2009 Mayıs Anneleri

valla bılmıyorum kızlar bıde sütüme karıstırayım sersem gıbıyım kızım hasta olunca
grıplı bırı opmus mıkrop kapmıs dedı doktor

benımde kızım grıp oldu gecenlerde dr banada bırınden gecmış dedı cok sukur ılerlemeden antıbıyotıksız aferın şurupuyla atlattık bıde ben dr sormadım ama hergun taze ıhlamur kaynatıp verdım

herkeze günaydıııınnn ben geldim kütahyadan bu arada herkezin kadir gecesi mübarek olsun geçmişi artık okuyamam neyse geleceğe bakalım artık

herkese günaydınlar!!

bigudi çok geçmiş olsun canım. umarım bir an önce iyileşir kuzucuğun. insanlara acayip sinir oluyorum madem gripsin niye çocuğa yaklaşıp öpüyosun. sonra da söylenince bi çocuk sende var sanki diye laf çarpıtıyorlar.

cerencim dün benim kızın mızmızlığından bi türlü cevap veremedim sana canım. ücretsiz izin yasal doğum iznin bittiği an başlıyor. ve bir sene kullanabiliyorsun. yani bizimki 15 aylıkken işe başlamam gerekiyor. ama yıllık izinlerimide kullanacam ben.

kızım uyudu yavaştan kalkayım evi bi süpürüp sileyim. dünkü gibi buraya takılıp kalırsam öğleden sonra yapmam çok zor oluyor. Özgü'nün performansı öğleden sonra tavana vuruyor.

günaydınlar kadir geceniz mübarek olsun......

aksam berbattı benim için alişimin ateşi çıktı yemek yemeden önce 37.2 di hadi dedim bi fitil atayımm
attım bir saat sonra ölçtüm 38 olmuş tabi eşim bi panikk bi panik alişde durmuyoo huysuzlandı ağlıyooo
benim beynim zonkluyoo.........ateş düşmüyorrrr ılık su ile duş aldırdık...bütün gece nöbetteydik devamlı çocuğun poposunda derece.......

allahım ne zor ne zorrr hamileyken ben ateşlensem onlara bişey olacak diye ağlıyordun şimdii
o öle gözlerimin içine bakıp çağresizce ağlayınca........
eşim diyor biz bunları nasıl büyütecezzzzz kafayı yerim böle ateşlenirlerse diye .....

canım benım cok gecmış olsun alışe
valla eşin dogru söylemış nasıl buyutcez ya en kotusu bu hastalıklar ama mevlam buyuk dert vermesın

günaydın arkadaşlar. yaa dün aşımız vardı, ateş filan çıkmadı diye seviniyordum. gece yatırdım,ben yatarken bi kontrol ettim, ateşlenmeye başlamış kuzum! üzerini de kalın örtmüşüm belki ondandır dedim. ateşi ölçtüm dijitalle 36,8 diyor,ama çocuğum daha sıcak geldi bana. uyandırdım mecbur. popodan ölçtüm, 38,5:1shok: hemen bir fitil koydum.eşim de anne baba olmak ne zormuş filan diyor. aman bu mu daha zorluk dedim, Allah beterinden saklasın! neyse bir saat sonra kalkıp kontrol ettim. çok şükür düşmüş.:Saruboceq:

birsencim çok geçmiş olsun canım alişime de!

yarın sabah yolculuk var bize. biraz hazırlık yapmam lazım. görüşürüz kızlar

Yuh diyorum artık görümcene klava: Valla az zilli de değilmiş he. Acil kurtul bacım bu kızdan. Başınıza iş açacak valla. Eşinde madem aramış ailesini. Aralık'a bile kalmadan gönderin gitsin lmaz:

Sağolasın canım valla resimleri yanyana koyunca daha bir anladım ne kadar benzediğimizi zemuszemus

Çok geçmiş olsun canım ya a.s.

arkadaşlar merhaba demek istedim
bende mayıs annesiydim ancak erken doğum yaptım nisan annesi oldum ,

Hoşgeldin canım. Bende 8 Mayıs'tı ama 28 Nisan'da doğum yaptım a.s.

Geçmiş olsun bacım. Maşallah oğluşlarıma büyümüşler. Aman bişeyi de yokmuş çok şükür. Kimselere elletme bacım ya. Ne anlayışsız dangalak insanlar var klava:

YArasın oğluşuma a.s.

