sağolasın canım. ben bebeğimi kaşıkla beslemekten çok zevk alıyorum ama 6 ay anne sütü vermek konusunda da herkes çok ısrarlı. ara ara ek gıda da veririm. ama sütüm yettiği sürece anne sütüne devamkaydirigubbakcemile5kızlar işe daldım ancak gelebildim şekerkızcady hoşgeldin canım
cerencim ek gıdayı geç alan bebeklerdede iştahsızlık oluyormuş pütürlü gıdaları falan yemiyorlarmış doktorum söylemişti
canım yaa,Allah yardımcın olsun.ben bütün gün evde sıpa gibi yatıyorum:kedi: ona rağmen gece 1-2 kere kalkmaya üşeniyorumkafamçokkarıştı annenler uzak mı sana?kızlar ben çok yorgunum bu aralar ev iş çocuklar derken inanın kendime vakit ayıramıyorum saçımı bile zor tarıyorum desem koşa koşa anneme gidiyorum çocukları alıyorum yemek yapıyorum hepsi kısıtlı zamanlarda çok bunaldım
amin dünürüm. seninde kandilin mübarek olsun.Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. kadir geceniz mubarek olsun..
sende banu gibi çok yoruluyorsun canım ya, Allah yardımcın olsun. selin de ananesinde kalıyor değil mi? senin annenin evi uzak mı?hülyacım seninde mübarek olsun duaların kabul olsun. banucum valla al bendende o kadar iş ev annem derken canım çıkıyor.heralde yatsam 1 hafta deliksiz uyurum:))))))))
canım ben bu dönem ücretsiz izne ayrılacam. şubatta göreve başlıycam. sanırım kayınvalidem gelicek bir dönem için:a015: çok kararsızım,kaynana ile geçinmeyi mi öğrenmeliyim,hemde 4 ay hemde aynı evin içinde! yoksa kuzumu bir bakıcıya mı emanet etmeliyim?:uhm:ayşecim saol.yok yakın allahtan ama tabi hergün kuzumla gitgel zor oluyor.ama allah başka dertler vermesin.ayşecim sen işe başlayınca kim bakıcak oğluşuna
ayşecim vitamalt işe yaradımı
off kızlar ya hastaneden geldikk çok canım sıkıldı yaw kızım bütün 1 ay sadece 400 gr almış :çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr ısrarla normal diyor ama bi anda nasıl 1 kilo alan bebek 400 gr a düştü hayret yaa :çok üzgünüm:
nese ek gıdayada geçtik meyve suları ve yoğurt ile başlıyalım dedi ...
kusma sorunumuz içinse gaviskon şurup verdi bakalım inş iyi gelir de kusmaz yaa :1no2:
hoşbulduk canm,bursalıyım evet,
etibanktayım ,sen nerdesin?
maşallah oğluna ne güzel sevmiş sebzeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?