2009 Mayıs Anneleri

herkeze iyi akşamlar bugün ohhh bi temizlik yaptım bütün evim pırıl oldu vallaha
dün eşimin bi arkadaşına gittik mehmet hiç huzursuzluk etmedi uyudu ev değişik geldi baktı durdu etrafa bide iyice alıştı dış kapıya çıkanın arkasından bi çırpınışı var görmelisiniz sizler nasılsınız keyiflere nasıl hava bu yamurlarla epey soğudu bu aradazemuszemus

Kızlar biz geldik...

Oğlusum Persembe günü sünnet oluyor.Cok heyecanlıyım ya kıyamıyorum.Nasıl olucak cok merak ediyorum.Bengiiiiiiiiiiiii yardım et bana.

Ya Bora sürekli sol kulağını ve sacını cekiyor.Ağrısımı var anlamadım ama cok hırslı yapıyor.

herkeze selm ahanımlarr çok olmuş bee yazmayalı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birsencim yok be bacım faceye akşamdan akşama bakıyorumm benim cadı gazel hnm ek gıdaya geçtiğimizden ebri valla zaman bulamıyom hiç bişeye hee :hulya::hulya:
semranında günahını aldın hee karu evini yerleştirme derdinde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

damadım hastaymışşş dünürr nazar ettin kız çocuğa Allah şifasını versin inş en kısa zamanda atlatır kuzucum...

burcum bacım sanada çokkk geçmiş olsunnn

gülhancım hadi hayırlısı demek erkek olacak küçük adamımız kaydirigubbakcemile3

ayy geçmişe çok dönemedim başka hasta olan anneler ve bibişler varsa Allah hepsinin şifasını versin inş Şeniz

Sağol Huuuulya kız şu gazelın emekleme vıdeosunu istıyorum valla bunalıma gırecem benımkı kıçını kaldırmıyor....

anamm gülhan hayırlı olsun canım yaa şimdi sünnet nen iyisi bence naz yapmayı bilmiyorlar acıdığı için ağlar ağlarsa o kadar öteki türlü büyüdümü nazdan ağlıyorlar birazda
neysem kızlar ben mehmete yoğurt mayalamaya başladım öğlenleride onu veriyorum maşallah güzel yiyor inşallah böyle devam eder kaynanam tlf etti sarma yapmış bizi bekliyo oğlan uyanınca oraya gidicez

yaww bacımmm öyle emekleme değil yaw yüz üstü koyunca milim milim geri geri gidiyo okadar :))
bak milletin çocuğu yuvalanıyor benimki daha doğru düzgün dönemiyor bile :)))
acele etme yani yaparlar herşeyi yavaş yavaş azcık yere yüzsütü koy bacım..

hülyaa bacımmmm gazelll ne yiyorda buralardadan uzak kaldın ben veletlere tarhana veriyom heheh

ayyyy kızlarrr bu çocuklarr çok alemmmm şarkı söylüyorunmm susuyolarrr

manyak kadın nee yapii diyolar sanırımm

sağol canım doğru söyluyorsun keyfi sunnet zaten bende erken olmasını istiyordum hep.Ama yumurta kapıya dayanınca baska oluyormuş ya kıyamıyor insan ite.
Oh sizede afiyet olsun

ulen hulya bunalıma soktun benı be.Milim milim mı...O zaman Bora koşuyor yaw:roflol:

ayyyy kızlarrr bu çocuklarr çok alemmmm şarkı söylüyorunmm susuyolarrr

manyak kadın nee yapii diyolar sanırımm

anacım ben butun gun söyluyorum.Ama repertuarımı acılen geliştirmem gerek.Ayva cıçek açmıştan sıkıldı yavrum..

anacımm bu cadı doğru düzgün hiç bişi yemiyoooo (
yarım kavanoz meyve
4-5 kaşık çorba
sütaş yoğurt

muhallebiyi ağzına sürmüyor yediği zamanda hepsini kusuyor

siz maşAllah aşmışsınız yaw :))

inci cnm çocuğun içini karartmışsın biz ajda pekkan dinliyoz sonra kolbastı oynuyozz alemiz biz yaaa...