Şok oldum ya. Yuh diyorum. NE biçim sağlıkçı bunlar tövbe tövbe klava: Aman geçmiş olsun canım ya. Allah'tan sen dikkatli davranmışsın a.s.

Bence bekletmesen iyi olur canım. Ben valla yarım saati geçtim mi döküyorum direk CADIARZU

Hoşgeldin canım geçmiş olsun a.s. Bence de ilacı sütüne karıştır ver. O şekilde alır gibime geliyor CADIARZU

Oh maşallah oğluşa canım a.s.

Hadi hadi valla bu gidişler sen bu maçı kazanacaksın :lepi:

kızlar yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz ben birtürlü tutturamıyorum deli olucam ya..yardımm

100 cc mamaya 4 ölçek mama atıyorum. 2 çay kaşığı babymix'i o mama ile bi tabakta sulandırıp mamanın içine döküyorum. Bi kere karıştırıp sıkıca sarıyorum. Siboş söylemişti. İyi oluyor böyle. Bide su çok sıcak olmayacak. Mayalayacağın kavanozda soğuk olmayacak a.s.

canım sağlık bakanlığının aşı takviminde 5.ay bitince aşı yokki:uhm: bizim 4. ay bitti. rotavirüs,pnömokok ve karma aşısı yapıldı. bidahaki aşı 6.ay bitiminde

Bizim bu ay aşımız var valla CADIARZU 5.ayda rotavirüs'ün ikincisi ile pnömokok yazmış doktorumuz karnemize :uhm:

kizlar annemle ben birer cüz alicaz..oyuzden 3ten saymaya basliyorum..

Okiş alkisalkisalkis

Valla canım aynı durum bizde var. Eşim 3 gündür fena grip. Ve her akşam eve geldiğinde Defne resmen üzerine atlamaya çalışıyor. Adamda korkudan alamıyor tabi kucağına. Defne başlıyor ağlamaya. Memeyle falan zor unutturuyorum. Biran önce iyileşseler ya geçmiş olsun sizede :çok üzgünüm:

Ben Dastini'den aldım canım a.s.

hehehee SKOR:3 1 24:10 DA UYUDU BENIM YAYAMAZZZ 1 de emdı yarımsat sorada hihoyyythihoyyytgerı uyudu
herkese ıyı gecelerrrrrrrropuyorumnanaktan

:lepi: :lepi: :lepi:

Oooo bi dişçi daha geliyor. Zor valla bu diş çıkarma dönemi. Allah kolaylık versin canım a.s.

herkeze günaydıııınnn ben geldim kütahyadan bu arada herkezin kadir gecesi mübarek olsun geçmişi artık okuyamam neyse geleceğe bakalım artık

Hoşgeldin canım a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

BAcım ya çok geçmiş olsun. VAlla annelik-babalık ne zormuş. Hiç hastalanmasa bu kuzular ya. KIşta geliyor. Yandık valla :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım. NEyse düşmüş hemen alkisalkisalkis Allah beterinden saklasın diyoruz her zaman ne yapalım a.s.

Günaydın Arkadaslar,

Kadir Gecenız mübarek olsun.Tüm okuduğunuz dualar kabul olur insallah.

Bırsen gecmış olsun canım,Benım de en korktuğum şey atestır.Ama böyle buyuycekler tatlım.Bununla atlatır inş kuzum.

Gulşah sızede cok gecmış olsun canım.Cam fanustamı gezdırıcez bız bu cocukları ya.Hastaysan yaklasma kucucuk yavruya.ılaçları sutunle ver bencede canım.

Hülya,Tuba ve semoş masallahınız var valla.Ne ara uyuyorsunuz sız kuzum

Bizim dun ku sefa bir gunlukmuş.Bugun yıne 5.30 kalktık.Gecede 2 kere kalktı.
Kayınpederim gelicek yemeğe bu akşam ve benım kolumu bile kaldırmaya halım yok.Dışarıda cıkmam lazım Boraya atlet alıcam artık içine gıydırmek lazım.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Hepimizin Kadir Gecesi mübarek olsun a.s.

