2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar bizde şimdi kalktık
ya Ahsenin burnu çok akıyor dr a götürsem mi ki şimdi bi arayımda ona göre götüreyim

gunaydın canım kokunu ıstıyordur canım benımde oglum artık gecelerı daha sık uyanıyor eskıden 3-4 kere kalkıyrodu sımdı saatte bır kalkmaya başladı odayı degıstırdımya acaba kendı odasınımı arıyor

ya Ahsenin burnu çok akıyor dr a götürsem mi ki şimdi bi arayımda ona göre götüreyim

gunaydın canım gecmiş olsun ahsene benımkılerde hastaydı burnu tıkalıyken cok fena oldular burunları akınca rahatladılar
sen bır drunu ara canım ama burnu akması ıyı mıkrobu atıyordur canım ben bıde ıhlamur kaynatıp verdım halada ara ara verıyorum cunku benımkılerde oksurukde vardı

gelelim bızee.....
soylemıştımya odalarının yerını degısıyoruz dıye cocukların odasını benım yatak odama tasıdık benım odayıda oraya sımdı odaları ıyı oldu cunku daha sıcak
ama bır odayı bıle tasırken okadar ev dagıldıkı hertyer yerınden oynadı ozellıkle benım odamda cok iş varmış bazanın altındakıler dolapdakı okadart kıyafet amam öldum resmen cok sukurkı sımdı bıttı kuzularımı bıle bır haftadır dogru duzgun sevemedım bugun kendıme tatıl ılan ettım bol bol kuzularımla ılgılenıcem

peki o zaman canım afiyet olsun:))
iyi gezmeler.

heralde emeklemeyecek bu sıpa ya,doğrudan yürüyecek:)))

galiba diş çıkaracaklar kuzular yaa( bu iştahsızlık ondan. bide benim oğlum 2 günde bir kaka yapardı. dün 2 kere yaptı,bu sabah yine yapmış. ishal yani(

ay ya sinir oldum benim laptop kendi kendine kapanıyor eşim halletmeye çalışıyor şimdi
bende sınıfın laptopunu açtım bununlada faceye giremiyorum girsemde çiftliğime bakamıyorum yaaaaaaaaa
sınıfın laptopu ha?? biz sınıfa tebeşir zor buluyoruzkafamçokkarıştı

başlıyacam çifiğine beeee kapanınca çok sevinmiştim herkes çiftiikte
hülya tuba nasıl neden gelmiyo illa gelirdi bişi yok dimi
sende gel bacım,katıl bize:)) ama ananen görmesin atari oynadığınıkaydirigubbakcemile3

evet canım dişi yüzündenmiş. bende çok gülmüştüm doktor söyleyince:))
Allah sabır versin canım sanada(

geçmiş olsun canım. bizimki de bir akamadı,aksa keşke kuzu rahatlasa!!

kendi odasını arıyor olabilir canım,ama olsun alışır. sık biraz dişini:))

ellerine sağlık. hadi bakalım tatili haketmişsin:))

günaydın kızalr nasılsınız? sanırım kuzuckların çoğu hasta .benim kızımda hastaydı ama allaha şükür hemen atlattık buırnu tıkalıydı ve hafif öksürüyordu.tonimer burun damlası valla çok iyi geldi kuzucum dhaha iyi şimdi.burcu canımya inşallah düzelmişsisndir.

merabalar herkese....benimde oğluşum hasta ama öle önemli bişi diil şükür...dün doktora gittik kontrole..ist.da evime yakın bi hastane var dün götüriym iyi bi doktor bulursam hep oraya gideriz dedim..neyse gittik bi haftadır filan günde 6-7 kere sıvı kaka yapıodu onu sordum kakasına bakalım dedi baktı ve teste gönderdi...bağırsak iltihabı çıktı ama önemli diil şurup vercem geçer dedi.... kilosu 7.480 boyu 68 cm olmuş iyi mi acaba... 5 ay 2 günlük oldu işte oğlum bu ay 500 gr filan almış..

bugünde pek giremiycem tüm hasta bebişlere geçmiş olsun... hepsini öpüyoruumm :1hug:

canım geçmiş olsun oğluna.bakalım bizde cumartesi gidicez rota aşımızın 2.si ve rutin kontrolümüz var .bakalım ne dicek doktorumuz.

kızlar oğlum gece hiç uymuyo ne olur bi çözüm önerin gece çayı nasıl,emiyo mama veriyorum 30 40 dk bir uyanıyo çok kötü durudayım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ŞİMDİDEN SONSUZ TŞKLER KENDİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN. BUARADA 2 GÜN SONRA 6. AYA GİRİYOZ 8 MAYIS DOĞUM TARİHİMİZ.

canımya nesi var acaba gece çayını iyi diye duydum ama ben hiç kullanmadım.canım gündüz uykusu nasıl gündüz eğer çok uyursa gece daha sık uyanıyorlar en azından benim kızım öyle.

canımya nesi var acaba gece çayını iyi diye duydum ama ben hiç kullanmadım.canım gündüz uykusu nasıl gündüz eğer çok uyursa gece daha sık uyanıyorlar en azından benim kızım öyle.

bilmiyorum dr benimde kızım aynı katlancaksın çok şey istiyorsun dedi ama benim bebiş gündüzde cin gibi gece bile uyanıp etrafı seyrediyo anlamadım gitti.

cnm diş çıkarıyo olabilir mi...benimkinin de gece uykuları değişmeye başladı...

Kızlar slm, dr dan geliyorum, halsizliğimi başdönmelerimi uyuşmayı fln anlattım acil bişi yok dedi , kan tahlili istedi yarın sabah vericem bakalm ordanda dr a göstericem, amanın kağan bi kuduruyo ya görmeniz lazım resmen parçalıcak yatağımı :)))

Bu arada kağanın gece uykusu 2 gündür bozuk kızlar ya, gecenin 4.30 unda uyanıyo sıpa,başlıyo agulamaya oyun istiyo, ışığı acmadan sallıyorum kucağımda 1.5 saat, öyle uyuyo 6 gibi dalıyo

Son düzenleme:
canım bide istersen milupanın papatya çayını denesene.yeğenimde kullanıyorduk biz rahatlatıyordu.gerçi bu daha çok sakinleştirmek gaz sancısını hafifletmek için ama yeğenim uyuyordu.

burcu canım nasıl oldun? ya canım benimm kızda öyle gece 4 te uyanıyor resmen oyun oynamak istiyorya işin kötü yanı 8 de uykuya dalıyor ama ben işe gidiyorum.ruh gibiyim valla 2 gündür(

burcu canım nasıl oldun? ya canım benimm kızda öyle gece 4 te uyanıyor resmen oyun oynamak istiyorya işin kötü yanı 8 de uykuya dalıyor ama ben işe gidiyorum.ruh gibiyim valla 2 gündür(

yaa ewet aynen öyle agulayarak uyanıyo tülaycım ya, saka gibi yani, ışığı açmadan alıp emziriyorum o memeyi bırakıp aguuuuu yapıyo bana gecenin 4nde :))) bu ikisine nooldu böyle yaa ne güzel uyurdu benim çocuğum
benim hastalığım geçti gibi, ama basdönmem halsizliğim fln var, bugün dr da aldım soluğu bakalm yarında gidcem, sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…