valla bılmıyorum kızlar bıde sütüme karıstırayım sersem gıbıyım kızım hasta olunca
grıplı bırı opmus mıkrop kapmıs dedı doktor
günaydınlar kadir geceniz mübarek olsun......
aksam berbattı benim için alişimin ateşi çıktı yemek yemeden önce 37.2 di hadi dedim bi fitil atayımm
attım bir saat sonra ölçtüm 38 olmuş tabi eşim bi panikk bi panik alişde durmuyoo huysuzlandı ağlıyooo
benim beynim zonkluyoo.........ateş düşmüyorrrr ılık su ile duş aldırdık...bütün gece nöbetteydik devamlı çocuğun poposunda derece.......
allahım ne zor ne zorrr hamileyken ben ateşlensem onlara bişey olacak diye ağlıyordun şimdii
o öle gözlerimin içine bakıp çağresizce ağlayınca........
eşim diyor biz bunları nasıl büyütecezzzzz kafayı yerim böle ateşlenirlerse diye .....
kızlar dün çamaşırları sermiştim sabahta görümce kalktı giyindi kuşandı bende süt sağıyorum zahmet olmazsa çamaşırları toplarmısın dedim kendininkileri almış bizimkiler askıdaklava: birde kardeşimi n nişanlısının abisini iki günde tavlamış zilli kız düşünün yani abisine attım topu artık başımıza birşey gelirse asla yanında olmayacağımı söyledim
pınar anam senin ve Defnenin fotosunu arayacam diye sayfa bakmaktan yoruldum. herkes senin kopyan gibi yazınca bi bakem merak ettim dedim. ama sonunda buldum hakikaten aynısınız. çok başarılı bi çalışma olmuş senin adına:))
Cerencimm valla anlamadım geceden beri kusuyorum bugün adetimde bitti aslında çorba yaptım bi kaşık aldım gitti limonlu çay içtim o bile gitti anlamadım neyim var acaba kan oranımmmı düştüki diye düşünüyorum.Türkiz yavrumda kucak istiyor balkona çıkardım biraz ama başım dönüyor girdim.Allah korusun düşürürüm falan.Birazda bu ev işi bizi gerdi istediğimizi bulamadık vakitte yok bu alacağımızda biraz küçük eşiminde dün gece tansiyonu 19 dan aşağı inmedi bugün dr a gitti ikimiz aynı anda düştük.ne dertlendim ya sanada
arkadaşlar merhaba demek istedim
bende mayıs annesiydim ancak erken doğum yaptım nisan annesi oldum ,
ben geldim çocuğumda bişey yokmuş ciğer filmine kadar çekildi.........
ama ilaç verdi.....üşütmekle alakası yokmuş ....vücut mikrop almış onu atamamış dedi....
bu ilaçları kullan dedii çarşamba kontrol dedi.............sonra bebişlerime ayakkabı aldık 10 tl kanguru aldım aman ne rahatmışşş beeee ohhhh iyi ettim çıngırak aldımm...alişim 7 kilo olmuş 11 günde 300 gr almış 1 cm uzamış doktor çok iyi dedi...artık ayda toplam 500 gr alacaklar dedi...doğum kilosuna göre çokkk çokkk iyi dediii
Birsen sevındım canım Alişe.Mikrobuda atıverir inş ilaçlarla.
Ve sebze olayında mutlu son.Bora sebze püresinden 3 dolu yemek kaşığı yedi maşallah.Cok sevmedı ama alışacak bunada.Cok güzel olmuş ben bile yedim valla.Kavanoza koydum kalanını yarın vericem.2 gunde 1 pişiricem taze.Vitamini filan ölmez demı ya
bana gelince,gittik oğlumun aşısını yaptırıp geldik. ilk aşıyı yaptı, ben kıyameti koparacak diye beklerken hemşire aşıyı batırdı koluna,aşıyı enjekte etti,çekti. benim oğluşum hala gülücükler saçıyor etrafa! kuzum benim yaa, farketmedi bile!!opuyorumnanaktanama ikinciyi yapınca ağladı biraazcık. ama hemşire dedi zaten bu yakar biraz,bunda ağlar dedi!:teselli:
salak kadına da sinir oldum. biz rotavirüs'ün birincisini yaptırdığımızda mersin'deydik. bu da ikinci dozuydu. ilacı aldık,verdik kadaına. bu ne diyor yaa!!klava: hiç yaptıran olmamış daha bu sağlık ocağında,ilk defa görüyormuş kadın:1shok: anaaa bi baktım,kuzumun koluna yapacak! bari üstünü oku madem ne olduğunu bilmiyorsun klava: ağızdan yapılacağını söyledim,ben tarif ettim nasıl karıştıracağını filan klava: bide bana ahkam kesiyor, bırakın herşeyin aşını yaptırmayın, çocuk bu ishal de olacak gripte olacak, vücudu bağışıklık kazansın biraz!! klava: çok kızdım çook!
