cnm bol su içir bide zeytinyağı versen 1 çay kaşığı belki işe yararkızlarrr herkese ıyı bayramlar.....
bızım bayram bıttı bugun de dun de esım gece gıttı işe sadece dun gezebıldık oda kostur kosturr bişicik anlamadım yanı zaten her gıttımız yerde oglan agladı durdu yok benım oglan kalabalık ve fazla ılgıyı sewmıyo sıkılıyo bıde ewımızı ıstıyo anladıım kadarıyla....nasıl alışcak dısarıya bılmıyorum((((
KABIZ OLDU BENIM OGLAN KIZLAR YA NAPMAM LAZIMMMMM
POĞPOSUNA DERECE FALAN SOKUP KAKASINI YAPTIRDIM BUGUN 3.GUN KENDUILIINDEN YAPMAYALI KAKSINI IKINIP DURUYO KUZUM YA İÇİM ACIYO O OLE IKINDIKCA NAPMAM GEREK HIC BILMIYORUM ARMUT SUYU FALAN VERDIM BAĞIRSAKLARINI CALISTIRIR BELKI DIE AMA IŞE YARAMADI(((
sevgili mayıs anneleri öncelikle hepinizin bayramınızı kutlar kuzularınızla birlikte daha nice bayramlar geçirmenizi dilerim. ben de mayıs annesiyim. kızım ceylin 5 mayısta dünyaya geldi. biraz geçmişe baktım aranızdaki dostluk ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti. eğer bir sakıncası yoksa ben de aranıza katılabilir miyim?
aramıza hoşgeldin canım sağlıkla büyüt bebeğini hayırlı bayramlarrsevgili mayıs anneleri öncelikle hepinizin bayramınızı kutlar kuzularınızla birlikte daha nice bayramlar geçirmenizi dilerim. ben de mayıs annesiyim. kızım ceylin 5 mayısta dünyaya geldi. biraz geçmişe baktım aranızdaki dostluk ve paylaşımlarınız çok hoşuma gitti. eğer bir sakıncası yoksa ben de aranıza katılabilir miyim?
kızlarrr herkese ıyı bayramlar.....
bızım bayram bıttı bugun de dun de esım gece gıttı işe sadece dun gezebıldık oda kostur kosturr bişicik anlamadım yanı zaten her gıttımız yerde oglan agladı durdu yok benım oglan kalabalık ve fazla ılgıyı sewmıyo sıkılıyo bıde ewımızı ıstıyo anladıım kadarıyla....nasıl alışcak dısarıya bılmıyorum((((
KABIZ OLDU BENIM OGLAN KIZLAR YA NAPMAM LAZIMMMMM
POĞPOSUNA DERECE FALAN SOKUP KAKASINI YAPTIRDIM BUGUN 3.GUN KENDUILIINDEN YAPMAYALI KAKSINI IKINIP DURUYO KUZUM YA İÇİM ACIYO O OLE IKINDIKCA NAPMAM GEREK HIC BILMIYORUM ARMUT SUYU FALAN VERDIM BAĞIRSAKLARINI CALISTIRIR BELKI DIE AMA IŞE YARAMADI(((
günaydın birsen
günaydın kıvılcım
günaydın kk
beyaz 16 ve esen 81 hoşbulduk. teşekkür ederim.
herkese günaydın. arkadaşlar sizin bebişler ayaklarını yere basabiliyor mu? benim kızım hemen dizlerini büküp çöküyor. bir de kendi kendilerine sağa sola dönebilyolar mı? kızım 5 mayıs doğumlu 7700 gr 64 cm. gelişimi normal ama bana çok hareketsiz gibi geliyor. sizinkilerde durum nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?