2009 Mayıs Anneleri

ben ek gıdaya geçmedim mamayla besliyorum günlük100-150ml de sütüm oluyo benim oğlumun kakasıda hep yeşil,çok yediğinden oluyor diye okumuştum

aman tek cok yedııınden olsunkaydirigubbakcemile3
ılk kez oldu benımkınınden ondan merakettım korktum acaba usuttumu dıye ...

bende sadece anne sütü veriyorum tatlım 2 haftadır meyve püresi veriyorum kakası yeşildi 2 gündür vermedim normalle döndü,
acaba ondan mı yoksa ben acaba püreyi abarrttım çok mu doydu:uhm:

bende sadece anne sütü veriyorum tatlım 2 haftadır meyve püresi veriyorum kakası yeşildi 2 gündür vermedim normalle döndü,
acaba ondan mı yoksa ben acaba püreyi abarrttım çok mu doydu:uhm:

bende anlamadım esencım ya...ama bıyandan sewındım ben usuttumu dıye korktuydumm cok yedı heralde benımkı cunku kusmustu sora bende keseyım bakıım ıkı gun nolcakkkk

ek gıdadan değil bence yeşil kaka çünkü benim oğlum 2 aylıkken falanda kakası arada yeşil oluyordu bende kiminden üşütmeden olduğunu kimindende çok doyduğu zaman olduğunu duymuştum ama üşütmeden veya hastalıktan olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsaydı mızırdanırdı oğlumun halada çoğu zaman yeşil oluyor hemde koyu bir yeşil bir keresinde de resmen benzetmek doğrumu bilmiyorum ama kına gibiydi çok korkmuştum hatta bence karınları çok doyduğunda oluyor ama yinede doktora sormak lazım

tamam işte ek gıdaya geçince karınları ormalden fazla doyduğu için yeşil oluyor olabilir

evet canım fazla yemekden benımkılerın hep cok koyu yesıldı hatta dr ınanmayıp tahlıl bıle yaptırdım temız cıktı cok yedıklerı ıcın yedıklerını hazmedemıyorlarmış ondan oluyormuş koyu yesıl
suan nazlı iştahsız yemıyor ılk defa kakasını normal sarı goruyorum
oglumun hala yesıl cunku fazla yıyor

yaaa bacılarım akıl verın bana benım kızım kucaga alıştı sımdı devamlı kuıcakta durmak ıstıyor 15 gundur mısafırım olarak ablamla yıgenım vardı hep aldılar cocugu kucaklarına sımdı alıştı hıc yatmıyor hatta ben onu hep salıncagında uyuturdum sımdı onu bıle ıstemıyor aglıyor
bıde dr diş yerlerı belırmeye başladı dedı oda eklendı ıyıce huysuz
ama asıl sorunumuz kucaga alıştı acaba unutturabılırmıyım ona off ya ıkı tane olunca zaten zor bıde boyle kucak delısı oldularmı cok fena

Canım güzel kızının anaokulu hayatı hayırlı olsun a.s.

Bu arada görümcene de artık söylenecek söz kalmadı. Eşin bu işi biran önce halletmeli. Sen dikkat et kendine lütfen a.s.

Hoşgeldin canım aramıza a.s.

Ben Babymix ile mayalıyorum a.s.

PINARCIM HIC UZULME DANTELLER ICIN DANTEL KISIMLARINI SÖK TEKRAR PIKODAN GECIR YENI GIBI OLUR:lepi:

Ariel leke çıkarıcı ile azaldı bayağı tatlım. Bikaç yıkamada daha gitmezse öyle yapıcam a.s.

pınarcım bu arada gliserinle çıkarmayo denesene belki çıkarır canım.

Onu da denerim canım sağolasın a.s.

a.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Canım ya benimkiddde geçen ay 530 almıştı. Doktor normal dedi. Ama doymuyormuş meğersem garibim :çok üzgünüm:

Sağol canım a.s. Kocalar hep aynı. Bizi süperman zannediyolar klava:

İyi yolculuklar canım a.s.

Ay bacım ya geçmiş olsun :çok üzgünüm:

Maşallah kuzulara a.s.

Geçmiş olsun canım a.s.

