Haklısın cnm bende biraz büyüğünü alıcam, paylaşımın için teşk .:)))a.s.
Ayşecm yarın yapmayı düşünüyorum vakit bulabilirsem cnm teşk :)))
evet cnm ya atık uyku tulumu şart oldu afacanlara, ben bide dışarı çıkarken giydirmeye su astrnot kıyafetlerine benzer bebek tulumları varya onlardanda almayı düşünüyrum yağmurdan sonra baya serinledi buraları...Şeniz[/QU
rica ederim canım.bende bere alıcam banyodan sonra ve geceleri kulakları buz gibi oluyor.külotlu çorap aldım kızlar ama giydirmedim erkek bebeklere kullanılmaz diyolar doğrumu?bide şu kan damlasını kullanıyormusunuz 9 damla olanı
Cnm ben çk soğuk olunca pantolon içine giydiriyrum niye giymesin gıı hem erkek kültlu çorabı bizimkiler :)) arabalı spidermanli :))) kan damlası olayına gelince biz yeni değiştirdik ferruma başlıyoruz günde 8 damla
tünaydınlar..............hihoyyyt
evet burcu geçmişi okudum cnm .....aklımda kalanları yazıcam şimdi
simal cnm hoşbulduk...........
ayşe cnm hayırlı olsun ......gülegüle oturun içine sindire sindire
rabbim ,inş.banada şöle ferah ,içime sindireceğim bi ev nasip eder inş.
beyaz cnm,bende sen gibi takıldım ama sattım yüzüğü yeni aldım
alyansım olmayınca çıplak hissettim kendimi ,hatta para yetmez diye eşiminkinide sattım ben ,o sadece düğünde taktı sonra gümüş aldı kendine ,hoş onuıda takmıyorya...
kıvılcım cicieriniz hayırlı olsun
hülya sütü bana yollaaaa sositososito böcekkk sen vermiştirsin :mymeka:ne zıplıyon
ben çok az verdim....
böceğim komşulara gidilmiş.helvalar yenmişş ohhh sefenız olsun
bizde bugün kk dan ikiz annelerinden bi arkadaşıma gidecez eşimle
eşim baştan mır kır etti tanımıyorum diye ,bende tanışırsınız kafana yatmazsa sen görüşmezsin dedim.....
arkadas 20 gün oldu doğum yapalı,bende kek yaptım giderken götürecem...
baskaaaa heee yoğurt olayı var bigudi ben hergün 1 babymix yediriyorum
tutmuyo yoğurtlar uğraşamam yaa.....benimkier canavar gibi yiyolar...
biz artık gece ve sabah hariç mama yemiyoruz...
sabah bebelac tahıllı muhallebiye ,pekmez,bebek ekmeği,yumurta ,yada peynir ilava edip yiyoruz....
sonra evde ne varsa elma ,armut vs.rendeleyip yiyoruz sonra
ben çorba yaptım.....ama bizde yiyozz....şöle
kırmızı mercimek
bulgur
pirinç
kabak (rendeledim)
patates(rendeledim)
havuç(rendeledim)
soğanını normal küp küp doğaradım
yağını koydum hiç kavurmadan
diğer malzemeleri attım
suyunu koydum...düdüklüde 10 dk.pişirdim
pişince aldım bir tencere ayırdım çocuklara
sonra bizim için tuz ve baharat ekledim eşim hazır çorba sanmış
ilerleyen günlerde tavuk suyuna yapacam bu çorbayı ve içine kıyma atacam
ve diğer sebezeleri....hehehe
bu sabah uyutmadı bu veletler beni gece banyo yaptılar erken yattıar ellikere mamaya kalktık 200 cc devam sütü içiyolar 3 saat sonra bidaha içiyolar..
gece bana gaz sancısı vurdu ayy kusuyordum neredeyse kocam ilgilendi tabi çocuklarla
adam iki gündüz uykusuz.valla....
sabahda 7 de bölüm pörçük uykularla biri uyudu biri uyandı
ömer koynumda uyuyor bırakınca uyanıyor...
sabah 10 da kalkış düdüğünü çaldım kalktık yatağı topladım minder yüzünü ütüledim
çocuklara kahvatı hazırla..alt değiştir ,kek yap,bulaşıkları yerleştir ,pisleri koy,biberonları strelize et,çamaşır as yata odasının tozunu al,şimdi kahvaltı attim
bide kabloya bişey olmuş net yoktu deli oldum.....allahtan yedek kablo vardı da taktım...
çocukarı uyutmuştum ömer tilki uykusundan kaltı yerde yuvarlanıyor....alişde uyuyor
bende ütü yapacam ,ama önce ömer mıçmış temizeyim sonra meyve saati gelmiş ahanda yiyeceklerrr....pöffffffffffff ruhum yoruldu bee:lepi:
aaaaaaaaa ben yazana kadar herkes gitmiş beee
bu arada burcucuğum iyiki dikkat etmişsin kaan ıslak kalacakmış
benim kocada dün pijamaların üzerine geçirdi uyku tulumarını bide üstlerini kapatmış delü hemen açtım...biraz büyük ama fena değil kış için çok iyi
biz aksamları kombiyi açıyoruz sabah kapatıyoruz....aksam serin oluyor
odalarında kilim var kaldıracam halı serecem halının üzerine polar,poların üzerinede çarşaf serecem
çocuklar tepişsin ancak
nurtenciğim kuşummm eşimle konuşayım tatlım sana haber edeyim ok.seyhat yüzünden 3 haftadır annemdeyiz
burcu cnm evim çok temiz....tabi yavaş yavaş kirleniyor.....ipin ucu kaçmasın diye debeleniyorum
burcu cnm b,izimkide parke laminAT CNM
normal halı halının üzerine polar attım ve çarşaf serdim ama o veletler parkeye gidip yatıyolar
kızlar bu ay hap amadım artıkda istemiyorum dikkat ettim daha istekli bi hatun oldum
hep derlerdi hap keser diye ......inş. düzenli adet olurmda gerek kalmaz...
slm ttlım nasılsın??nurten slm cnm
beklerim tatlım ne zaman istersen hberleşelim muhakkak..nurtenciğim kuşummm eşimle konuşayım tatlım sana haber edeyim ok.seyhat yüzünden 3 haftadır annemdeyiz
burcu cnm evim çok temiz....tabi yavaş yavaş kirleniyor.....ipin ucu kaçmasın diye debeleniyorum
en güzeli çok yorma kendini çocuklar az yürüsün her gün yapıcaz silme işini yerlerde sürünmeler faln..valla cnm ben 4 günde bi süpürüp siliym toz alıyom yetiyo.. üşeniyorum her gün yapamam gıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla cnm ben 4 günde bi süpürüp siliym toz alıyom yetiyo.. üşeniyorum her gün yapamam gıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inş. düzene girerde sende rahatlarsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?