2009 Mayıs Anneleri

içiriyon mu kız yoksaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birsen senin veletler maşAllah hızlı çıktılar hee ama bizimkilerden büyük bakalım bizde sabırsızlıkla bekliyoruz gazel hnmın kıcını kaldırmasını :))

cnm bezle alakalı değil aslında ilk defa öyle oldu baya çok yapmıştı ve her sabah bi kaka sendromumuz var sağa sola dönerken azcık sızdırmış cadı :hulya:

Hülyacım belki byutu küçük geliydur bewzin mesela biz 4plus kullanıyoruz 3 hafta olduu, kakayı çıkarmıyo artık dışarı

bende prima kullanmıyom valla aksam 11 de koyduk sabah 9 aldım geçmemiş kuru ve balon gibiydi gece alt değiştirirsek uyanıp oyun istiyolar yaaa

pişik olmadık hiççç

burcu inş. cnmm bütün mayıs bebeleri timsah yürüyüşü yapsınn

Kızlar attım salonun ortasına yere bi dösek koydum ğluşu üstüne hırpalıym mıncıklıyom poposuna vuruyom kahkaha atıy adam yaaa :))) oğlum gülme len dövüyom seni diorum gülüyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.a.s.

primanın kokusunu hiç sevmiyorummm (
bezden memnum cnm canbebe kullanıyorum ama şimdiye kadar hiç başıma öle bişey gelmedi ben sanırım gevşek bağladım akşam normalde akşam 9 da takıp sabah 8 de değiştiriyorum bugun ilk defa oldu öyle ...bende 4 numayı kullanıyorum cnm ...

a.s.a.s.

Kızlar eşim hamur bişiler yap diyo bakalm onunla uğrasayım bide kağan acıktı onu emzireyim hade görüşürüss

Selam KIZLAR,

Sabahtan beri pc acık okudum ama yazamadım simdide ne okuduğumu unuttum.Bu cocuk benı balık hafıza yaptı.

Ayse ev almışsınız hadı hayırlısı olsun canım.Gule gule oturun.
Alişede kocaman masallah emeklemeye başlamış.
Burcu kocıse yap ama sen yemeeeeee....
Ben dün sekerpare yapmıştım.2 tane yedim hala vicdan azabı cekıyorum
Dünür naber ya??

Akşam misafirlerim vardı allahtan benımkı 9 da uyudu da rahat etti.Su kan damlalarını hepiniz kullanıyorsunuz sanırım.Ama bizim dr kan tahlılı istedi ihtiyaç varsa vericekmiş.Gereksiz yuklemıyelim diyor.Kafam karıştı.Ve sanırım Bora 3 yasında filan emeklıycek ya cabalasın diye yere koyuyorum ve alıyorum deli gibi ağlıyor.

incim benimkilerde öle tak tak gitmiyo bir iki o kadar

ömer bikere yaptı daha bugün tekrar yaptıııı

yanlızz çok boğuşuyolar yaaa alişin kafa terden islanmışşş
,

yeniii resimler koydumm

Kızlar bebeĞİm Çekyattan kafaÜstÜ dÜŞtÜ ne olur yardımmmmmmmmmmmmmm Çok aĞladı,Şİmdİde uyuyo kÜÇÜklere rÖntgen 24 saat sonra ÇekİlİyomuŞ
geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir

oy maşallah ilkler hep senden kız
çok ince bi konu çocuğu olmayan ve olamıycak bi kadını düşündüğümde bu bende olabilirdim belki diye bana imkansız böyle bişey olamaz diyorum ama evlat sahibi olmakta bi okadar güzel ve vazgeçilmez ben çocuğum olmasaydı bunu eşimlede konuştum kesinlikle evlatlık alacaktım onun anne babası yok benimde evladım neden olmasın arkadaşımın evlatlık kızı var kendi çocuğu gibi kendi torunları gibi oda evlat zaten öyle göremiyceksen neden alıcaksınki... taşıyıcı annelik için önce kendi vicdanınla hesaplaşmalısın buda çok zor ve acı.bu ne parayla ne gaddarlıkla aşılabilecek bi durum çocuğu olan bizler her anını heyecanla yaşadığımız bizler bizden olmasada nasıl vazgeçebilirizki içimizde büyüttüğümüz yavrudan bu çok zor ve imkansız...
slm bende yenı uyeyım ve mayıs annesıyım allah herkezın çocugunu bagıslasın sevdıklerıne benım de mınık bı kızım var mayıscıcegım benım
:ecrin_bebek:
hoşgeldin tatlım bebişlerden o kadar seyrek girer olduk ki anca cevapladık

