2009 Mayıs Anneleri

canım onu da taze taze hazırlamak gerek diye biliyorum. üzerinde yazıyor olması lazım. ben kalırsa atıyorum onu da.

inciii sebzeyi kendinmi yaptınnn benimkiler patatesi sevmiye sevmiye yiyolarr

hazır brokoli ve patates aldım ömer kusuyodu az daha ama haklı çocuklar yaaa ben bile kusacaktımm

annemde diyoo oğluşlarımmm ananız brokolisiz sofraya oturmazyaa sizede alışsın diye veriyo diyooo

koptum tabi ben annemde kavonozu aldı attıııııı

kızlar merhaba ben geldım sakaryadaydım 1 haftadır annemde ohh bı guze lkeyıf yaptım dun dondum bugun hastanedeydım rota ıkıncı dozu yaptırmak ıcın ama bebegım mıkrop kapmıs grıplı bırı opmus bogazları kızarık once tedavı sonra ası dedı doktor ıshalde oldu buarada ayy delırecem şap şap opuyolar cocugu yaa nekadar mudahale etsemde kapmıs ıstesenağlama
rotayı yapmadı dedım onumuzdekı ay yıne asısı var saglık ocagında 1 ay gecmesı lazımmış aradan aman bosver onları bısey söylemezsın yaparlar bısey farketmıyo ama anlatamıyorus bız dedı ayy ne yapcagımı sasırdım kıme ınansam ben şaşırdım
kızıma gecelerı sutum yetmıyo cok sık uyanıyo hero baby ı onerdı ama gerek yok kılosu ıyı dedı sız ne kullanıyosunuz ben aptamıl daha ıyı bılıyodum ama

maşalla cnm kuzuna

canım onu da taze taze hazırlamak gerek diye biliyorum. üzerinde yazıyor olması lazım. ben kalırsa atıyorum onu da.
sağol cnm

cnm başta aptamil kullandım zeynep sevmedi
sma aldık onu yedi
denemediğim mama kalmadı
öğün sayısı artınca sma çok pahalı geldi
şimdi bebelac alıyorum
çocuk dr.umda onu önerdi

evet canım kendı ellerımle yaptım.Kabak,havuç,patates ve pirinç 1 cay kaşığıda zeytınyag koydum kendı suyuyla rondodan gecırdım.Cok guzel oldu.Ay hazır sebzeler cok iğrenç.Annen haklı ben bıle attım onu ya.Ben 6.aya kadar sebzeyı kendım yapıcam.Sonra olanlarda ceşıt bol zaten ama 4.ayda cok az cocuk brokoli bıde taze fasulyemı yesın hep.

gecmış olsun canım.Ben aptamıl kullanıyorum ve memnunum.Hero baby ülkerın mı bilmiyorum ama ben cıkolata fırmasının mamasına pek guvenemem.Bebelac ta olabılır.

iyi akşamlar hatunlar
zeynoyla giyinmeye gidiyoruz
babmız geliyormuş

iyi akşamlar kolay gelsın canım.

canım hoşgeldin. benim kuzum da doymamaya başladı. doktorumuz aptamil veya sma dönüşümlü kullanın dedi. ama çok fazla tüketiyorsunuz arada bebelac'ta alabilirsiniz dedi.

canım hoşgeldin. benim kuzum da doymamaya başladı. doktorumuz aptamil veya sma dönüşümlü kullanın dedi. ama çok fazla tüketiyorsunuz arada bebelac'ta alabilirsiniz dedi.

aptamıl 2 mı kullanıyosun ben duru dogdugunda aptamıl 1 almıstım uzerınde 6.aya kadar kullanılır yazıyo ama acabalı kaldım :uhm:

SLM KIZLOARRR
bugun dr kontrolumuz wardı bıde asımız...asıda cokkk agladı yagızates olmadı allahtan.dr anne sutune dewam dedı kılosu ıyı dedı yakılasık7 kılo olmuş kuzumm tartı bozuktu kantarda baktı boyumuzda 63 cm olmus:)bu hafta tekrar tartı için goturcem.
dun gece 3 te uyudu sıpa skor:2 1 oldu yani baklım bu gece nolcak
şimdi annemdeyım bırazdan eşim gelck almayaa gecmişe bakamadım aksam bakarım artıkk cok optum herkeziiii

aptamıl 2 mı kullanıyosun ben duru dogdugunda aptamıl 1 almıstım uzerınde 6.aya kadar kullanılır yazıyo ama acabalı kaldım :uhm:
canım biz aptamil 1 kullanıyoruz. aptamil 2'nin üzerinde 6.aydan itibaren yazıyor.

yılmak yok! 2-1'de olsa sen öndesin:lepi: yağız'ıma da maşallah! bugün bizimde aşımız vardı. ateş bizde de olmadı. ilk aşıyı vurdu, kuzum farketmedi bile:roflol: kadın aşı yapıyor,oğlum gülücükler saçıyor:roflol: ama ikinci de birazcık ağladı:teselli: sizin doğum ne zamandı,aynı gün olduk aşıyı?:uhm:

kızlar yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz ben birtürlü tutturamıyorum deli olucam ya..yardımm

heeeyyy! herkes nerde??? ne izliyorsunuz kızlar? yoksa iftar mı bitmedi daha?

