2009 Mayıs Anneleri

Sağol Tubacım ben biraz daha 2 gunluk yapayım sıkılınca senın sisteme gecerim.Bir haftada bu hevesım gecer kesin.Bide hatım turkçeden okunuyormu onuda yaz bize

Aslıcım yenı skor bildirmedin

kizlar annemle ben birer cüz alicaz..oyuzden 3ten saymaya basliyorum..

3

Günaydınnnn
ceeee diyip kaçıcam hemen
hatpi işi iyi olmuş cnm
bende okuyamıyorum ama anneme okuturum
4

saolasin canim

günaydınnnnnn
Ahsen uyuyor ben kahvaltı yapıyorum dün çok yorulmuşum anca dinlendim

tubacım hatim işi çok iyi olmuş ben kendim bir tane indiriyorum ama burdanda bir tane alabilirim

5

türkçeden okunmaz yani okunurda hatim yapilmaz canim say dedigin için sayiyorum senide..birine okutursun inşaAllah 6

yok canim olmadi alerji :) mamayla yapmak sacma geldi banada..yogurt bu..süt reaksiyon ugradigi için yogurt deniyor

7

ciks işe yaramadi..ama ben vermeye devam ediyorum z.yagini

8

Tubişim iyi düşünmüşsün ama ben okunuşundan okuyorum cnm, kur'an yarı arapça yarı eski türkçe, hatim benimki gibi olmuyo diye biliyorum..

saolasin canim..evet canim bildigin gibi o hatim olmuyor :)

ıyı dusunmususn tuba bende okuyamıorum ama ananeme okuturum:)
9

10

olmuyor canim maalesef :) sevaptir elbet ama herşeyin bi yolu yordami var malum :)

Sağol Tubacım ben biraz daha 2 gunluk yapayım sıkılınca senın sisteme gecerim.Bir haftada bu hevesım gecer kesin.Bide hatım turkçeden okunuyormu onuda yaz bize

:)))) ay bazen kendime benzetiyorum seni

okunmuyor canim..gerçi yukarida verdim cevabini :) ama saydim seni birine okutursun diye..

ee sibelde vardi onun alintisi nereye gitti :S 11 olduk yani..tüü bize bi 30 kişi cikaramadik surda herkes 2 cüz alsa bile eksik kaliyor..3 cüzde kimse almaz sanirim :S püf yaa yatti galiba bu iş

gule gule gıysın Serra kuzum annesiii....
opuyorumnanaktan

dun gece SKOR:2 1 oldu 1 gunu kaptırdık Yağıza kaydirigubbakcemile3bugun berabera kapamayalımda bakalım daha dun geceden berı 10 sat uyudu teyzesiii sadecealkisalkisalkis
Borayada aferım annesiii dun baya dınlendırmış annyı maşallah inşş hep boyle dewam eder inciii..bugun ebeylede konustum uyumuyo gece dıye artık duzelmesı lazım genelde bebekler 3aydan sora duzelır sız 5e gıordınız yahu dıyooo:sinifsinif:

bu arada su toptan yapma işi supoer olmusssssss bende baslayınca ole yaem valla hergun hazırlamaktnsa bı kerede 1 hafta cok ıyıymışş kızlarrrr

Ahsen iyi teyzesi uyuttum şimdi iyice dalmasını bekliyorum
yarın beni sabah eşim arkadaşıma bırakacak zeytinburnunda oturuyor
nurtennnnnnnn duydun mu:))
orda kalıcam bir gece çarşamba günü dönücem inşallah

Iyi geceler kizlar, ben felaketleri oynuyorum. Doruk'a bir haller oldu, sabah'in köründe iki gündür kaldiriyor beni ve oynamak istiyor. Ben gözümü acamazken, onun bakislar cakmak cakmak. Esimde hala hasta ve ciddi durumu. Feci öksürüyor. Cigerlerini üsütmüs sanirim:çok üzgünüm:Ayri ayri odalarda oturuyoruz, komsu gibi olduk. Doruk babasini görünce neden ona yaklasmadigini ve kucaklamadigini anlayamadigindan; dik dik bakip duruyor, resmen psikolojik baski altina aldi ya.Huzursuz tabi bu yüzdende. Tüm is benim üstüme yigildi, birde Dorugun mizmizligi ve emmeme sorunu eklenenince, bedenim iflas etmek üzere. Bakalim ne kadar dayanabilecegim. Güyya gecmisi okudum ama okuduklarimi bile algilayamadim. Hasta olan bebislere gecmis olsun.
Bu arada gecen babasi Doruga Misir, patates ve Hindi etinden karisik bir püre almis. Denetmek istedi ve ben pek gönüllü olmama ragmen, 1 kasik verdik. Bir yedi sormayin. Bitince agladi. 1 kasik daha verelim dedik. Onuda sildi süpürdü. Vee sanirim kabiz oldu dünden beridir, aptal kafam, aldigin karari ne diye bozuyorsun ki. Emmeme sorunu vardi zaten, bu yüzden daha da artti. Ama yilmak yok, inatla savasiyorum sipayla.

Asli, puan vermissin Yagiz Efe'ye. Yilma ve devam et mücadelene. Inaniyorum ki, skor 3-1 olacak bugün. Sabirsizlikla bekliyorum.

Gülhan Bora'nin kiyafetleri cok hos. Güle güle giyinsin minigim.

yatmasın yaaaaa herkes alsın 2 şer tane alabile 3 te alsın yapalım bir hatim bayrama kadar kadir gecesi erken olabilir bayrama kadar yapalım

Tuba tamam canım 6. benım kesın okuturum.Sende azcuk maymun iştahlısın galıba:):):)

kız dur :) daha kesinleşmedi 15 cüz boş kaldi :) onlari alan olursa yapabiliriz ancak yoksa yarim hatim bi işe yaramicak :)

maymun iştahli degilimde sıkıntılı ayseyim bi bakarsin manyak bi ev hanimiyim..cesit cesit yemekler,tertemiz ev,bakim süper vs vs bi bakarsin ev pazara dönmüş,hazir yemekler vs

tubişcim, eğer bu akşam kesinleşirse bu iş ben yarın okuyabilirim ama daha sonrasında okuyamam dediğim gibi. çarşamba sabah memlekete gdiyoz ve kardeşimin tatlısı yenecek. orda vaktim olmaz.
ama katılım az gibi ne dersin??

aysecim bende alacak gönüllü ariyorum..böyle kalirsa iptal etmekten baska sansimiz yok tabi :S elimizde 15 cüz var gel abla gel diye bagirmaya baslicam az kaldi :$ tobe estf :)

aysecim bende alacak gönüllü ariyorum..böyle kalirsa iptal etmekten baska sansimiz yok tabi :S elimizde 15 cüz var gel abla gel diye bagirmaya baslicam az kaldi :$ tobe estf :)

kız keşke ramazanın başından beri düşünseydik,ben 2 cüzde okurdum 3de okurdum. ama şimdi vaktim yok dedğim gibi. bir cüz yirmi sayfa, yarın onu okusam(zaten çok da seri değilim) sonrasında iftar ve yolculuk hazırlığı yapmam lazım.a.s

ay cevap yazıcaktım herkese eşim cağırıyor ve kızıyor ben gidiyorum kızlar.

Hadı bende okuturum 2 cuz Öpüldünüz

evet aysecim valla ne zamandir aklimdaydi ama işte yeni söylemek aklima geldi :s keske bastan yapsaydik..

gülhancim 16 oldu..kaldi 14 cüz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…