2009 Mayıs Anneleri

tünaydınlar..............hihoyyyt

evet burcu geçmişi okudum cnm .....aklımda kalanları yazıcam şimdi

simal cnm hoşbulduk...........

ayşe cnm hayırlı olsun ......gülegüle oturun içine sindire sindire

rabbim ,inş.banada şöle ferah ,içime sindireceğim bi ev nasip eder inş.

beyaz cnm,bende sen gibi takıldım ama sattım yüzüğü yeni aldım

alyansım olmayınca çıplak hissettim kendimi ,hatta para yetmez diye eşiminkinide sattım ben ,o sadece düğünde taktı sonra gümüş aldı kendine ,hoş onuıda takmıyorya...

kıvılcım cicieriniz hayırlı olsun

hülya sütü bana yollaaaa sositososito böcekkk sen vermiştirsin :mymeka:ne zıplıyon
ben çok az verdim....

böceğim komşulara gidilmiş.helvalar yenmişş ohhh sefenız olsun

bizde bugün kk dan ikiz annelerinden bi arkadaşıma gidecez eşimle
eşim baştan mır kır etti tanımıyorum diye ,bende tanışırsınız kafana yatmazsa sen görüşmezsin dedim.....
arkadas 20 gün oldu doğum yapalı,bende kek yaptım giderken götürecem...

baskaaaa heee yoğurt olayı var bigudi ben hergün 1 babymix yediriyorum

tutmuyo yoğurtlar uğraşamam yaa.....benimkier canavar gibi yiyolar...

biz artık gece ve sabah hariç mama yemiyoruz...

sabah bebelac tahıllı muhallebiye ,pekmez,bebek ekmeği,yumurta ,yada peynir ilava edip yiyoruz....
sonra evde ne varsa elma ,armut vs.rendeleyip yiyoruz sonra
ben çorba yaptım.....ama bizde yiyozz....şöle

kırmızı mercimek
bulgur
pirinç
kabak (rendeledim)
patates(rendeledim)
havuç(rendeledim)
soğanını normal küp küp doğaradım
yağını koydum hiç kavurmadan
diğer malzemeleri attım
suyunu koydum...düdüklüde 10 dk.pişirdim

pişince aldım bir tencere ayırdım çocuklara

sonra bizim için tuz ve baharat ekledim eşim hazır çorba sanmış

ilerleyen günlerde tavuk suyuna yapacam bu çorbayı ve içine kıyma atacam
ve diğer sebezeleri....hehehe

bu sabah uyutmadı bu veletler beni gece banyo yaptılar erken yattıar ellikere mamaya kalktık 200 cc devam sütü içiyolar 3 saat sonra bidaha içiyolar..
gece bana gaz sancısı vurdu ayy kusuyordum neredeyse kocam ilgilendi tabi çocuklarla
adam iki gündüz uykusuz.valla....
sabahda 7 de bölüm pörçük uykularla biri uyudu biri uyandı
ömer koynumda uyuyor bırakınca uyanıyor...

sabah 10 da kalkış düdüğünü çaldım kalktık yatağı topladım minder yüzünü ütüledim
çocuklara kahvatı hazırla..alt değiştir ,kek yap,bulaşıkları yerleştir ,pisleri koy,biberonları strelize et,çamaşır as yata odasının tozunu al,şimdi kahvaltı attim

bide kabloya bişey olmuş net yoktu deli oldum.....allahtan yedek kablo vardı da taktım...

