2009 Mayıs Anneleri

yoğurt nasıl mayalıyorsunuz ? ben denemelere başlıyım , bir hafta 10 gün içinde ancak tuttururum delikafadulden

3 ölçek devam maması hazırlıyorsun.ılıkken 1 çay kaşığı yoğurt konuluyor.karıştırıyorsun.üstünü örtüyorsun.kımıldatmadan 3-4 saat bekletiyorsun.bu tek öğünlük.her gün taze hazırlanıyor.6.aydan itibaren babymix var hazır onlardan yedirebilirsin.8.aydan itibaren de çarşıdan alınan yoğurt yedirilebilirmiş.kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar bacılar hepınızın ve kuzularımızın kandili mubarek olsun kızlar şu hatim işi ne oldu meleklerımıze ılk ramazanlarında hatim okuyabılsek cok güzel olucak ınsallah yapabılırız hepnızı optum hayırlı akşamlar

Gecmis olsun sizede Pinar'cigim, umarim kazasiz belasiz atlatiriz su illeti ya. Bu arada dantellerine cok üzüldüm, umarim bir cözüm bulursunuz.

Ilaci sütle verme önerisinin ise yaradigina sevindim Bigudi. Acil sifalar dilerim bebisine.

Ayda 400 gr almasi normal degil Hülya, 500 gram'in altina düsüyorsa 1 ayda aldigi kilo, bir sorun aramasi lazim doktorun. Kusmanin etkisi vardir belki. Ay icinde stres yasadiysan, sütün azalmistir birde. Birde cok hareketliler bu aylarda. Ben zaptedemiyorum, bu da etkiliyor kilo alimini. Toparlanir umarim bu ay kuzucugun.

Sagol Asli'cigim, umarim bugün farki acarsin. Senin kuzu düzelecek bu gidisle...

Bize gelince tempomuz aynen devam ediyor. Sabah 04:30, en gec 05:30 gibi kalkiyorum 3 gündür. Agir iste calisan isciler gibi, kosturup duruyorum tüm gün. Esimde canimi sıkıyor. Yemek begenmiyor iki gündür, sanki 5 yildizli otelin ascisiyim ben. Doruk'dan önce alisti tabi özenle hazirlanmis, bol cesitli yemeklere. Valla yetistiremiyorum, tüm isleri tek basima. Oglumda mizmiz oldu bu aralar. "Su da olsa, bu da olsa. Su söyle olsa. Bla bla bla..."Burnumdan soluyorum bu aralar anlayacaginiz, bakalim ne zaman patlayacagimkaydirigubbakcemile

Hepinize iyi geceler, biraz uyuyabilirsem uyuyayim bakalim.

selam kizlar a.s.

kadir geceniz mubarek olsun a.s. bebişlerinizle,eşlerinizle,ailelerinizle ve tüm sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu kandillere inşaAllah a.s.

hülyacim takma kafana..benimkide 20günde 300gr almiş..bakalim şimdi ayin 25ini bekliyorum..esas ozaman belli olcak..sen gece kaldirip emzir yedir onu canim..ek gidalara baslamişsiniz hayirli olsun bitanem..inşaAllah ek besinler yarar kuzuma..ama meyve ve yogurtla baslamişsin..ikiside kilo aldirmaz ki :s sen muhallebiyede basla bence..

aysecim hayirli yolculuklar canim..bencede kayinvalideni cagirman daha mantikli..çok güvendigin biri bile olsa kandan olan gibi olmaz..yani tabi istisnalar kaideyi bozmaz :)

banucum canim Allah kolaylik versin sana..hem iş hem ev hem cocuklar..helal olsun valla :)

incihancim ve aslicim Rabbim sizinde yardimciniz olsun..serrada aksamdan beri uyumadi..hala daha uyanik..siz geldiniz valla aklima..dua ettim size :)

