2009 Mayıs Anneleri

pınar bizde kahvaltıya başlıyoruz. benim doktorumun verdiği kitapçıkta da bigün peynir, bigün yumurta yazıyor.

yazmayı unutmuşum, demiri de günde 3 damla ver koruyucu olarak dedi. yapılan tahlilde normal çıktı demir depoları ve 5'ten 3'e düşürdü.

cnm sanada gunaydın a.s.
esınde abaartmıs sen 2yı kabul edıyosun o 3 ıstıyor cnm bende normalde 2 yı ıstıyorum hemde cok ama bunda anladımkı cok yıpranılıyor esım hıc yardımcı olmuyor ona cok kızıyorum bu yuzden ona sen boyle davrandıgın surece baska cocuk mocuk yok dıyorum gercekten haketmıyor ama

cnm gunaydınlar sanadaa.s.
hosgeldın cnm gunaydın a.s.
cnm hosgeldın gunaydınlarrra.s.
hayırlı olsun koltuklarınız gule gule eskıtın
acık renkte goze cok hos gelır bende acık renk ıstıyorum ya
resımlere cok kotu olmus cnm :çok üzgünüm:ben de esıme devamlı tembıhleıyorum arada cdye kopyala yedek at dıye
gunaydın bacımmma.s.
cnm sızde ıse yarıyor demek bızde hıc farketmıyor

iyiyim kızlar haftanın ilk günü biraz yoğunum mesai saatimde değişti artık 5 de çıkacağım:)) diş jeli olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
kolay gelsın tatlımm bızde dentınox kullanıyoruz ama ıse yaramıyor

gunaydın cnm hosgeldın a.s.
gelının basına gelen kotu olmus yaaa
cnm kuzuna masallah gelısımı ıyı
cnm ıns kan tahlıllerı normal cıkar

Canım hoşgeldin a.s.

Ay gelin için kötü olmuş ya tüh. Neyse komik bi hatıra olarak anlatır ileride. Sende tam gününde olmuşsun maşallah. Allah'ta idare etmişsin öyle bravo alkisalkisalkis

Taşınma işini de valla havalar daha fena olmadan halledin bacım. Çocukta perişan olmasın a.s.

İnşallah bişeycik çıkmaz akdeniz anemisi konusunda canım sıkma canını a.s.

Allah Allah ya ben bi daha sorayım doktoruna yanlış yapmayayım bari :uhm:

gunaydın bacımmma.s.
cnm sızde ıse yarıyor demek bızde hıc farketmıyor

Sağolasın canım ya denk geldi yada gerçekten işe yaradı bakalım bikaç gece kullanalım da ortaya çıkar a.s.

Kızım uyurken kahvaltımı yaptım :lepi:

Defnoşumda uyanmak üzere sanki. Hafif bi kıpırdanıyo. Oda uyansın kahvaltısını yedireyim. Oyun halısına koyar direk işlere girişirim. İnşallah huysuzluk yapmazda bitiririm temizliğimi :Saruboceq:

afıyet olsun tatlım
günaydın kızlar herkes iyidir umarım.gerçi kimseckler yok:)))

gunaydın cnm hosgeldın bız ıyıyız sen nasılsın

herkese günaydın hatunlar,6.30 da kalktı oğluşum,7 ye kadar babsı baktı da ben uyudum tabii işe gideceği için 7 de uyandım bende,oynaştık birazneyseki 8de uyuyp 9 da uyandı geri bende uyudum o arada,sonrada kahvaltımı yaptım,oğlumda ben salonda yokken tv nin önüne kadar gitmiş sürünerek gidiyor valla bu çocuk! :)) neyse saat 11.15 de yeniden uyudu,şu anda hala uyuyor bende sizee bakıyım dedim özledim yaa,haftasonu öyle yoğundumki hiç bakamadım.Misafirlerim vardı dayımlar geldi,eşiminde tabi,neyse dayım DAğhan çok güzel şeyler almış Zaradan bayılıyorum oranın çocuk giyimine,tavsiye ederim,Baya yoğunduk yanii,yatılı kaldılar onlarda güzel geçti ama yorulduk benimkiler gitti eşimin dayısı hala bizde..
Geçmişe bakamadım ama bakıcam şimdi,oğluma dün tarhana çorbası içirdim beğendi bugün ne yapcak bakalım iyi gidiyor şimdilik,dünde gidip organik sebzelerini aldım,çok zevkli yaa,bayılıyorum şimdilik ona çorba yapmaya :))
yine kimse yok buralarda,,hadi ben kaçıyım şimdilik görüşürüz..

