farkettim canım. biz aspiratörü alamadan düzeldi gibi kuzum sanki:uhm: bu akşam rahat uyuyor bakalım şimdilik:lepi:ayşee ömerin resimlerinde bir kutu ile oynuyor farkettinmi işte o dediğim aspiratör cnm
ayy canım iyi olur inşallah. bende hiç kıyamadım,ama zorunlu olunca iş başka.Kızlar biz geldik...
Oğlusum Persembe günü sünnet oluyor.Cok heyecanlıyım ya kıyamıyorum.Nasıl olucak cok merak ediyorum.Bengiiiiiiiiiiiii yardım et bana.
Ya Bora sürekli sol kulağını ve sacını cekiyor.Ağrısımı var anlamadım ama cok hırslı yapıyor.
hayırlı olsun ek gıdanız dünürüm. damadında öyle gribe filan çevirmedi çok şükür ama burnu tıknıktı. bide 2 gündür iştahsız. çok severek yediği muhallebiyi bile yemiyor. mafoldumbenherkeze selm ahanımlarr çok olmuş bee yazmayalı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birsencim yok be bacım faceye akşamdan akşama bakıyorumm benim cadı gazel hnm ek gıdaya geçtiğimizden ebri valla zaman bulamıyom hiç bişeye hee :hulya::hulya:
semranında günahını aldın hee karu evini yerleştirme derdinde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
damadım hastaymışşş dünürr nazar ettin kız çocuğa Allah şifasını versin inş en kısa zamanda atlatır kuzucum...
burcum bacım sanada çokkk geçmiş olsunnn
gülhancım hadi hayırlısı demek erkek olacak küçük adamımız kaydirigubbakcemile3
ayy geçmişe çok dönemedim başka hasta olan anneler ve bibişler varsa Allah hepsinin şifasını versin inş Şeniz
emeklemek mi? :1shok: yuh dicektim bendekaydirigubbakcemile3 benim kuzu elinden tuttukmu adım bile atıyor ama önüne arkasına dönemiyorkaydirigubbakcemile3yaww bacımmm öyle emekleme değil yaw yüz üstü koyunca milim milim geri geri gidiyo okadar :))
bak milletin çocuğu yuvalanıyor benimki daha doğru düzgün dönemiyor bile :)))
acele etme yani yaparlar herşeyi yavaş yavaş azcık yere yüzsütü koy bacım..
aman yoktur canım bişey yaa! ağzını hayra aç!Kızlarrrrrr yüzümün sol tarafı uyuşuyo yaaa yüz felci fln geçirmiyim bu akşam...
kız birsen götür nolacak, sen ikiz annesisin,bunun nimetlerini kullan biraz:)) idare etsinler. hiç olmadı bir puding pişir üzerine döküver. veya pudra şekeriyle kapla üzerini:lepi:
kız benim damat erkekmi oluyomuş ay canım şimdiden tebrik ederim inşallah çabukta atlatır.kıyamam ben ona yavrum ya.kızlar biz geldik...
Oğlusum persembe günü sünnet oluyor.cok heyecanlıyım ya kıyamıyorum.nasıl olucak cok merak ediyorum.bengiiiiiiiiiiiii yardım et bana.
Ya bora sürekli sol kulağını ve sacını cekiyor.ağrısımı var anlamadım ama cok hırslı yapıyor.
aha bendede var bitane ya biberon yiyor ama kaşık yok zorla napsak anlamadım.sütaş bu normal yoğurtmu kız ben daha vermedim hiç yoğurt[sıze="2"]anacımm bu cadı doğru düzgün hiç bişi yemiyoooo(
yarım kavanoz meyve
4-5 kaşık çorba
sütaş yoğurt
muhallebiyi ağzına sürmüyor yediği zamanda hepsini kusuyor
siz maşallah aşmışsınız yaw :))[/sıze]
canım hemen dikkat et dr a git bekleme erken müdahale önemli çünkü.geçmiş olsun ya üşüttün ya stres sebeb buna hayırdırkızlarrrrrr yüzümün sol tarafı uyuşuyo yaaa yüz felci fln geçirmiyim bu akşam...
aha bi pc zede daha kız ne çifliği ya bırakın ülkede çiftçilik öldü diye sanalamı başladınızay ya sinir oldum benim laptop kendi kendine kapanıyor eşim halletmeye çalışıyor şimdi
bende sınıfın laptopunu açtım bununlada faceye giremiyorum girsemde çiftliğime bakamıyorum yaaaaaaaaa
ah ah canım bak bu saat ayaktayız bağırıyo deli gibi sabah işe gitcek benim tabi zor huysuz bebekler bizimkilerbırso gotur bacım sen kekı sende ıkız arkadasında ıkız kusur musur olmaz bacım dedıın gıbı zaten yanık tarafıda sıze gelmez yanık olmayan yerınden yrsınız...
Ayse canım benımkıde sureklı sacını cekıyo kulaını oynuyo diştenmıymış kıss:)))cok guldum yafs...benımkının bıde ellerı sureklı agzında bı sag el bı sol el becerse yumrugunu sokcak sıpa ama mınnacık agza gırmıyo:)))
esen duzelır inşş laptop...
Burcu kıs yok daha neler ole kotu seyler getırme aklına canım ya yoktur bişi...
Pınar demek ondan yokmus ortalıkta ..inş duzelır defne kuzuda bıan once...
Bıze gelınce...
Sınırlerım gerıldı gerıldı gewsedı az once ay artık bende sabır danmı kalmadı bılmıom kızlar ya(5 ay oldu nerdeyse her gecen gun yenı bı huysuzluu cıkıyo sıpanın ya..uykusunu duzene soktum şukur bu sefrde aksamnları bı hal oluyo cocua mızmızmızzzzzzzz sureklı ılgı oyuın ıstıyo yada kucakkk yalnız kalmıyo 5dk ya ..salıncaınada oturmaz oldu cıyak cıyak aglıyo durmadan...gunduz nerdeyse hıc uymuyo artık toplasam 2 saat etmez uyudugu bıde ustune mızmızlıı eklenınce anam fena yoruyo benı..eşimde kacgundur aksam calışıyoo oynatmaya az kaldıııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?