üüüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlama
çatladım len ağlaya ağlaya!!!:mymeka:
hayırlı akşamlar bizde geldikk kızmla çünkü bayan hala uyanıkk :hulya::hulya:
bugun çok yorulduk yaw alışverişe çıktık temizlik yaptık azcuk gezdik gazele çorba yaptım yemek bulaşık derken bu saat oldu daha banyo yapıcam :kedi:
cnm ben nasıl alınıyor bılmıyorum sen bılıyosan anlat ben alayım sana:teselli:
hülya hoşgeldin cnm ...ohhh bende aışveriş dışı herşey yaptım dediklerinden yani
hulya hosgeldın cnm sende bugunu alısverısle degerlendırmıssın bızde oyle yaptıkhihoyyythihoyyyt
o banyo yapıcamın sonundaki utangaç kedi ban kötü şeyler çağrıştırıyor emme, neyyyseeeeşakkıdı
selam kızlar nasılsınız
yıne kılo mevzusu acılmış off off benım durum cok vahım yaw
Sagol canim, senin bebeginde öyle.
Benim oglum büyükmüs saat farkiyla, 17.05'de dogdu. Ama 1 saat fark oldugunuda hesaba katarsak, benim oglum seninkinden 1,5 saat büyük Simal'cigim. Ben dogumdan ciktigimda, sen girmissinkaydirigubbakcemile3
Ya benim oglum yabancilara karsi cok temkinli Burcu, biraz yaklastiklarinda cogunlukla agliyor. Sevdiklerinde bazen sadece tebessüm ediyor o kadar. Umarim yabani olmaz:uhm:
Sütünün yogunlugu nasil Asli? Birini emzirirken, digeri akiyorsa, sütün yetiyordur. Bu aralar cok hareketliler, belki cok enerji tüketiyor ve daha fazla süte ihtiyac duyuyor olabilir. Ya kakasini yapamadigi icin mi uyaniyor acaba:uhm:Bir doktoruna sor bakalim...
Iyi Aksamlar Herkese,
Kizlar Doruk oyun halisina alisti ve cok sevdi. Biraktim bugün 1 saat, beni hic aramadi, epeyce islerimi yaptim. Umarim böyle gider...Kendi kendine oynuyor, oyuncaklari cekip cikariyor, gülüyor, konusuyor, dil cikartiyor, kiziyor falan. Cok sevimliydi...
alın bendende okadar 15 kılo fazlam var hele göbek cakıldı kaldı bana hamıle gıbıyım kazaklarım falan okadar kotu oluyokı gıyınce zırt dıye sırıtıyo gobegım oyyy baya kafayı taktım ama yemedende duramıyorum :gitme:
hayırlı akşamlar bizde geldikk kızmla çünkü bayan hala uyanıkk :hulya::hulya:
bugun çok yorulduk yaw alışverişe çıktık temizlik yaptık azcuk gezdik gazele çorba yaptım yemek bulaşık derken bu saat oldu daha banyo yapıcam :kedi:
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlama
çatladım len ağlaya ağlaya!!!:mymeka:
birsencım bızım tombısler grubumuz bayagı kalabalıga benzıyor ama bıgun hepımız zayıflayabılırız ınsallah
Çatla emi, kız repim kalmadı olsa tükan senin cnmmmmmmmmmm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama bende bilmiyorumkiiiisenağlamasenağlama
o pis burcuya sor nasıl alındığını, herkeşe alıyor bi bana almadı:dilcikar::dilcikar:
o banyo yapıcamın sonundaki utangaç kedi ban kötü şeyler çağrıştırıyor emme, neyyyseeeeşakkıdı
valla cnm açık konuşmak gerekirke,aslında memnun değilim ,ama evlendim 2 senede 25 kilo aldım anlamadım ne olduğunu adet görmedim...doktorlara gittim ..ilaç vs.
