2009 Mayıs Anneleri

benim kızımda yeni uyudu yaramaz..
cnm ek gıdalara geçtiysen muhakkak ondandır ama geçmediysen önemli bişi degil biz yenidogan döneminde enfeksiyon geçirdik ve kzımın kakası hep yeşildi kına gibi yapıyordu tabiri caizse ama dr özellikle renginin asla önemli olamdıgını kanlı ve sümüklü olması halinde telaşlan dedi.. onun için bence sormaya bile gerek yok arada olacak benim kızımın kakası 1günü birgününü tutmuyo bigün normal bigün koyu yeşil ama yediklerinle lakalı biliyorum...
ooo bu saatte kalabalıgız facede takılıyodum nurten ekledım canım senı hay masallah tugba serra nekadar buyumus defnecıkte ölezemuszemus kuzucuklar buyuyor masallah zaman cabuk gecıyor
ok. cnm sonunda bende facelendim eşim hıkmık etti ama açtık bikere neymiş arkadaşları beni göreceklermişlülülülülülü oysaki çogu ortak arkadaşımız...

koyu yesıl olunca üşütmüş oluyomuş ama benım doktor yok öle bısey demıstıvereliniortak

bencede hurafeeee

yok canım daha geçmedik ek gıdaya inşallah dediğiniz gibidir birşeyi yoktur...neyse ben uyumaya gideyim bari hepinize iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versinopuyorumnanaktan

tamamcn sağolasın
maşallah serrra ya cnm

merhaba cnm
yok ya hala devam ediyor
bu yüzden pek kilo da almıyor üzülüyorum
iyi bir dr.araştırıyoruz< götürücez en kısa zamanda
minik kuzuz nasıl pişik olmuş
üzülme annesi geçer hemen

Günaydin Özlem...

Umarim iyi bir doktor bulursunuz, kizin kilo almaya baslar. Mide reflüsü falan olmasin, kusmaya genelde o sekilde tani koyuyor doktorlar. Mama kullaniyorsan, Aptamil Ar iyi geliyor bildigim kadariyla. Komsumdan biliyorum, o mama kullaniyor ve bana gelen numuneleri ona veriyorum. Onun bebistede kusma sorunu var ve Aptamil Ar önermis doktoru...

günaydını geçtik benden de tünaydınlar kaydirigubbakcemile3

merhaba kıvılcım benim oğlumunda resmi aşağıdaki ufak resim oğluşunla aynı gün doğdularya:ecrin_bebek:

slm kızlarr benim oğluşlar bugün ik zararlarını yaptılar kahvaltıyı eşim yere kurmuş onlarıda kucağımıza alıp kahvaltı yapak dedik aman aman sen ömer bardağa vur koca su bardağını devirdi neyseki halıya polar ve çarşaf sermiştim halı ıslanmamış bile.....

kahvaltıda ,peynir,çay,domates suyuna bandırılmış ekmek,zeytin yediler ...süperler yaa bayılıyor sofrada bizle olmaya hehe....

ben bugün temizlik yapacam kociş evdeyekn temiz olsun.....h.içi yapmam felan

nurten kıss haftaya demişsin ama ben kuzenimi yemeğe alacam

bide kocam annesini çağırdı hanfendi sinir hapını içiyormuş gelirse hep uyurmuş ....hapı bitsin öle gelecekmiş...pöfff çarşamba biterse c.tesi gider ancak yaaaaaa kuzenim varken o olmasın hiç gerekk yokk ...şimdi kuzenim gelecek git de denmez....bilmiyorum ne yapaca

selamlar biz daha yeni geldik ama herkes gitmişmi ne
dırım maşallah kız oğluşlarına claries ilgin erzen kıvılcım simal yeni anne ve fulya ve herkes merabalaaaarrrr

maşallah birsencim yaa ben tam kaşığa alıştırdım sonra tekrar biberona dönünce kaşıı unuttu elm püresi verdik azönce diliyle ittiriyo almamak için biberon kolay geliyo bizim paşaya.kaydirigubbakcemile3 ama biran önce ekgıdaya geçmem gerek mamadan çok ek gıda olmalı artık

simalcim sen nasısın ben iyiyim Türkizle oturuyoruz bugün biraz yaramazız pek yemekte yemiyoruz Dırıminkiler kadar olunca nasıl olcak bakalım seninki nasıl

simalcim sen nasısın ben iyiyim Türkizle oturuyoruz bugün biraz yaramazız pek yemekte yemiyoruz Dırıminkiler kadar olunca nasıl olcak bakalım seninki nasıl

sağol canım bizde iyiyizşükür bebişler büyüdükçe ilgi istiyorlar yanından ayrılınc basıyor çığlığı halbuki azönce oynuyordu bi sn yanlız bırakmaya gelmiyo.ek gıdalara başladınmı canım yoğurt falan veriyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…