benim bu ömer öle hülya hastalandığından beri ama dişimiz çıkacak sanırım uyku azalası ishal...huysuzluk var...iştah kesikliği hastalığından ve dişden olabilir dedi doktor...normal zaten....6 ay bitecek bizde 8 de.....

benimkiler hazır kahvaltı yiyolar sabahları aliş bebelac ömer paşa milupa

sonra meyvelerini yiyolar ....sonra tarhana içine bebe ekmeği bir dilim
sonra yoğurtt sonra muhallebi bu saydıklarımı ali götürüyor sorunsuz
ama ömer meyve ve yoğurt dışında gerisini öğüre öğüre yiyor muhallebierin bir iki kaşık bırakıyor

inci cnm çocuğun içini karartmışsın biz ajda pekkan dinliyoz sonra kolbastı oynuyozz alemiz biz yaaa...

AYNEN bırso bızde kolbastı oynuyoz bayılıyo sıpa..bıde benımkı normal sarkıları sewmıyo marşlarla susuyo sıpa...ya hu ha dew adam ya bınumun gs marsları kar edıo ancakaydirigubbakcemile3uyurken nınnı soyleyınce aglıyo mars soyleyınce susuyooo ay alem falla he bıde efe turkulerıınde susuyo sadece...hatta bız eşimle koro halınde soyluyozkaydirigubbakcemile3sebee cewırdı sıpa bızı yaaaa

benımkı salıncaında bıle ters donmeyıu basardı bugun nasılp becerdı hala cpozemedım ama becermiş hınzırrrkaydirigubbakcemile2

bugun dr a gıttık kabızlık malum hala dewam bıde ekgıda olayı..dr emmeye dewam gerek yok ek gıdaya dedı 9 gunde 400 gr almıs 7400 olmusuz boyumuzda 64 olmus13ubde gıtmıcez artık....
işe başlamam 10gun kala gel dedı ya dr bakalım..
agzında pamukcuk olmus benım sıpanın ılac werdı dr ona basladık bıde....
son ıkı gundur bı mızıkkı benımkı msormayın kızlar ya noluyo bu welete yaaa..dun elımde battanıyede sallıcam uyucak dıe belımı agrıtmısım:çok üzgünüm:
buaralar kucaga fena sardı ya hayırlısı...
ben yemek yerken agzıma duscek benımkı ya ne ysem acıyo agzını herseyden verıyom bı parmak agzına yalana yalana bı kalıyo yafs...kaydirigubbakcemile3
GULHAN sunnetmı oldu kuuzcuıkkkk hayırlısı olsun gecmişolsun canım.....opuyorumnanaktan

esen saol ya bıde boyle denıyım bakımmmmopuyorumnanaktan

selam kızlar nabersiniz
ben geldim yemek yedim maşallah minnoşum bugün bütn yemeklerini yedi aaferin onaa:)
yoğurdumda bir güzel oldu ki sormayın

anammm bizim artıkkk iştahsızlık sorunumuz hiç bitmez malesef :1no2:
alişede maşAllahhh yakında nohutlu pilavda yer kaydirigubbakcemile3

oyyyy maşAllah oğluşuna cnmmm benim kız artık sütümü bile zorla içiyor yaw uykuluyken alıcak anca uyanıkkende zorla 5 dk ya emiyor ya emmiyor :1no2:

Gazel kuzumunda iştahı bıan once acılır inşşşş...:Saruboceq:

saol hulya teyzesiiii....

selam kızlar nabersiniz
ben geldim yemek yedim maşallah minnoşum bugün bütn yemeklerini yedi aaferin onaa:)
yoğurdumda bir güzel oldu ki sormayın

MAŞ ZUZUYA YARASIN ANNESİİİ

opuyorumnanaktanherkeze rep veriyorum bacılar istediğini<z bişey varsa alın bendensiniz yahuzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…