yoğurt nasıl mayalıyorsunuz ? ben denemelere başlıyım , bir hafta 10 gün içinde ancak tuttururum delikafadulden
Aysecım senınde Bayramın sımdıden kutlu olsun.İyi yolculuklar canım.Ay bıde kardesımın tatlısı ne demek ya anlamadım merak ta ettim
Hayırlı Kandıller Arkadaslar,
Bende de kayınpederim vardı yemek,cay Bora derken ayaklarımın altı sızlamaya başladı.Neyse o gitti.Bora ve babasıda uyudu azıcık keyıf yapayım.
Filizcim öncelikle eşine gecmış olsun.Alp te üşüyorum dıyor umarım hastalık habercısı değildir.Al bendende o kadar.Alıştırmısın herseyı tam yapmaya şimdi hata arar oldu.Ama hıç umrumda değil.Duymuyorum bıle söylenenleri.Ben tum gun 1 saat bıle zor nefes alıyorum.Beyımızınde bırseyleri eksik oluversın.Sende boşver sınırlenıpte sutune yansıtma canım.
Tuba temızlık baslamış bacım.Valla benım camlar buzlu cam oldu sokak görünmuyor nerdeyse ama bayramda ist gidiceğim için boşverdim.Gelınce baslıycam.Dua et arkadasım bol bol su uykusuz bebişlere de düzene gırsınler.Hatım işide kurbana olur inşallah.
CADIARZU ben söyledim mi onu size? kardeşimin tatlısı yenecek,yani sözü kesilecek. yani yüzük takılacak. işte hangisini anlarsanzemuszemus
hepinize hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun ....bende çok kötü hastalandım bugün başımı maalesef yerden kaldıramıyordum çok kötü grip olmuşum ve bademciklerim şişmiş anlayacağınız vahim bi durumdayım oğlumda huysuzlaştı artık doğru düzgün uyumaz oldu vede çok fazla kakasını yapıyor sizin bebişlerdemi öyle benim oğlum doğduğu günden beri çok yapıyo halada çok yapıyo günde en az 5-6 kez ne yapacam bilmiyorum doktoramı götürsem acaaba birde bu aralar az az kusmalarada başladı aman Allahım ne kadar zormuş çocuk büyütmekÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?