2009 Mayıs Anneleri

bende oğluşun mamasını verip yatıcam pilim bitti artık uykum geldi.hepinize ii geceler kızlar bebişlerinizi kocaman öptümopuyorumnanaktan

kıız bu saatte ne yemeği?? benim oğlum formunu koruyor şekerim, 9'dan sonra yemiyorkaydirigubbakcemile3

gece yemıyormu daha bacım
benımkı bu akşam en so 7 de yedı oda muhallebı degıldı yıyemeden uyudu kuzucum ama gece 4 kere kalkıyor ıkısınd eyıyor ıkısındede uyuzluk olsun dıye kalkıyr zaten sabah 6 da ayakta

gece kalkmayı huy edındıler
benımde nazlı dun gece 3 de yattı cadı
offf sorma ya hiç kalkmazdı bu aralar terelleli olduk... 3te mi yattı tam cadı annesi bu kız.. ben 12yi geçtimi çok kızıyorum hemen uyusun istiyorum uyumazsada sinirden aglıyorum...mafoldumbenmafoldumben
yahu adam uyudu bile tabi fazla yoruldu sızıp kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gece yapmamın sebebi gündüz gazel yanlız durmuyor yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:
boşver bu gacıları kız, bende gece yapıyorum defneden ötürü.. gündüz olunca aklım hep onada kalıyo banyodan köpüklü kafayı 10 kere çıkarıp bakıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
nurtencim mrk etme cnm gazelde yeni uyudu huy etti 12 den aşağı uyumuyor...daha çokk huy edincek bunlar (
hemde ne:bbo::bbo::bbo::bbo:
tamam canım bız anladık sen hıc merak etme yorma kendını acıklama yaparak hadı yap banyonu gec kalmasın :lepi:

:roflol:

kIZLAR KAĞANI EMZıRDıM GELDıM AMA GEÇ OLMUŞ YATAYIM EN ıYıSı HADı ALLAH RAHATLIK VERSıNNNNNNN
(P.S: kız ayşe gel cnm basımın üstünde yerin var)

ülen gece kuşları gündüz sinek avlıyoruz
benimkilierden ali uyuyor ömer bey ayağımda uyudu kalktı

bende yatacam bu uyudu benimkilerde gecede en az 2 kere kalkıyor yaww

hafi öptüm byy

deneyım bakımmzaten mamayı werem dedım almadı genbe benımkı sewmıo mamayı yaaaa((muhallebı yedırdım bende azcık bakalım bu gece nasıl gecceek...

werdım kıs ayse bugunde bakalım nolcekkkCADIARZU

bu hafta gıtcm hulya dr abakalım nedıcek bencede uzun 7 gun..oglumun kakalı bezlerını ozledım yaaaaaaaaaaaaaaaaa

dıerınden akmıyo fılızcım emzırırken ancak stıll tea içmiştim bıkacgun ozaman aktı ama benım sut bayadır akmıyo ole ama hala emıyo sadece....:

ohh ıyı hadı dorukb bey oynasın halıda sende bak işine cnm..benımkı cabuk hewesını aldı oyun halısından ılk 1saat dururdu sımdı 10dk zor duruyooo

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlamasenağlama

çatladım len ağlaya ağlaya!!!

aglama kıssss benımde repım anca acık caya yetıo nezaman gıtsem tukenıyoo dur ben yakalarsam o çayı sanada alemm burcu herkese yolluo bı bıze gokkkk:gitme:

zeki arkadasım benimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

3 ay surucek 1.800 canım
ınsallah sonuc alırımda boşa cıkmaz

inş cnmmm ama baya tuzluymus heeee ınsallah bosa gıtmez...Şeniz

kıs benıde alın aranıza 5 kıloda bende war ıyıce yer ettı anacımmmm

gece kalkmayı huy edındıler
benımde nazlı dun gece 3 de yattı cadı

tencim mrk etme cnm gazelde yeni uyudu huy etti 12 den aşağı uyumuyor...daha çokk huy edincek bunlar (

