2009 Mayıs Anneleri

bozancım sabırlı değildim aslında ama sabrı öğretti kızlarım iki çocuğum olmasa belki bu evlilik bu kadar sabırla gitmezdi kardeşi dedim ama bunlar abarttı gerçi eşimle konuştum şimdi annesini aramış aralığa kadar kıza gidecek yer ayarlayın bizden bukadar demiş şaşırdım sabah ne kadar sinirlendiğimi gördü zaten hayırlısı inşallah oda mutlu olur kimsenin kötü olmasını istemem canım benimde kardeşim var diye düşündüm birazda ondan sabırlı davrandım ama artık kalmadı sabrım

valla annen kaynanan şanslısın ben işin içinden çıkamıyorum ya
evet canım ya çok haklısın valla
biz sanki hasta olsunlar diye bakıyoruz çocuğa üvey anneyiz ya
milet dışardan konuşup gidiyo
bende çok sinir oluyorum
geçmiş olsun cnm
inş bişeyi çıkmaz haifif atlatır kuzun

bizede geçenler de eşimin dayısıgil gldiler
ananesi diyo ki basmıyomuş çocuk ayakları üstünde durmuyomuşmuş
iyi bakmamışssın diyo:mymeka:
öyle sinir oldumm ki anlatamammafoldumben
nerdeyse ağlayacaktım sinirden
yaw daha 3,5 aylık bebe nasıl basar
adım atmalıymışmış yuhhklava:klava:
yakında yürüsün isterlerlülülülülülülülülülülülü
bende onları öyle bıraktım gittim mutfağımı toparladım:dilcikar:
çok da iyi oldu onlar gidince işim kalmadı
sonrada oturdum yanlarına tv izledim:hulya::hulya:

canım güle güle giysin kzıların yeni cicilerini
maşallah duruya sevdi demekhihoyyythihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldenne yapmış ama maşallah rahatlamıştır tabi ne çok sıkar kuzuyu o
[/QUOTE]
valla süper hareket seni alkışlıyorum
oy maşallah canım yarasın

havalar serinledi canım üşütmüştür belki bayrama hazırsında iyi bakalım
ramazanda gündüzmü geldiler valla iyi yetişmişsinmaşallah kız
günaydın canıma.s. senin oğlan annesini pek düşünüyor anlaşılan.

geçmiş olsun canım. acaba üşüttünmüki ev ararken. dikkat et kendine. türkiz niye iştahsız ek gıdayı sevmedimi

günaydın canıma.s. yorucu bir pazar günü geçirmişsin. ama arkadaşlar samimi olunca pek gerilmiyor insan.Allahtan bugünküler gelenler kendin pişir kendin ye yapcaklar erhalde.kaydirigubbakcemile3

[/COLOR]evet canım ya çok haklısın valla
biz sanki hasta olsunlar diye bakıyoruz çocuğa üvey anneyiz ya
milet dışardan konuşup gidiyo
bende çok sinir oluyorum
geçmiş olsun cnm
inş bişeyi çıkmaz haifif atlatır kuzun

bizede geçenler de eşimin dayısıgil gldiler
ananesi diyo ki basmıyomuş çocuk ayakları üstünde durmuyomuşmuş
iyi bakmamışssın diyo:mymeka:
öyle sinir oldumm ki anlatamammafoldumben
nerdeyse ağlayacaktım sinirden
yaw daha 3,5 aylık bebe nasıl basar
adım atmalıymışmış yuhhklava:klava:
yakında yürüsün isterlerlülülülülülülülülülülülü
bende onları öyle bıraktım gittim mutfağımı toparladım:dilcikar:
çok da iyi oldu onlar gidince işim kalmadı
sonrada oturdum yanlarına tv izledim:hulya::hulya:

canım güle güle giysin kzıların yeni cicilerini
maşallah duruya sevdi demekhihoyyythihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldenne yapmış ama maşallah rahatlamıştır tabi ne çok sıkar kuzuyu o[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
Türkize şu anda sadece meyve suyu verdim bugün başlıycaktım çıkamadım babaı bekliyos
yuh artık daha 3,5 aylık çocuk oturamıyor bile kadının dediğine bak. ay herkesi takacak olsan şu dönemde sinir küpü olurdum. sende en iyisini yapmışsın canım. en azından onlar gidince iş kalmamış sana.

günaydın canıma.s. dışarı çkmak gerçekten iyi geliyor. iyi gezmeler canım.
bizde bayramda evdeyiz. 28 ağustosta ücretsiz izne ayrıldım ve maaşı peşin aldığımız için yarısını geri vereceğim. zaten tek maaşla idare edecez bu aydan itibaren. yani bu ay pek bi yere gitmemiz zor görünüyor.

ay inanmıyorum sana. acayip sabırlı birisin Banucum. bana bunu yapacak valla yapmadığımı bırakmam senin görümceye evi dar ederim. kötükedihüsokötükedihüso[/QUOTE]

tek maaş zor valla Allah kolaylık versin
benişm bu alıntılar karıştı ilgin bırak kız belki evlenirde kurtulursun kız

Dünürüm günaydın.Valla damadın bayramda pek bi havalı olucak.ıstanbulda cadde turunada cıkınca bilmem artık kaçamak filan yaparmı.Ama merak etmesın gelinim ben sahıp cıkarım ona.

