hım görmedim cnm o sütü bi bakayım netetn ne özellikleri varmış sağol tatlımbeyaz canım ben pek geçmişi okuyamıyorum biriktiği için. bende yeni süt vermeye başladım.keçi sütünü inşallah bugünlerde alıp denicem.ben pınarın +6 yzan sütünü kullnaıoyurm.
sağol cnmCanım günaydın a.s.
İlk dişiniz hayırlı olsunnnnn :lepi:
Süt konusunda ise doktora sordum önermedi. Gerçi benimki hala anne sütü alıyor gün boyunca. Mamayı zaten çok az yiyor. Beni emerek ve ek gıdalarıyla idare ediyor. Belki ondan dolayı önermedi. Bende pek düşünmedim açıkcası süt vermeyi. Eğer emmeyi bırakırsa o zaman veririm heralde :uhm:
cnmm hayırlı olsun dişiniz,darısı anlamadam diğer dişlere!! :)
cnm yazını görmedim geçmişe tam bakamadığım için, ama şimdi bakarım,bu arada keçi sütü bimdede satılıyor dgördüm eğer hazır almak istersen!!
[
gunaydın cnm hosgeldın a.s.
gelının basına gelen kotu olmus yaaa
cnm kuzuna masallah gelısımı ıyı
cnm ıns kan tahlıllerı normal cıkar
Canım hoşgeldin a.s.
Ay gelin için kötü olmuş ya tüh. Neyse komik bi hatıra olarak anlatır ileride. Sende tam gününde olmuşsun maşallah. Allah'ta idare etmişsin öyle bravo alkisalkisalkis
Taşınma işini de valla havalar daha fena olmadan halledin bacım. Çocukta perişan olmasın a.s.
İnşallah bişeycik çıkmaz akdeniz anemisi konusunda canım sıkma canını a.s.
sağol canım.geçmiş olsun cnm düğünde olanlar kötü olmuş
maşallah oğluşunaiyi kilo almış 
dişiniz hayırlı olsun canım. bende yaklaşık 2 hafta önce kuzumun dişi çıktı sandım. ama kontrolde doktor baktı,görünürde bişi yok dedifisfisfis bende amma yaygara yapmıştım haa diş başlığındakaydirigubbakcemile3herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bu arada süt ile ilgili pek yorum yazan olmamış
bir iki kişi dışında halbuki ben çok ilginizi çekeceğini düşünmüştüm
neyse sorun değil ben biraz ince düşünüyorum sanırım
hep süt aldığım bir sütçü var
keçi sütü de satıyormuş denk gelince söyleyeceğim 2 günde bir bizede bıraksın yarım yada 1 kilo kadar
bisküvi ile yapıp vericem zeynebe
hem mama hemde keçi sütü vermiş olucam arada emziriyorum zaten ama çok az
bakalım
bizden böyle işte
hoşbulduk canım. taşıma şişrketini ayarladım kısmetse cumartesi taşınıyoruz. annem de gelecek. melih kaan'la o ilgilenicek.
Ayse hoşgeldin canım.Vay gelinin ve senın basına gelene desene.Tasınma işi de soğukta cok zor valla hastalık olmadan halledersın insallah.
Birde Bora uykuya dalamıyor kızlar.Uyku saatlerı kabusum oldu.Ayak ve salıncak istemiyor nasıl uyur su bebekler ya.
hım görmedim cnm o sütü bi bakayım netetn ne özellikleri varmış sağol tatlım
sağol cnm
cnm sen emziriyorsun tabiki verme
bizim beslenme olayı sadece mama+ ek gıda gibi bişey oldu
o yüzden araştırdım ve keçi sütü anne sütüne çok yakınmış bol protein varmış
denemek istedim bende
az kilo alıyor benim kız
başlarda defneyle aralarında 1 kilo vardı benimki öndeydi
şimdi seninki 8000 küsür olmuş bizimki 7,5 bile yok
canım sıkılıyor baya:1no2:
Yorumlarınız için cok sağolun kızlar.Valla artık bu konuyu acmasın baska birsey istemiyorum.Olacağı varsa olur zaten kımse engel olamaz.
Ayse hoşgeldin canım.Vay gelinin ve senın basına gelene desene.Tasınma işi de soğukta cok zor valla hastalık olmadan halledersın insallah.
