2009 Mayıs Anneleri

günaydin hanımlar
yenı kalktık bızde
burcu tatlım masallah sutun bol ıyıkı dıkkat etmıssın kagan ıslak ıslak uyumamıs opuyorumnanaktan
hulyacım hayırlı olsun ev alıyomussunuz gule gule oturursunuz ınsallah

bende bugün bi dışarı çıkıcam bütün hafta ewdeyim.oğlana şu boynu lastikli olan önlükler varya onlardan alıcam diğerlerini durdurmuyoki.kızlar kilolar ne durumda ben birazdaha dişimi sıkarsam doğum kiloma geri döneceğim vermek yerine hep alıyomkaydirigubbakcemile3

ufff şimdi kuzenim aradı kızlar herkes hastaaaaa

2 kuzenim eşleri çocukları hep hasta acayip salgın varmış grip akşam beyaz showda beyazda hastaydı dışarı çıkacaktım ama vaz geçtim u ne yaaa bide domuz giribi salgınmış allahım sen koru yaaa..

ödüm kopuyo bebişler hasta olmasın..

İyilik cnm yemek koydum ateşe şimdi ısınıy acıkmışımm sen nasılsn

Kııııııııııııııız nerdesin seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :))) bi ben kaldım sanırım emziren çooook gerideyiz ek gıda oolayına başlasam önümüzdeki ay herkes alıştırmış bitirmiş olcak bi ben uğraşıcam ((

canım benim 9 kilom falan kaldı nerdeyse 59um şuanda dogumda 10 sonrasındada 5 kg verdim inş. hepsi gidecek kuzumda artık emmiyor ve sıkı bir dieete başlayacagım..

Allah korusun kızz düşünme öle şeyler domuz gribi fln

aaaaaaaaaaaaa hiç konuşmamışsınız beeee ben olsam şak şakk dökütrürümmü

evet nurten herkes girip çocuğu yaklaştırma bee çık dışarı

benim arkadaş 2 bebeği oldğundan hijjendir orası

simal cnm bende verdiğimle kalkdım daha ileri geri yok bişiii

ben ütüye devam amma ütü var be

kızlar benim oğlum 7 mayıs doğumlu pekmez versemmiki? birde marketlerdeki bebek yoğurtlarından vemek için çokmu erken sizce? bide şu kan damlasını kilosunun iki katımı kullanıyosunuz ve nasıl veriyorsunuz biz suya katıp veriyoruz.
ayrıca tulumların içerisine nasıl yatırıyorsunuz? pijaalarıylamı,çıtçıtlı badiyle mi ve üzerini örtüyor musunuz battaniyesini.çok teşekkürler.

ben verıyorum o yogurtlardan 5 -6 kasık yıyo daha hıc kendım mayalamadım bı zararı olmaz dıye dusunuyorum zaten 5aylarını bıtırdı bebişler artık zamanı bence

kan damlasına ben baslamadım daha onumuzdekı hafta gıdecez saglık ocagına ozaman verıceklermıs

ben ıkı kat battanıye örtüyorum üzerıne yınede acıyo sıpa

Allah korusun kızz düşünme öle şeyler domuz gribi fln
allah korusunda salgınmış işte...
anacım kimseye dokunma diyemiyosun bön bön bakıyorlar..
annem aradı şimdi belki oraya geçerim

cnm benm kızım henüz 6 aylık olmadı ama ben 1 aydır veriyorum sütaşın bebek yogurdunu mamadanda yapıyorum bi zararı olacagını zannetmiyorum yogurt işte katkısız..
damlaya gelince sabah 4 akşam 4 damla veriyorum ferrum

simal bize 10 damla dendi kan ilacı için

tulumu dün normal pijamasının üzerine giydirdik aliş terledi çıkardık onu battaniye ile örttük ömer terlemedi sadece tulum ile yattı battaniye yok

bence babymix verebilirsin pekmez verebilirsin
çorba meyve verr yesin kızzz sonra çok uğraşırsın bizimkiler bizim yemekleri yiyecek neredeyse

kızlar ben anneme gidiyorum kardeşim defneyi çok özlemiş böğürüp duruyo gelin die gidelim bari teyzemiz sevinsin hem yemek derdimde olmaz çok öpüyorum ama önce yatagımı falan toplayım herşey ortada

hadi byeee

Nurtencm güle güle cnm

cnm bende tam anlamıyla baslamadımkı hep emısıyoz bakalım bazı arkadaslar dıyo 2-2,5 yasına kadar emzıren varmıs ben calısmasaydım herhalde benımkıde emer gıbı gelıyor
yolculukta su kavanoz meyvelerden verdım cocu druna soruyorum hazır vere dıyor yogurtu sen yap corbayı sen yap meyveyı hazırla dıyor zor geldıgınden baslamadım daha bu drlarda bı alem bazı arkadaslar burda yazmıstı hazırlarını onerıyr dıye ne yapcam bılmıyorum
kızar ya su babymıxı ben goremedım burdakı marketlerde nerde bulabılırımkı ıde onu deneyeyım

Kız olsun sen yinede biraz biraz başlamışsın vermeye meme+ek besin veriyon, bizimki hiç başlamadı , bu ay dra sordum vereyimmi bişiler dedim olmaz deddi 6 ay sadece anne sütü vericeksin 6 ayın bitiminde başlıcaz dedi bende hevesle önlük fln almıştım ama kısmet , artık önümüzdeki ay başlarız bizde

burcucum nıckın ıcın onerım ama en guzelını sen bulursun yınede
kaganınannesı yada burcukagan

a.s.a.s. sağol bidenemmm aklımda burcuylakagan var burcukagan da olabilir, bu arada gönderdiğin havluyu koydum mutfağa Allahım yaa nasıl güzel bişi öyle emek vallahi :))) yeniden çok çoka.s. teşekkürler cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…