ben ek gıdaya geçmedim mamayla besliyorum günlük100-150ml de sütüm oluyo benim oğlumun kakasıda hep yeşil,çok yediğinden oluyor diye okumuştum
bende sadece anne sütü veriyorum tatlım 2 haftadır meyve püresi veriyorum kakası yeşildi 2 gündür vermedim normalle döndü,
acaba ondan mı yoksa ben acaba püreyi abarrttım çok mu doydu:uhm:
tamam işte ek gıdaya geçince karınları ormalden fazla doyduğu için yeşil oluyor olabilir
evet tülaycım sizide sıktım demi sürekli şikayet ediyor gibiyim ama iyiki varsınız sizlerle herşeyi paylaşabiliyorum :))))
kızlar yağmur anaokuluna başladı nasıl heyecanlıydı sabah görseydiniz kıyamam ya birsürü şey istemişler okuldan onları aldık inşallah kolay alışır okula
Kızlar merhaba herkese, a.s.
benim oğlumda 22 mayıs doğumlu, ama başta haziran annesi olarak başladığım için o arkadaşlarımla devam ediyorum ,bizim kuzu biraz erken geldi de :)
Bizi de oğlumla aranıza alırmısınız??
Ben sadece emziriyorum daha hiç ek gıda vermedim, bayramdan sonra yemeklerden tattırmaya başla dedi doktor , nelerle başladınız kızlar ?
birde yoğurt mayalarken probiyotik yoğurtla mayalıyorlarmış, öyle yapan varmı ?
çok konuştum galiba kafanızı şişirdim özür dilerim
PINARCIM HIC UZULME DANTELLER ICIN DANTEL KISIMLARINI SÖK TEKRAR PIKODAN GECIR YENI GIBI OLUR:lepi:
pınarcım bu arada gliserinle çıkarmayo denesene belki çıkarır canım.
koslaya falan batırsan bacım genede cıkmazmı acaba....temızlıkte olmuss oh mıs mıs..yaronda mısafır ha sende bendede war bacım yarına 4 5 kışı ben hec bişi yapmıcam eşime yarın herseyı hazır aldırcammm bugun temızlık bıttı bı supurge kaldı eşim uyansın oda bıttımıydı tamam..
defne napıo annsii keyfı nasıl?
ya ben galiba ek gıda ve mamayı bırakıyorumdelikafadulden
herkes başlama telaşında bense bırakmakaydirigubbakcemile3
3 gündür mama vermiyordum zaten kuzuya,anne sütü ve az ek gıda yetiyordu.
dün ek gıda da vermedim hiç,sadece anne sütü ile doydu:lepi: bugün de bu saate kadar hala bişey vermedim,emzirdim iki üç kere o kadaralkisalkisalkis
bide dün zaten sütüm iyiydi, eczaneye sipariş verdiğimiz vitamalt'lar gelmiş. bir şişe de ondan içtim. gece bayağı sertleşmişti göğüslerimhihoyyyt
inşallah böyle devam ederse,hep hayalimdi 6 ay sadece anne sütü vermek. :sm_cool:
off kızlar ya hastaneden geldikk çok canım sıkıldı yaw kızım bütün 1 ay sadece 400 gr almış :çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr ısrarla normal diyor ama bi anda nasıl 1 kilo alan bebek 400 gr a düştü hayret yaa :çok üzgünüm:
nese ek gıdayada geçtik meyve suları ve yoğurt ile başlıyalım dedi ...
kusma sorunumuz içinse gaviskon şurup verdi bakalım inş iyi gelir de kusmaz yaa :1no2:
Gecmis olsun sizede Pinar'cigim, umarim kazasiz belasiz atlatiriz su illeti ya. Bu arada dantellerine cok üzüldüm, umarim bir cözüm bulursunuz.
Ilaci sütle verme önerisinin ise yaradigina sevindim Bigudi. Acil sifalar dilerim bebisine.
Ayda 400 gr almasi normal degil Hülya, 500 gram'in altina düsüyorsa 1 ayda aldigi kilo, bir sorun aramasi lazim doktorun. Kusmanin etkisi vardir belki. Ay icinde stres yasadiysan, sütün azalmistir birde. Birde cok hareketliler bu aylarda. Ben zaptedemiyorum, bu da etkiliyor kilo alimini. Toparlanir umarim bu ay kuzucugun.
Sagol Asli'cigim, umarim bugün farki acarsin. Senin kuzu düzelecek bu gidisle...