Bırsen senınde pazar superdı desene.Koltuklarını gule gule kullan canım.Uzerıne örtersın birsey boşver madem beğenıyordun.
Ferda oh misafirli bir pazar gecırmışsın neguzel.Bende Zara yı cok beğenıyorum ama kalıpları cok kuçuk Bora ya 1 yası ancak oluyor.
Pınar kolay gelsin canım.Uslu durur insallah Defne de annene sevmek kalır.Bora wc ye bile izin vermıyorda.
Banu,Tulay,Ceren iyi calışmalar kızlar sizin tatıl bitti.
Özlem kecı sutu cok faydalıymış.Ama ne bileyım cesaret edemıyorum ben.Kahvsaltısına kecı peynırı alıcam baslayınca.Belki birkac ay sonra baslarım.
Ay baska kim vardı ya.Alıntı yapınca kilitlenıyor benım pc.Zaten antıka oldu.
Birde Bora uykuya dalamıyor kızlar.Uyku saatlerı kabusum oldu.Ayak ve salıncak istemiyor nasıl uyur su bebekler ya.
kızlar benim hemşire arkadaşımın bebeği 860 gram doğdu demiştimya kız üç ayı bitti keçi sütünü sulandırarak vermeye başladı altıncı ayın sonundada sulandırmadan verdi maşallah çok sağlıklı bir bebek tabi ben cesaret edemiyorum süt vermeye daha anne sütüne an yakın süt keçi sütü kızlar ben durunun yoğurdunu keçi sütüyle mayalıyorum
canım,düğün adana'daydı. bizimkiler tarsusta yaşıyor. yoksa aynı şehirde olsa eve gidip hallederdim,ama malesef. neyseki kıyafetimin tamamı siyah dantel ile kaplıydı,belli olmadı dıştan.
taşıma şirketini de hallettim çok şükür. cumartesi taşınıyorum kendi evime:))
kuzum içinde şubat ayını bekliyoruz bakalım ne çıkacak tahlilde
işlerımı bıtırıp gerı geldım
evı temızledık bıraz cocukların corbaları yoktu onlara corba yaptım yedırdım sımdı onlar oynuyor bend eoturuyorum yurutec aldık bız az az koyuyorum halı olan yerde fazla ılerlıyemıyorlar ama halı olmayan parke ve fayanslarda cok guzel gezıyorlar
byaz bacım hayırlı olsun dısınız benım bebışler hıc anne sutu alamadı kecı sutunu dusunuyorum ama benımkılere yogurt bıle gaz yapıyor bılemıyorum bu kontrold tekrar dr sorucam gercı daha once 1 yaşa kadar kullanma demıştı
ılgıncım sen nrden buluyıon kecı sutunu hazır satılıyormu
cerencım bayagı haraketlı bır dugun olmuş :)) mevlam hayırlı etsın ınsallah
pınar sen temızlık yapamamışsın ben bıtırdım bıle :)))
dıger bacılarım hepınızede opuyorum unuttugum yok umarım bıraz balık hafızalı oldumda
Canım bravo valla bitirmişsin işleri. Benim kız durmadı ki bişey yapayım. Yanında oturdum kaldım. Çorbasını yedirmeye çalıştım püskürüp durdu yemedi. Ama karnı aç biliyorum. Mama yaptım onu şapur şupur içiyor şimdi zilli. Neyse alışıcak heralde. Yeni tatlar olduğu için garipsiyor sanırım:uhm:
Yürüteç bende istiyorum aslında ama ne bileyim ya kaç ay kullanıcak ki boşuna mı para acaba :uhm:
herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bu arada süt ile ilgili pek yorum yazan olmamış
bir iki kişi dışında halbuki ben çok ilginizi çekeceğini düşünmüştüm
neyse sorun değil ben biraz ince düşünüyorum sanırım
hep süt aldığım bir sütçü var
keçi sütü de satıyormuş denk gelince söyleyeceğim 2 günde bir bizede bıraksın yarım yada 1 kilo kadar
bisküvi ile yapıp vericem zeynebe
hem mama hemde keçi sütü vermiş olucam arada emziriyorum zaten ama çok az
bakalım
bizden böyle işte
[cnm hayırlı olsun ilk dişiniz..:dance:
ya kızlar ek gıdaya ilk basladığınızda sebze veya meyve püresi ve kahvaltıdan kaçar kasık veriyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?