Güle güle giysin canım a.s.

İyi geceler bacılar a.s.

Çok şükür son misafirlerimi de az önce yolcu ettim. Ama iki gündür bende bittim resmen. Annemle bayram temizliği yaptık. Ama ne temizlik. Her yer indi , temizlendi, camlar silindi. Buzdolabından , fortmantoya kadar temizlendi. Mis oldu ama canımızda çıktı valla. Allah anamdan bin kere razı olsun :Saruboceq:

Defnoş'un da sanırım alt dişleri çıkıyor. Sürekli çığlık atıyor. Karnı tok, altı temiz, gazı yok ama hep çığlık atıyor. Geçecek inşallah :Saruboceq:

Ben fena yorgunum. Yatıpta dinleneyim. Yarın eşimde evde neyseki. Görüşürüz yine. Öptüm hepinizi a.s.

güle güle otur bacım tertemız olmuş evın ne guzel anacınında ellerine saglık ınan anne oluncada onların kıymtını başka anlıyormuş gercekten ıyıkı varlar
canım defnoşada dr sor bir jel verıyor surmek ıcın ben bugun aradım ılacı söyledı yatarken sürdüm uyanmadı henüz sanırım rahatlattı biraz

cnm mrk etme bende kaka tahlili yollamıştım ve hazımsızlık çıkmıştı yeşil kaka sadece üşütmekten kaynaklanmıyor anlıcağın ozaman gazelde ilk 3 ay hep mi üşütmüştü çünkü sürekli yeşil yapardı ŞenizŞeniz

hayırlı geceler kızlar ..
bendede bayram temizliği maratonu başlamış durumda :lepi::lepi:
o yüzden pek uğrayamıyorum aslında uğruyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bugün komple mutfak ve camları bitirebildim kafamçokkarıştı

yarında ablama gidicem 4 tepsi baklava açıcaz delikafaduldendelikafadulden

cuma ve cmt günüde geri kalan işleri bitiricem alış veriş falan derken sanırım bi kaç gün olamıyacam mafoldumbenmafoldumben

birsen geçmiş olsun cnm Allah şifanı versin Şeniz

pınar evet cnm bende gecen ay çocuğun doymadıpına inanıyordum biliyosun ek gıdaya geçmiştim ama kustuğu için kesmek zorunda kaldım şimdi gaviskon şurupla başladım umarım iyi gelir :Saruboceq:
evide güle güle kirlettt delikafadulden

kıvılcım dr umuz olabilir normal dedi cnm gerek görseydi sanırım tahlil falan isterdi bacım Şeniz

dünürüm sütünün artmasına sevindim seni ve damadı özlicez sanada iyi bayramlar cnm Şeniz

ilginim cnm valla artık seni bu börülce cadısı yüzünden teselli bile edecek söz bulamıyoruz biliyorum sabrında kalmadı ama ne denir ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

semoşummm bacımm senin nazlı cadısının yine zıpırlıpı tutmuştur düzelir inş en yakın zamanda Şeniz

herkese günaydın kızlar nasılsınız dünden bugüne değişen birşey olmadı eşim yine affedici davrandı beni karşısına aldı bende ona artık hata yapsamda asla sesini çıkaramayacağını kardeşinin hatalarını hep affettiğini ve o evde onlar yokmuş gibi davranacağımı söyledim ve bu konuyu kapattım artık ya boşanacağım yada evde onu görmezden geleceğim iki yoldan başka gerçek yok şuanda o kadar tavrımı koymama rağmen abisi yutmayı göze aldıysa yaşananları beni hiç alakadar etmez artık

Günaydın canım yazdıklarını dünden beri takip ediyorum çok üzgünsün biliyorum ama en iyi yol boşvermek sanane diyeceğim kaba tabirle sen çocuklarına eşine bak boşanmakta neyin nesi görümcen ömrübillah size yapışık kalacak değil ya elbette ewlenip gider biraz sabret bu yüzden çocuklarını babasız bırakma.sen o kişiyi görmezden gelnasılsa gidecek de teselli et kendini.çocuklar için BABA olmazsa olmazdır.onları babalrından mahrum etme bi hiç uğruna.

evet canım çok haklısın:1hug:a.s.