çocukarı uyutmuştum ömer tilki uykusundan kaltı yerde yuvarlanıyor....alişde uyuyor

bende ütü yapacam ,ama önce ömer mıçmış temizeyim sonra meyve saati gelmiş ahanda yiyeceklerrr....pöffffffffffff ruhum yoruldu bee:lepi:

aaaaaaaaa ben yazana kadar herkes gitmiş beee

bu arada burcucuğum iyiki dikkat etmişsin kaan ıslak kalacakmış

benim kocada dün pijamaların üzerine geçirdi uyku tulumarını bide üstlerini kapatmış delü hemen açtım...biraz büyük ama fena değil kış için çok iyi
biz aksamları kombiyi açıyoruz sabah kapatıyoruz....aksam serin oluyor
odalarında kilim var kaldıracam halı serecem halının üzerine polar,poların üzerinede çarşaf serecem
çocuklar tepişsin ancak

herkese slm..

ne çok yazmışsınız ya!!!

birsencim bu ne hız ben yoruldum beee sabaha sabahhhh..

benim temizlik bitti sonunda rahatım 2gündür allahıma şükür emmeeee mis kipin oldum heeee!!!

hadi gelinde kirletelimm..

birsen bana ne zaman gelecen kız herkeslere gidiyon kekeler falan bende isterim bi gün kararlaştıralılm esenlen ve gelmek isteyen varsa beklerim..

ayy birsen seni okudukça ben yoruldum be :)) hamaratın hali baska oluy :))

iPhone falan alamaıyomuşum efendim puan azmış çok biliyolar küstüm gözüm yok zati

onların olsun...:umursamaz::umursamaz:lmaz:lmaz:

ya kızlar bende oonu srcaktım birsen aklıma getirdi yeniden, bizim yerler parke diylar sanırım kare kare taş, üstünde halı var, cuğu yere salim diyorum ama ne sersem yeterli olurrr üşütmiyim veletusu

nurtenciğim kuşummm eşimle konuşayım tatlım sana haber edeyim ok.seyhat yüzünden 3 haftadır annemdeyiz

burcu cnm evim çok temiz....tabi yavaş yavaş kirleniyor.....ipin ucu kaçmasın diye debeleniyorum

burcu cnm b,izimkide parke laminAT CNM

normal halı halının üzerine polar attım ve çarşaf serdim ama o veletler parkeye gidip yatıyolar

nurtenciğim kuşummm eşimle konuşayım tatlım sana haber edeyim ok.seyhat yüzünden 3 haftadır annemdeyiz

burcu cnm evim çok temiz....tabi yavaş yavaş kirleniyor.....ipin ucu kaçmasın diye debeleniyorum

valla cnm ben 4 günde bi süpürüp siliym toz alıyom yetiyo.. üşeniyorum her gün yapamam gıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bu ay hap amadım artıkda istemiyorum dikkat ettim daha istekli bi hatun oldum

hep derlerdi hap keser diye ......inş. düzenli adet olurmda gerek kalmaz...

burcu cnm b,izimkide parke laminAT CNM

normal halı halının üzerine polar attım ve çarşaf serdim ama o veletler parkeye gidip yatıyolar

sağol cnm yorgan döşek fln koydum geçenlerde yumuşak geldi oğluş popişini bile kaldıramadı :)) kız polardan üşümezlermi yavs taş soğuk çekerse diye tedirginim
:uhm:

slm ttlım nasılsın??

beklerim tatlım ne zaman istersen hberleşelim muhakkak..
bende aynı valla ucunu kaçırdımmı işim bitmiyo onun için her an iş yapar haldeyim.. bırakmıyorum kendimi.. ama canım çıktı ya tam 1 koca gün tül perde yıkadım heryer cam ve makinam 0 dak. boş kalmıştır toplasan.. kalın perdelerim var kanatlar falan çok zorlandım çok..

valla cnm ben 4 günde bi süpürüp siliym toz alıyom yetiyo.. üşeniyorum her gün yapamam gıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en güzeli çok yorma kendini çocuklar az yürüsün her gün yapıcaz silme işini yerlerde sürünmeler faln..

cnm ben yere kendi polar battaniyesi var büyükçe onu yayıyorum yetiyo..

cnm bende geçen hafta temizledim sildim halılarım yıkamadan geldi serdim çektim kapıyı anneme gittim işte perşembe gece geldik

cuma c.tesi pazar temizleyecem hergün yapamamki istesemde yemek çamaşır yetiyorr valla

hee bide ek yemek işii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…