2009 Mayıs Anneleri

canım onunkinide benimkinide satıp onların parasıyla kendime alıcam sadece:lepi:
eşime yokkk nasılsa takmıyorkaydirigubbakcemile3
aldıklarınzıı güle güle kullanın cnm
senin aldığın kadife pantolonu giyiyor zeynep şimdi
giydirdikçe seni hatırlıyorum cnm
tekrar teşekkürler

kızlar beyazı izliyorum yanayım yanayım şarksıı çalıyor melodisi ne kadar hoş yaa bayılıyorummmm
innsanın oynayası geliyor vala

Günaydınlarr,a.s.
Kızlar dün gece kağanı nerdeyse hasta ediyodum,uykulu uykulu emzirdim tam yatağına koyacakken elime bi ıslaklık geldi, bi dikkat ettim karnı dizlerine kadar ıslanmış:1shok:, ben bi tarafı emzirirken diğeri kağanın üstüne akmış zıbınına kadar ıslanmış kuzum, hemen değiştirdim üstünü e uyandı tabi, sonra yine uyutmak için salladım ayağımda, gecenin 5 inde...:çok üzgünüm: 6 ya gelirken daldı şükür bende yattım eğer farketmeseydim ıslak ıslak uyucaktı kuzum havada soğudu artık zaten üstünüde açıyo... bide kağanın yatağı geldi, tam ölçüsünde hiçbir yerde bulamadık kenarında 3-4 cm boş var o kısma fazla bebe yastıklarını dizdim kapandı

guandyın canım ıyıkı farketmışsım yoksa hasta olabırdı kagan gecelerı zaten ıyıce soguk olmaya başladı
benımkılerde uzerlerını cok acıyor gece her kalktıgımda ortuyorum ama yıne acıyorlar sanırım bu uyku tulumlarından almam gerekıcek

Olabiliiiiiiiiiiiiiiiiiir şikercim :)) bekliyorum bugün tarifiiiiiiiiiii :))))

Hadi gözün aydın cnm, Rabbim içinde ağıztadı ile oturmayı nasip etsin inş.

Burasıda öyle cnm, tplasan 3 komsu fln var görüştüğüm kalanı çalışıyoo geerçi vaktide yok insanların ama lsun insan bekliy yinede, gerçi niye gideyim gitmem ben tasındım hoşgeldine gelmediler, doğurdum hayırlı lsuna gelmediler, amaaan herkes kendi yaptığından mesuldür görmemişler demekki böyle şeyler, bizde gelip gidilir böyle olaylarda ama herkes değişik tabi

:))) beni yüzüğümde öyle kız bende çok seviym eski yüzüklein kalınından :))) bozdur gitsin cnm bizde değiştirmiştik diğerlerini kullanamadım ben köşeli gibiydi

Kolay gelsiin canımm

evet cnm ya kağan hep açıyo üstünü mecburen bende alıcam uyku tulumu napalmmm, nasıl bişi alıcan sen

günaydın arkadaşlar umarım bebişler ve sizler iyisinizdir havalar çok soğudu oğlumu pek dışarı ıkartmak istemiyorum artık bukışı hasta etmeden atlatırız inşallah.birsen canım oğluşlrın çok hareketli maşallah hemen yürüyecekler.bizde uyku tulumu aldık kızlar geceleri çok açıyor üzerini.ama biraz büyük almışım içinde kayboluyorkaydirigubbakcemile3. yürüteç almayı bende istiyorum ama drlar hayır diyolar diye cesaret edemiorum oyüzden mama sandalyesi aldık çokta memnunum kızlar tavsiye ederim.6 aylık aşısını olan bebişler varmı?bizim kasımın ilk haftası.kızlar bentam oarak ek gıdaya geçemedim yaw.bu arada pınarı göremiyorum nerelerde?

Cnm mrb, güle güle kullan, bende almayı düşünüyorum fikir olsun senin mama sandalyesinden tulumdan fln memnunmusun ne marka

Cnm mrb, güle güle kullan, bende almayı düşünüyorum fikir olsun senin mama sandalyesinden tulumdan fln memnunmusun ne marka

canım ewt ikisindende memnunum tulum sıcacık battaniye gibi dediğim gibi ben ileri dönük almıştım bebişler büyüyo tam üzerine göre alıpta 2 gün giymektense biraz büyükalayım önümüz kış dedim ama azcuk büyük ama sıcacık üzerindeki yorganı tepiyodu şimdi daha ii olur.mama sandalyesi kraft aldık canım kodu 234 bakabilirsin netten.

hepinize günaydın kızlar.
burcu canım tarifi yazıp hemen çıkacam. çoook işim var! mafoldumben son güne bırakırsan böyle olur işte:mymeka:
Yunan Tatlısı:
4yumurta
1 çay fincanı şeker (ikisi çırpılacak)
1çay fincanı sıvı yağ
1 ç. fincanı galeta unu
1 ç.fincanı ceviz
1 ç. fincanı hind. cevizi
1 paket kabartma tozu

hepsini karıştırıp yuvarlak borcamda düşük ısı da pişirecen.(170-180)

şerbeti de: 2,5 çay fincanı su - 1,5 çay fincanı şeker - 1 limon kabuğu rendesi

şerbette sıcak olacak tatlıda. üzerine de soğuduktan sonra kremşanti sürecen.
not: tatlı fırında önce kocaman kabarıyor,sonra üzeri kızarırken hepsi geri iniyorakannehir
panik yapma:lepi:

hepinize öpücükler kızlar!! offf 20 küsür kişiyi de nasıl ağırlayacaksamkafamçokkarıştı

burcucum aman canım fark ettiğin iyi olmuş..iyiki öyle uyumamış kağancım. bizimide sürekli üstünü açıyor bu aralar sürekli üstünü örtüyorum.

Haklısın cnm bende biraz büyüğünü alıcam, paylaşımın için teşk .:)))
a.s.

Ayşecm yarın yapmayı düşünüyorum vakit bulabilirsem cnm teşk :)))

burcucum aman canım fark ettiğin iyi olmuş..iyiki öyle uyumamış kağancım. bizimide sürekli üstünü açıyor bu aralar sürekli üstünü örtüyorum.

evet cnm ya atık uyku tulumu şart oldu afacanlara, ben bide dışarı çıkarken giydirmeye su astrnot kıyafetlerine benzer bebek tulumları varya onlardanda almayı düşünüyrum yağmurdan sonra baya serinledi buraları...
Şeniz

evet bende onlardan alıcam onlar çok güzel. benim kuzenimin kızının vardı bayılıyordum bizde paşalarımıza alalım.kaydirigubbakcemile2..

Kızlar yapcak iş çkta yapcak burcu yok :))) bööle bi rahatlık geldi üstüme :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…