eCOLOR="Red"]kzılar aklıma gelmişken size bişey sorup kaçıyorum okumak için 5 dk girerim yine
hero baby nin sütlü yulaflı buğdaylı iyi geceler mam herhalde bu bilmyiom işte bişey yazmıyo onu almıştım bazen mamaya bi ölçek karıştırıyorum
öyle yiyio onu bekletmiyorum mama bozuluyo çünkü
bazen de hazır meyve püreleri varya onu sulandırıyorum meyve suyu oluyo işte
onun içine 1-2 çlöek atıyorum arada veriyorum hep
sabahtan akşama beklesede bişey olmaz herhalde içinde bozulacak bişey yok
taze yapmak en iyisi tabi de beklese bişey olur mu ki
geceleride banzen sadece onu suyla yapıyorum sabaha kadar arada arada içiriyorum
tadında değişiklik olmuyo amam bozulur mu ki acayip kusuyo bizim kız
ek gıdaya geçtiğimden beri ağır geldi galiba dozlarını azaltıp devam edicem
biraz da ara versem mi ki?[/COLOR]
kızlar merhaba ben geldım sakaryadaydım 1 haftadır annemde ohh bı guze lkeyıf yaptım dun dondum bugun hastanedeydım rota ıkıncı dozu yaptırmak ıcın ama bebegım mıkrop kapmıs grıplı bırı opmus bogazları kızarık once tedavı sonra ası dedı doktor ıshalde oldu buarada ayy delırecem şap şap opuyolar cocugu yaa nekadar mudahale etsemde kapmıs ıstesenağlama
rotayı yapmadı dedım onumuzdekı ay yıne asısı var saglık ocagında 1 ay gecmesı lazımmış aradan aman bosver onları bısey söylemezsın yaparlar bısey farketmıyo ama anlatamıyorus bız dedı ayy ne yapcagımı sasırdım kıme ınansam ben şaşırdım
kızıma gecelerı sutum yetmıyo cok sık uyanıyo hero baby ı onerdı ama gerek yok kılosu ıyı dedı sız ne kullanıyosunuz ben aptamıl daha ıyı bılıyodum ama
SLM KIZLOARRR
bugun dr kontrolumuz wardı bıde asımız...asıda cokkk agladı yagızates olmadı allahtan.dr anne sutune dewam dedı kılosu ıyı dedı yakılasık7 kılo olmuş kuzumm tartı bozuktu kantarda baktı boyumuzda 63 cm olmus:)bu hafta tekrar tartı için goturcem.
dun gece 3 te uyudu sıpa skor:2 1 oldu yani baklım bu gece nolcak
şimdi annemdeyım bırazdan eşim gelck almayaa gecmişe bakamadım aksam bakarım artıkk cok optum herkeziiii
kızlar yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz ben birtürlü tutturamıyorum deli olucam ya..yardımm
canım sağlık bakanlığının aşı takviminde 5.ay bitince aşı yokki:uhm: bizim 4. ay bitti. rotavirüs,pnömokok ve karma aşısı yapıldı. bidahaki aşı 6.ay bitiminde
kizlar annemle ben birer cüz alicaz..oyuzden 3ten saymaya basliyorum..
Iyi geceler kizlar, ben felaketleri oynuyorum. Doruk'a bir haller oldu, sabah'in köründe iki gündür kaldiriyor beni ve oynamak istiyor. Ben gözümü acamazken, onun bakislar cakmak cakmak. Esimde hala hasta ve ciddi durumu. Feci öksürüyor. Cigerlerini üsütmüs sanirim:çok üzgünüm:Ayri ayri odalarda oturuyoruz, komsu gibi olduk. Doruk babasini görünce neden ona yaklasmadigini ve kucaklamadigini anlayamadigindan; dik dik bakip duruyor, resmen psikolojik baski altina aldi ya.Huzursuz tabi bu yüzdende. Tüm is benim üstüme yigildi, birde Dorugun mizmizligi ve emmeme sorunu eklenenince, bedenim iflas etmek üzere. Bakalim ne kadar dayanabilecegim. Güyya gecmisi okudum ama okuduklarimi bile algilayamadim. Hasta olan bebislere gecmis olsun.
