ooo maşallah aradakı farkı acıyon bacım ha gayret
günaydın herkese hepinizi özledim ne zamandır giremedim face e bakıyorum geçmişi okumaya çalışıyorum yetişemiyorum şimdiden sınav sorularımı falan hazırlıyorum vaktim varken
oğlum diş çıkarıyo hiç inmiyo kucaktan huysuzlaştı iyice artık yüzüstü yatarken sırt üstüne dönmeye de başladı tutamıyorum ben bu çocuğu çok hareketli yaa
herkes iyi mi
gunaydınsenağlama dun doktorun mıkrop kapmıs dıye verdıgı ılacları ıcmıyo kuzum ıctıgınıde kusarak cıkartıyor ne yapacagımı şaşırdım dun gecede saat başı uyandı bellı bı agrısı var ama bısey yapamıyorum :çok üzgünüm: aptamılı bı deneyeyım dedım onuda agzına alır almaz öggg dedı ıstemedı sütümden baskasını kabul etmıyo nasıl içirecem şurupları bı akıl verın delırecem yaaa:çok üzgünüm:
herkeze günaydıııınnn ben geldim kütahyadan bu arada herkezin kadir gecesi mübarek olsun geçmişi artık okuyamam neyse geleceğe bakalım artık
günaydınlar kadir geceniz mübarek olsun......
aksam berbattı benim için alişimin ateşi çıktı yemek yemeden önce 37.2 di hadi dedim bi fitil atayımm
attım bir saat sonra ölçtüm 38 olmuş tabi eşim bi panikk bi panik alişde durmuyoo huysuzlandı ağlıyooo
benim beynim zonkluyoo.........ateş düşmüyorrrr ılık su ile duş aldırdık...bütün gece nöbetteydik devamlı çocuğun poposunda derece.......
allahım ne zor ne zorrr hamileyken ben ateşlensem onlara bişey olacak diye ağlıyordun şimdii
o öle gözlerimin içine bakıp çağresizce ağlayınca........
eşim diyor biz bunları nasıl büyütecezzzzz kafayı yerim böle ateşlenirlerse diye .....
günaydın arkadaşlar. yaa dün aşımız vardı, ateş filan çıkmadı diye seviniyordum. gece yatırdım,ben yatarken bi kontrol ettim, ateşlenmeye başlamış kuzum! üzerini de kalın örtmüşüm belki ondandır dedim. ateşi ölçtüm dijitalle 36,8 diyor,ama çocuğum daha sıcak geldi bana. uyandırdım mecbur. popodan ölçtüm, 38,5:1shok: hemen bir fitil koydum.eşim de anne baba olmak ne zormuş filan diyor. aman bu mu daha zorluk dedim, Allah beterinden saklasın! neyse bir saat sonra kalkıp kontrol ettim. çok şükür düşmüş.:Saruboceq:
birsencim çok geçmiş olsun canım alişime de!
yarın sabah yolculuk var bize. biraz hazırlık yapmam lazım. görüşürüz kızlar
Günaydın Arkadaslar,
Kadir Gecenız mübarek olsun.Tüm okuduğunuz dualar kabul olur insallah.
Bırsen gecmış olsun canım,Benım de en korktuğum şey atestır.Ama böyle buyuycekler tatlım.Bununla atlatır inş kuzum.
Gulşah sızede cok gecmış olsun canım.Cam fanustamı gezdırıcez bız bu cocukları ya.Hastaysan yaklasma kucucuk yavruya.İlaçları sutunle ver bencede canım.
Hülya,Tuba ve semoş masallahınız var valla.Ne ara uyuyorsunuz sız kuzum
Bizim dun ku sefa bir gunlukmuş.Bugun yıne 5.30 kalktık.Gecede 2 kere kalktı.
Kayınpederim gelicek yemeğe bu akşam ve benım kolumu bile kaldırmaya halım yok.Dışarıda cıkmam lazım Boraya atlet alıcam artık içine gıydırmek lazım.
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Hepimizin Kadir Gecesi mübarek olsun a.s.
