gunaydın kızlar bugun pazarttesı ve temızlık gunu işler cook yanı gorusuruz yıne optum
canım benim ya şaka şaka almasanda olur almış kadar oldun
ama şu ps var ya bittim ben ona:roflol::roflol::roflol:
aferin kız ayşe ne iyi yapmışssın
sayende güldük bizdekaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemusRep yetmiy cnm artsın senle aslı aklımdasınızopuyorumnanaktan
(P.S: ULEN AYŞE GACISI BUNLAR HEP SENİN BAŞININ ALTINDAN ÇIKIYO HE, BEN SANA PASTA ALDUM HEMİDE GOCAMANNNNNNN SEN NE ALDUN NEN HAVAMI ALDUNN)klava:
Kolay gelsin cnm opuyorumnanaktan
:))) kız valahi gönlüm zengin repler gelsin hele :))) :icecream:ayşecm bitane kız şakamız geçiyo bibirimize :1rolleyes::1rolleyes:
zemuszemuszemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızımmm alırım benim de babam zengin!!!:roflol: ama nasıl alacağımı anlamadımki:sm_confused::gitme:
dün dediğin yere baktım hediye filan gönderme şeysi yoktu:sm_confused:
hıh oldu,gönderdimalkisalkisalkis
tabii ben nazik bir garu olduğum için sana orkide gönderdim şikerimşakkıdı
teşekkür baabında:jeyyar:
nolamazzzzmafoldumbenmafoldumbenaboooovvvvakannehir gitti orkidem boşa!!!!:1shok:
o yeni anne başka yenianneymişmafoldumben hemde 2008'den beri foruma hiç girmemiş:a015: güle güle çiçeğim, halbuki ben sana ne iyi bakmıştım:gitme:
burcuuuuuu:çok üzgünüm:
kızlar merhaba nasılsınız.burcucum çay için teşekkürler ama diğerlerini kim aldı bulamadım ayakkabı felan var:))
iyiyim burcucum sen nasılsın?
Pınarcım hoŞgeldİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİnn Özlettİn kendİnİ.neysekİ defnoŞ İyİleŞmİŞ.sporunda hayırlı olsun bende rejİme baŞladım herŞey İyİ gİdİyor hedefİm 2010 48 kİlo gİrmek tabİ bunun yanında yÜrÜyÜŞ falanda yapıyorum.ÖpÜyorummm defnoŞu kocamannnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin pınarcım:)) bizde özlemiştik senia.s. dediğin gibi geçmiş çok uzun kime ne oldu hatırlamıyorum ama, kendi adıma, biz ev aldık alkisalkisalkis:lepi: oğluşum ilk defa kabız oldu:çok üzgünüm: ve ben hala evdeyim,kilolarımla beraber pc başında oturuyorum ve çiftlik işlerinde bayağı ilerledim:))
spora başlamışsın ama tempon çok yoğun yavs:bbo: sen memnunsan sorun yokvereliniortak kilo vermene de çok sevindim,çatlat bakiim burdaki garuları:roflol:
defneye de öpücükler. nasıl olsa artık aramızdasın,görüşürüz tatlım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?