Bu arada gecen babasi Doruga Misir, patates ve Hindi etinden karisik bir püre almis. Denetmek istedi ve ben pek gönüllü olmama ragmen, 1 kasik verdik. Bir yedi sormayin. Bitince agladi. 1 kasik daha verelim dedik. Onuda sildi süpürdü. Vee sanirim kabiz oldu dünden beridir, aptal kafam, aldigin karari ne diye bozuyorsun ki. Emmeme sorunu vardi zaten, bu yüzden daha da artti. Ama yilmak yok, inatla savasiyorum sipayla.
iyi geceler kızlar birşey soracam size tiny love tekmele oyna oyun halısından alanlar acaba nettenmi aldı aldı ise hangi siteden belki çarşıda falan bulamam dedim o yüzden merak ettim cevabınızı bekliyorum ve sizi şimdiden öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
hehehee SKOR:3 1 24:10 DA UYUDU BENIM YAYAMAZZZ 1 de emdı yarımsat sorada hihoyyythihoyyytgerı uyudu
herkese ıyı gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan
günaydın herkese hepinizi özledim ne zamandır giremedim face e bakıyorum geçmişi okumaya çalışıyorum yetişemiyorum şimdiden sınav sorularımı falan hazırlıyorum vaktim varken
oğlum diş çıkarıyo hiç inmiyo kucaktan huysuzlaştı iyice artık yüzüstü yatarken sırt üstüne dönmeye de başladı tutamıyorum ben bu çocuğu çok hareketli yaa
herkes iyi mi
herkeze günaydıııınnn ben geldim kütahyadan bu arada herkezin kadir gecesi mübarek olsun geçmişi artık okuyamam neyse geleceğe bakalım artık
herkese günaydınlar!!
kızım uyudu yavaştan kalkayım evi bi süpürüp sileyim. dünkü gibi buraya takılıp kalırsam öğleden sonra yapmam çok zor oluyor. Özgü'nün performansı öğleden sonra tavana vuruyor.
günaydınlar kadir geceniz mübarek olsun......
aksam berbattı benim için alişimin ateşi çıktı yemek yemeden önce 37.2 di hadi dedim bi fitil atayımm
attım bir saat sonra ölçtüm 38 olmuş tabi eşim bi panikk bi panik alişde durmuyoo huysuzlandı ağlıyooo
benim beynim zonkluyoo.........ateş düşmüyorrrr ılık su ile duş aldırdık...bütün gece nöbetteydik devamlı çocuğun poposunda derece.......
allahım ne zor ne zorrr hamileyken ben ateşlensem onlara bişey olacak diye ağlıyordun şimdii
o öle gözlerimin içine bakıp çağresizce ağlayınca........
eşim diyor biz bunları nasıl büyütecezzzzz kafayı yerim böle ateşlenirlerse diye .....
günaydın arkadaşlar. yaa dün aşımız vardı, ateş filan çıkmadı diye seviniyordum. gece yatırdım,ben yatarken bi kontrol ettim, ateşlenmeye başlamış kuzum! üzerini de kalın örtmüşüm belki ondandır dedim. ateşi ölçtüm dijitalle 36,8 diyor,ama çocuğum daha sıcak geldi bana. uyandırdım mecbur. popodan ölçtüm, 38,5:1shok: hemen bir fitil koydum.eşim de anne baba olmak ne zormuş filan diyor. aman bu mu daha zorluk dedim, Allah beterinden saklasın! neyse bir saat sonra kalkıp kontrol ettim. çok şükür düşmüş.:Saruboceq:
birsencim çok geçmiş olsun canım alişime de!
yarın sabah yolculuk var bize. biraz hazırlık yapmam lazım. görüşürüz kızlar
Kızlar merhaba herkese, a.s.
benim oğlumda 22 mayıs doğumlu, ama başta haziran annesi olarak başladığım için o arkadaşlarımla devam ediyorum ,bizim kuzu biraz erken geldi de :)
Bizi de oğlumla aranıza alırmısınız??
Ben sadece emziriyorum daha hiç ek gıda vermedim, bayramdan sonra yemeklerden tattırmaya başla dedi doktor , nelerle başladınız kızlar ?
birde yoğurt mayalarken probiyotik yoğurtla mayalıyorlarmış, öyle yapan varmı ?
çok konuştum galiba kafanızı şişirdim özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?