al bendende okadar kızlarr 12 den once yatmaz benımkı gecede zırt pırt uyanmayı huy ettı bakalım daha neler gorcezzzz
HULYA kız fena madara etmiş bu gacılr seni bacımmmkaydirigubbakcemile3
SINAMA mıııı O NE KIZLARR YAA ole bişidemı varr dısarda hayat var NEFES var heee bende unuttum anacım onlarıııımafoldumbenkaydirigubbakcemile3
sagayım dedım cıkı cıkmy
oglanı zorla uyuttum aksam 10 dan berı oturtmadı mıcımın ustune gene agla agla galaaaaa zor susturdumm yafsssss cok yoruyo beni cokkkkkkkk bu sıpaaaaa
bakalım uynacakmı..
yarın oglusu anneme bırtakım eşimle sokeye alışwerışe gıtcezz bakalım nasıl geccekk burdan 1.5 saat uzaklıkta sabah cıkaqrız heralde aksama donerız oglana sut sagayım dedım cık cıkmadı offf ya mamada yemedı yarın ne yıcek bakalım muhallebı meyva falan artık belkı annemı oglanıda alır gıderız yoksa durmaz benımkıı yafssssssss
1 kerelık corba falanmı wersem acaba dıorum kızlar yaaa sadece yarına mahsuss

evet nurtencim ya inann adam gibi yıkanamıyorum gündüz sürekli kulağm odada aman ağladımı aman bağırdımı diye (

yatın hatunlar yatınnn Allah rahatlık versin hepinizeee ve kuzulara iyi geceler.....

hafi öptüm byy

gunduz hıc fırsat bulamıyorum ben valla benımkıelr gunduz bır kere oglede yatıyor 1.30 da oda yarım saat en fazla 40 dakka ondada yemek yapıyorum aksam en azından uyuyor oluyorlar
ıyı geceler bacım Allah rahatlık versın

hiç sorba bacım kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuşşş Akşam akşam bi laf ettiğime pişman ettirdiler beni :)))))))))

kIZLAR KAĞANI EMZİRDİM GELDİM AMA GEÇ OLMUŞ YATAYIM EN İYİSİ HADİ ALLAH RAHATLIK VERSİNNNNNNN
(P.S: kız ayşe gel cnm basımın üstünde yerin var)

hafi öptüm byy

sizlerede iyi geceler bende postalayım kendimi yrna arkadaşım gelecek bebişi var 3 aylık wc yıkıyacagım yrnda yemek yaparım tatlı yapacatım ama canım istemiyo vazgeçtim aslında hemen yatsam en güzeliiiakannehirakannehir

cnm hiç vermediysen hemen öyle yemez bence sen hiç işini riske atma onlarıda alın gidin en iyisi Şeniz

bende cıkıyom kızlar ıyı geceler opun kuzularınızı
hulyaaa sen gelde yıne 3 olmadan yatmıyalım heheh:))))

güzel annişler uyuyun artık yaw ewt ya gündüz bomboş forum arasıra uğrayın yaw.ewt kızlar kilo başa bela beneski kiloma dönmek istiyorum ama ağzımda hiç boş durmuyokikaydirigubbakcemile3 hergün 1 saat yürüsem giderde nerdeee:1no2: artık ewden dışarı çıkasım gelmiyo iice ew kuşu oldumsırnaşık şey neyse sohbetinize doyum olmaz tekrar ii geceler:teytey:

kızlarr aklıma geldi sibiko yokkk

bişimi oldu yaa görmedim kaç gündür

benim tlf bozuldu kimsenin tlf yok bende şuanh eski tlf taktım kartımı

hee bu arada hülya birsen ve esen karar verin ne zaman olursa farketmez bekiyorum canlar...

simal bacım gündüz veletlerden mıcımızın üstüne oturamıyoruz ki bakalım buraya anca bu saatte fırsat buluyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…