2009 Mayıs Anneleri

işin en kötüsüde ramazan gecesi yapmadım iftira atıyorlar diye kurana yemin ediyor kızlar ailem ona komplomu kurdu herkes yalanmı söylüyor sonrada itiraf etti eşimde bu kadar şeye rağmen hala bilmiyorum ne yapacağımı diyor kızlar

Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah
hasta olanlara çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
bende bugün cam sileyim diyorum yusuf kayra izin verirse

herkeslere günaydınlar!
7de kalktık şimdi uyuttum kızımı tabi tekrar uynmazsa. hiç belli olmuyor benim cadıya. dün evi temizleemye çalıştım ama bitiremedim. acayip huysuzdu dün en fazla iki saat uyumuştur tüm gün boyunca. ben iş yapacam ya sürekli kucak istedi. bugün iyi gibi görünüyor. bugün oyun halısıda geliyor. umarım işe yarar. yalnız kaldığı anda basıyor çığlığı. yanında olsam bile ilgilenmedimmi yine mızmızlanıyor. 2-3 gündürde yatağına yatırdığımda tam uykuya geçmemişse ve odasında yalnızsa bir çığlık atıyor ancak kucağıma alınca sakinleşiyor. yatağına yatırıyorum elimi tutup öyle uykuya dalıyor. öyle tatlı ki minicik eliyle sımsıkı tutuyor parmağımı. ninni söyleyerek uyutuyorum kuzumu.
bugün yatak odası ve özgü'nün odasını temmizleyeceğim. belki dışarı çıkarırım kızımı dünde sadece balkona çıkardım.

banucum senin görümce sınırlarını zorluyor galiba. Biran önce kurtulmaya bak bence. her tarafı karıştırıyor bu kız. Allh bol bol sabır versin sana canım. tatilinide rezil edecek bu gidişle. eşine herşeyi anlat bence. sakın duygu sömürüsüne kanma canım.

cerencim sanada iyi yolculuklar canım. seninde şimdiden bayramın mübarek olsun.

bugün kimseler yokk galiba. heyy uykucular nerdeyse öğlen oluyor.

günaydın canım!
geçmiişş olsun canım. nazar değdi sana herşeye yetişmeyi bırak artık. sonunda vücudun dirençsiz kaldı.
alişinde bi türlü iyileşemedi. inşallah bu sefer ilaçlar işe yarar.

bozoncım eşim zaten biliyor hepsini dün kavga ettiler lafta tek bir tokat bile atmadı kardeşine sadece bağırdı çağırdı bende hastayım şimdi acayip üşüyorum ateşimde var kızlar işler yoğun olmasa çıkıp gitmek istiyorum insanlar neyin var diye sordu ilk defa bugün demekki çok belli oluyor yüzümden (((

kızlar gunaydın ıhlamuru nasıl içiriyosunuz bebişlere şeker ilave etsemmı acaba

Canım ben hemen bir taşım kaynatıp ılınınca biberonla veriyorum, şeker koyma dedi doktor, pek sevmiyor tadını ama uykuluyken içiriyorum, üşüttü benim oğlum öksürüyor , ıhlamur çok iyi geldi

canım benım ya cok gecmış olsun kuzucunada sanada aman dıkkat et bacım kendıne sen ıyı olkı paşalarada ıyı bakasın nazaramı geldın bacum tez zamanda iyleşin insallah

canım benım ya nedır sneın bu görumcenden cektıgın terbiyesiz şey ıyıce azıtmış ya utanmasıda yok eşine bunların hepsını anlattınmı heraklde artık yollar onu
yazık yaa sana ıkı cocuklamı ugrascan işlemı yoksa gorumcelenmı

Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah
hasta olanlara çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
bende bugün cam sileyim diyorum yusuf kayra izin verirse

canım gunaydın aramıza yenı katıldın sanırım benım 15 gundur mısafırlerım vardı gıremdım hıc sanada kolay gelsın canım

kızlar gunaydın ıhlamuru nasıl içiriyosunuz bebişlere şeker ilave etsemmı acaba

canım şekersız verebılırsn daha iyi şeker hem bebeklere ıyı degıl hemde normaldede ıhlamur şekersız daha etkılı canım cok gecmış olsun senın kuzunada

gelelim bana ve kuzucuklarıma dun 5. ay kontrolumuz vardı cok sukur bebişler ıyı rotavirus aşımızıda olduk diş yerlrımız şişmeye başlamış yakında onlarda cıkar dedı dr bu aralar cok huysuz ıkısıde zaten sanırım dişlerının etkısıde var ,
bacılar oglum bırz fazla kılo alıyor ısuan ıyı aslında ama boyle gıderse bayagı şişecek ılerdede aşırı kılolu olmasından korkuyorum

ay benimde en büyük korkum kızımın hızlı kilo alışı. bende ek gıdaya geçince yavaşlamasını umuyorum.

ay bugün burası çok sessiz kalmış. herkesin işi var sanırım. ya da bayram telaşı başladı.

valla canım bız ek gıdaya gectık kasık mamaları muhallebıler dahada kılo aldırıyor meyva ygurt ta sevmıyorlarkı kılo almasınlar benım kızım normalde oglum bıraz şişko :)))
evet ya cok sessız buralar bayram ustu herkesın işi var sanırım

canım gunaydın aramıza yenı katıldın sanırım benım 15 gundur mısafırlerım vardı gıremdım hıc sanada kolay gelsın canım

Sağol canım , hoşbulduk, a.s.
Sende bursalıymışsın ne güzel

bize kimse gelmiyor yeni evliyiz biz gidiyoruz annelere ama temizlik yapmadanda olmuyor
bayram telaşı işte, birde hiçbişeyim olmuyor duruyor kilolar öyle, zayıflamadan da yeni bişey almak istemiyorum , napçam bilmem

aaa senın bursalı oldugunu yenı gördumyerimseniben senınle bırlıkte 6 bursalı olduk burda nerde oturuyorsun ben ıhsanıyedeyım

bize kimse gelmiyor yeni evliyiz biz gidiyoruz annelere ama temizlik yapmadanda olmuyor
bayram telaşı işte, birde hiçbişeyim olmuyor duruyor kilolar öyle, zayıflamadan da yeni bişey almak istemiyorum , napçam bilmem

bizimde kimsemiz olmadığından gidecek yermizde yok ankarada. anneler uzakta olunca bu bayramı yalnız geçirecez. eşiminde işine geliyor kızımla bol bol vakit geçiririm diyor.

aynen beninde kilolar duruyor sayılır. bende hiç bişey almayı düşünmüyorum. sanırım pijamalarla bayramı geçirecem:çok üzgünüm:

kızlar ben hastayım ateşim var tansiyonumda düşmüş sinirden dedi hemşire biraz uzandım revirde bugünler bir geçse

kızlar ben hastayım ateşim var tansiyonumda düşmüş sinirden dedi hemşire biraz uzandım revirde bugünler bir geçse

canım ya topla kendını o terbıyesısıde yolalsın artık eşin ya nedır senle bunle cektıgın
dıkat et kendıne canım hasta olur yatarsan prenseslerın ne yapar

kızlar merhaba nasılsınız? birsencim geçmiş olsun canım sana ve alişe.banucum ya valla okuyunca sinirden tüylerim diken diken oldu.ya eşin bütün bu olanlar karşısında hala o kızı durduruyorya pes doğrusu.tatlım dikkat et kendine ya kızların var bak hasta falan olursun.onun çivisi çıkmış yapcak bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…