2009 Mayıs Anneleri

aman yawww işleri bitiremedim savsak savsak iş yapıyom aygazı cifledim aygazın yanında cam var çerceveleri çifledim ,,yerlerde cif dökerek sildim şimdi tezgaha çamaşır suyu döktüm bekliyom
orayı silem yatak odasını sadece silecem allahtan tozunu almıştım ....sonra antreyi saonu banyoyu silecem ....çamaşır asacam ,yemek yapacam pöffffffffffff

kızlar benım ogluşş uyandı..yataında donencesıyle meşgul 10 dk sora sıkılır ben kacarrrr artık akşam uyumz heralde benımkı uyursa gelırım gene optum hepıcınıı...
bıde ben resım yuklerken 600 800 secıyom benımkını hep 1200 olarak yukluo bu ımagen shack stesı yafs nıe ole anlamadımmmm poffffffffffffffff

canım oğlan saat başı kalkıyomuş bundan yakınmışsın benimkide öyle yapyodu belki hatırlarsın bende bundan bahsediyodum hep seningibi muhallebi verdim yatmadan önce acaba açmı diye diye çocuk her mızıkladığında aldım emzirdim sonra yarım saate düştü o bi saatler sakın sakın mama verme oğlun buna alışmış ana kokusu istiyo sütün yeter şimdiye kadar yettiyse aynını ben yaşadım salla saat uygulaması yap bir hafta saatli emzir geri mızıkladığında salla bak biz böyle düzeldik gece 1 de emzirdim 3de 5de 7de 9 da uyandık ben böyle kurtuldum ama bir hafta heeep salladım bide gündüz çok uyutmaa.s.

selam kızlar ben geldim. tüm gün yoktum. okuldan arkadaşlarla bebek görmeye gittim.özlemişim, iyi oldu:)) onlar bana okuldaki dedikoduları anlattı,bende kaynana çekiştirdimzemuszemus
dün akşam da misafirlerim yarı yarıya fire verdi!! 11 kişiydik. bana daha rahat oldu tabi ama pastalar hep kaldı. bedne dolaba attım ohhh bi misafir daha savarım onlarlazemuszemus
bu arada kuzum kabız oldu dün ilk defa( çookk ağladı,hemde katıla katıla:çok üzgünüm: yaş döktü gözlerinden yavrum. misafirimle de hiç ilgilenemedim kuzu huzursuz olunca:1no2: en son dayanamadım fitil koydum. onla da azcık yaptı yine bağıra bağıra( heralde patatesten oluyo. çorbadan. ama patates koymadan nası çorba yapimki??:sm_confused:
kuru kayısı haşlayıp verecem birazdan.

ev için hayırlı olsun diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim kızlar. daha iyileri sizin olsun inşallahopuyorumnanaktan
ayrıntılara gelince; altınlar gidecek, az kaynana hanımdan, az da annemlerden yardım alacaz. geri kalanı da 2 yıllık filan kredi çekecez inşallah. daha ödeme filan hiç bişi yok ama el sıkıştık. karşı komuşumuzun evi olunca,problem olmaz ne de olsa. inşallah yeni evimin resimlerini de paylaşmak istiyorum sizinle, 1 aya kadar taşınacazalkisalkisalkis:sm_cool:

birsen, hülya ve tuba kuzuların videolarını izledim face'de. çok tatlılar maşallah:))
burcu naptın bacım,mal mülk,hayvanlar hep sana kaldı bugün ben olmayınca hee?? kağan'ıma da çok güldüm,sıpa demek çarşafı kendine çekiyo popoyu kaldıramayınca:))
aslı canım,bikaç gün daha ver muhallebi, ondan sonra bence kalkmaz bu kadar. ya da dediğin gibi mama takviyesi de yap,doymuyorsa uyumuyordur.

gelsem miki :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayy cnm aman dikkat et artık emeklemeyede başladılarsa yerde pek bişi bırakma

:))) kız maşAllah yemeğede ne güzel alıştı senin kuzular bee :lepi::lepi:

Kızzzlaaaaaaaaaaaar ayy çok komik yaa kağan emekleyemiyoya altındaki çarşafı çekerek oyuncağı kendine yaklaştırıyooooooooo piisssssssss :)))kaydirigubbakcemile3

Kızlar bide kağan herkese dil çıkarıy ya, bugün kahvaltıya gitmiştik orda bi bayan sevdi dil çıkarıp gülüyo ya :))) nasıl unutturucaz bilmem kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi yapıyorrrrrr kaydirigubbakcemile3

cnm bir ara gazelde öyle sürekli gece uyanıyordu sanırım ara ara yapıyorlar öyle..

