2009 Mayıs Anneleri

Kızlarrrrrr yüzümün sol tarafı uyuşuyo yaaa yüz felci fln geçirmiyim bu akşam...

ayy kağan uyandı emzireyim bende yatayım inş. bişi olmaz ya niye oluyoki böyle şimdi off

burcu kızzz ne oduki yüz felçi geçirecen ya sinirden olur o yada ceyranda kalmaktann

kızlar pınarla konuştum bugün laptopu olmamış servisi fatihteymiş fatihe eşim gitmiyo diyo kargodada ne olur ne olmaz diyo yaa..........

malesf defne kuzuda hasta olmuş iştahsızmış burnu tıkalıymışşş

canu sıkkındı yanii...

yaaa bende yarın arkadaşıma gidecem kek yaptım ömer ağladı ayağımda sallarken üst kısmından biraz yanmış ama öle kömür gibi değil yaa götürsemmi koca kek çoğu yeride normal ya

ayşee ömerin resimlerinde bir kutu ile oynuyor farkettinmi işte o dediğim aspiratör cnm
farkettim canım. biz aspiratörü alamadan düzeldi gibi kuzum sanki:uhm: bu akşam rahat uyuyor bakalım şimdilik:lepi:

ayy canım iyi olur inşallah. bende hiç kıyamadım,ama zorunlu olunca iş başka.
o söylediğin kulak ve saçını çekmesi de çok enteresandır ama dişi kaşındığı için yapıyormuşkaydirigubbakcemile3 benim kuzu da da vardı,özellikle uykusu geldiğinde daha çokyapıyordu. sordum doktora, dişi kaşıındığı için, dişini de bilemediği,bulamadığı için yapıyormuşkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun ek gıdanız dünürüm. damadında öyle gribe filan çevirmedi çok şükür ama burnu tıknıktı. bide 2 gündür iştahsız. çok severek yediği muhallebiyi bile yemiyor. mafoldumben

emeklemek mi? :1shok: yuh dicektim bendekaydirigubbakcemile3 benim kuzu elinden tuttukmu adım bile atıyor ama önüne arkasına dönemiyorkaydirigubbakcemile3

Kızlarrrrrr yüzümün sol tarafı uyuşuyo yaaa yüz felci fln geçirmiyim bu akşam...
aman yoktur canım bişey yaa! ağzını hayra aç!

kız birsen götür nolacak, sen ikiz annesisin,bunun nimetlerini kullan biraz:)) idare etsinler. hiç olmadı bir puding pişir üzerine döküver. veya pudra şekeriyle kapla üzerini:lepi:

kız birsen götür nolacak, sen ikiz annesisin,bunun nimetlerini kullan biraz:)) idare etsinler. hiç olmadı bir puding pişir üzerine döküver. veya pudra şekeriyle kapla üzerini:lepi:

öle çirkin durmuyoo yaa 7-8 cnm kadar bi kısmı biraz kararmışş gittiğim kişide ikiz annesi yeni doğum yaptı yük olmasın diye yiyeceğimiz 4-5 dilim oda zaten yanık tarafa denk gelemz kusura bakılmaz artıkk

[sıze="2"]burcumm allah korusun kızzz bırsenın dedıĞı gıbı ceryanda falan mı kaldın bacım??

Bırso sen kekı gÖtÜr bıŞı olmaz ıkı Çocukla anca okadar olur yanık yerlerını orda alırsınız :))

dÜnÜrÜm maŞallah benım oĞluŞumaaa tabı gazelde Önce yÜrÜmese ayıp olur ona gÖre hee erkek adam dedıĞın gÜÇlÜ olmalı yerım ben zuzuyu bee :))
ıŞTAHSIZLIK BıZDEDE VAR MEMEYı BıLE ZORLA ALIYOR BU CADI YA
[/sıze]

ay ya sinir oldum benim laptop kendi kendine kapanıyor eşim halletmeye çalışıyor şimdi
bende sınıfın laptopunu açtım bununlada faceye giremiyorum girsemde çiftliğime bakamıyorum yaaaaaaaaa

başlıyacam çifiğine beeee kapanınca çok sevinmiştim herkes çiftiikte

hülya tuba nasıl neden gelmiyo illa gelirdi bişi yok dimi

BIRSO gotur bacım sen kekı sende ıkız arkadasında ıkız kusur musur olmaz bacım dedıın gıbı zaten yanık tarafıda sıze gelmez yanık olmayan yerınden yrsınız...
AYSE canım benımkıde sureklı sacını cekıyo kulaını oynuyo diştenmıymış kıss:)))cok guldum yafs...benımkının bıde ellerı sureklı agzında bı sag el bı sol el becerse yumrugunu sokcak sıpa ama mınnacık agza gırmıyo:)))
ESEN duzelır inşş laptop...
BURCU kıs yok daha neler ole kotu seyler getırme aklına canım ya yoktur bişi...
PINAR demek ondan yokmus ortalıkta ..inş duzelır defne kuzuda bıan once...

