2009 Mayıs Anneleri

valla seherim sabahtan ağlamaya başladım sinir sistemim çok bozuk izin alsamda gitsem keşke valla çok çektim anası babası benim bu halimin günahını nasıl çekecek bilmiyorum eşim bunca olayı bilmesine rağmen hala göndermek istemiyor bir şans daha vereyim der gibi davranıyor süt falan kalmadı bende

oldum bile tülaycım kızlarada görümce ile abisi baksın da görsün

aaa senın bursalı oldugunu yenı gördumyerimseniben senınle bırlıkte 6 bursalı olduk burda nerde oturuyorsun ben ıhsanıyedeyım

Canım ben etibankta oturuyorum, ihsaniyede annemler, 1 sene oldu işte etibanka evlendim, annemler çarşamba pazarına yakın, sen ne taraftasın?

İlgin geçmiş olsun canım, çok bilmiyorum olanları, en son yazdıklarını okudum sadece, herkese hakettiği gibi davran, üzme kendini, kendine dikkat et, bizim hasta olmaya hakkımız yok artık anneyiz

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar.....nazardan ziyade bir benim slaklığım kendime dikkat etmedim iki
dün hatırladık ...halamın bi kızı var daha öncede bahsettim o kız hasta idi ameliyatla düzeldi ama çocukluğundan beridir epilepsi o0lduğundan ailesi hiçbişey demez...

bize geldi maske ile ayy gripim dedi sözde çocukları ellemiyor biliyor benim kıllığımı
bi önceki gecede kusmadan hastaneye kaldırılmış.......

ogün anneme iftara misafir gelecek yardım ediyorum.....eşimde çocukları al yanına dedim ama o filme daldığından duymamış bile....yatak odasına bi gittim bu kız maskeyi çıkarmış çocukları mıncıklıyoo

delirdim çocukları kaptığım gibi eşime saldırdım....

veee ikigündür halam bize gelmiyor dün öğrendik grip olmuş.....çocuğumda zaten bişiey vardı o kızdan bence tekrar geçti....mal biizm insanlarımız beyinsiz artık gözümden ayırmayacam...

banucuğım cnm bayadır okuyorum ama bi türlü yorum yapamıyorum...
sanmaki es geçiyorum seni ama okuyorsun benide

bizim oralarda bi tabir var çok afedersiniz ama koca istiyor sanırım görümcen
bu nasıl bir ahlak ,böle hayasızca davranış yaa üstelik yengesinin babasının evinde
ve , daha yeni tanıdığı biri ile öpüşmeler aynı odada gecelikle kalmalar bu mübarek günlerde olacak şeylermi.....herşeyi geçtim kendisi bu kadar basitmi....

belki görümcen böle yaparak çocuğa kendisine bi şekilde bağlatıp kısa yoldan evlenemeyi planlıyordur
ama ya çocuk herşeyi yapıp istemezse bunu...bu sefer kardeşinin mutluluğu bozulmazmı
kardeşinin kaynanası demezmi nasıl aile bunlar diye.....çok şey var cnm konuşulcak söylenecek
babam doğru diyor evde bırakma annesinin babasının yanına gitsin bayramda alın biletini yollayın ya
ne bu böle hiçbişekilde güvenmem ben böle insana .....sende güvenmiyorsun
aslında bizler ne desek boş cnm.....herşey eşinde biter..........senin eşine akıllıca bi ders vermen lazım
görmüyormu yaaa mutsuzluğunu bu kızın anası olmaz babası olmaz ...tek bakacak kişi siz olursunz hadi bi nebze anlarım ama ....böle bir durumda yok....sen çalış didin kızlarından ayrı kal
evin sorumluluğu çocukların sorumluluğu eşin sorumluğu ve iş hayatının yükünü çek
sonrada böle şeylerle uğraş......bu işi ancak eşin çzöer konuşarak değil uygulayarak hemde

birsencim çok haklısın canım yazdıkların o kadar gerçekki ben bunları öyle ağır taşıyorum ki gücüm kalmadı sabrım kalmadı ben o kıza evimi açmışım kendimden evliliğimden ödün vererek tolere etmişim gidecek yeri yok demişim ama bu son yaptığı bardağı taşıran son damla oldu öyle yüzsüzki öğlen beni arayıp yenge akşama ne yemek yapayım diyor nasıl bir mantıktır bu birsencim anlamadım gitti dün yaptıklarını bir anda nasıl es geçip hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor anlamıyorum

kızlar ben hastayım ateşim var tansiyonumda düşmüş sinirden dedi hemşire biraz uzandım revirde bugünler bir geçse

banucum eşin daha çokkabahatli görümcenin seni bu kadar çok üzmesine izin verdiği için. hiç mi düşünmüyor çocuklarını sen mutluysan huzurluysan onlarda mutlu olur. hele duru'nun anne sütü alması gereken şu günlerde. eşin çok düşüncesiz canım. sen üzüldüğünle kalıyorsun herseferinde. bence evinde yalnız bırakma görümceni.

