağını söyleyince diğerini de bacaktan yaptı.
üzerinde ve kutunun heryerinde kesinlikle hiçbirşartta enjekte etmeyiniz yazıyor! hastalıktan daha kötüsü de olabilirdi bende bilmesem,veya ona güvenip çocuğumu teslim etsem!! düşünmek bile kötüklava:
evet canım ya,bide benim doktoru eleştiriyor.sana mı kaldı!Çok üzgünüm çoook
haa bu arada kuzum 7300gr ve 64cm olmuş.
canım biz aptamil 1 kullanıyoruz. aptamil 2'nin üzerinde 6.aydan itibaren yazıyor.
yılmak yok! 2-1'de olsa sen öndesin:lepi: yağız'ıma da maşallah!bugün bizimde aşımız vardı. ateş bizde de olmadı. ilk aşıyı vurdu, kuzum farketmedi bile:roflol: kadın aşı yapıyor,oğlum gülücükler saçıyor:roflol: ama ikinci de birazcık ağladı:teselli: sizin doğum ne zamandı,aynı gün olduk aşıyı?:uhm:
kızlar yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz ben birtürlü tutturamıyorum deli olucam ya..yardımm
canım sağlık bakanlığının aşı takviminde 5.ay bitince aşı yokki:uhm: bizim 4. ay bitti. rotavirüs,pnömokok ve karma aşısı yapıldı. bidahaki aşı 6.ay bitiminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?