Iyi geceler kizlar, ben felaketleri oynuyorum. Doruk'a bir haller oldu, sabah'in köründe iki gündür kaldiriyor beni ve oynamak istiyor. Ben gözümü acamazken, onun bakislar cakmak cakmak. Esimde hala hasta ve ciddi durumu. Feci öksürüyor. Cigerlerini üsütmüs sanirim:çok üzgünüm:Ayri ayri odalarda oturuyoruz, komsu gibi olduk. Doruk babasini görünce neden ona yaklasmadigini ve kucaklamadigini anlayamadigindan; dik dik bakip duruyor, resmen psikolojik baski altina aldi ya.Huzursuz tabi bu yüzdende. Tüm is benim üstüme yigildi, birde Dorugun mizmizligi ve emmeme sorunu eklenenince, bedenim iflas etmek üzere. Bakalim ne kadar dayanabilecegim. Güyya gecmisi okudum ama okuduklarimi bile algilayamadim. Hasta olan bebislere gecmis olsun.
Bu arada gecen babasi Doruga Misir, patates ve Hindi etinden karisik bir püre almis. Denetmek istedi ve ben pek gönüllü olmama ragmen, 1 kasik verdik. Bir yedi sormayin. Bitince agladi. 1 kasik daha verelim dedik. Onuda sildi süpürdü. Vee sanirim kabiz oldu dünden beridir, aptal kafam, aldigin karari ne diye bozuyorsun ki. Emmeme sorunu vardi zaten, bu yüzden daha da artti. Ama yilmak yok, inatla savasiyorum sipayla.
Asli, puan vermissin Yagiz Efe'ye. Yilma ve devam et mücadelene. Inaniyorum ki, skor 3-1 olacak bugün. Sabirsizlikla bekliyorum.
Gülhan Bora'nin kiyafetleri cok hos. Güle güle giyinsin minigim.
kız dur :) daha kesinleşmedi15 cüz boş kaldi :) onlari alan olursa yapabiliriz ancak yoksa yarim hatim bi işe yaramicak :)
maymun iştahli degilimde sıkıntılı ayseyimbi bakarsin manyak bi ev hanimiyim..cesit cesit yemekler,tertemiz ev,bakim süper vs vs bi bakarsin ev pazara dönmüş,hazir yemekler vs
hülya valla parmaklarim agridi sess yazmaktan
semra sen gelince oldu bu işdedim sana zayifla diye kaldiramadi msn'in narin kollari seni DD
aysecim nere yaf :)
aslicim benim gibi birine rastlamak hoşuma gittipeki sende tüm gün yatip gecenin 12sinden 5ine kadar temizlik yapiyormusun temizlik aşkin geldiginde eger öyleyse dahada bi sevincem tek manyak ben olmadigim için
anladım gercekten bende var bırsey tubiş msnden ulaşamayınca önce hulyayı aradım sonrada senı arıycaktım daha hulyayla konusamadan şarj bıttı yaw
sımdıde kk cökerse şaşmam
diyorum rejime gir diyeDD serranin kabizliğinda senin parmagin varmi seninle konustum belki ogun p
ay yok gitmiyor ses mes
aslicim demek tek diilimcok sukur be bende şimdi kalkip bulaşik yikicam,çamasir toplicam,çamasir asicam,toz alicam ve ütü yapicam nasilim :hulya:
semra senmi 3 kg verdinnnnnn sen şimdi benden zayifmissinnnnnn olamazzzzzzzz tabi kaldiramaz msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?