Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Dün sabah erkenden kalkıp Defnoş'un çamaşırlarını ütüledim. Arkasından temizlik, yemek, ailecek duş alalım derken akşam oldu zaten. Misafirlerim geldi. Neyse Allah'tan soframı falan kurmuştum herşey hazırdı. Defnoş bi o kucakta bi bu kucakta gezdi yemek masasında. Artık biz yemek yerken kesinlikle kendi kendine durmuyor. Hep kucağımda oturup masada ne varsa tadına bakacak. Çok komik gözüküyor herşeye saldırırken kaydirigubbakcemile3
Neyse yemek sonrası çay falan derken 12:30 gibi gittiler. Tabi Defnoş 8:30'da uyudu ama sesten uyandığı için oda bizle oturdu o saate kadar. Onlar gidince uyuttum Defnoş'u. Sağda solda kalanları toparla derken saat 1 oldu :1shok:
Allah'tan Defnoş'um 6:30'a kadar kesintisiz uyudu da bende uykumu aldım. Sonra bi emzirdim 10'a kadar uyuduk yine. Bugün annemlerler kayınvalidemler gelicekler iftara. Onlar kendi işlerini hallederler. Benim dinlenme günüm bugün zemuszemus
Yeni ciciler alınmış kuzulara. Güle güle giysinler a.s.
Tuba'cım Türkçe mealinden okusak olur mu :uhm: Olmazsa bende okuturum birine mutlaka a.s.
Ay geçmişe göz attım ama Defnoş mızırdanıyo. Unuttum valla. Kusuruma bakmayın a.s.
valla annen kaynanan şanslısın ben işin içinden çıkamıyorum ya
[QUOTE=dırımkızı;9090822]günaydınlarr offffffffffffffff biz yine doktora gidiyoruz alişimin öksürüğü durmadı
annemlerin buradaki bir özel doktora gidiyoruz......sinir kat sayım arttı çevremdeki insanlar sen bu çocukları ince giydiriyorsun üşütüyorsun vs. vs.. diyip durdular.....
ama sevmeye gelince çok hijjenik ağızları ie çocukları yalayıp yutuyolar ,,,sonra elleride doğuştan hijjenik yıknamaya gerek yok.............kafayı yiyecem şimdi çıkıyorum hazırlanacağım öptüm sizlerii
evet canım ya çok haklısın valla
biz sanki hasta olsunlar diye bakıyoruz çocuğa üvey anneyiz ya
milet dışardan konuşup gidiyo
bende çok sinir oluyorum
geçmiş olsun cnm
inş bişeyi çıkmaz haifif atlatır kuzun
bizede geçenler de eşimin dayısıgil gldiler
ananesi diyo ki basmıyomuş çocuk ayakları üstünde durmuyomuşmuş
iyi bakmamışssın diyo:mymeka:
öyle sinir oldumm ki anlatamammafoldumben
nerdeyse ağlayacaktım sinirden
yaw daha 3,5 aylık bebe nasıl basar
adım atmalıymışmış yuhhklava:klava:
yakında yürüsün isterlerlülülülülülülülülülülülü
bende onları öyle bıraktım gittim mutfağımı toparladım:dilcikar:
çok da iyi oldu onlar gidince işim kalmadı
sonrada oturdum yanlarına tv izledim:hulya::hulya:
canım güle güle giysin kzıların yeni cicilerini
maşallah duruya sevdi demekhihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldenne yapmış ama maşallah rahatlamıştır tabi ne çok sıkar kuzuyu o[/QUOTE]
valla süper hareket seni alkışlıyorum
hepinize günaydın kızlar. bizde akşam arkadaşlara iftara davetliydik. 12 filandı eve geldiğimizde. yattık. oğluşum da annesini hiç üzmedi. gece 2buçukta kalktı emdi geri yattı. bide sabah kalktı. yine emdi birazcık oynaştık,sonra elele tutştuk geri uyuduk. 10buçukta telefonum çaldı da,o zaman uyandık. bi kahvaltı, şimdi işe güce girişecem:hulya:
iki gündür hiç mama vermiyorum oğluma. anne sütü ve biraz da ek gıda yetiyor çok şükür!!:lepi: mızırdanmaya başladı benim kuz acıktı kızlar gelirim yineopuyorumnanaktan
oy maşallah canım yarasın
Birsom gecmış olsun tatlım.Umarım yoktur birseyi oğlusun.Sen takma ağzı olan konuşuyor işte.Ama gercekten hava soğudu bende ne gıydırceğimi şaşırdım.Gece bir tulumla yatta Bora sabah kakası yesıl olmuş.Üşüdümü acaba anlamadım.
