a.s.a.s. sağol bidenemmm aklımda burcuylakagan var burcukagan da olabilir, bu arada gönderdiğin havluyu koydum mutfağa Allahım yaa nasıl güzel bişi öyle emek vallahi :))) yeniden çok çoka.s. teşekkürler cnmmm
burcucum bızımde 22sınde 6 bıtıyor ıste kesın bı menuyle baslamam lazım zaten az kılo alıyor ha bıre boya verıyor gıbı
neysem tatlım bu aykı kontrol 19unda saglık ocagında ası olcak ben grıp asısını da yaptırtcam dr 6aydan sonra zaten dedı 19unda onuda yaparız sız alın dedı bıde once yarım yapcaz bı sonrakıne tekrar yarım ılk sene boyle bıdahakıne yılda 1 doz dedı
bıde su domuz grıbı asısı gelınce normal asısı gıbı bebeklerı cagırıp asılıycaz dedı
Aysuncum recebim nasıl oldu iyimi şimdi
tatlım burcuylakagan daha guzelmıs
bısey degıl cnm kendım ormustum daha gencken
Az kalmış kız bi kaç gün sonra 6 bitiyo demek, bide şu grip asısının yan etkileri çk cnm ya onu bi arastır istersen ben yaptırmıcam kağana , bana maille gelmişti bana adamın birini felç etmiş vs... Allah korusun... duz gribi aşısınıda 6 aydan küçük bebişlere yapılmıcak sanırım çünkü yan etlkilerini bilemiyolarmış
cnm hala oksuruyor ama cıgerlerı temızmıs bı hafta ılacları kullanıcaz gecmezse kontrole gıtcekmısız
yavrum dogdugundan berı hıcbır ılac kullanamıstık daha esımde hastalansın mıkroplarla tanıssın dıyodu allaha sukur hafıf bır hastalıkla atlatır ıns kuzum
waaaaaaawww :))) becerikliyiz :)))alkisalkisalkisalkisalkisalkis eline sağlık cnm benim elinden gelmez dantel uğrassamda pek beceremem birinin bana hep göstermesi lazım şöyle yap böyle yap diye yksa zorr, bide sanki şimdi yaşlısın heeklava:
yaaahihoyyythihoyyyt
cnm lısedeyken falan yapıyodum sımdı ızıneyken kardesım bı tepsı ortusu yapmıs hosuma gıttı basladım 10 gune falan bıttı unutmusum ama
bu arada bu kocalar yokmu yaslandırıyolar ınsanıklava: klava:
Offf ben geldim tam 16 takım eşofman takımı 20 mendil
10 sıfıryaka atlet ,15 normal atlet,12 tane alttan çıtçıtlı badi
2 yelek iki kapşonlu hırka ..4 battaniye 2 tişört
ama bende bittim yaa....
Burcu maviman yap nicini
Offf ben geldim tam 16 takım eşofman takımı 20 mendil
10 sıfıryaka atlet ,15 normal atlet,12 tane alttan çıtçıtlı badi
2 yelek iki kapşonlu hırka ..4 battaniye 2 tişört
ama bende bittim yaa....
Burcu maviman yap nicini[/QU
masallah bırsencım kolay gelsın sana
bana bıle tek couk esyası zor gelıyor artık utulemıycem gıbı
Şimdi bi yorgunluk kahvesi içebilirsin işte birsen, kız ben ütülemiyorum eşofman takımlarını ütülenmelimi acaba, maviman düşünelim bakalım sağl cnmmmŞeniz
kızlar benim arkadaşım emzirdiği halde ek gıdaya geçti hemde 4 aylıkken doktor ona emen bebekler 6 ayda daha bilinçli oluyolar emmek daha kolay çiğnemek zor oluyor o yüzden yemeği değil anneyi emmeyi istiyolar demiş.....
bende zaten yoktu süt ama rendelenmiş elmayı 4 ayda 5 ayda almazken şimdi ikiside çiğneme hareketi ile yiyolar......çorbanın içine ekmek koyuyorum bebek ekmekleri kızarmış etimek gibi
valla yiyolar ...önceden öğrüyordu
heee arkadaşım anne sütünü sağı gecede 220 cc anne sütü veriyordu
zaten 6 aydan sonra 200 cc den aşağa içmiyolar
dimek gazelllll asi bi kız olacak şimdiden eylemlerde
bize yolla anne sütünü kaydirigubbakcemile3
cerennn cnm bilimmm ayşe olduğunu kızzzzzz
bende çorbayı rondadan geçirdim ama patateslerden kaldı keşke kabak gibi rendeleyip atsaydım beee......neyse çocuklarınkini ayırdım bizimkine baharat koydum tıuz koydum bi taşım kaynatacam çokkk fena ağırlık bastı üstüme uykum var...
evde bişeycik yoktu....buzlukta dolmam vardı onu pişirdim inş.olmuştur bide alişle ömer çorbası var hehe.....