2 senede birikti ...bigün bi doktor kendi kendine veremezsin dedi...diyetsiyene gideceksin dedi.....çocuk istemediğimiz için d.kontrol dedi...ve beni yolla ..evet ben hem hap hem diyetle 5 ayda 17 kilo verdim gardolap bastan aşağa değişti...herşey .çok iyi gitti
depresyona girdim 1 sene sonra ve diyeti bıraktım 1 sende 10 kilo aldım yeniden...
bu beni daha çok bunalttı ..bi süre zayıflamak istemedim...sonra toplamdım ..antidepresanları bırakınca ...doktora gittim...tekrardan 9 kilo verdim tam 2 sene diyeti tabi kalarak ,hiç kilo almadım 1-2 verdim aldım...ve sonunda olabileceğim kilonun sınırındayken hapı bırakıp çocuk istedim.
ilk ay 1 gün gecikmeli adet oldum
2 ay ay 3 gün
3 ay 5 gün geçti olmadım.tabi gebelik beklediğimden doktor 40 güne kadar bekle dedi
içimde bi heves bekledim...ağrılarım var ama gelen giden yok içim kıpır kıpır..
doktora gittim adam bi baktı,rahimde kan birikmiş yarım litre,hemen gebelik testi
neyse negatif çıktı,dışgebelikten şüpelendi....ve ben 60 gün adet gördüm tam 2 sene çocuk savaşınmda 10 kere adet gördüm oda adet söktürücülerle her adet göremediğimde şiştim.....74 kilo olarak girdiğim çocuk savasında 84 kilo olarak galibiyet ilan ettim....
ben düzenli yersem ,keyfim yerinde olursa azcıkda sporla 10 kiloyu iki ayda bilemedin 3 ayda veririm ama ....şuan düzen yok çocuklara pişirmekten kendim yemiyorum...az müsayit ollsam iş yapmaya dalıyorum hayatımın düzeni bana uygun değil çocuklara uygun malesef ...bukadar yükün altında iken bedenimdeki yükle uğraşamayacam.....
ama inanıyorum istersem vereceğimzemuszemus
cerencım ben sana rep yolladım puanın olsunda al dıye ben başkasına nasıl alındıgını bılmıyorum
yokk lennnnnn için kötü seniinnn dünürrrrrrr :)))))))))))
kızlar bende kılo yuzunden mezotrapı ve karboksıterapıye başlıyorum aynı zamandada dıyet yapıcam 3 ay surucekmış bu tedavı gıdıp konustum bolgesel ıncelmede ıstıyorum cunku benım kalca ve basen sorunum fazla kılo versemde onlar kalıyor ınsallah işe yarar bu program
naniknaniknaniknaniknaniknanik:dilcikar::dilcikar:canıımm sağolllopuyorumnanaktan
asıl sen çatla emi burcu:dilcikar:
:dilcikar::dilcikar:
barim nasıl alınacağını söyledelikafadulden
onnar ne bacum? napacaklar yani sana??kızlar bende kılo yuzunden mezotrapı ve karboksıterapıye başlıyorum aynı zamandada dıyet yapıcam 3 ay surucekmış bu tedavı gıdıp konustum bolgesel ıncelmede ıstıyorum cunku benım kalca ve basen sorunum fazla kılo versemde onlar kalıyor ınsallah işe yarar bu program
hadi bakalım:)) önce rep veriim o zaman sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kııııııııııız kışkırtma herkesi bana karşuuuuuuu rep bitti anam :))) dahada çatlayacaksan söliiim aysun gacısının türk gayfesinide ben aldumm hedaye, ama sana söz alıcam sanada bişiler bak görürsün:1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:
hayırlı olsun cnm, nasıl bi uygulama yapıcaklar sana yani kelimelerin açılımını bilmiyorum
naniknaniknaniknaniknaniknanik:dilcikar::dilcikar:
işteeeeeeee efenim tıklıyon şu çay kahve muhabbeti olan yere alıyon bakıyoon hediye et gibi bişi vardı ona tıklıyon nikini yazıyon gönderiyoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?