Özlemcim sağol canım bayramda gıyıcek cıcıleri paşa.Sizinkılerınde laf yanı yok koşsun barı.
Bozon gecmış olsun canım.Ohhh rahatlamış kuzum.Borada böyle devam ederse süper olur valla.
Banucum hayırlı olsun ek gıdanız.Duru hanım iştahla yesın inşallah.
Sibelim sağol canım.Maşallah ne guzel uyuyor yağız.Evde temızlenıcek.Bayrama hazırız oh.
Pınar kolay gelsın canım.Neyse anneler gelince bize iş kalmıyor.
havalar serinledi canım üşütmüştür belki bayrama hazırsında iyi bakalım
QUOTE=sibiko;9091685]Günaydınlar kızlar,hihoyyyt
Dün baya yoğun bir gündü :bbo: yağız için misafir geldi onları gönderdikten sonra pazara çıktım,birazda alışverişe sonrada annemlere iftara gittik akşam geç saatte geldik.Evide tam toplayamamıştım.Gece gelince bide onlarla uğraştım.akannehir
Öyle bir sızmışım ki gece kociş sahura kalkmış duymadım bile.Allahtan yağız uyududa biraz kendime geldim.Gideyimde bulaşık yıkayıp yemek koyayım.
ramazanda gündüzmü geldiler valla iyi yetişmişsinmaşallah kız
günaydın canıma.s. senin oğlan annesini pek düşünüyor anlaşılan.
geçmiş olsun canım. acaba üşüttünmüki ev ararken. dikkat et kendine. türkiz niye iştahsız ek gıdayı sevmedimi
günaydın canıma.s. yorucu bir pazar günü geçirmişsin. ama arkadaşlar samimi olunca pek gerilmiyor insan.Allahtan bugünküler gelenler kendin pişir kendin ye yapcaklar erhalde.kaydirigubbakcemile3
[/COLOR]evet canım ya çok haklısın valla
biz sanki hasta olsunlar diye bakıyoruz çocuğa üvey anneyiz ya
milet dışardan konuşup gidiyo
bende çok sinir oluyorum
geçmiş olsun cnm
inş bişeyi çıkmaz haifif atlatır kuzun
bizede geçenler de eşimin dayısıgil gldiler
ananesi diyo ki basmıyomuş çocuk ayakları üstünde durmuyomuşmuş
iyi bakmamışssın diyo:mymeka:
öyle sinir oldumm ki anlatamammafoldumben
nerdeyse ağlayacaktım sinirden
yaw daha 3,5 aylık bebe nasıl basar
adım atmalıymışmış yuhh
klava:
klava:
yakında yürüsün isterlerlülülülülülülülülülülülü
bende onları öyle bıraktım gittim mutfağımı toparladım:dilcikar:
çok da iyi oldu onlar gidince işim kalmadı
sonrada oturdum yanlarına tv izledim:hulya::hulya:
canım güle güle giysin kzıların yeni cicilerini
maşallah duruya sevdi demekhihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldenne yapmış ama maşallah rahatlamıştır tabi ne çok sıkar kuzuyu o[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
Türkize şu anda sadece meyve suyu verdim bugün başlıycaktım çıkamadım babaı bekliyos
yuh artık daha 3,5 aylık çocuk oturamıyor bile kadının dediğine bak. ay herkesi takacak olsan şu dönemde sinir küpü olurdum. sende en iyisini yapmışsın canım. en azından onlar gidince iş kalmamış sana.
günaydın canıma.s. dışarı çkmak gerçekten iyi geliyor. iyi gezmeler canım.
bizde bayramda evdeyiz. 28 ağustosta ücretsiz izne ayrıldım ve maaşı peşin aldığımız için yarısını geri vereceğim. zaten tek maaşla idare edecez bu aydan itibaren. yani bu ay pek bi yere gitmemiz zor görünüyor.
ay inanmıyorum sana. acayip sabırlı birisin Banucum. bana bunu yapacak valla yapmadığımı bırakmam senin görümceye evi dar ederim. kötükedihüsokötükedihüso[/QUOTE]
tek maaş zor valla Allah kolaylık versin
benişm bu alıntılar karıştı ilgin bırak kız belki evlenirde kurtulursun kız