çocukların yoğurtlarını yedirdim..biz geç kalıyoz ya saat 11,30 kadar kahvatı bitiyo 2 de meyve 5 de çorba....
7 de yoğurt ben kaçarrrrrrrrr kociş geldi
saolun kızlarrrrr ŞenizŞeniz
eşim işte konusmuyoz hala hıh o gele kadar bana bende gıtmem ona ınadım ınat..oglanın yanıgına pansuman yaptım tekrar o kızarıklık bıle yok geçmişşşşdelikafadulden
ben gene kremleyıp sardım..limonun buyuk faydası oldu sanırım..benım yanık hafıf kızarık ama acı yok ıyıyım şükürrrrr.....
HULYA bu zuzular bıyeırden mutlaka arıza cıkartıyo anladım ben..benımkı ve bıkac bebek uyku sorunu senınkı yemek sorunu dıgerlerı mızmızlıkkk..vs....gecer inşallah gazelll kızımda uslanır annesı yemek yer gusel guselllcokacimcoook
AYSE kız hamarat hatun 22 kişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:kolay gele bacım......Şeniz
he bıde su mama sandalyesı ne bacım markası bende bı bakem....
Sütün varken emmemesi gerçekten üzücü, kız sağıp versen emmeyince, alışırmı acaba sağdığınımı ister hep
Tarifini istiyom bacım yapıcam :)))
merhaba kızlar arada işyerinde girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor sizleri çok özledim ya benim kızımn kilosu çok az gerçi dr iyi diyor ama of çok kafama takılıyor kızlar akşamları yoğurda başladık yatmadnda muhallebi veriyorum yoğurdu nekadr veriyorsunuz, buakşam 1 kaşık verdim azmı acaba gerçi yaoğurda başlayalı 3 gün oldu
sabah görmemeişim cnm kusura bakma
iyiiyz ne olsun cnm sen nasılın kuzun nasıl?
oy maşaşllah eski kıyafetlerşn oluyor ne güzel
hoşgeldin cnma.s.
yok be güzelim
kimse yokmuştur topikte
millet işe gidiyor hep Şeniz
ateşin mi çıkıyor acaba
dikkat et cnm
:roflol::roflol::roflol:ilahi:roflol:
olsun kızzzzzz
bizde kiracıyız ve bütün evler bizim parasını verince boşverrrrrrrrrr:lepi:
oy maşallh
geçmiş olsun cnm öncelikle
sonrada seni çok iyi anlıyorum cnm
eşim de olsa aynı tepkiyi verirdi
bunların huyu suyu aynı hepsinin cnm
hiç sallama tavır yap biraz sende
ne güzel daha adet olmamışssın daha ne istiyon civcikkkkkkk
sütün koruyordur şimdi seni:kedi:
iyi geceler kızlar,
Hülyacım ilk önce sana yazıyım,henüz bende regl olmadım yalnız değilsin ama ben şikayetçi değilim,memnunum valla,annem biz emmeyi bırakana kadar olmazmış galiba ona benzemişim bende!!
Gazelin emmemesine çok üzüldüm cnm sen sütleri sağ buzluğa at yazık sağıp dökme sakın,sonra içer belki!!benim bi arkadaşım ilk aylarda çokmuş da sütü sağıp çiçekleri suladım diyodu,nasıl üzüldüm,yakında olsa alırdım :))
Burcu cnm kulaklarında bişey yok oğluşumun baktırdım..İyi diyimde iyi olsun işte uyuyor şimdi yavrukuşum..
Ayşecim kolay gelsin atlatırsın inşallah bi çırpıda..
Banucum dün akşam bende kotuma girdim oleeeeyyyyy....şu an 53 kiloyum 4 kilom var hala doğum öncesi kiloma dönmek için...
kızlar ilk sizinle paylaşıyorum:
biz EV ALDIK!!!:lepi::lepi::lepi:
Allah'ım çok mutluyum yaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Allah herkese nasip etsin inşallah! kira ödemek çok zor gelmeye başlamıştı artık. artık biz de bir ev sahibi olacaz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
detayları anlatırım daha sonra,şimdi çıkmam lazım. hepinizi öpüyorum. tabi bu mutlulukla uyuyabilirsem,yatacam:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
Iyi Geceler,
Yatmadan önce bir bakayim dedim, cok yorgunum bugün...
Doruga bugün uzun süredir istedigim ve aylardir arastirarak, en iyisi olduguna karar verdigim bir uyku tulumu aldik, birde oyun halisi. Ama korktu oyun halisindan, umarim alistirabilirim, cokta güzel, kaliteli birsey, ziyan olursa cok üzülürüm.
Hülyacigim o emmeme krizini bilirim, sinirlerim öyle geriliyordu ki, oturup agliyordum bazen. Allah sabir versin. Acaba yedigin birsey mi sütün tadini degistiriyor? Ben sarmisak kullaniyordum bazi yemeklerde, sarmisagi kullanmayi birakinca emmesi normallesti.
Ayse tebrik ederim, güle güle oturun evinizde. Darisi evi olmayanlarin basina...
