2009 Mayıs Anneleri

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. kadir geceniz mubarek olsun..

hülyacım seninde mübarek olsun duaların kabul olsun. banucum valla al bendende o kadar iş ev annem derken canım çıkıyor.heralde yatsam 1 hafta deliksiz uyurum:))))))))

sağolasın canım. ben bebeğimi kaşıkla beslemekten çok zevk alıyorum ama 6 ay anne sütü vermek konusunda da herkes çok ısrarlı. ara ara ek gıda da veririm. ama sütüm yettiği sürece anne sütüne devamkaydirigubbakcemile5
canım yaa,Allah yardımcın olsun.ben bütün gün evde sıpa gibi yatıyorum:kedi: ona rağmen gece 1-2 kere kalkmaya üşeniyorumkafamçokkarıştı annenler uzak mı sana?

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. kadir geceniz mubarek olsun..
amin dünürüm. seninde kandilin mübarek olsun.

hülyacım seninde mübarek olsun duaların kabul olsun. banucum valla al bendende o kadar iş ev annem derken canım çıkıyor.heralde yatsam 1 hafta deliksiz uyurum:))))))))
sende banu gibi çok yoruluyorsun canım ya, Allah yardımcın olsun. selin de ananesinde kalıyor değil mi? senin annenin evi uzak mı?

ayşecim saol.yok yakın allahtan ama tabi hergün kuzumla gitgel zor oluyor.ama allah başka dertler vermesin.ayşecim sen işe başlayınca kim bakıcak oğluşuna

ayşecim annemle evim 5 dakika falan yakınız çok şükür bizde şöyle bir durum var yağmurla duruyu yanlız bırakamıyorum bitanem o nedenle çok pratik olmam lazım

anne sütü için bende en az 6 ay diyorum yettiğince sağar içiririm kızıma tatlım

aynen tülaycım bir yatsam kalkamam sanırım

ayşecim saol.yok yakın allahtan ama tabi hergün kuzumla gitgel zor oluyor.ama allah başka dertler vermesin.ayşecim sen işe başlayınca kim bakıcak oğluşuna
canım ben bu dönem ücretsiz izne ayrılacam. şubatta göreve başlıycam. sanırım kayınvalidem gelicek bir dönem için:a015: çok kararsızım,kaynana ile geçinmeyi mi öğrenmeliyim,hemde 4 ay hemde aynı evin içinde! yoksa kuzumu bir bakıcıya mı emanet etmeliyim?:uhm:
ayşecim vitamalt işe yaradımı

galiba yaradı yaaCADIARZU daha bir şişe içtim ama göğüslerimin doldunlaştığını hissettim.yerimseniben

ayşecim bence 4 ay sabredebilirsin başkasına emanet etmektense anladığım kadarıyla kayınvalidenle aranda bişey yoktu demi.

off kızlar ya hastaneden geldikk çok canım sıkıldı yaw kızım bütün 1 ay sadece 400 gr almış :çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr ısrarla normal diyor ama bi anda nasıl 1 kilo alan bebek 400 gr a düştü hayret yaa :çok üzgünüm:
nese ek gıdayada geçtik meyve suları ve yoğurt ile başlıyalım dedi ...
kusma sorunumuz içinse gaviskon şurup verdi bakalım inş iyi gelir de kusmaz yaa :1no2:

Ayşecim sağol canım, sizler benden daha tecrübelisiniz, benim mayıs sonu sonuçta,
ilgin hoşbulduk canım sağol,
kızlar çalışmaya başlamışsınız sanırım, ben ücretsiz izinde aldım işbaşı 23 kasım
benim oğlum sürekli kucakta olduğu için hiç dinlenemiyorum ki işe başlayınca hiç düşünemiyorum

canım merhaba , emel ben yeni geldim :)
maşallah kızına, üzülme, doktor normal diyorsa normaldir, pekmez kilo aldırır diyorlar , pekmez veriyormusun
birinden duydum kadının biri pekmezli su yapıp kola şişesine dolduruyormuş, çocuklara kola diye içiriyormuş, büyüyene kadar kandırmış :))

Hülya üzülme bacım 500 gr almaları normal artık.Simdı ek gıdalarla tamamlarsın acığı.Bir ara sutum az dıyorkı belkı o zaman alamamıştır.

Candy hoşgeldin canım.Sen de Bursa ekıbındensın sanırım.

Ay ben yıne yoruldum yaw.Yemeklerı yaptım.Borayı yıkadım ayakta sımdı inşallah uyursa masamı hazırlarım.
Kızlar sebze olayı guzel gıdıyor masallah.Bu gunde 4 yemek kasığı yedı.Vejeteryan olucak cocuk bu gidişle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…