2009 Mayıs Anneleri

bacılar ne oluyor yaw msne bu akşam konuşmuyalım dıye yaptılar sanursam durun careler tukenmez telefon var :roflol:

filizcim nolduki acaba Doruga...bugun bana dr bundan sonra artık daha az uyucak dediii:bbo:sankı cok uyuyoda acaba Dorukta olemı oldu dersin..bebkler buyudukce eskıye nazaran daha az uyurlarmışşş:bbo:inşallah duzelır canım ya ben zaten bu sıpaların enerjılerıne hayranımm valla..benımkıde 7 sat arada emmelerle uyuduguuykudan sora maşallah zıpcık gıbı uyanıp gerı uyamaktan sersemm tabiiikaydirigubbakcemile3
eşinde inşallah en kısa zamanda duzelır canım yaa hem bebek hem eşş bakım ıkıye cıktı senınde...Dorukta babasını ıstıyodur tabıı kıyamam ona ben ters bakısta atarmıs zuzu...kaydirigubbakcemile3
verme canım bırdaha karısık seyler neyın kabız yaptıınıda anlayamıoz ole tek tek ver canım..benımkınede bugun meyva puresı actım kavanozu elımden bırakınca bı aglıyokı sorma hepsını wersem yıcek sıpakaydirigubbakcemile3aman yesınler yemeyen bebek daha zorrr

aynı ben valla tuba...bazen bı cosuyom herseyı aynı anda yapasım gelıyo baznde bı bardagı yerınden almaya usenıyommm-tatlicadiarzu-

hülya valla parmaklarim agridi sess yazmaktan

semra sen gelince oldu bu iş dedim sana zayifla diye kaldiramadi msn'in narin kollari seni DD

aysecim nere yaf :)

aslicim benim gibi birine rastlamak hoşuma gitti peki sende tüm gün yatip gecenin 12sinden 5ine kadar temizlik yapiyormusun temizlik aşkin geldiginde eger öyleyse dahada bi sevincem tek manyak ben olmadigim için

anladım gercekten bende var bırsey tubiş msnden ulaşamayınca önce hulyayı aradım sonrada senı arıycaktım daha hulyayla konusamadan şarj bıttı yaw
sımdıde kk cökerse şaşmam

yapmamı kısss sadece supurge yapamıom malum ses oda hee bıde eşim ewde yokken g nobetlerınde costummu cosarım gecen hatta gecenın 3unde dolma yaptım yemek aşkıda gelıyo bana gece gece sırf temızlık deıllkaydirigubbakcemile3

anladım gercekten bende var bırsey tubiş msnden ulaşamayınca önce hulyayı aradım sonrada senı arıycaktım daha hulyayla konusamadan şarj bıttı yaw
sımdıde kk cökerse şaşmam

nen cokermeyın kk yıııı gelecek nesillerede lasımmmmkaydirigubbakcemile3

aslicim demek tek diilim cok sukur be bende şimdi kalkip bulaşik yikicam,çamasir toplicam,çamasir asicam,toz alicam ve ütü yapicam nasilim :hulya:

semra senmi 3 kg verdinnnnnn sen şimdi benden zayifmissinnnnnn olamazzzzzzzz tabi kaldiramaz msn

tubiş sen bunları ruyanda yaparsın ancak

valla 3 kg gıtmış bılmem artk snden zayıfmıyım şişkomuyum
ben zayıflamanın formulunu buldum burak oglusum hersyı yıyor butun gun onu yedırmekden ac gezıyorum bana fırsat kalmıyor ıstersen sana yolluyayım burak ımı

tubişşşşş görmusun yaw ıletı kısmına yazdım msnde cevrımdısı olarak yaz bızde cevrımdısıyız oyle yazılıyor

iyi geceler kızlar birşey soracam size tiny love tekmele oyna oyun halısından alanlar acaba nettenmi aldı aldı ise hangi siteden belki çarşıda falan bulamam dedim o yüzden merak ettim cevabınızı bekliyorum ve sizi şimdiden öpüyorummmmmopuyorumnanaktan

sizi cenebazlar siziiiiiii:=)
anam ben sızın hızınıza neyım yetısemem benım oglan uyudu bakalım gece uykusumu...gece olması lazımm 21:20 den berı uyanık cunku pusuya yattım beklıyommmm
kıs tubişş ac face ıı senın tarlada urunler meyva vermişşş topla kız kurutmadan:=)

hehehee SKOR:3 1 24:10 DA UYUDU BENIM YAYAMAZZZ 1 de emdı yarımsat sorada hihoyyythihoyyytgerı uyudu
herkese ıyı gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan

ben geldımmm sahuru beklıyorumm kuzularımda ara ara uyanıp yıyıp yatıyorlar kımselr yokmu bacılarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…