2009 Mayıs Anneleri

kızlar benımkı sütüne karıstırıp ıkı ılacını ıctı uyudu sımdı kaldı ıkı ılacı onlarıda verdımmı ıyı olur bıraz yavrucak tavsıye edenlere çok tesekkurler:::puyorumnanaktan

canım zaten biz önce meyve suyu sonra püresi sonrada muhallebiyle başladık zaten hepsinden tadımlık veriyoruz.bide 4.ayın bitimine 1-2 gün kala başladım ben.bide zaten biz hem anne sütü hem mama ağırlıklı beslendik malum benim sütüm yeterli değildi( ondan ek gıdalara geçişte sakınca olmadığını söyledi doktorumuz.

kızlar kadir geceniz mübarek olsun..
annemdeyim ben bugun ve gece burda kalacağım dua okuyacağız sabaha kadar hep beraber allah hepimizin dualarını kabul etsin.
hasta bebişlere cook gecmiş olsun..

geçmiş olsun dilkelriniz için teşekkür ederim kızlar. geçti çok şükür:))
pınarcım rotavirüs değişebiliyor. kiminde 2 doz, kiminde 3doz oluyor. ama pnömokok 2 ay 4 ay 6 ay ve 1 yaş yazıyor canım.a.s

bu arada geçmiş sayfalara takıldım biraz önce. taaa çok geçmişe, 4ay öncesine:1rolleyes: yeni doğum yaptığımız günlere! gözlerim doldu okurken:teselli: geçti de gitti bile o günler. kuzularımız koca sıpa oldu:lepi:

ayşecim öyle valla geçmişe baktığımızda kesesini gördük kalp atışını duyduk diye sevinirken şimdi kollarımızda yavrularımız Allah bize bağışlasın yavrularımızı

ooo maşallah aradakı farkı acıyon bacım ha gayret

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ha bi diş cıkaran daha geldiii oyy cok zormus odonem inşş cabucak gecer cnm benim..

cnm sutunu sagsanda içine koysan ilaçları olur ole bence sutu alıomuş ya ilacıda içer içinde..

herkeze günaydıııınnn ben geldim kütahyadan bu arada herkezin kadir gecesi mübarek olsun geçmişi artık okuyamam neyse geleceğe bakalım artık

hosgeldın cnm...

opuyorumnanaktan

kıs bırso nazar değiyo bence bu sıpalar..iyileşenedıler goıttı kuzularım ya...gecmişolsun cnm benım..gercektende zormus ana babalık..ınsan basına gelınce anlıyo valla derlerdıde ınanmadım...:kedi:

ayse bugun sabahtır banada yagız sıcak gelıyo bende dıjıtalle olctum hep 36.5 cıkıyooo hiç popodan bakmadım bıde ordan deneyım bakıım uyanınca..ay inş yoktur atesı ewde fıtıl falanda yokkk...

yapma gulhanım ya ...sende uyutma bacım benım gıbı bak 3gunde baya ılerleme var bızde onceden sabah 6 7 de yatardık şimdi 4 gundur en gec 3 te uyudu 12 1 arası uyuyo genelde...ben uykusu gelıp uyumakıstedıınde ınatlla oyun oynuyom ılgılenıom paso yagızla 2 saatı gecırıyommm

koslaya falan batırsan bacım genede cıkmazmı acaba....temızlıkte olmuss oh mıs mıs..yaronda mısafır ha sende bendede war bacım yarına 4 5 kışı ben hec bişi yapmıcam eşime yarın herseyı hazır aldırcammm bugun temızlık bıttı bı supurge kaldı eşim uyansın oda bıttımıydı tamam..
defne napıo annsii keyfı nasıl?

hayırlı olsun canım...isteklıuyse cabuk alışır tatlım...

aramıza hosgeldın cnm...
acelecuı oglan ha senınkı...kaydirigubbakcemile3bende sadece anne sutu verıyorum ama drumuz bu ay için gunde bı kac kasık meyva sularından verebılırsın yourt mayalayıp azaz yedırbılırsın dedı tatlara alışsın dıye..

ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN:Saruboceq:HRKESIN KADIR GECESI MUBAREK OLSUN...

Kızlar dıjıtal olcekle ates popodan OLCTUMM 37.6 CIKTI....1 drece yuksek kolaltndan ..ama ıyı suykurrr

Son düzenleme:
ya ben galiba ek gıda ve mamayı bırakıyorumdelikafadulden
herkes başlama telaşında bense bırakmakaydirigubbakcemile3
3 gündür mama vermiyordum zaten kuzuya,anne sütü ve az ek gıda yetiyordu.
dün ek gıda da vermedim hiç,sadece anne sütü ile doydu:lepi: bugün de bu saate kadar hala bişey vermedim,emzirdim iki üç kere o kadaralkisalkisalkis
bide dün zaten sütüm iyiydi, eczaneye sipariş verdiğimiz vitamalt'lar gelmiş. bir şişe de ondan içtim. gece bayağı sertleşmişti göğüslerimhihoyyyt
inşallah böyle devam ederse,hep hayalimdi 6 ay sadece anne sütü vermek. :sm_cool:

Sağolun kızlar hoşbulduk,
bende meyve sularından başlarım 5. aya bir girelimde yoğurt için erkenmi bilmem ki,
hazır yoğurt vermiyim dimi?
Bu arada Emel benim ismim

yok bacım,yani bilmiyorumkafamçokkarıştı ben popodan şu cıvalı olanlarla ölçtüm:sm_confused:

ben olctum gıttı cıvalıyla aysecimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ewde cıvalı olandan yo yafs ..allahtan ıyı cıktı atesii...
ohh sevındım sutununytmesıne..eczaneden aldıın sut arttırıcının da faydası olmus ne gusel..hadı bakalımmm inşş hayalın gercek olurrr canım benım...Şeniz

maşallah canım, nazar değmesin,
Allah bol bol sütler nasip etsin kuzularımıza

Sağolun kızlar hoşbulduk,
bende meyve sularından başlarım 5. aya bir girelimde yoğurt için erkenmi bilmem ki,
hazır yoğurt vermiyim dimi?
Bu arada Emel benim ismim
memnun oldum emelcim . ben de ayşe.
hazır yoğurt verme canım. ben kuzuma kendim günlük mayalıyordum,bugüne kadar:)) sende öyle yap taze taze. 5.aya girince yoğurt muhallebi ve meyve püresi ile başlanıyor.

iyi kuzumun yüksek değilmiş ateşi
sağolasın canım. evet,hep humana steel tee kullanıyordum,kızlardan bunu duydum denedim sanırım işle yaradı:)):lepi:
maşallah canım, nazar değmesin,
Allah bol bol sütler nasip etsin kuzularımıza
amin inşallah!a.s.

kızlar işe daldım ancak gelebildim şekerkızcady hoşgeldin canım

cerencim ek gıdayı geç alan bebeklerdede iştahsızlık oluyormuş pütürlü gıdaları falan yemiyorlarmış doktorum söylemişti

Son düzenleme:
kızlar ben çok yorgunum bu aralar ev iş çocuklar derken inanın kendime vakit ayıramıyorum saçımı bile zor tarıyorum desem koşa koşa anneme gidiyorum çocukları alıyorum yemek yapıyorum hepsi kısıtlı zamanlarda çok bunaldım

Aslıcım ölçülüyor popodan daha hızlı sonuç alıyorsun kol altına göre.
Uyutmak zorunda kalıyorum canım.Cıldıyor Bora akşam 9.30 a kadar zor tutuyorum.En azından 7 ye kadar uyusa sabah baska birsey istemıyorum.Tabı onun için gece 10 yada 11 de yatması lazım.Of senle benım nedır bu cektığı ya.Cok uslu olurlarmış buyuyunce dıyeyım barı kandırayım ikimizide

aslıcım incihancım bende sizin kervandanım duru hanım gece yarım saatte bir uyanıyor gece 11 dede yatsa aynı 12 dede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…