canım tşk ederim bebişim kafaüstü düşmüştü dr takip edin dedi şükür iyi.tavsiyem tüm annelere altını bile yerde değiştirin benimki sn de düştü anlık yani bi baktım yerde.bebişini öpüyorum kolay gelsin...şutarafagitti
bu ne ya film gibi maş.sllm kızlar,sonunda bakabildim fırsat bulup..
bugün sabah 8 de uyandı bizimki,yanımıza aldık keyif yaptık azcık,emzirdim,sonra babası aldı salona geçtiler,bende uyumuşum saat 10 kadar bi uyandım,oğlum halısında oynuyor,eşim kahvaltıyı hazırlamış,oğluyla gidip taze ekmek almışlar herşey hazır tam zamanında uyanmışım yani,(belki uyanmasam öperek uyandırabilirdi ama neyse :))kaydirigubbakcemile3)neyse kahvaltımızı yaptık,sonra oğluşu yıkadık,sonra babası aldı oğlunu dışarı dolaşmaya çıktılar,bende evi süpürdüm son odayı süpürürken geldiler bizimki uyumak üzereydi uyudu babasının omzunda o anı ölümsüzleştirdim tabii kaçarmı çok tatlılardı..:) bende sildim evimi banyomu temizledim,uyanmışlar geldiler,neyse emzirdim,bizde bi kahve molası verdik,sonra eşim balık almaya gidiyordu yine oğluşla çıkın dedim kaydirigubbakcemile2 tamam dedi bayılıyo zaten çıktılar bende ağda işimi hallettim,oohhh benim günümdü yani bugün güzeldi ,,şimdi eşim balıkları yapmadan önce benim salatayı yapmam gerek sonra bir ara alıntılarımı yapıcam hepinize iyi haftasonları kızlar..görüşürüz...
ben geldim kizlarrr a.s.
oo misafirler agirlanmiş :) calişanlar gelmiş :) gezmelere gidilmiş :) temizlikler işler bitmiş :)
bende anneme gittim geldim..bu kızçe bugun cildirdi aksamüstü..banyo yaptim..yemek yerken uyukladi..derken bogazinda kaldi ne varsa kustu..hemde daha 3.kaşiktaydik :S tekrar banyo yaptirdim..uyudu..mama vermek zorunda kaldim..muhallebi yiyemedi :S
buarada dün serroş ilk dolmasini yedi :))) biber dolmasinin zarlarini alip patatesiyle rondodan gecirip yedirdik..bayildi kizcem :)
şu taşiyici annelik konusunda da konusayim :) içimde kalmasin :))
selam kızlar annemdeydim iki gündür yeni geldim evimdeyimm
bir sorun yoktur inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamıycam
Cikmadan yazini okudum, cok haklisin Tuba. Asuman Dabak'a kizginligim iyice artti, baska bir nedenden dolayida. E-postasini arastiriyorum, bulursam iyice bir kalaylayacagim:)
Sperm bankalari, genetik kopyalama, tasiyici annelik...
Insanoglu en ilkel devirlerde, en vahsi haliyle bile; varolusla bu kadar celismemisti. Uzun uzun yazasim var ama kafami toparlayamiyorum. Sonra devam ederim belki. Ama birsey geldi aklima, son olarak onu yazayim.
Ben düsük yaptigimda, 2 hafta kadar hastanede yatmistim. Odama bir kadin getirmislerdi, 4 aylik hamileydi ve rahim kanseri olmus. Rahimin alinmasi gerekiyordu. Kadin bunu ögrendiginde bebegini kaybedecek diye nasil agliyordu anlatamam. Bebegi yasatmak icin insanüstü bir caba harciyordu doktorlar, ameliyati geciktirmek falan. Ama kadini umutlandirmiyorlar, her duruma hazir bir psikolojiye sokmaya calisiyorlardi. Hemsirelerden birisi tasiyici Annelikten bahsetmisti. Kadin o halde, o caresizlikle bile, öyle bir tepki göstermisti, hic unutamam. Eger bebegimi kaybedersem, benim icin Annelik olayi bitmistir, böyle avutmaya calismayin falan demisti. Cok zor ama kabullenmek gerekiyor bir yerde. Böyle ucubik careler, insanligin bittigi nokta. Insan kendi nefsini ehlilestirebilmeli bir yerde. Yoksa bir canavara dönüsmek aslinda hicte zor degil...
bu ne ya film gibi maş.maş. maş.
valla bayıldım ve kıskandım benim koca bu kadar ilgilense kızla bende bırak agdayı evde epilasyon yaparım:roflol::roflol::roflol: allah nazarlardan saklasın hep böyle kalın...
ohhhhh afiyet olsun kıs senin kızda anası gibi herşeyi svecek heralde... hemde anası okadr seviyoki daha yemekleri bırakıp rejime bile başlayamadı:1no2::1no2:...
cnm sormuşsun kaşık mamasını nie katıyorum,
çorbayı sade verince içmiyor hemde kıvamsız oluyor sulu olunca mamayla dengeliyorum iştahla yiyo başka türlü yemiyo..
kız hülya begenmedinmi davetimi yoksa seni özel olaraktanmı çagırmadım diyemi dil çıkarıp duruyon bakim??
ben bilmem esen gelirse sende gelicen cicimmmm....
haftaya karar versekmi?? haftaya bigün bekliyorum heee hadeee:dance::dance::dance:
bigudi54+, erzen, esen81, mutahhara
fıstıklar nabersiniz bakimmm
sağol canım uykulu uykulu geçmişi okumaya çalışıyorum benim oğluşum daha yeni uyudu eşimde bugün nöbette evde yanlızım canım sıkıldı oğlum yatınca birazdan bende uyuyacam ....kızlar ya ben hep doktorumuza soracam ama unutuyorum benim oğlan bazen kakasını yeşil yapıyor ama baya koyu bir yeşil sizce bu nedemektir bir bilginiz varmı sizinkilerde de oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?