yeşil kaka bizde ilk 3 ay hep oluyordu ama dr üşütmeyle alakalı değil dedi ..
şu andada ara ara oluyor ama yedikleriyle alakalı mesela bugun brokoli corbası verdim kakası yeşildi ..
kabızlık içinde bence 7 gün çok uzun dr la bi görüş derim yada kuru erik ve kayısı hoşafı iyi geliyormuş

ohhhh afiyet olsun cnm zemuszemuszemuszemus

hadi hayırlısı olsun cnm yaa ...
damadımda mı kabız oldu geçmiş olsun cnm yaa inş atlatır kuzum mafoldumben

çok güzel planyapmışsın canım ben genelde milupa mama veriyorum aralarda bebelac ballı irmikli kahvaltı var onu veriyorum ama kaşıkmamalara alıştırmam gerek sonra çok zorlanırım
sağol tatlım alıştır çok zor oluyor çünkü

benim oğluşumda küçük resimdedki teyzesi
maşallah çok tatlı ya
maşallah kuzularına dırımcım sahi ya sormuştun ya şu köşe koltuğu sahib...den . com varya orda bi bak 630 dan başlıyor Tez.. spot
Kızzzlaaaaaaaaaaaar ayy çok komik yaa kağan emekleyemiyoya altındaki çarşafı çekerek oyuncağı kendine yaklaştırıyooooooooo piisssssssss :)))kaydirigubbakcemile3
yerim seni ben maşallah kız yine iyi biz daha sürünemiyoruz
Kızlar bide kağan herkese dil çıkarıy ya, bugün kahvaltıya gitmiştik orda bi bayan sevdi dil çıkarıp gülüyo ya :))) nasıl unutturucaz bilmem kaydirigubbakcemile3
kız nazara gelcek dilide boşver Türkiz de dil çıkarıyo büyüyünce bırakırlar simit gönderdim aldınmı

tatlım mama olarak Aptamil comformil kullan çok iyi oluyor ek gıdalar yeşillendiriyor bizimde öyle
oooo keyfe bak
bende öyle valla hep uyanıyor dediğini yapayım
sende benim gibi telaşa girdin ne kadara kaç m kare aldın canım fotoları görelim kız bunlar güzel heyecanlar
kiradan kurtuluyoruz ne güzelkaydirigubbakcemile2

tutkuncum evet yaa, çok mutluyum. ev 166 metrekare. odaların parkesinden duşakabine,ebeveyn banyosuna, avizelere, vestiyere,kartonpiyere kadar hiç bir eksiği yok. inşallah 1 ay içinde taşınacağız:))

sen ne zaman taşınacaksın?

merhaba hatunlar ayyy cok yoruldum bugun alısverısteydık bı markette ındırım cılgınlıgı varmıs bıssuru sey alıp geldık
sızler ne yaptınız kalabalıkmıs burası bı gecmıse bakayım fırsat bulabılırsemm

cnm hayırlı olsun gule gule otur ıcınde

hayırlı olsun tatlım çok sevindim evde herşeyde var çok güzel bende ayın 1 inde taşınmış olucam inşallah

ooo gezmişsiniz süper bize hayal oldu

esracım hosgeldına.s. karsılasamıyoruz artık kucuk hanım nasıl
merhaba canım valla karşılaşamıyoruz gerçekten kızda iyi arada huysuzlanıyor senin oğlan nasıl

Kızlaaaaaaaaaar niye resim eklemionusssss mayıs kuzularıyla annelerineeee, bekliyruz hadiiiiiiiiiii kapın kuzucukları çekilin resimleri bizde görelimmopuyorumnanaktan

Kızlaaaaaaaaaar niye resim eklemionusssss mayıs kuzularıyla annelerineeee, bekliyruz hadiiiiiiiiiii kapın kuzucukları çekilin resimleri bizde görelimmopuyorumnanaktan
canım benim makina gitti ondan çekilemiyoruz çekilince hemen zaten çok özeniyorum valla daha beni hiç görmediniz kız 55 kiloyum bennnnn

:))) sen yoktun ben bi sürü inekcik aldım bonus aldım bu hızla gidersem bu iş tamamdır he he he :)))(kötü gülüş)zemuszemus
a.s.a.s.a.s.

Ohh yarasın dolması kuzumaaa
kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nazar okuyorum oğluşu ben her gece cnm ama nazar boncuğu takamıyorum vallahi iğnesi batıcak diye, simitmi aldın bana teşekkürlerrr bi bakayımm
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ne güzel gönlüne göre olmuş darısı başımıza inş.

ohh iyi alışveriş yapmışsınız cnm ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…