kizlar bu hatim işi yatti sanirim..4 gün kaldi ve 14 cüz kaldi :S napalim..kurbanin arefeside cok kiymetli gündür..ogune bi hatim yapariz bizde inşaAllah bu sefer erken baslariz dagitima :) rahat rahat yetiştiririz :)

bize gelince bugun ayaklandim cok sukur :) dün gece geveze hatunlar yüzünden yapamadigim işleri yaptim bugun :) yarim temizlikte yaptim bayrama kadar bitirrim ancak bugun salonla mutfagi süpürdüm..yarin odalari halletcem..perşembe perdeleri yikicam,camlari silicem..cumada toz alip bi süpürdümmü benim bayram temizligi bitmiş olur

serranin kabizliği biraz daha iyi cok sukur..dün gece bugun mamasina azcik zeytinyagi koydum..sanirim o işe yaradi..bide besinini arttirdim..belkide o işe yaradi..bakalim böyle giderse 1-2 gün sora pirinç muhallebisini tekrar denicem..sanki o kabiz yapmiyormus gibime geliyor nedense :S

ay serros agliyor uyuyamadi gitti yaa

merhaba kızlar nasılsınız?bebişleriniz nasıl?umarım hepside iyidirler.hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diliyorum.kıvılcım canım sıkma canını.eşine anlat durumunu çok yorulduğunu falan.

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. ben biraz ibadetlerimi yaptım. ama nedense belim çok ağrıyor. belkide böbrekteki taş hareketlendikafamçokkarıştı oğlum uyuyor. eşimde teraviden sonra camide kalmıştı. daha gelmedi. yarın sabah yola çıkıyoruz bayram için. 1 hafta sonra yeniden burdayım.

Hayırlı Kandıller Arkadaslar,

Bende de kayınpederim vardı yemek,cay Bora derken ayaklarımın altı sızlamaya başladı.Neyse o gitti.Bora ve babasıda uyudu azıcık keyıf yapayım.

Filizcim öncelikle eşine gecmış olsun.Alp te üşüyorum dıyor umarım hastalık habercısı değildir.Al bendende o kadar.Alıştırmısın herseyı tam yapmaya şimdi hata arar oldu.Ama hıç umrumda değil.Duymuyorum bıle söylenenleri.Ben tum gun 1 saat bıle zor nefes alıyorum.Beyımızınde bırseyleri eksik oluversın.Sende boşver sınırlenıpte sutune yansıtma canım.

Tuba temızlık baslamış bacım.Valla benım camlar buzlu cam oldu sokak görünmuyor nerdeyse ama bayramda ist gidiceğim için boşverdim.Gelınce baslıycam.Dua et arkadasım bol bol su uykusuz bebişlere de düzene gırsınler.Hatım işide kurbana olur inşallah
.

Aysecım senınde Bayramın sımdıden kutlu olsun.ıyi yolculuklar canım.Ay bıde kardesımın tatlısı ne demek ya anlamadım merak ta ettim

hepinize hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun ....bende çok kötü hastalandım bugün başımı maalesef yerden kaldıramıyordum çok kötü grip olmuşum ve bademciklerim şişmiş anlayacağınız vahim bi durumdayım oğlumda huysuzlaştı artık doğru düzgün uyumaz oldu vede çok fazla kakasını yapıyor sizin bebişlerdemi öyle benim oğlum doğduğu günden beri çok yapıyo halada çok yapıyo günde en az 5-6 kez ne yapacam bilmiyorum doktoramı götürsem acaaba birde bu aralar az az kusmalarada başladı aman Allahım ne kadar zormuş çocuk büyütmekÇok üzgünüm çoook

Yazmıştın aysecım kaçmaz gözümden.He anladım.Hadı hayırlısı olur inşallah.

