günaydınlarr.........berbat bir gece ben yine hasta oldum alerjik nezle olduğumdan dikkat etmedim kendime tekara nüksettii ....salak gibi kullanmam gerekn antibiyotik yerine baska antibiyotik içtim(iyi etmişti beni)ama malesefff göreceli iyilikmiş üst solunum iptal bende ...gece alişim ateşlendi ...
tabi hemen cerrahpaşa ben gidemedim annem gitti .....doktorlar ateşi olabilir ....perşemebeye kadar ialçalrı çok iyi daha kuvvetlli ağrıkesici ateş düşürücü verecez demişler....
kızlar gunaydın ıhlamuru nasıl içiriyosunuz bebişlere şeker ilave etsemmı acaba
günaydınlarr.........berbat bir gece ben yine hasta oldum alerjik nezle olduğumdan dikkat etmedim kendime tekara nüksettii ....salak gibi kullanmam gerekn antibiyotik yerine baska antibiyotik içtim(iyi etmişti beni)ama malesefff göreceli iyilikmiş üst solunum iptal bende ...gece alişim ateşlendi ...
tabi hemen cerrahpaşa ben gidemedim annem gitti .....doktorlar ateşi olabilir ....perşemebeye kadar ialçalrı çok iyi daha kuvvetlli ağrıkesici ateş düşürücü verecez demişler....
kızlar günaydın nasılsınız dün gece bende duru uyuduktan sonra yasin okudum bol bol dua ettim Allah hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı huzurlu bir yuva nasip etsin sonuna kadar hiç iyi değilim kızlar dün öyle olaylar olduki bugün kendimi çok kötü hissediyorum iş çıkışı annemlere gitmiştim babam bana sürekli izmire gitmeyin masraf yapmayın diyordu bende baba değişiklik olur gideceğiz dedim dün babam bana demesin mi kızım görümceni evde tek bırakmayın telefonuna bakın kardeşinin nişanlısının abisinle ilişkisi var diye bende baba onu biliyoruz dedim ve sonraki duyduklarım karşısında şok geçirdim nişan günü yemeğe gitmişlerdi çocuk falan annemlerde aynı odada kalmışlar kalabalık bir şekilde ve bizim görümce mini bir gecelik giymiş öyle yatmış çocukta yerde yatıyor babam sabah bir bakmış heryeri açık rezil kızın sonrada babannemle kardeşimin nişanlısının babannesi ikisini öpüşürken yakalamış dün evdeki kavgayı görseydiniz Allahım ben kime kötülük yaptımda bunları yaşıyorum çok kötüyüm kızlar aileme çevreme rezil olduk eşimdende iyice soğudum eğer gitmezde kalsın derse hala kızlar ben ne yapacağım bana akıl verin delirmek üzereyim yürüyecek halim yok
Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah
hasta olanlara çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
bende bugün cam sileyim diyorum yusuf kayra izin verirse
kızlar gunaydın ıhlamuru nasıl içiriyosunuz bebişlere şeker ilave etsemmı acaba
gelelim bana ve kuzucuklarıma dun 5. ay kontrolumuz vardı cok sukur bebişler ıyı rotavirus aşımızıda olduk diş yerlrımız şişmeye başlamış yakında onlarda cıkar dedı dr bu aralar cok huysuz ıkısıde zaten sanırım dişlerının etkısıde var ,
bacılar oglum bırz fazla kılo alıyor ısuan ıyı aslında ama boyle gıderse bayagı şişecek ılerdede aşırı kılolu olmasından korkuyorum
ay benimde en büyük korkum kızımın hızlı kilo alışı. bende ek gıdaya geçince yavaşlamasını umuyorum.
ay bugün burası çok sessiz kalmış. herkesin işi var sanırım. ya da bayram telaşı başladı.
canım gunaydın aramıza yenı katıldın sanırım benım 15 gundur mısafırlerım vardı gıremdım hıc sanada kolay gelsın canım
Sağol canım , hoşbulduk, a.s.
Sende bursalıymışsın ne güzel
bize kimse gelmiyor yeni evliyiz biz gidiyoruz annelere ama temizlik yapmadanda olmuyor
bayram telaşı işte, birde hiçbişeyim olmuyor duruyor kilolar öyle, zayıflamadan da yeni bişey almak istemiyorum , napçam bilmem
kızlar ben hastayım ateşim var tansiyonumda düşmüş sinirden dedi hemşire biraz uzandım revirde bugünler bir geçse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?