ah bu idareciler sana bu durumla ilgili kızsa bile aramamalıydı bunu o anda eşinle paylaşmalıydı ki siz küçük yerdesiniz hepiniz birbirinizi daha yakın tanıyorsunuzdur eşinin sitemi normal...
canım 185 metre kare bizim ev birsencim
maşallah yayla Allah mutlu yaşatsın boşuna görümcen yayılmamış size
benim ev 220 metre kare, o zaman buraya spor kompleksi kursunlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş benim ev diyorum ama,benim değil ki:çok üzgünüm: ev sahibi hacı karınınsenağlama
oyyyyyy yokmu arttıran inşallah senin daha güzeli olur

kızlar bu arada bir sinirle gelince buraya yazmadım. bu gece şok oldum!! maşallah deyin önce,
Melih Kaan akşam 11'de uyumuştu. sabah 9' da uyandı:1shok: gece hiç uaynmadı:)):lepi:
maşallah darısı bize

sagl canım
senın gıdıp gelenıon cok olur sımdı yardımcın var hala demı canım yalnız basına cok zor
buluşmayı esra antaklyadan gelsın yapalım valla bende cok ozledım

yine buluşcaksınız kıskanıyorum bak
ayyyy çok geçmiş olsun canım bazen herşeyi aynı anda yapmak istiyoruz
Kızlar nikimi değiştiricem ne olsunna.s.
neden kız güzeldi nikin eski annemi olmak istiyorsun artık
oyyyy kız neyaptın okadar nekadar tuttu kız
tutkuncum h.g nasılsın?
burcu afiyet olsun cnm size
iyiyim valla
tutkun hoşgeldinn

inciii kızzzzzzzzzzz bırak geçmişii
hoşbuldummmmmmmmm
naber dünür

amanin geçmişe bakayım dedim bitmedi geldim.ek gıdayla başım dertte benim kız sıkıyor ağzını açmıyor zorla yiyor.
Aysun,Sibel Siribron, Pınarrrrr,Civciv nabersiniz kızlar artık seyrek girince sizi yakalayamıyorum.
Evi hala taşıyamadık yılan hikayesi oldu bu iş evde yaptığımız tadilat daha yarın başlıycak ne kadar sürcek bakalım eşim 10 gün sürer diyor Türkiz hala benimle yatıyor geçen gece babası yattı tüm gece tekmelemiş en son yüzüne tekmeler gelince eşim kalkmış bi bakmış uykuda yapıyor benim kız kimseyi istemiyor bazen annemi çağrıyorum dayanamıyorum sen uyut bende uyuyum diyorum hiç uyumuyor bu sefer şunu anladım uyuduğunda uyanınca bizi görmüyor ondan uyumak istemiyor çünkü sabah kalktığında etrafına bakıp dudak büzüyormuş biz geliceğimiz zaman ben arıyorum annem balkona çıkarıyor ne çığlıklar atıyor görseniz eve girince 5 dk küs duruyor sonra kucaktan inmiyor bide cumartesi pazarları daha huzurlu uyuyor evdeyiz diye çitlembik oluyor bide uslu kıyamıyorum ya

oyyy oyyy tutkun zor işin yaaaaaa valla veletler artık tanıyor,kızıldımı anlıyor ,

bizimkiler aksam babaları gelince nasıl mutu oluyolar nasıl el çırpmalar aman bizimkide ikisinide alıyor kucağına ağırlaşınca ne olacak bilmem

zaten aliyi almasın kıyamet kaparrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…