Dün sabah Defne'yle uğraş, annemle birlikte temizlik yap falan derken giremedim hiç. Bide tüm dantellerimi duvar ünitemde bi çekmeceye koymuştum. Çekmecenin mobilya boyası tüm beyaz dantellere çıkmış mı :1shok: Zaten kullanmıyorum ama masa örtüm ve peçetelerim vardı. Onları çok seviyordum. Ay şok oldum. Neyse hepsini çamaşır sularında beklettik. 2 kere yıkadık. Dantel kısımlarından çıktı. Ama kumaşlarda kaldı leke. Çok üzüldüm ya. O kadar emek verildi onlara :çok üzgünüm:

Akşama doğru da kayınvalidem gelip yemekleri yaptı. Hep birlikte yedik 10 gibi gittiler. Bugün annem yine gelicek bana. Akşam Halit maça gidicek. 1 gibi gelicekmiş. Annişim kalıcak. Zaten yarına da misafirim var. Annem burda olsun Defnoş'la ilgilensin ki bende hazırlık yapayım. Gerçi bu seferkiler 2 kişi. Kalabalık değil kolay olur.

Şimdi de Defnoş mızırdanıyor. Bi emzireyim kahvaltı bile etmedim daha. Gelirim yine a.s.

günaydın kızlar.kadir geceniz mübarek olsun.birsencim geçmiş olsun canım. alişe noluyoki böyle kıyamam ya.benim kızda geçen aşıdan sonra ateşlendi sabaha kadar bir eşim bir ben kontrol ettik durduk.hakikaten anne baba olmak zormuş.benim yeğenim ateşlendiği zaman kızlar 40 altına düşmüyor garibim fitilden ve calpol içmekten vücudu yaralar içinde kalıyordu.o yüzden ateş olayından çok korkarım.allahım hepimizin yavrularını korusun.ayşecim sanada geçmiş olsun.

kızlar merhaba kadir geceniz mübarek olsun pınarcım nasılsın tatlım defne nasıl az kaldı gidecek hayırlısıyla bitanem :)

tülaycım seninde kadir gecen mübarek olsun

ayşecim ateşinin düşmesine çok sevindim tatlım geçmiş olsun özellikle anne olmak çok zor ama insan evladı için canını bile verir seve seve

Son düzenleme:
TÜlayycıĞım saĞol cnm 40 olsa kafayı yerdıkk heralde neyse normale dÖndÜ kuzu.......

Pınarm amma yoĞunsunn cnm yaaa dıkkat et tatlımmm kolay gelsınn

bızde annemde kaldık gıttı valla eve gıdemedık alıŞ toparlanması lazım annemın evıde daĞtıyoz valla yaaa.....

evet tülaycım sizide sıktım demi sürekli şikayet ediyor gibiyim ama iyiki varsınız sizlerle herşeyi paylaşabiliyorum :))))

kızlar yağmur anaokuluna başladı nasıl heyecanlıydı sabah görseydiniz kıyamam ya birsürü şey istemişler okuldan onları aldık inşallah kolay alışır okula

Kızlar merhaba herkese, a.s.
benim oğlumda 22 mayıs doğumlu, ama başta haziran annesi olarak başladığım için o arkadaşlarımla devam ediyorum ,bizim kuzu biraz erken geldi de :)

Bizi de oğlumla aranıza alırmısınız??

Ben sadece emziriyorum daha hiç ek gıda vermedim, bayramdan sonra yemeklerden tattırmaya başla dedi doktor , nelerle başladınız kızlar ?

birde yoğurt mayalarken probiyotik yoğurtla mayalıyorlarmış, öyle yapan varmı ?

çok konuştum galiba kafanızı şişirdim özür dilerim

Hasta olan bebişlere geçmiş olsun bu arada , benimkide hasta ıhlamur veriyorum arasıra iyi geliyor

Kadir geceniz mübarek olsun , Allah tüm dualarınızı kabul etsin

HOŞGELDIN ARAMIZA BEN BASLAMADIM DAHA EK GIDALARA ANNE SÜTÜYLE DEVAM EDIYORUS SIMDILIK AMA MEYVALARI YALATIYORUM KUZUMA YOGURT CIN ERKEN DEGILMI YA BI YERDE OKUMUSTUM ALTINCI AYDA BASLANIR DIYE:uhm:

canım ben hem normal yoğurtla hemde babymixle mayalıyorum.kızım hangisini iştahla yerse onu yapıyorum ama sanırım ikisinide yiyor:) bide ben günlük pastörüze sütle yapıyorum artık mamayla olanı yemedi kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…