2009 Mayıs Anneleri

Evet filizcim cok ince konu.Tebrik ederim senı arkadasım ve kalemın cok kuvvetlı.

Kızlar öpüldünüz ben yatıyorum.Tatlı ruyalar hepinize....

fFILIZCIM CNM bende ızledım o programı we eşimle bıle konustuk bu konuyu bı kadın 9ay tasıdıgı içinde buyuttugu melegını nasıl olurda bı baskasına werır yada bunu 9ay içinde duygularında hısede hıssede yasarken sonunda o mucızevı varlıgı nasıl werırrr bu nasıl bı vıcdan nasıl bı duygusuzlukturrrr dıe.....
boyle bişeyı basta kabul etse bıle sonrası...9aytasımak o hamılelıgı tum zorluk ve gusellılerıyle yasayıp ruhsuz bı şekılde nasıl olurda sonucuna katlnılır...
benım annemın komsularından bırının kardesının cocugu olmuyormıus we ablası ona cocuk dogurup wermişşş....anlasmalı hamıle kalmıs ewlatlık gıbı ama prosedur yok yanı işin içinde....yasal olarak belkı efet yok turkıyede ama bı sekılde kardesıne akrabasına dogurup verenlerde varr..ama tabı kadın ıkıncı anne gıbı..oylede olsa benlık deıl fılızcım sonuna kadar katılıyoruum tum yazdıklarına..ne kardesım ne bı akraba ne de bı baskası içinn tasıyıcı annelık ne aklıma ne mantıgıma yatmıyor yatmazda.....hele bıde dedıgın gıbı fızyolojık anne olmak annelık deıl bencede sadece annelık duyusunu tatmıne calısmak..onun yerıne yuvalarda anasız babsız sefkat bekleyen mınıcık bebkler cocuklar war ewlat edınılebılırrrr....................

banada kalırsa taşıyıcı annelik hiçte mantıklı değil....
öncelikle taşıyanın yerine kendimi koyduğum zaman benim içimde büyüyen bir varlığı 9 ay boyunca her hareketini hissedip onunla yatıp onunla kalktıkan sonra ben kendi canımdan olan bu varlığı kimseye veremem...

2.olarak Anne olmak isteyen bir bayanı düşündüğüm zaman hiç bir kimse bir bebege veya çocuga bir annenin yaklaştığı gibi şevkatli sabırlı ve sevgi dolu olamaz ...o çocuga iyi bakması için ondan bir parça olması gerekir bizim annelik şevkatimiz olmasa nasıl bebeklerimizin her sorununa her ağlamalarına yada geceleri uykusuzluğu nasıl katlanabilirdik...
bizler bebeklerimiz için hayatımızdan bir çok şey feda ediyoruz ...bunuda bir anneden başka kimse yapamaz ...o yuzden taşıyıcı anne yerine kimsesiz bir çocugu evlat edinmek çok daha mantıklı ...

sonuç ben şahsen karşıyım..

not : Allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesinnn

geçmiş olsun gülşahcım
nasıl böyle ayrım yapabilir bi anne ben anlamıyorum
Kızlarrrrrrr özendim 2010 mayıs göbüşlerine resim kydum he he he :))) yinemi bebiş yapsam ne:)))kaydirigubbakcemile3
çok cesur gördüm seni :)
ben de merak ettim hadi bakalım hayırlısı umarım normaldir diğerlerinin bakımı çok zor oluyor
tutkunum sana rep verdim simit pasta neyim bişiler al diye :)) hepimizde var eksik kalma cnmmopuyorumnanaktan
ben de istiyooooom
kıyamam ben ona geçmiş olsun
allah allah yaaa
sağlıklı olsun da canım boşver gerisini
aptamil sütlü pirinçli verip üstüne emziriyorum ben uyuyo ya katı veriyorum kaşıkla
haklısın canım ne desen haklısın
iyi yapmışsın bence seni çok üzdü
maşallah kağan'ıma sağlıklıysa süte devam zaten 1 ay sonra drun bi uygulama takvimi verir sana

sen bilirsin ama gitsen iyi olur bence
drun söylemedi mi canım bize muhallebiyle başlattı
bence onu bozdurma ne de olsa düşünmüş özenmiş yapmış kadın
kızlar hava iyice kapandı burada başım çok ağrıyor sinüzitim var offfff dayanılmaz derecede eve gidincede dinlenemem ki çocuklardan inşallah geçer
geçmiş olsun canım