Neden yaramazlığa başladı benım gelinim ya.Ev işinden yoruldun sen bayram sonuna bırakın bacım.

cerencim nasılsın tatlım:)) bebiş nasıl
iyiyim canım sağolasın. oğluşumu da yıkadık uyuyor şimdi. birazdan aşıya gideceza.s.

bozoncum,sen ne iş yapıyorsun ücresiz izine ayrıldım dedinde?? niye28 ağustosta ayrıldın? bende ayrılıyorum ücretsiz izine inşallah:)) dilekçemi verdim!kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım neyin var? hasta hasta türkizle nasıl ilgileniyorsun?? kıyamam yaa!!:teselli:

allah sabır versin bacım ne deyim!! inşallah eşin bu sefer kararlı olur ve kurtulur huzur bulursun sende:Saruboceq:

nasııııııııııııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
afeti devran herhalde senin bu görümceakannehir
nasıl becermiş kız onu
başınıza iş acacak valla
eşin ne dedi cnm:uhm:

inşallah çok ağlamaz kuzun canım. aşıdan sonra ateş endişesi kötü oluyor. umarım ateşi çıkmaz.

canım devlet memuruyum. doğum iznim 28 ağustosta bitti. bir yıl ücretsiz izne ayrıldım. rapor niye kullanmadın sorusu gelebilir hemen cevaplayayım. ücretsiz izin hakkın doğum izninden hemen sonra başlıyormuş. kullandığın tüm izinler(rrapor+yıllık izin+ mazaret izni) ücretsiz izn gününden düşüyormuş. bende Ankarada kimsem olmadığı için bir yıl kullandıktan sonra yıllık iznlerimide kullanıp kızıma 1,5 yaşına kadar bakayım diyorum. sonra 6 ay kadar bakıcı bulmam gerekiyor. daha sonrada eşimin iş yerinin kreşine yollyacam. iki yaş üstü alıyormuş. bakarsın o zamana kadar ikincisi yolda olurdelikafaduldendelikafadulden böylelikle ben 3 sene kadar işe filan uğramamkaydirigubbakcemile3

Cerencimm valla anlamadım geceden beri kusuyorum bugün adetimde bitti aslında çorba yaptım bi kaşık aldım gitti limonlu çay içtim o bile gitti anlamadım neyim var acaba kan oranımmmı düştüki diye düşünüyorum.Türkiz yavrumda kucak istiyor balkona çıkardım biraz ama başım dönüyor girdim.Allah korusun düşürürüm falan.Birazda bu ev işi bizi gerdi istediğimizi bulamadık vakitte yok bu alacağımızda biraz küçük eşiminde dün gece tansiyonu 19 dan aşağı inmedi bugün dr a gitti ikimiz aynı anda düştük.ne dertlendim ya sanada

valla süper canım iyi yapmışsın.

geçmişe şöyle bi baktım.
tuba eğer kuranın türkçesinden okunabiliyorsa bende katılabilirim hatim olayına.
incihan ayakkabılar çok güzel. iyi günlerde kullansın Boracık.
pınar anam senin ve Defnenin fotosunu arayacam diye sayfa bakmaktan yoruldum. herkes senin kopyan gibi yazınca bi bakem merak ettim dedim. ama sonunda buldum hakikaten aynısınız. çok başarılı bi çalışma olmuş senin adına:))
,benim 1,5 saatlik saltanatta bittiyor. kızım kıpırdaymaya başladı. ve ben pcnin başından kalkamadım ve işler kaldı.(

banucum inşallah eşin bu sefer ciddidir huzurlu bir ortama kavuşursun umarım ocaktan sonra.

Ahsen banyo yaptı ve uyudu ben karar veremiyorum
evi mi temizlesem aslında pekte kirli değil,uyusam mı yoksa kitap mı okusam

neyse burdan bir çıkayımda bakarım artık müptelası oldum yaaaa buradan ayrılamıyorumm

görüşürüzz

kızlar merhaba nasılsınız.burcu canım geçmiş olsun.nasılsın?tutukun canım sanada geçmiş olsn.canım ben midem kötü olduğunda zencefil tarçın karanfil ve tane karabiberi kaynatıp içiyorum bana iyigeliyor dene istersen..bide kızlar ben kış boyunca zencefil zerdeçal tane karabiber kabk tarçın ve yeni baharı kaynatır içerim günde 2 fincan o yüzden hiç grip olmam tavsiye ederim.

geçmiş olsun cnm ya
ne zor
inş bi an önce toparlanırsınız

incaihan kız ne güzelmişssin maşallah sana
şimdi facede boranın resimlerine baktım da gördüm
öyle kiloluda değilsin be güzelim

tutkun canım geçmiş olsun ev işi sizi mahvetti valla canım bişeyler iç sıcak iyi gelir

birsoo nesi varmış alişin ne dedi dr

ben geldim çocuğumda bişey yokmuş ciğer filmine kadar çekildi.........
ama ilaç verdi.....üşütmekle alakası yokmuş ....vücut mikrop almış onu atamamış dedi....
bu ilaçları kullan dedii çarşamba kontrol dedi.............sonra bebişlerime ayakkabı aldık 10 tl kanguru aldım aman ne rahatmışşş beeee ohhhh iyi ettim çıngırak aldımm...alişim 7 kilo olmuş 11 günde 300 gr almış 1 cm uzamış doktor çok iyi dedi...artık ayda toplam 500 gr alacaklar dedi...doğum kilosuna göre çokkk çokkk iyi dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…