GÜNAYDIIIIIIIIIIINNN sabah 9 itibarıyla kalkmış bulunuyoruz bu gece yine deli gibi oldum bu sefer mehmet çok uyandı herzamanki gibi sallayıncada susmadı bende yanıma bizim yatağa yatırdım hiç deliksiz uyudu ya benim kokumu istiyo yada yatağında rahat edemiyo napsakki bu çocuğu yaaaaa
günaydın kızlar bizde şimdi kalktık
ya Ahsenin burnu çok akıyor dr a götürsem mi ki şimdi bi arayımda ona göre götüreyim
peki o zaman canım afiyet olsun:))öle çirkin durmuyoo yaa 7-8 cnm kadar bi kısmı biraz kararmışş gittiğim kişide ikiz annesi yeni doğum yaptı yük olmasın diye yiyeceğimiz 4-5 dilim oda zaten yanık tarafa denk gelemz kusura bakılmaz artıkk
heralde emeklemeyecek bu sıpa ya,doğrudan yürüyecek:)))[sıze="2"]burcumm allah korusun kızzz bİrsenİn dedİĞİ gİbİ ceryanda falan mı kaldın bacım??
dÜnÜrÜm maŞallah benİm oĞluŞumaaa tabİ gazelde Önce yÜrÜmese ayıp olur ona gÖre hee erkek adam dedİĞİn gÜÇlÜ olmalı yerİm ben zuzuyu bee :))
İŞTAHSIZLIK BİZDEDE VAR MEMEYİ BİLE ZORLA ALIYOR BU CADI YA[/sıze]
sınıfın laptopu ha?? biz sınıfa tebeşir zor buluyoruzkafamçokkarıştıay ya sinir oldum benim laptop kendi kendine kapanıyor eşim halletmeye çalışıyor şimdi
bende sınıfın laptopunu açtım bununlada faceye giremiyorum girsemde çiftliğime bakamıyorum yaaaaaaaaa
sende gel bacım,katıl bize:)) ama ananen görmesin atari oynadığınıkaydirigubbakcemile3başlıyacam çifiğine beeee kapanınca çok sevinmiştim herkes çiftiikte
hülya tuba nasıl neden gelmiyo illa gelirdi bişi yok dimi
evet canım dişi yüzündenmiş. bende çok gülmüştüm doktor söyleyince:))BIRSO gotur bacım sen kekı sende ıkız arkadasında ıkız kusur musur olmaz bacım dedıın gıbı zaten yanık tarafıda sıze gelmez yanık olmayan yerınden yrsınız...
AYSE canım benımkıde sureklı sacını cekıyo kulaını oynuyo diştenmıymış kıss:)))cok guldum yafs...benımkının bıde ellerı sureklı agzında bı sag el bı sol el becerse yumrugunu sokcak sıpa ama mınnacık agza gırmıyo:)))
ESEN duzelır inşş laptop...
BURCU kıs yok daha neler ole kotu seyler getırme aklına canım ya yoktur bişi...
PINAR demek ondan yokmus ortalıkta ..inş duzelır defne kuzuda bıan once...
BIZE GELINCE...
sınırlerım gerıldı gerıldı gewsedı az once ay artık bende sabır danmı kalmadı bılmıom kızlar ya(5 ay oldu nerdeyse her gecen gun yenı bı huysuzluu cıkıyo sıpanın ya..uykusunu duzene soktum şukur bu sefrde aksamnları bı hal oluyo cocua mızmızmızzzzzzzz sureklı ılgı oyuın ıstıyo yada kucakkk yalnız kalmıyo 5dk ya ..salıncaınada oturmaz oldu cıyak cıyak aglıyo durmadan...gunduz nerdeyse hıc uymuyo artık toplasam 2 saat etmez uyudugu bıde ustune mızmızlıı eklenınce anam fena yoruyo benı..eşimde kacgundur aksam calışıyoo oynatmaya az kaldıııııııııııııııııııııııııı
geçmiş olsun canım. bizimki de bir akamadı,aksa keşke kuzu rahatlasa!!günaydın kızlar bizde şimdi kalktık
ya Ahsenin burnu çok akıyor dr a götürsem mi ki şimdi bi arayımda ona göre götüreyim
kendi odasını arıyor olabilir canım,ama olsun alışır. sık biraz dişini:))gunaydın canım kokunu ıstıyordur canım benımde oglum artık gecelerı daha sık uyanıyor eskıden 3-4 kere kalkıyrodu sımdı saatte bır kalkmaya başladı odayı degıstırdımya acaba kendı odasınımı arıyor
gunaydın canım gecmiş olsun ahsene benımkılerde hastaydı burnu tıkalıyken cok fena oldular burunları akınca rahatladılar
sen bır drunu ara canım ama burnu akması ıyı mıkrobu atıyordur canım ben bıde ıhlamur kaynatıp verdım halada ara ara verıyorum cunku benımkılerde oksurukde vardı
gelelim bızee.....
soylemıştımya odalarının yerını degısıyoruz dıye cocukların odasını benım yatak odama tasıdık benım odayıda oraya sımdı odaları ıyı oldu cunku daha sıcak
ama bır odayı bıle tasırken okadar ev dagıldıkı hertyer yerınden oynadı ozellıkle benım odamda cok iş varmış bazanın altındakıler dolapdakı okadart kıyafet amam öldum resmen cok sukurkı sımdı bıttı kuzularımı bıle bır haftadır dogru duzgun sevemedım bugun kendıme tatıl ılan ettım bol bol kuzularımla ılgılenıcem
canım geçmiş olsun oğluna.bakalım bizde cumartesi gidicez rota aşımızın 2.si ve rutin kontrolümüz var .bakalım ne dicek doktorumuz.
canımya nesi var acaba gece çayını iyi diye duydum ama ben hiç kullanmadım.canım gündüz uykusu nasıl gündüz eğer çok uyursa gece daha sık uyanıyorlar en azından benim kızım öyle.
kızlar oğlum gece hiç uymuyo ne olur bi çözüm önerin gece çayı nasıl,emiyo mama veriyorum 30 40 dk bir uyanıyo çok kötü durudayım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ŞİMDİDEN SONSUZ TŞKLER KENDİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN. BUARADA 2 GÜN SONRA 6. AYA GİRİYOZ 8 MAYIS DOĞUM TARİHİMİZ.
cnm diş çıkarıyo olabilir mi...benimkinin de gece uykuları değişmeye başladı...
canım bide istersen milupanın papatya çayını denesene.yeğenimde kullanıyorduk biz rahatlatıyordu.gerçi bu daha çok sakinleştirmek gaz sancısını hafifletmek için ama yeğenim uyuyordu.
burcu canım nasıl oldun? ya canım benimm kızda öyle gece 4 te uyanıyor resmen oyun oynamak istiyorya işin kötü yanı 8 de uykuya dalıyor ama ben işe gidiyorum.ruh gibiyim valla 2 gündür(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?