BIZE GELINCE...
sınırlerım gerıldı gerıldı gewsedı az once ay artık bende sabır danmı kalmadı bılmıom kızlar ya(5 ay oldu nerdeyse her gecen gun yenı bı huysuzluu cıkıyo sıpanın ya..uykusunu duzene soktum şukur bu sefrde aksamnları bı hal oluyo cocua mızmızmızzzzzzzz sureklı ılgı oyuın ıstıyo yada kucakkk yalnız kalmıyo 5dk ya ..salıncaınada oturmaz oldu cıyak cıyak aglıyo durmadan...gunduz nerdeyse hıc uymuyo artık toplasam 2 saat etmez uyudugu bıde ustune mızmızlıı eklenınce anam fena yoruyo benı..eşimde kacgundur aksam calışıyoo oynatmaya az kaldıııııııııııııııııııııııııı

birsen kız oynasan müptelası olursun sakın başlama :))

siibron yaptın mı yoğurt

defnoşta mı hasta noldu bunlara yaaaa(

ESENIM yaptım yogurt kapattım guselce sabah 5 te oglan emmeye kalktımı accam bakalım nolcak ..ben ıkı kat havluya sarıodum busefer sen gıbı sardım battanıyeye bakalım accukta seker attım...inş tutar

inşallah canım
ben yatıyorum kızlar ahsen uyudu
bu arad ayaklarının üstün e basmıyordu sıpa babam nazlı yetiştiriyorlar tabi basmaz demiş anneme :))
bugn annem baktı baya uzun basmış sıpacık bana şımarıyor zannımca
neyse iyi geceler herkeseee

ıyı geceler esen...
bende kacar kızlar oglan uyudu yarım saat oldu ..ben de kafa daıttım accık.ç.sınır harbınden sora...
hade bakalım ıyı geceler herkeze...

esen oynamıyorum beceremiyorum zatiiii

bakın bu saat oldu ayaktayım şimdi yatacam ayrım saat sonra uyanacaklar ben uyuyunca kalmak istiyo canları neyse yarın yokumm gezecemm öptümm

kız benim damat erkekmi oluyomuş ay canım şimdiden tebrik ederim inşallah çabukta atlatır.kıyamam ben ona yavrum ya.
Türkiz de sağ kulağını aynı yapıyor anam bunları boşa nişanlamadık.

aha bendede var bitane ya biberon yiyor ama kaşık yok zorla napsak anlamadım.sütaş bu normal yoğurtmu kız ben daha vermedim hiç yoğurt
kızlarrrrrr yüzümün sol tarafı uyuşuyo yaaa yüz felci fln geçirmiyim bu akşam...
canım hemen dikkat et dr a git bekleme erken müdahale önemli çünkü.geçmiş olsun ya üşüttün ya stres sebeb buna hayırdır
ay ya sinir oldum benim laptop kendi kendine kapanıyor eşim halletmeye çalışıyor şimdi
bende sınıfın laptopunu açtım bununlada faceye giremiyorum girsemde çiftliğime bakamıyorum yaaaaaaaaa
aha bi pc zede daha kız ne çifliği ya bırakın ülkede çiftçilik öldü diye sanalamı başladınız
ah ah canım bak bu saat ayaktayız bağırıyo deli gibi sabah işe gitcek benim tabi zor huysuz bebekler bizimkiler
kızlar ya azaldıkmı ne sibel yok cerennnn yok aysun yok marlın gitti ojeli yok bugün ilginde yokmuş kız dırım bi bizmi kalmışız claries ve kıvılcım fulya nerde bunlar huuuuuuuu kızlar.
valla bende çalışıyorum ama takipte olmaya çaılşıyorum bide şu ev meselem çözüldümü rahatlıycam iyice

GÜNAYDIIIIIIIIIIINNN sabah 9 itibarıyla kalkmış bulunuyoruz bu gece yine deli gibi oldum bu sefer mehmet çok uyandı herzamanki gibi sallayıncada susmadı bende yanıma bizim yatağa yatırdım hiç deliksiz uyudu ya benim kokumu istiyo yada yatağında rahat edemiyo napsakki bu çocuğu yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…