inşallah düzelir dert etme geçecek bu günler de
ne güzel işte eşin anlayış gösteriyo yardımcın var hep bebişinle ilgileniyorsun
aman içine atma da yaz canım ben de yapıyorum onu bazen
çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşsun bebişin sağlığına
ay ben de almak istiyorum ama annem gereksiz diyo yoğurtlar da çok katı olmuyo ne yapacağımı bilemedim
Veeeee arkadasınız 64 kılo olmuşşşşşşş.Sabah bi cıktım göbek attım sevıncten.Tabı göbek yok ama laf icabı iştezemuszemus
maşallah maşallah:)))
geçmiş olsun canım
hadi bakalım :) ikinci balayı erken gelecek ha :)
amaaaaan saçmalamış hem oğluşun hem de sen süpersiniz ayrıca kağan sana çok ama çok benziyo
anne olmak işte çok güzel yaa bi gülümseme yetiyo gerçekten
kızlar bugünden itibaren diyete başlıyorum bakalım ne olcak :))
hayırlısı olsun :)
ama çok zor be canım ayrı kalmak kokusu burnumda tütüyor yorgunluk da cabası eve gelince dinlenmek istiyosun ama bebişin sana bakıyo gülüyo kıyamıyosun yorgunluktan ölüyosun sonra

işte bu beni uyutmayan canavar kız annelerine duyrulur güzel bir gelin arıyorum. söylemsi ayıp oğlum çok yakışıklı. :)
maşallah paşama :) yerim onu beeeen :)
düzelicek annesi büyüyo artık :)
hayırlısı olsun canım bi haftayı atlatınca rahatlarsın söyle tabi erken kavuşursun meleğine
oh ne güzel şimdiden başlamışsınız
:)))) ilahi güldürdün beni o sahne canlandı gözümde
geçmiş olsun canım
Mın ju Tülay sağolun kızlar ama Bora demır ilacı almıyor daha.Netten arastırdım mıde bağırsak problemı olabilir ihmal etmeyin diyor.Allahtan bu akşam dr gidecek sorayım bakalım.
mutlaka druna danış
esracım hoşgeldinnnnnnnnn:1hug: valla anlıyorum seni bende en geç 7 de ayaktayım bazen 6,30 da gece 12 ye kadar zaten bu tempoyla gidersem yataklara düşecem valla az kaldı(
aman dikkat et kendine
benim oğluş kabız olmadı drum muhallebinin yarısını ver demişti yatmadan onu veriyorum
maşallah maşallah :)
Kızlar bebeĞım Çekyattan kafaÜstÜ dÜŞtÜ ne olur yardımmmmmmmmmmmmmm Çok aĞladı,Şımdıde uyuyo kÜÇÜklere rÖntgen 24 saat sonra ÇekılıyomuŞ
kıyamam ya inşallah bi şeyi yoktur
iyi almış üzülme sakın
yandın yandııııııııııııııın :))))
bence yapma drumuz bize yasak dedi

evet evet kızlar daha narin oluyor
ohh yağızım da ayaklanmış :) yakında yürüyecek sizin oğluşlar vallahi

offf yazacak çok şeyim vardı ama oğluşumun burnu felaket tıkalı ikide bir uyanıyo kısa kısa yazmak zorunda kaldım buna sonra görüş yazayım saat 20'den beri okuyorum bitmedi ne çok birikmiş
bölüp bölüp yolladım sığmadı mesajlar :)

gülhancım doğru diyon bacım anasında boy pos yokki ...
kızımında manken olmasını bekliyemem dimi ama ??:)))
ama şöyle 3 5 yaşına kadar etli butlu sıkılmalık bişey olsa iyi olurdu bee :))

sibelcim bengicim saolun kızlar yok üzülmüyorum zaten diyorum ya sağlıklı olsunda kilo okadarda önemli değil...
bengi cnm sizede gecmiş olsun bizimde burnu tıkalı sürekli burun dalması sıkıyorum özellikle gece çok tıkanıyor .

günaydın hanımlarrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzz
biz erkenciyiz bugün 2.ye uyudu bile kzuzum
benimde işim var onları yapayım uyurken
dün banyoya küğvetin oraya perdeler varya onlardan almıştım
kat yerleri belli oluyor onu ütüleyeyim çıkarayımda
inş yakmam
biraz naylonumsu

günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız kızlar :))))))))))))

kızlar kotumun içine girdim çok sevinçliyim :)))

birde dairemizin karşısı sanırım spor salonu gibi birşey olacak eşimde ben oturmam ev bulalım çıkalım giren çıkan belli olmaz dedi

hepinize kocamannnn günaydinlarrr a.s.

ben anneme gidiyorum..filizcim cok guzel bi konu olmus :) bekledigimize degdi konu hakkindaki düşüncelerimi annemden yazicam inşaAllah ayaküstü cevap verilcek bi konu degil :)

öptüm hepinizi ve boncuklariiiiii :)

birsencim ömere maşallah hızlı bebiş:))))))))))))))))) canım yürüteç için çok erken sakıncalı bence biraz daha geçsin

semacım maşallah çok yakışıklı oğlun kıyamam Allah nazarlardan saklasın

size bir günaydın diyeyim dedim dersim başlayacak birazdan okula gitmem lazım herkes iyidir umarım görüşürüz

slm bende yenı uyeyım ve mayıs annesıyım allah herkezın çocugunu bagıslasın sevdıklerıne benım de mınık bı kızım var mayıscıcegım benım
:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…