Özlem'cigim, eger esin yüzügünü takmiyorsa, bence sadece kendi yüzügünü degistir. Bende takmiyorum yüzügümü uzunca bir süredir, hamilelikte rahatsiz ettigi icin cikartmistim, unutmusum takmayi, sen hatirlattin vallahikaydirigubbakcemile3
Burcu'cugum, sorma canim, cok bitirim benim bizdigim. Emeklemeyide ögrendi ya, korkuyorum iyice. Nöbet tutuyorum basinda sürekli, su oyun halisina alisirsa, cok iyi olacak...
Yarin büyük ihtimalle giremem, bir sürü ütüm var ve esim evde, disari cikariz. Görüsemezsek, simdiden herkese iyi hafta sonlari...
Günaydınlarr,a.s.
Kızlar dün gece kağanı nerdeyse hasta ediyodum,uykulu uykulu emzirdim tam yatağına koyacakken elime bi ıslaklık geldi, bi dikkat ettim karnı dizlerine kadar ıslanmış:1shok:, ben bi tarafı emzirirken diğeri kağanın üstüne akmış zıbınına kadar ıslanmış kuzum, hemen değiştirdim üstünü e uyandı tabi, sonra yine uyutmak için salladım ayağımda, gecenin 5 inde...:çok üzgünüm: 6 ya gelirken daldı şükür bende yattım eğer farketmeseydim ıslak ıslak uyucaktı kuzum havada soğudu artık zaten üstünüde açıyo... bide kağanın yatağı geldi, tam ölçüsünde hiçbir yerde bulamadık kenarında 3-4 cm boş var o kısma fazla bebe yastıklarını dizdim kapandı
herkese slm..
ne çok yazmışsınız ya!!!
birsencim bu ne hız ben yoruldum beee sabaha sabahhhh..
benim temizlik bitti sonunda rahatım 2gündür allahıma şükür emmeeee mis kipin oldum heeee!!!
hadi gelinde kirletelimm..
birsen bana ne zaman gelecen kız herkeslere gidiyon kekeler falan bende isterim bi gün kararlaştıralılm esenlen ve gelmek isteyen varsa beklerim..
günaydin hanımlar
yenı kalktık bızde
burcu tatlım masallah sutun bol ıyıkı dıkkat etmıssın kagan ıslak ıslak uyumamıs opuyorumnanaktan
hulyacım hayırlı olsun ev alıyomussunuz gule gule oturursunuz ınsallah
inş. cnm ya, ciğerleri temizse keşke vermeseydi antibiyotik, çünkü bizim kağan ishal olunca dr antibiyotik verdi sanırım 40 günlük fln dı kağan kullandık 1 hafta, sonra ishal kötüledi, başka dr a gittik, oda kötülemesinin sebebi olarak antibiyotik bebeğin bağırsaklarında anne sütünden gelen faydalı bakterileri öldürmüş ondan kötülemiş dedi keşke kullandırmasayudınız dedi, antibiyotik kullanılıyormuş ama daha ağır vakalarda kullanılıyormuş..
aysun cnm yaptım işte işlerim çokken yapmıyorum paşaların yemekleri bile beni bitiriyor
cnm bence hazır verebilirsin babymix katkı maddesiz sütaşın ürünü tansaş ,şok,migros da yok
ama sütaş satan yerlerde var ...ben uğraşamam birde yoğurtla kahvaltısı çorbası meyvesi yeterrr
canım çıkiiii yaa
ve bence başlayın kızlarr ek gıdaya hülya bana demişti seninkiler kolada içer yakında diye hehehe
aman maşallahhh
bu arada alişimde ilk emeklemesini gerçekleştirdiii :teytey::hooray::dance:
cnm inan yakın olsaydın yollardım hergün kuzulara sütümü helal hoş olsun:hulya:
cnm bende o konuda inatım valla o özür dileyene kadar konuşmam tabi haksızsa kaydirigubbakcemile3
cnm doğru diyorsun ama bu cadı biberon kullanmayıda bilmiyorrrrr :ecrin_bebek:
bende baybimiks veriyorum cnm 100 gr kadar tabi yerse
stres yaptı bende be anacım ya yoksa çok sevdiğimden değil
evet büyük ihtimalle sütten kesene kadar böyle gider :kedi:
valla benimde yakınımda biri olsaydı hergün yollardım sütümü gerçekten üzücü bi durum mafoldumben
cnm face de tebrik ettim birde burda ediyimm güle güle sağlıcakla oturun inşAllahhh Şeniz
bilmem cnm o tarafını hiç hesap etmedim ama düşünüyorumda son günlerde değilik bişi yemedim yani standart şeyle CADIARZUCADIARZU
anam bende sabah uyandığımda bi baktım gazelin sağ tarafı ıslak kim bilir ne zaman çişini taışırdıda öyle kaldı yavrum :kedi::kedi:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
cnm Allah mı söyletti bilmem ama ben almadım ayşe aldı darısı bize inşŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?