Ben gıdıyorum kızlar.Yarında annemdeyım.Erkenden gıdıcem daral geldi evde.ıyi geceler.Öptüm sizleri ve kuzuları....

benimde öyle camlarim valla zaten kirk yilda bir siliyorum..ramazan basinda silmiştim..yagmur üstüne yagmur yagdi

CADIARZU ben söyledim mi onu size? kardeşimin tatlısı yenecek,yani sözü kesilecek. yani yüzük takılacak. işte hangisini anlarsanzemuszemus

hmmm ilkkez duydum bu deyimi :) güzelmiş :) düz mantikla gidersek tatli söz,kahve nişan,ee meyvede dügün desek cocuk dogurunca evlilige yicek bişi kalmiyor deyimlerde bile işimiz bitmiş be

geçmiş olsun canim acil şifalar a.s. anne sütü aliyorsa cok normal öyle kaka yapmasi canim..

günaydınlarr.........berbat bir gece ben yine hasta oldum alerjik nezle olduğumdan dikkat etmedim kendime tekara nüksettii ....salak gibi kullanmam gerekn antibiyotik yerine baska antibiyotik içtim(iyi etmişti beni)ama malesefff göreceli iyilikmiş üst solunum iptal bende ...gece alişim ateşlendi ...
tabi hemen cerrahpaşa ben gidemedim annem gitti .....doktorlar ateşi olabilir ....perşemebeye kadar ialçalrı çok iyi daha kuvvetlli ağrıkesici ateş düşürücü verecez demişler....

Günaydın kzılar
hepinizim geçmiş kandili kutlu olsun ben dün nete giremedim
şimdide fazla vaktim yok
evi toparlayıp zeynebi hazırlayıp annemlere geçicem bu akşam ordayım eşim nöbetçi
perşembde sınavım var
bana dua edin lütfen
birsen geçmiş olsun cnm
geçmişe bakamıyorum kızlar çok uzun ve benim vaktim yok
umarım önemli bişey yoktur

kızlar günaydın nasılsınız dün gece bende duru uyuduktan sonra yasin okudum bol bol dua ettim Allah hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı huzurlu bir yuva nasip etsin sonuna kadar hiç iyi değilim kızlar dün öyle olaylar olduki bugün kendimi çok kötü hissediyorum iş çıkışı annemlere gitmiştim babam bana sürekli izmire gitmeyin masraf yapmayın diyordu bende baba değişiklik olur gideceğiz dedim dün babam bana demesin mi kızım görümceni evde tek bırakmayın telefonuna bakın kardeşinin nişanlısının abisinle ilişkisi var diye bende baba onu biliyoruz dedim ve sonraki duyduklarım karşısında şok geçirdim nişan günü yemeğe gitmişlerdi çocuk falan annemlerde aynı odada kalmışlar kalabalık bir şekilde ve bizim görümce mini bir gecelik giymiş öyle yatmış çocukta yerde yatıyor babam sabah bir bakmış heryeri açık rezil kızın sonrada babannemle kardeşimin nişanlısının babannesi ikisini öpüşürken yakalamış dün evdeki kavgayı görseydiniz Allahım ben kime kötülük yaptımda bunları yaşıyorum çok kötüyüm kızlar aileme çevreme rezil olduk eşimdende iyice soğudum eğer gitmezde kalsın derse hala kızlar ben ne yapacağım bana akıl verin delirmek üzereyim yürüyecek halim yok

bu yaşanan şeyleri ben haketmedim kızlar iki yıl ömrümden ömür gitti dün gece dua okurken gelmiş görümce duamıda yarıda kesti duygu sömürüsü yapıyor kızlar işede evede gitmek istemiyorum uzaklaşmak istiyorum artık herşeyden herkesten

canım çıkmadan bir bakayım dedim. seni gördüm. Allah yardımcın olsun banucum. eşin bunları duyupta daha kalsın demez heralde. derse de kızlarını kulan canım. benimde iki kızım var de. böyle bir hala nasıl örnek olacak yağmuruma,tam etrafı örnek alma çağlarında de! Allah belasını versin,o kadar milletin içinde yaptıklarına bak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…