Günaydın KIZLAR,

Bizde sabah 5 te uyandık.Oğlusum sağolsun.Esım ist gitti akşam gec gelir.Bugun yanlızları oynuyorum.Dün annemdeydım komsularıda geldi ve Bora daha iyiydi.ınsanlara alışmaya baslıyor sanırım.

Banucum söylenecek söz yok artık.Çıvısı cıkmış o kızın.Ne boşanması tatlım görmiyceksin onu.Abisi bile tepki vermıyorsa boşver ne halt yerse yesın.

Birsen geçmiş olsun canım.Hasta hasta cocukları mıncıklıyorlar ya kusura bakma dankalak insanlar diyecem.

Semoş nazlı kucak delisimi oldu.Boradan özenmiştir annesi.Ya saka ama ne yapıcaz bız bu cocuklarlarla.Alma ağlasın diyorlar ama Bora katılıyor ağlamaktan mosmor oluyor ya.

Pınar hadı bitirdim iftarları.Evinide gule gule kırlet.Annelerimizden allah bın kere razı olsun.

Günaydın Canlarım,

3 gündür giremedim bir türlü.Pazartesi ve Salı tüm gün misafirim vardı.Dünde Yağızın aylık kontrolü.7700 olmuş kuzum 68 cm
Gelişiminin ve haraketlerinin çok iyi olduğunu söyledi.Çorbayada başlıyoruz.Bugün ilk defa yapıcam.Çorba için pirincin kepeklisini kullancakmışız.Onu almam lazım bi ara çıkıp.Aşımızıda olduk çok şükür ateşi falan çıkmadı kuzumun.

Ordan alışverişe gittik annemle bayramlık aldım kendime kocama kaydirigubbakcemile3 biz eksik kalmayalım dimi.Bugünde kadın var evde temizliğimi yapıyor yarında ağda için kuaförüm gelecek bakıma girecem ohhh bayrama hazırım.zemuszemus

Bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz bakalım akşam ne gibi süprizler görücem.Kociş kafa buluyo benle 1 haftadır her akşam şöyle romantik bir hediye bulamadım falan diye sırnaşık şey 4 yılımıza giriyoruz.

Geçmişten aklımda kalanlar;

Ayşecim memlekete gidiyormuşsun iyi yolculuklar kardeşinin sözüde hayırlı olsun.

Hülyacım,gazelim 400 gr almış ama ek gıdalara geçmişsiniz aradaki farkı kapatacaktır.Benim oğlanda ek gıdalara geçmiş olmasına rağmen 620 gr almış bana görede az gibi ama doktorlar 400-800 gr arasını normal kabul ediyorlar o yüzden üzme kendini tatlım.

Banucum,görümcene ne desem boş allah ona akıl versin terbiyesizliği diz boyu kelimeler kifayetsiz kalıyor.Yanlız ben eşinin neden bu kadar onun sizle kalmasında ısrarcı olduğunu anlayabilmiş değilim.Annesi babası hayatta ya sizin evliliğinizden mutluluğunuzdan nasıl önemli olabilirki sizinle kalması eşinlede ciddi anlamda konuşmalısın senin eşine olan sevginden dolayı kolay unutucağını düşünerek böyle idare ediyor olabilirmi.Taş olsa çatlardı heleki bu ahlaksızlığından sonra pesss diyorum başka söz yok.

Birsencim sende hasta olmuşsun kuzum boş bıraktım valla arayıp soramıyorum bu aralar çocuklar bi yandan sen bi yandan bayrama kadar toparlansan bari.

Tubacım hatim kalmış olsun kurbana artık önceden başlarız.İyi bir organizasyon yapalım erkenden ki belki 1 değil birden fazla okuruz.

Anketide oyladım vatana millete hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3 ama ben bu üye seçilirken öneri için mesaj atamamıştım gerçi önemli değil gönlümüzdekiler aday olmuş zaten

Daha hatırlayamadığım bir sürü mevzuu var 3 günden okadar fazla yazışmışsınızki okuyayım dedim ama yağızdan bölük pörçük hiçbişey anlamadım.Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.Hasta kuzucuklara rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…