merhba canım. nasıl olalım tam zihni sinir durumdayım. bu çocuk biran olsun gözden kaybolayım basıyor çığlığı. oyun halısı geldi bugün onunlada anca 5 dk yalnız kalabildi. ben yanında olacam illaki. en sevdiği oyuncağı benim galiba.
senin keyifler yerindedir umarım.

bozancım o kadar stres yaşamama izin veriyor sonrada iyi beslenmiyorsun sütün ondan azaldı diyor eşim stresi görmüyor

merhabalar bennnn geldim.Ay Banu geçmişi okumadım daha ama Birsenin yazdığı cevabı gördüm o ne öyle o kız senin başına harbi bela ya Allah beterinden saklasın canım.Sabırda nereye kadar ama dimi ya bi ayrıntıları okuyum gelicem.
Birsen Facede gönderdiklerine baktım güldüm ama ben içten pazarlıklımıyım kızzzzzzzzzzz

Ay bu arada Türkiz bugün aşılarını oldu dün işe çağırdılar acil sabah gittim ta iftarda geldim eşim artık izin aldı kıza o baktı akşam geldiğimde ayaklarım su toplamıştı yemek yedim yattım hemen hastaydımda ilaçlarla ayakta kaldım müdürümde o halimi görünce havadan rapor almadığıma inandı tabi de .........

selam kızlar ben geldim az önce arkadaşımdan
zeytinburnunda nurtenin dediği yere gittim seneye giyeceği yazlık kıyafetler aldım kuzuma çok ucuzdu yaaa
herşey yarı fiyatına 6 liraya alt üst takım aldım resimlerini ekklerim
arkadasımında kızı 4 aylık çok güzel vakit geçirdik

geçmişi okuyamadım ama banunun durumunu okudum
bu ne rahatlık yaaa kınamıyorum hepimizin kızı var ama bir çocuk anasının babasının ynına yakışır saçmalıyor eşinde aileside kızın başına bi iş gelse suçu da size atarlar sahip çıkamadınız diye
bence kesin tavrını koy güzelimi

birsencim sana da geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelirsiniz de bayram ağız tadıyla geçer
dişler de ateş yapar belki o yüzden yükselmiştir

Son düzenleme:
sağol canım dediğini yapıcam tatlım

geçmiş olsun cnm ya
ne zor
inş bi an önce toparlanırsınız
sağol canım biraz daha iyiyim
tutkun canım geçmiş olsun ev işi sizi mahvetti valla canım bişeyler iç sıcak iyi gelir

birsoo nesi varmış alişin ne dedi dr
sağol canım doğru mahvetti az kaldı ama eve karar verdik artık taşınma işi kaldı oda 15-20 güne taşınırız.
geçmiş olsun tatlım ya.Kanguru büyük kolaylık hayırlı olsun aldıkların.
menüde süpermiş kız isim de iyi
canım bebek doğduğundan itibaren 1 yıla kadar diye biliyorum ben iyi yapmışsın izin alarak.sanırım ailenin yanına gittin bayram için güle güle canım.Aşıyı sizde atlatmışsınız hadi
o nasıl hemşire ya insan gündemi takip eder hiç olmazsa ya hoşgeldin bu ararda canım
sağol tatlım ya şu hatimi geç bıraktın canım ya en baştan olsaydı fazla fazla okurduk ben adetliyim daha da bitmedi yoksa okurdum iyide olurdu içimde rahat ederdi çocuk doğduğundan beri bişey okumuyorum çünkü ihmal de var tabi.
sağol canım şanslısınız sütünüz var bence devam edin.