Bize gelince tempomuz aynen devam ediyor. Sabah 04:30, en gec 05:30 gibi kalkiyorum 3 gündür. Agir iste calisan isciler gibi, kosturup duruyorum tüm gün. Esimde canimi sıkıyor. Yemek begenmiyor iki gündür, sanki 5 yildizli otelin ascisiyim ben. Doruk'dan önce alisti tabi özenle hazirlanmis, bol cesitli yemeklere. Valla yetistiremiyorum, tüm isleri tek basima. Oglumda mizmiz oldu bu aralar. "Su da olsa, bu da olsa. Su söyle olsa. Bla bla bla..."Burnumdan soluyorum bu aralar anlayacaginiz, bakalim ne zaman patlayacagimkaydirigubbakcemile
Hepinize iyi geceler, biraz uyuyabilirsem uyuyayim bakalim.
kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. ben biraz ibadetlerimi yaptım. ama nedense belim çok ağrıyor. belkide böbrekteki taş hareketlendikafamçokkarıştı oğlum uyuyor. eşimde teraviden sonra camide kalmıştı. daha gelmedi. yarın sabah yola çıkıyoruz bayram için. 1 hafta sonra yeniden burdayım.
günaydınlarr.........berbat bir gece ben yine hasta oldum alerjik nezle olduğumdan dikkat etmedim kendime tekara nüksettii ....salak gibi kullanmam gerekn antibiyotik yerine baska antibiyotik içtim(iyi etmişti beni)ama malesefff göreceli iyilikmiş üst solunum iptal bende ...gece alişim ateşlendi ...
tabi hemen cerrahpaşa ben gidemedim annem gitti .....doktorlar ateşi olabilir ....perşemebeye kadar ialçalrı çok iyi daha kuvvetlli ağrıkesici ateş düşürücü verecez demişler....
gelelim bana ve kuzucuklarıma dun 5. ay kontrolumuz vardı cok sukur bebişler ıyı rotavirus aşımızıda olduk diş yerlrımız şişmeye başlamış yakında onlarda cıkar dedı dr bu aralar cok huysuz ıkısıde zaten sanırım dişlerının etkısıde var ,
bacılar oglum bırz fazla kılo alıyor ısuan ıyı aslında ama boyle gıderse bayagı şişecek ılerdede aşırı kılolu olmasından korkuyorum
Ay bu arada Türkiz bugün aşılarını oldu dün işe çağırdılar acil sabah gittim ta iftarda geldim eşim artık izin aldı kıza o baktı akşam geldiğimde ayaklarım su toplamıştı yemek yedim yattım hemen hastaydımda ilaçlarla ayakta kaldım müdürümde o halimi görünce havadan rapor almadığıma inandı tabi de .........
selam kızlar ben geldim az önce arkadaşımdan
zeytinburnunda nurtenin dediği yere gittim seneye giyeceği yazlık kıyafetler aldım kuzuma çok ucuzdu yaaa
herşey yarı fiyatına 6 liraya alt üst takım aldım resimlerini ekklerim
arkadasımında kızı 4 aylık çok güzel vakit geçirdik
İyi geceler bacılar a.s.
Çok şükür son misafirlerimi de az önce yolcu ettim. Ama iki gündür bende bittim resmen. Annemle bayram temizliği yaptık. Ama ne temizlik. Her yer indi , temizlendi, camlar silindi. Buzdolabından , fortmantoya kadar temizlendi. Mis oldu ama canımızda çıktı valla. Allah anamdan bin kere razı olsun :Saruboceq:
Defnoş'un da sanırım alt dişleri çıkıyor. Sürekli çığlık atıyor. Karnı tok, altı temiz, gazı yok ama hep çığlık atıyor. Geçecek inşallah :Saruboceq:
Ben fena yorgunum. Yatıpta dinleneyim. Yarın eşimde evde neyseki. Görüşürüz yine. Öptüm hepinizi a.s.
kızlarrr bişi sorcam benım oglanın kakasının rengı baya deişti..onceden sarımtrak oluyodu 3tur altındakı bez de kakası yesıle calıyoo..ek gıdaya gecmedık daha ama ben elma havuc puresıyle tahıllı meyva dan wermıştım dunden once 1er gun arayla ondanmı oldu acaba yaaa...bukadarda deiştırıomu bunlar kaknın rengını..atesını olctum etes yokk hasta falanda deıl onlardanmı oldu dersınız bunları yesdırenlerın kaksı nasıl kızlar sızınde oylemı?
herkese günaydın kızlar nasılsınız dünden bugüne değişen birşey olmadı eşim yine affedici davrandı beni karşısına aldı bende ona artık hata yapsamda asla sesini çıkaramayacağını kardeşinin hatalarını hep affettiğini ve o evde onlar yokmuş gibi davranacağımı söyledim ve bu konuyu kapattım artık ya boşanacağım yada evde onu görmezden geleceğim iki yoldan başka gerçek yok şuanda o kadar tavrımı koymama rağmen abisi yutmayı göze aldıysa yaşananları beni hiç alakadar etmez artık
Günaydın canım yazdıklarını dünden beri takip ediyorum çok üzgünsün biliyorum ama en iyi yol boşvermek sanane diyeceğim kaba tabirle sen çocuklarına eşine bak boşanmakta neyin nesi görümcen ömrübillah size yapışık kalacak değil ya elbette ewlenip gider biraz sabret bu yüzden çocuklarını babasız bırakma.sen o kişiyi görmezden gelnasılsa gidecek de teselli et kendini.çocuklar için BABA olmazsa olmazdır.onları babalrından mahrum etme bi hiç uğruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?