kızlar yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz ben birtürlü tutturamıyorum deli olucam ya..yardımm

canım kimi arkadaşlar mamadan mayalıyor. ben sütten mayalıyorum. küçük kavanoza ısınmış sütü koyuyorum. (sıcağa yakın) 2 çay kaşığı da yğurt koyup sıkıca kapatıyorum. üzerine önce poşet geçirip sonra sarıyorum. 4 saat sonra açıp dolaba koyuyorum. 1 gün dinlenip yediriyorum oğluşumacokacimcoook

ne asısı oldugunuz?bızı 5.ay bıtınce cagırdılar ya bu saglık ocakları herbırı kafasına goremı cagırıyo anlamadım:umursamaz:

ne asısı oldugunuz?bızı 5.ay bıtınce cagırdılar ya bu saglık ocakları herbırı kafasına goremı cagırıyo anlamadım:umursamaz:

canım sağlık bakanlığının aşı takviminde 5.ay bitince aşı yokki:uhm: bizim 4. ay bitti. rotavirüs,pnömokok ve karma aşısı yapıldı. bidahaki aşı 6.ay bitiminde

slm kizlar a.s.

aslicimmm hediyeleriniz geldi canim :)) sana msg attim oku onu emi tekrar teşekkürler canim bizimkilerde yarin yola giricek inşaAllah :) eşim bugun cok yogunmus cagiramamiş kargoyu :) umarim yarin bi sorun cikmaz :)

şimdi geçmişe bakayim biraz :)

sağol canım ama sütün miktarı var mı yoksa göz kararımı hazırlıyorsun bende sütten yapıyorum ama keçi sütünden bazende keçi sütünün içine bisküvi koyup içiriyorum oğluma tab yarı süt yarı su.keçi sütü veren var mı arkadaşlar çok faydalıymış.

geçmişede baktim..

birsencim oglusuna gecmiş olsun..takma milleti..banada neler diyorlar he diyorum geciyorum artik..ama brokoli olayina cok güldüm :))) bende bugun ondan yedirdim..cok fena kokuyordu tadina bakamadim orucluyum diye ama kokusu yetti kalktim sonra kuzuma kendim sebze corbasi yaptim

incihancim canim bende kendim yapiyorum sebze corbasini..arada hazir aliyorum..ama gecen kitap okudum..buzlukta 3 ay durabiliyormus püreler..bugun kocaman bi corba yaptim..sogumasini bekliyorum..soguyunca hazir pürelerin kavanozlarina koyup buzluga aticam..1 haftalik cikar..3 küçük kabak,3 küçük patates,3 küçük havuc,3-4 yaprak ispanak,bi tanede tatli kirmizi biber attim içine..kolay olur böyle haftalik hazirlarsak..hergün hepsiyle ugrasmak zor geliyor valla..normal dolaptada enfazla 48 saat durabilirmiş..

beyazcim canim kalan mamayi dişarida birakma..dolaba at..sonra sicak suda isitirsin..bozulur,bebişide bozar Allah korusun..

tutkuncum canim acil şifalar hasta olmussun..umarim hemencik atlatirsin canim..

nurtencim pompayi birak kuzum..olan sütünü kacircan bak..bebege geliyorsa tamamdir..eger az geldigine inaniyorsan benim gibi onu ögünden sayma,cay-kahve niyetine ver

esencim,pinarcim,sibelcim,aslicim,banucum,tülaycim,burcucum,aysecim,gulsahcim,meltemcim ve sayamadigim herkesi öpüyorummm kuzucuklarida öptüm :)

şu hatim işine epey katilim var gibi..geri dönüp bi sayayim..inşaAllah yapariz

maşallah cnm boraya hadı inşş boyle dewam eder....

gecmişolsun birsooo....
ınsanlar işte her kafadan ses cıkıoo işe gelınce kımse yok kuru laf hepsı

ole daha ıyı olurdu sıbel de yok anam benım oglan 2 saat sora fos oluyo bı mızık bı mızık sorma boyle oldu aslında ole daha ıyı olurdu ama neyse artık...

gecmişolsun cnm yaa noldukı acaba mıdenımı usuttun yoksa
bu kadar takıntı yapmayın canım ya karı koca baksana tansıyon kusma herseyın basaıs stresmış cnm ya...

Cerencım yuhhhh diyecem o kadına.Madem bilmiyosun oku öğren öyle yap gıcık insanlar ya.Koldan mı oldu asıyı bız verem harıç hepsini bacaktan olduk ama

aynen canım bızde werem harıc hepsı bacaktan olduk..

masallah canım oglusa.....kıyamam ya allahtan bılgılıydın bıde sen bılmesen sunlara bak ya bıde saglıkcılarr yuhh yanı

ohhh baya ıyı gelmıstır anne ewıı..

saol canım hklısın yılmak yokkkkk....

mamayla nasıl yapıonuz kızlar dr bana azaz tatırabılkırsın mayalayıp maksat tatlara alışsın dedı bıde azazameywa suyu vrebılırsın dedı kasık kasık...gerısı anne sutu dewammmm

canım sağlık bakanlığının aşı takviminde 5.ay bitince aşı yokki:uhm: bizim 4. ay bitti. rotavirüs,pnömokok ve karma aşısı yapıldı. bidahaki aşı 6.ay bitiminde

efet canım bızımde oyle bıdaha kasımda caırdılar..
ayse sen benden 1gun once yada sora dogum yaptın sanırım ben 13mayısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…