yogurtun ıcıne meyva puresı koysana canım benımkıler hazır meyva purelerını yogurta ekleyınce cok sevdıler
canım bu arada hatim olayını cok guzel düşünmüşsün ben okuyamıyorum ama kayınvalıdem ve gorumceme okututum canım
4Günaydınnnn
ceeee diyip kaçıcam hemen
hatpi işi iyi olmuş cnm
bende okuyamıyorum ama anneme okuturum
günaydın kızlar tubacığım hatim işini iyi düşünmüşsün ama ben okuyamam okutacağım kimsede yok
serra kabızmış benimkilerde güde iki kez yapıyolar büyük bir ihtimalle tahıllı mısırlı sütülü,ve irmikli ballı sütlü,sabah kahvaltılarına borçluyuz bide aksamları tahıllı mısırılı sütlü ,gece muhallebisi var birinçliyi kestim ben ara ara vereceğim ......meyvelerde kayısı ağırlıklı veriyorum...ilkkez üzüm erik aldım 5 aydan itibaren diyo onu yedirecem hiç almamıştım.....
şimdilik kaka işmiz iyi sırtlara kadar çıkıyorrr
inciii boranın taze resimlerini gördüm facede harikaa annem bile saçlarına bitti
günaydınnnnnn
Ahsen uyuyor ben kahvaltı yapıyorum dün çok yorulmuşum anca dinlendim
tubacım hatim işi çok iyi olmuş ben kendim bir tane indiriyorum ama burdanda bir tane alabilirim
Günaydın Kızlar,
Ay bu cocuk benı deli edicek.Babası akşam erken geldi işten,bugunde evde ve benım ki kuzu gibi.Bana garezi var bunun anladım ben.
Filizcim teşekkür ederim.Sebzede biraz zorlanıyoruz ama yınede dun 2 yemek kasığı yedı.Kasık mamalarını zaten severek yıyıyor.
Tubacım geçmiş olsun.Bence zorlama ver fitili kuzuma.Hatıp için de turkçeden okunarak oluyorsa katılırım cok ta iyi olur.Ama diğer turlu okuyamam yada okuturum birine say benıde bacım.
Birso su foto yapmayı yaz bana ya.Saclarımız içinde teşekkür ederiz annenle sana.Ama kesildi şimdi.
Esen geçmiş olsun canım atlatmışsın.
Bugun içinde pınar sana kolay gelsin canım.
alerji filan oldumu hiç serra'da canım? benimde içime sinmiyor mamayla yapmak.inek sütü vermiyorum kuzuma hiç ama yoğurdu onunla mayalıyorum.
bu arada hatim işini güzel düşünmüşsün. 1 cüz de ben okuyabilirim salıya kadar. çünkü çarşamba günü memlekete gidecez.a.s
tubişim hatip işini gerçekten güzel düşünmüşsün ...bende okuyamıyorum ama kardeşime okuturum cnm ..serroş nasıl oldu..inş zeytinyağı işe yaramıştır..yağmur olayı içinde üzgünüm bacım boş yere sana iş çıkmıştır şimdi bu halsizlikte :)))
semoş cadısı akşam sattın beni dimi ??gülhan mı vardı sende afiyet olsun bu akşamda benim misafirlerim var canımda hiç bişi yapmak istemiyor nedense pöff
Tubişim iyi düşünmüşsün ama ben okunuşundan okuyorum cnm, kur'an yarı arapça yarı eski türkçe, hatim benimki gibi olmuyo diye biliyorum..
9ıyı dusunmususn tuba bende okuyamıorum ama ananeme okuturum:)
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Tuba'cım Türkçe mealinden okusak olur mu :uhm: Olmazsa bende okuturum birine mutlaka a.s.
Ay geçmişe göz attım ama Defnoş mızırdanıyo. Unuttum valla. Kusuruma bakmayın a.s.
geçmişe şöyle bi baktım.
tuba eğer kuranın türkçesinden okunabiliyorsa bende katılabilirim hatim olayına.
incihan ayakkabılar çok güzel. iyi günlerde kullansın Boracık.
pınar anam senin ve Defnenin fotosunu arayacam diye sayfa bakmaktan yoruldum. herkes senin kopyan gibi yazınca bi bakem merak ettim dedim. ama sonunda buldum hakikaten aynısınız. çok başarılı bi çalışma olmuş senin adına:))
,benim 1,5 saatlik saltanatta bittiyor. kızım kıpırdaymaya başladı. ve ben pcnin başından kalkamadım ve işler kaldı.(
banucum inşallah eşin bu sefer ciddidir huzurlu bir ortama kavuşursun umarım ocaktan sonra.
Sağol Tubacım ben biraz daha 2 gunluk yapayım sıkılınca senın sisteme gecerim.Bir haftada bu hevesım gecer kesin.Bide hatım turkçeden okunuyormu onuda yaz bize
Aslıcım yenı skor bildirmedin
selam kızlar
nassınızzzzz
şimdi 5. cüzümü okuycam ben bitanede anneme okuturum 11i aldımm
slm kizlar a.s.
aslicimmm hediyeleriniz geldi canim :)) sana msg attim oku onu emitekrar teşekkürler canim bizimkilerde yarin yola giricek inşaAllah :) eşim bugun cok yogunmus cagiramamiş kargoyu :) umarim yarin bi sorun cikmaz :)
şimdi geçmişe bakayim biraz :)
Sağol Tubacım ben biraz daha 2 gunluk yapayım sıkılınca senın sisteme gecerim.Bir haftada bu hevesım gecer kesin.Bide hatım turkçeden okunuyormu onuda yaz bize
Aslıcım yenı skor bildirmedin
Tuba tamam canım 6. benım kesın okuturum.Sende azcuk maymun iştahlısın galıba:):):)
yatmasın yaaaaa herkes alsın 2 şer tane alabile 3 te alsın yapalım bir hatim bayrama kadar kadir gecesi erken olabilir bayrama kadar yapalım
aysecim bende alacak gönüllü ariyorum..böyle kalirsa iptal etmekten baska sansimiz yok tabi :S elimizde 15 cüz vargel abla gel diye bagirmaya baslicam az kaldi :$ tobe estf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?