Dün sabah Defne'yle uğraş, annemle birlikte temizlik yap falan derken giremedim hiç. Bide tüm dantellerimi duvar ünitemde bi çekmeceye koymuştum. Çekmecenin mobilya boyası tüm beyaz dantellere çıkmış mı :1shok: Zaten kullanmıyorum ama masa örtüm ve peçetelerim vardı. Onları çok seviyordum. Ay şok oldum. Neyse hepsini çamaşır sularında beklettik. 2 kere yıkadık. Dantel kısımlarından çıktı. Ama kumaşlarda kaldı leke. Çok üzüldüm ya. O kadar emek verildi onlara :çok üzgünüm:
Akşama doğru da kayınvalidem gelip yemekleri yaptı. Hep birlikte yedik 10 gibi gittiler. Bugün annem yine gelicek bana. Akşam Halit maça gidicek. 1 gibi gelicekmiş. Annişim kalıcak. Zaten yarına da misafirim var. Annem burda olsun Defnoş'la ilgilensin ki bende hazırlık yapayım. Gerçi bu seferkiler 2 kişi. Kalabalık değil kolay olur.
Şimdi de Defnoş mızırdanıyor. Bi emzireyim kahvaltı bile etmedim daha. Gelirim yine a.s.
evet tülaycım sizide sıktım demi sürekli şikayet ediyor gibiyim ama iyiki varsınız sizlerle herşeyi paylaşabiliyorum :))))
kızlar yağmur anaokuluna başladı nasıl heyecanlıydı sabah görseydiniz kıyamam ya birsürü şey istemişler okuldan onları aldık inşallah kolay alışır okula
Kızlar merhaba herkese, a.s.
benim oğlumda 22 mayıs doğumlu, ama başta haziran annesi olarak başladığım için o arkadaşlarımla devam ediyorum ,bizim kuzu biraz erken geldi de :)
Bizi de oğlumla aranıza alırmısınız??
Ben sadece emziriyorum daha hiç ek gıda vermedim, bayramdan sonra yemeklerden tattırmaya başla dedi doktor , nelerle başladınız kızlar ?
birde yoğurt mayalarken probiyotik yoğurtla mayalıyorlarmış, öyle yapan varmı ?
çok konuştum galiba kafanızı şişirdim özür dilerim
Kızlar dıjıtal olcekle ates popodan olÇuluyo de mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
yok bacım,yani bilmiyorumkafamçokkarıştı ben popodan şu cıvalı olanlarla ölçtüm:sm_confused:
ya ben galiba ek gıda ve mamayı bırakıyorumdelikafadulden
herkes başlama telaşında bense bırakmakaydirigubbakcemile3
3 gündür mama vermiyordum zaten kuzuya,anne sütü ve az ek gıda yetiyordu.
dün ek gıda da vermedim hiç,sadece anne sütü ile doydu:lepi: bugün de bu saate kadar hala bişey vermedim,emzirdim iki üç kere o kadaralkisalkisalkis
bide dün zaten sütüm iyiydi, eczaneye sipariş verdiğimiz vitamalt'lar gelmiş. bir şişe de ondan içtim. gece bayağı sertleşmişti göğüslerimhihoyyyt
inşallah böyle devam ederse,hep hayalimdi 6 ay sadece anne sütü vermek. :sm_cool:
memnun oldum emelcim . ben de ayşe.Sağolun kızlar hoşbulduk,
bende meyve sularından başlarım 5. aya bir girelimde yoğurt için erkenmi bilmem ki,
hazır yoğurt vermiyim dimi?
Bu arada Emel benim ismim
iyi kuzumun yüksek değilmiş ateşiben olctum gıttı cıvalıyla aysecimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ewde cıvalı olandan yo yafs ..allahtan ıyı cıktı atesii...
ohh sevındım sutununytmesıne..eczaneden aldıın sut arttırıcının da faydası olmus ne gusel..hadı bakalımmm inşş hayalın gercek olurrr canım benım...Şeniz
amin inşallah!a.s.maşallah canım, nazar değmesin,
Allah bol bol sütler nasip etsin kuzularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?