canım sizede geçmiş olsun.dikkat etmen iyi.süte devam et bence canım
yatmasın yaaaaa herkes alsın 2 şer tane alabile 3 te alsın yapalım bir hatim bayrama kadar kadir gecesi erken olabilir bayrama kadar yapalım
canım bende okumak isterdim yaaa adetliyim hala bitmedi zaten bu ay çok geldi ondanmı bu kusma ve baş dönmelerim anlamadım.

hadi hayırlı olsun canım başladı maraton
hoşgeldin canım.bence sütün yetiyorsa süte devam et. benim kızım hiç emmedi ondan çok üzülüyorum.
canım az almış ama sen dikkat et bakalım sütüne falan ek gıdaya başlayınca dahamı az emerki tok olduğu için sütün daha önemli.kusmalarda etkiler inşallah düzelir.
Amanin zaten sen daha ilk günden öyle giyinip yatarsan o çocuk seni alırmı bu kız yol yordam bilmiyor sanırım hiç ağır takılcanki alsın zaten beğenmiş oda ilk günden sermiş kendini.Bu senin kız kardeşşine bakışlarınıda etkiler canım bence onu uzak tut seninkilerden.sen tatiline git ne hali varsa görsün o eşinin ve ailesinin problemi.hala eşinde bunları yutuyorsa zaten daha sen hiç konuşma bence.
kızlar ben hastayım ateşim var tansiyonumda düşmüş sinirden dedi hemşire biraz uzandım revirde bugünler bir geçse
canım ya valla ne stres seninkide ya bu görümcen seni çok yoruyor işin zor
insanları anlamıyorum ben hastayken gitmem çocukluya risk tir herzaman bide bilmişlik taslarlar.ne gıcıklar.sen bence tavır koy böyle durumlarda teyzem benim birileri onun yanında sevmeye kalkınca o öpülmeyen bebek çok değerli aman diyor.kimsede yaklaşamıyor mıncıklayamıyordiyorum büyüsün o gelir zaten kucağınıza
Pınarcım sağol iyi dileklerin için.nasılsın iyimisin

canım selam aldıklarınız hayırlı olsun gününde iyi geçmiş ne güzel

hepinizi öpüyorum iftara az kaldı malum yemek derdi az kaldı bi ramazan daha bitti be seneye kuzucuklarımızda sofraya oturacak kızlar kaşık çatalla sofrayı devirecekler inşallah günler nasıl geçiyor dimi ya geçen sene bu zamanlar hamileydik oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sizleri ve yeğenlerimi seviyorum be:enbuyukkk::enbuyukkk:

esenciğim güle güle kullanın iyi dileklerin için sağol cnm
inş. ma aile bayramımızı yaparız inan çok istiyorum tabi hayırlısı olsun herşeyden öte

tutkun cnm o çizgi filim karakterleirni ben değil otomatik veriliyor sanırım resimlere göre cnm

esencim güle güle kullansın bebiş aldıklarını...
banucum ya gecmişe bakamadım en sonlarda senin yazın vardı allahım ya sinir oldum..gercekten nasıl dayanıyorsun 2 cocuk iş ev veeeee bu...

slmm kızlarrr iftar vaktı herkez yemekte..
ben bugun anca koydum kıcımı yere daha....
mısafır wardı ya agırla et yagızı uyut yemek yap derken oldu bu saat ....yagız bugun mızmız nıyeyse uyuyo şimdi bugun gunduz fazla uyudu mısafır olunca ewde ılgılenemedım cokkuyutmayınca da mısıklanıo ya uyuttum bende bakalım geceye nolcakkk...
gecmişe bakamadım daha umarım herkez ıyıydır hasta olan kuzucuklar ıyılestımııı annişlerrr hepınızı cok opuorummmm

kızlarrr bişi sorcam benım oglanın kakasının rengı baya deişti..onceden sarımtrak oluyodu 3tur altındakı bez de kakası yesıle calıyoo..ek gıdaya gecmedık daha ama ben elma havuc puresıyle tahıllı meyva dan wermıştım dunden once 1er gun arayla ondanmı oldu acaba yaaa...bukadarda deiştırıomu bunlar kaknın rengını..atesını olctum etes yokk hasta falanda deıl onlardanmı oldu dersınız bunları yesdırenlerın kaksı nasıl kızlar sızınde oylemı?

ben ek gıdaya geçmedim mamayla besliyorum günlük100-150ml de sütüm oluyo benim oğlumun kakasıda hep yeşil,çok yediğinden oluyor diye okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…