evet ferdacım çok zevkli bişeyler yapmak.bakalım bende yarın balkabaklı muhallebi yapıcam umarım beyenirç

herkeslere merhabalar... :dance:
ayın başı olması sebebiyle işlerimiz çok yoğun.daha yeni girebildim bir fırsat bulup.. :çok üzgünüm:
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım arkadaşlar..:uhm:
ara ara girmeye çaılışırım hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
kucak dolusu sevgiler...a.s.

geçmiş olsun cnm şimdi, daha iyidir inş defne
cnm sorun değil insanlık hali görmemeişsindir
9-10-11.sınıfların lazım cnm yani hepsi
ah cnm ya bu erkekler hep böyle
en azından hatasını anlamış:1hug:

geçmiş olsun cnm düğünde olanlar kötü olmuş
maşallah oğluşunaiyi kilo almış

günaydın kızlar herkes iyidir umarım.gerçi kimseckler yok:)))

Günaydın canım a.s.

burcu nerelerde acaba gırmedı hala merak ettım

Face'e girmiş tatlım gelir birazdan a.s.

Günaydın canım a.s. Evet yeni şeyler yapmak çok zevkli. Helede iştahla yiyorsa süper :lepi:

Günaydın canım kolay gelsin a.s.

geçmiş olsun cnm şimdi, daha iyidir inş defne

Sağolasın canım iyi çok şükür a.s.

Defnoş'um uyandı nihayet kaydirigubbakcemile3

Kahvaltısını tam yesin diye emzirmek istemedim ama beni görünce resmen yakama yapıştı. Tişörtün üzerinden emmeye çalışıyo kaydirigubbakcemile3 Emzirdim yarım saat sonra kahvaltısını vereyim dedim ama yarısını yedi. Neyse ne kadar yerse kardır dimi. İlk günler alışması zor olur tabi.

Şimdi yanımda debelenip duruyor. Temizlik yapıcam ama pek kendi durucak gibi değil akannehir

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bu arada süt ile ilgili pek yorum yazan olmamış
bir iki kişi dışında halbuki ben çok ilginizi çekeceğini düşünmüştüm
neyse sorun değil ben biraz ince düşünüyorum sanırım

hep süt aldığım bir sütçü var
keçi sütü de satıyormuş denk gelince söyleyeceğim 2 günde bir bizede bıraksın yarım yada 1 kilo kadar
bisküvi ile yapıp vericem zeynebe
hem mama hemde keçi sütü vermiş olucam arada emziriyorum zaten ama çok az
bakalım
bizden böyle işte

beyaz canım ben pek geçmişi okuyamıyorum biriktiği için. bende yeni süt vermeye başladım.keçi sütünü inşallah bugünlerde alıp denicem.ben pınarın +6 yzan sütünü kullnaıoyurm.

Canım günaydın a.s.

İlk dişiniz hayırlı olsunnnnn :lepi:

Süt konusunda ise doktora sordum önermedi. Gerçi benimki hala anne sütü alıyor gün boyunca. Mamayı zaten çok az yiyor. Beni emerek ve ek gıdalarıyla idare ediyor. Belki ondan dolayı önermedi. Bende pek düşünmedim açıkcası süt vermeyi. Eğer emmeyi bırakırsa o zaman veririm heralde :uhm:

cnmm hayırlı olsun dişiniz,darısı anlamadam diğer dişlere!! :)
cnm yazını görmedim geçmişe tam bakamadığım için, ama şimdi bakarım,bu arada keçi sütü bimdede satılıyor dgördüm eğer hazır almak istersen!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…